Süper Anneler - 2011

canım demek ki dün akşam çatlamış yani ilk koyudan 30 saat sonra falan bence bu akşam yapma derim benim fikrim ama sen bilirsin yinede

Ilk koyudan 30 saat sonra bugün akşam 23 oluyor sibel.ben mi yanlış hesapliyorum.dumura ugradım iyice.

Kızlar hasta doktora gittik sabah.yeni dogum yapanları gördum.iyice korktum ya.ne düşüneceğimi şaşırdım.Allahım yardımcı olsun hepimize.

eşine redbull içir sert kahve içir ilşkiden 1 saat önce. ilişkiye yakın genital bölgesine buz torbası tutsun eşin.. canım birde ilişki derin olsun parmakla karbonatlı su sür vajınana ama duş yapma önce orgazm ol ama çok istekli olma. eşinin çok istekli olması lazım burda iş sana düşüyor bacım bişeyler yap artık ilişkiden sonra sağına dön duanı et yat uzun süre kalkma vakıt gelince tekrar konuşuruz

Evet 15.gün.
Liste yaparım şimdi ne yapacağımı :))
Saat olarak gece 11 uygun sanırım.Allahim gönlumüzdekini nasip etsin inşallah

Sibel ilk fotoda senin oğlan dikmiş pipiyi havaya. Bizimkide aynen öyle 11 haftalık fotosunda bile net belli oluyor. Diğer fotoda ayağı ile kapatmış

@gijnij benim testleri gördün mü canim.bir el atsan bana diyorum:))
Saat 5 yaptım tekrar silik çizgi daha belirginlişti.dün mü çatladı daha çatlamadı mı anlamadım.

İzmir canım inanki ben testlerden anlamıyorum canım. Anlasaydım emin ol mutlaka yorum yapardım.

@gijnij benim testleri gördün mü canim.bir el atsan bana diyorum:))
Saat 5 yaptım tekrar silik çizgi daha belirginlişti.dün mü çatladı daha çatlamadı mı anlamadım.
İzmir koyudan sonra ilk silikleştiğinde çatlamış oluyo 24 saat yaşadığı için erkek şansı yükseliyo koyulaştıktan sonra 4 saatte bir yapki tam çat anını bul

kizlar bir sey soracagim. kuzenimin esinin sperminde ileri hiz dusuk cikmis. sayi vs iyiymis. daha 26 yasinda, genc de. velhasil 2 yildir cocuklari olmuyor. koca test yanlistir, ben dr gitmem diyormus. utaniyor sanirsam

uzatmayayim bunun icin ne kullanilmasi gerekiyor. ama gercekten kullanip faydasini gormus arkadaslar yazarsa, kuzenime yazacagim. keciboynuzu ozu vs kullanmislar, fayda etmemis. sehir efsanelerini yazmayin ama, falanca ot iyi geliyordur cumlelerinden kuzenim cok yorulmus :)))

@gijnij sen bilirsin :))

Rakamları verebilirmisn? İleri hız kaç?

Bugün gün boyu cok sancim vardı.çatlamak üzere diye düşünüyorum.5 te test yaptım.çok silik değildi.dün 23 te koyuydu ama daha koyu olur diye bekledim olmadı.
Çatladıktan sonra sancı bitiyor mu kızlar?

Canım sibel çok sevindik, rabbim tamamına erdirsin, sağlıklı sihatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhh.... Darısı bizlerin başına, senin kaç kızın vardı, merak ettiğim bir kaç konu var biokadin fitil kullandım diyorsun onu sana dr mu yazdı, adetten sonra denemene kadar o ay fitil kullandınmı yoksa bir önceki aymı kullandın, birde yum çatladı damı denemen oldu yani ağrıdan sonramı oldu... Öpüyorum seni sibel çim allaha emanet ol...

Bende hiç yapmadımki test işlerini ama foto atanlardan anladığım kadarıyla senin çift çizgin çok silik geçmiş keşke ogün bir dr.a gidip yum ölçümü yaptırsaydın şayet ben mayısta öyle düşünüyorum... Birde benim çat oluncaki ağrım 3,5 saat sürerdi sulu ve uzamayan akıntı bolundan gelince ağrı kesilirdi ve ben çat anını anlardım... Geçen seneden beri herbir düzenim altüst oldu yum cat anını anlamıyorum ağrılarım dengesiz uzayan akıntım artık hiç yok sadece sulu sıvı akıntım oluyor zamansız böyle bir süreç teyim. Tatlım gelecek ayda daha tedbirli olabilirsin bence denemeliydin çünkü yumun 24 saat ömrü var maya tutabilirdi tutmasa bile gebelik gerçekleşmezdi... Canım allah yardımcın olsun... Rabbim bizede ve tüm isteyenlere de hayırlı sağlıklı sihatli ahlaklı edepli bir erkek evlat hediye etsin inşallah...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…