• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Benim soruları gören yok ama ben yine sorayım:KK43:
Benim hep sağ kasığım ağrırdı bu ay sol kasığım ağrıyor.yum takibi yaptıranlar yumun geliştiği taraf mı ağrıyor acaba? Bir de sağ sol olayına ne diyor hamile arkadaşlar.bu ay denemeye karar verdim inşallah.
canım ben bu konuyu dr a sormustum ymun gelişip çatladığı taraf daha çok ağrırmış.. benim hamile kaldığım ay sağ tarafımda çok ağrım vardı hatta dış gebelikten şüphelenmişlerdi sonra 6. haftada doktorum sağsan yumurtlamışsın ağrı bu yüzden dedi . ama bebek cinsiyetiyle ne kadar ilgisi var bilmiyorum kızıma soldan yumurtlamıştım sol tarafımda hissettim hep bu konuyla ilgili bir topik vardı

Kızlar, 19 u beklenen yum günümdü. 18 akşamı test koyuydu. 19 sabahı da koyuydu. Öğleye doğru tesadüfen hastane önünden geçerken girip şansımı deneyim dedim. Herhangi bir dr a giriş yaptım. Dr yum 24 mm olduğunu her an çatlayabileceğini söyledi. Akşama doğru batma ve ağrı hissettim. Test silikleşmeye başladı. Ertesi sabah ateş çok düşüktü, öğleye doğru uzayan akıntı oldu. Öğl sonra ikinci çizgi hayalet gibiydi. Sizce yum ne zaman oldu? İlişki ne zaman olmalıydı???
bence ağrıyı hissettiğine ilişki olmalıydı canım yumurtan çatladığı zamanı gayet güzel heber vermiş sana. buda ilk koyuluktan sonra yaklaşık 3o saat yapıyor

Gijnij burda benim bebiş 5 haftalik canim

Eklentiler

• 20150323_101530.webp
    20150323_101530.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 100
Herkesler denemelere başlamış, hatta sonuçlar bekleniyor, ne güzel. Allah herkese gönlüne göre versin. Biz de bu ay deneme yapacaz. Strese girmeye başladım. Gerçi eşim 10 gün önce antibiyotik içmişti. Dün sperm testi yaptı. Onun sonucuna göre karar verecez. :stop:Bakalım hayırlısı. Bu arada forumu baştan okumaya devam ediyorum. 5000 lere geldim. Ama hala bu kesin diyebileceğim bir yöntem bulamadım:KK35:
bende bulamadım, zamanlama kısmı hala muallak :S
bizim cat anında ilişki oldu kızımız var cok sukur,
ama eşimin spermlerinde sıkıntı vardı ameliyat oldu ilk deneme de geldi kızım.
oyüzden bende cattan bi iki saat öncesi yapmak ve en onemlisi erkegin sperm sayısının ve ileri hızının iyi olması temel kural. agustosta deneyeceğiz bizde, artık gerisini Rabbim bilir, ne gelirse kabulümüz

kızlar bugün ayrıntılıya girdim bebeğimin cinsiyeti kesinleşti % 100 erkek dedi pipiyi bile gösterdi hamdolsun rabbim aratmadan nasip etti bana darısı sizlere bacılarım sizler için dua ediyorum. yumurtlamamın erken olduğunu bile söyledi erken yumurtlamışsın bebek bu yüzden haftasından önde dedi. 11. gün yumurtlamıştım. sorularınız olursa yazın bacılarım

inşallah değişmez bizimki de kuzum valla şaşkınlık mutluluk hepsini aynı anda yaşıyorum imkansızı başarmışım gibi geliyor aslında rabbim emretti ol dedi ve oldu ptesi netleşir inşallah gijnijim şu ezan saatlerinde bana dua et bacım

genellikle erkek dendiğinde yanılmıyor. gözün aydın

kızlar bugün ayrıntılıya girdim bebeğimin cinsiyeti kesinleşti % 100 erkek dedi pipiyi bile gösterdi hamdolsun rabbim aratmadan nasip etti bana darısı sizlere bacılarım sizler için dua ediyorum. yumurtlamamın erken olduğunu bile söyledi erken yumurtlamışsın bebek bu yüzden haftasından önde dedi. 11. gün yumurtlamıştım. sorularınız olursa yazın bacılarım

ay zaten yazmışsın ben eskileri okuyup cevap vermiştim:KK60:

Nisan

Canim benim çok çok sevindimm.saģlıkla kucağına alırsın inşallah.
Benim bir sorum olacak sibel:) ovu testi benim pik yapmadı.ikisi koyu mu oldu senin yoksa pik mi yaptı?

Darısı asosyalcinin eyhamın ve bizlerin başina inşallah.
Nisan yağmurunu toplayıp belli dualar okuyup içiliyormuş muradının olması için.isteyen olursa baksın netten ya da ben yazayım burdan.bilgisine güvendiğim bir hocam söyledi.

Bende deneme yaptım sonuç bekliyorum. Sen herşeyi anlat cnm.:110:. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Diyet, tkviye, ateş, test vs. Anlatırmsn?

Bende deneme yaptım sonuç bekliyorum. Sen herşeyi anlat cnm.:110:. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Diyet, tkviye, ateş, test vs. Anlatırmsn?
canım ben aslında çok birşey yapmadım. ateşime hiç bakmadım. sadece rahmim temizdi yara vardı yakıldı antibiyotik tedavisi gördüm biokadin fitil kullandım sonrasında ilişki oldu. eşim diyet falan asla yapmaz hiç zorlamadım sadece birkaç gün keçi boynuzu kürü içirdim. redbull ve soda içirdim yumurtlama anında çok ağrım oldu tek ilişki oldu sağ tarafıma yattım sağdan yumurtlamıştım. bunların ilgisi var mı bilmiyorum ama yazıyorum işte her şeyi :) vajinal duş yapmadım sadece bır bardak suya bıraz karbonat koydum parmağımla biraz bişeyler yaptım işte yapabildiğim kadar ama çok incelemedim. uzayan akıntı olmadı bende yoğun ıslak akıntım vardı sadece orgazm oldu ama eşim daha istekliydi erkeğin çok istekli olmasının önemli olduğunu düşünüyorum derin ilişki oldu ve ilişkiden sonra hiç kalkmadım sağıma dönüp duamı edip uyudum sabah test yaptığımda çizgi silinmişti. yaptıklarım bunlar canım

sibel canım çok sevindim RABBİM tamamına erdirsin hayırlısı ile sağ salim kucağımıza alalım inşallah. darısı diğer arkadaşlarında başına inşallah. seninde dediğin gibi bebeğin önce sağda kese sonra tavana yapışmış :KK70:

Gijnij ne diyorsun benim testte.pozitif mi sence?saat 11 de de yaptım ama geceki pek doģru olmuyor sanirım.

Back