- 17 Mayıs 2013
- 696
- 329
- 133
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #62.161
canım çok saol Allah razı olsun darısı sizlerin başına hep dua ediyorum. benim bitane kızım var 3bucuk yaşında şuan teyzesi ellerinden öper :) biokadin fitili drum yazdı biokan tentirdiotun fitil versiyonu alkali bir fitil 14lü.. adetime 15 gün kala başladım bitti adet oldum yanlış hatırlamıyorsam adetlıyken de kullanılabiliyor kullandım mı hatırlamıyorum şuan canım. antibiyotikte kullanmıştım ben vajinal mantar ve enfeksiyon için. adetim bitti erken yumurtladığımı biliyordum zaten 25 günde bir adet görüyordum çünkü 6gün başladım teste her sabah aynı saatte yaptım 9. gün silikti 10. gün koyulaştı 11. günün akşamı saat 10 gibi ilişki oldu yani ilk koyudan 36 saat sonra yaklaşık.. o akşam yumun çatladığını hissettim ağrım vardı ve ıslak akıntım vardı sanırım tam çat anında oldu canımCanım sibel çok sevindik, rabbim tamamına erdirsin, sağlıklı sihatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhh.... Darısı bizlerin başına, senin kaç kızın vardı, merak ettiğim bir kaç konu var biokadin fitil kullandım diyorsun onu sana dr mu yazdı, adetten sonra denemene kadar o ay fitil kullandınmı yoksa bir önceki aymı kullandın, birde yum çatladı damı denemen oldu yani ağrıdan sonramı oldu... Öpüyorum seni sibel çim allaha emanet ol...