- 17 Mayıs 2013
- 696
- 329
- 133
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #62.121
Aynen canim ya :)) hehehe nub fotosuda aticam yarin fikir olsunsibel canım çok sevindim RABBİM tamamına erdirsin hayırlısı ile sağ salim kucağımıza alalım inşallah. darısı diğer arkadaşlarında başına inşallah. seninde dediğin gibi bebeğin önce sağda kese sonra tavana yapışmış
canım çok sevindim ve de heyecanlandım....gözün aydın çok şükür nasip etti darısı bana ve tüm arkadaşlarıma....kızlar bugün ayrıntılıya girdim bebeğimin cinsiyeti kesinleşti % 100 erkek dedi pipiyi bile gösterdi hamdolsun rabbim aratmadan nasip etti bana darısı sizlere bacılarım sizler için dua ediyorum. yumurtlamamın erken olduğunu bile söyledi erken yumurtlamışsın bebek bu yüzden haftasından önde dedi. 11. gün yumurtlamıştım. sorularınız olursa yazın bacılarım
canım ilk yaptığın anda gördüğün önemli çünkü durdukça değişiyor ama benimkide böyleydi 4 saatte bir tekrarlarsan daha iyi takip edersin su içmemeye dikkat et...ben gece 12,de ve saati kurup gece 4 te uyanıp yaptım...
çok saol canım sende bir müjdeli haberle gelirsin inşallah :)canım çok sevindim ve de heyecanlandım....gözün aydın çok şükür nasip etti darısı bana ve tüm arkadaşlarıma....
silikten sonraki ilk koyulaşmayı baz alıcaksın canım benim 9. gün silikti 10 gün ilk koyulaşma oldu 36 saat bekledim ilişki oldu. ağrıdan hissettim çatladığınıYapmıstım.çok az koyulaşma var bunda.yarın sabah yapayım dediğin gibi.hamişlerin duası kabul olur inşallah.dua edin bizlere bol bol:)
canım ilk yaptığın anda gördüğün önemli çünkü durdukça değişiyor ama benimkide böyleydi 4 saatte bir tekrarlarsan daha iyi takip edersin su içmemeye dikkat et...ben gece 12,de ve saati kurup gece 4 te uyanıp yaptım...
silikten sonraki ilk koyulaşmayı baz alıcaksın canım benim 9. gün silikti 10 gün ilk koyulaşma oldu 36 saat bekledim ilişki oldu. ağrıdan hissettim çatladığını
Bence daha şansın var akşam eşin gelince dene hemen yum 24 saat yaşıyoEki Görüntüle 1466857 Silikleşmiş.kaçırdım sanırım
canım demek ki dün akşam çatlamış yani ilk koyudan 30 saat sonra falan bence bu akşam yapma derim benim fikrim ama sen bilirsin yinedeEki Görüntüle 1466857 Silikleşmiş.kaçırdım sanırım
ilk koyuyu dün akşam 5 demi gördün ondan önce görmediğine eminmisin iyi hatırla ilk koyuysa bu akşam geç olmuyor o zamanSibel dün akşam 5 te koyu oldu.bugün akşam 30-32 saat oluyor eğer deneme yaparsam.yine de yapmamı diyorsun?ama hala ağrım var. Akıntım yok sayılır 2 gündür.
Eşim evde ama kızlar var olmaz.stres altında olur anlamı kalmaz:) saat 2 de tekrar yapayım.bir de testleri sıralayıp yollayayım.daha iyi karar verirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?