Süper Anneler - 2011

Aynen canim ya :)) hehehe nub fotosuda aticam yarin fikir olsun

canım çok sevindim ve de heyecanlandım....gözün aydın çok şükür nasip etti darısı bana ve tüm arkadaşlarıma....

Yapmıstım.çok az koyulaşma var bunda.yarın sabah yapayım dediğin gibi.hamişlerin duası kabul olur inşallah.dua edin bizlere bol bol:)

kızlar dün doktora gittim kist küçülmüş ilaç vermedi yumurtalıklar gayet iyi dedi bi tek östrojenim düşük 23 çıktı adetin 3.günü bu da ilaçla geçer dedi ilaç vermedi ama anlamadım niye.bugün 8.gün daha çalışmalara başlamadım.yaramda küçükmüş tedaviye gerek yokmuş zaten 2 yıl önce dondurtturmuştum muhtemelen ondan kalan kısım buna bişi yapılmaz dedi

Yapmıstım.çok az koyulaşma var bunda.yarın sabah yapayım dediğin gibi.hamişlerin duası kabul olur inşallah.dua edin bizlere bol bol:)
silikten sonraki ilk koyulaşmayı baz alıcaksın canım benim 9. gün silikti 10 gün ilk koyulaşma oldu 36 saat bekledim ilişki oldu. ağrıdan hissettim çatladığını

Geceki uygun değil diyorlar.akşam 11 de yaptım.daha koyuydu.şimdi yine yapacağim.dün akşam 5 koyulaştı biraz.bu gece uygun sanırım.inşallah dua edin:))

silikten sonraki ilk koyulaşmayı baz alıcaksın canım benim 9. gün silikti 10 gün ilk koyulaşma oldu 36 saat bekledim ilişki oldu. ağrıdan hissettim çatladığını

Benim ağrım kaç gündür var ama bugün daha yoğundenemeden sonra sabaha kadar yatamam ben malum kızlar.biraz yatsam yeter sanırım.sağol sibel dua et bol bol.

Bencede şansını dene. Yum dan sonra 3 gün yapan var. Yumurta da yaşıyor sonuçta. Eşinin erken gelme ihtimali varmı?

Sibel dün akşam 5 te koyu oldu.bugün akşam 30-32 saat oluyor eğer deneme yaparsam.yine de yapmamı diyorsun?ama hala ağrım var. Akıntım yok sayılır 2 gündür.
Eşim evde ama kızlar var olmaz.stres altında olur anlamı kalmaz:) saat 2 de tekrar yapayım.bir de testleri sıralayıp yollayayım.daha iyi karar verirsiniz.

Dün 23 gibi en koyu sanırım.bugün akşam umut var sanki.ne dersiniz?Rabbim doğru zamanda hayırlı işler yaptırsın inşallah.

ilk koyuyu dün akşam 5 demi gördün ondan önce görmediğine eminmisin iyi hatırla ilk koyuysa bu akşam geç olmuyor o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…