- 1 Aralık 2014
- 421
- 203
- 53
- 41
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #62.141
canım demek ki dün akşam çatlamış yani ilk koyudan 30 saat sonra falan bence bu akşam yapma derim benim fikrim ama sen bilirsin yinede
15. günün sabahımı bu ptesi olanSabahkini de buldum.Eki Görüntüle 1466966
evet 11 12 gibi yap canım ben alışverişe gidiom gelince konuşuruz yine sen çok takma kafana rahat olEvet 15.gün.
Liste yaparım şimdi ne yapacağımı :))
Saat olarak gece 11 uygun sanırım.Allahim gönlumüzdekini nasip etsin inşallah
İzmir koyudan sonra ilk silikleştiğinde çatlamış oluyo 24 saat yaşadığı için erkek şansı yükseliyo koyulaştıktan sonra 4 saatte bir yapki tam çat anını bul@gijnij benim testleri gördün mü canim.bir el atsan bana diyorum:))
Saat 5 yaptım tekrar silik çizgi daha belirginlişti.dün mü çatladı daha çatlamadı mı anlamadım.
15. gun gece veya sabaha dogru catlamis. 16. gun bugunse saat 7 suan en son test 11 de, bence gec kalinmis.Sabahkini de buldum.Eki Görüntüle 1466966
Rakamları verebilirmisn? İleri hız kaç?kizlar bir sey soracagim. kuzenimin esinin sperminde ileri hiz dusuk cikmis. sayi vs iyiymis. daha 26 yasinda, genc de. velhasil 2 yildir cocuklari olmuyor. koca test yanlistir, ben dr gitmem diyormus. utaniyor sanirsam
uzatmayayim bunun icin ne kullanilmasi gerekiyor. ama gercekten kullanip faydasini gormus arkadaslar yazarsa, kuzenime yazacagim. keciboynuzu ozu vs kullanmislar, fayda etmemis. sehir efsanelerini yazmayin ama, falanca ot iyi geliyordur cumlelerinden kuzenim cok yorulmus :)))
@gijnij sen bilirsin :))
bilmiyorum, sormam lazim. cok gerekliyse sorarim.Rakamları verebilirmisn? İleri hız kaç?
Ben biraz araştırma yapmıştım. Eğer ileri hızlı 0 yada 1 ise erkeğin dr a görünmesi şart. Daha fazlaysa keçiboynuzu havuç ve ilaç takviyesi bi kaç ayda toparlıyor.bilmiyorum, sormam lazim. cok gerekliyse sorarim.
Canım sibel çok sevindik, rabbim tamamına erdirsin, sağlıklı sihatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhh.... Darısı bizlerin başına, senin kaç kızın vardı, merak ettiğim bir kaç konu var biokadin fitil kullandım diyorsun onu sana dr mu yazdı, adetten sonra denemene kadar o ay fitil kullandınmı yoksa bir önceki aymı kullandın, birde yum çatladı damı denemen oldu yani ağrıdan sonramı oldu... Öpüyorum seni sibel çim allaha emanet ol...canım ben aslında çok birşey yapmadım. ateşime hiç bakmadım. sadece rahmim temizdi yara vardı yakıldı antibiyotik tedavisi gördüm biokadin fitil kullandım sonrasında ilişki oldu. eşim diyet falan asla yapmaz hiç zorlamadım sadece birkaç gün keçi boynuzu kürü içirdim. redbull ve soda içirdim yumurtlama anında çok ağrım oldu tek ilişki oldu sağ tarafıma yattım sağdan yumurtlamıştım. bunların ilgisi var mı bilmiyorum ama yazıyorum işte her şeyi :) vajinal duş yapmadım sadece bır bardak suya bıraz karbonat koydum parmağımla biraz bişeyler yaptım işte yapabildiğim kadar ama çok incelemedim. uzayan akıntı olmadı bende yoğun ıslak akıntım vardı sadece orgazm oldu ama eşim daha istekliydi erkeğin çok istekli olmasının önemli olduğunu düşünüyorum derin ilişki oldu ve ilişkiden sonra hiç kalkmadım sağıma dönüp duamı edip uyudum sabah test yaptığımda çizgi silinmişti. yaptıklarım bunlar canım
Bende hiç yapmadımki test işlerini ama foto atanlardan anladığım kadarıyla senin çift çizgin çok silik geçmiş keşke ogün bir dr.a gidip yum ölçümü yaptırsaydın şayet ben mayısta öyle düşünüyorum... Birde benim çat oluncaki ağrım 3,5 saat sürerdi sulu ve uzamayan akıntı bolundan gelince ağrı kesilirdi ve ben çat anını anlardım... Geçen seneden beri herbir düzenim altüst oldu yum cat anını anlamıyorum ağrılarım dengesiz uzayan akıntım artık hiç yok sadece sulu sıvı akıntım oluyor zamansız böyle bir süreç teyim. Tatlım gelecek ayda daha tedbirli olabilirsin bence denemeliydin çünkü yumun 24 saat ömrü var maya tutabilirdi tutmasa bile gebelik gerçekleşmezdi... Canım allah yardımcın olsun... Rabbim bizede ve tüm isteyenlere de hayırlı sağlıklı sihatli ahlaklı edepli bir erkek evlat hediye etsin inşallah...Bugün gün boyu cok sancim vardı.çatlamak üzere diye düşünüyorum.5 te test yaptım.çok silik değildi.dün 23 te koyuydu ama daha koyu olur diye bekledim olmadı.
Çatladıktan sonra sancı bitiyor mu kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?