• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Kızlar ben regli oldum yine 2 ay oldu denemlere başlayalı olmuyor tam yum zamanlarına denk gelmesine rağmen bendemi sorun çoğu arkadaş tek denemede kalıyor pko kaynaklı galiba tabi en başta nasip...

Kızlar ya ben ovu testi yapıyorum çizgi dağılıyor.test bozuk herhalde.bu da kısmet işte.13.gün bugün.su içemez oldum test düzgün çıksın diye:((

sa
kızlar nasılsınız bu sabah dr randevum vardı kendi drum bebeği erkeğe benzetti hatta %70 dedi. ptesi günü ikili testim var ayrıntılı ultrasona giricem kızımda da aynı doktor yapmıştı ayrıntılıyı ve %100 demişti inşallah kesin bir şey söyler emin değilim garip bir heyecan var içimde bana dua edin bacılarım
saglıkla huzurla pasan gelsn insallahh
bi kızın varmıs bide oglun olursa insallah ne guzel
darısı basıma:)
neler yapmıstın cigdemcim bende agustosta deneyecegım anlatır mısın bana da?
tesekkurler.

Evet bencede tam ortada. Senin hamilelik nasıl bulantın varmı ..
çok bulantım var canım yediğim hiç bişey kalmıyor herşey kokuyor,hatta dün dr.gittim bebek bir hafta geri kalmış vitamin yazdı,bu hafta daha da yoğun bulantım var,namazda secdeye bile eğilemiyorum namazdan banyoya koşuyorum,çok halsiz ve bitkinim yani perişan oldum resmen ..sen nasılsın...

çok bulantım var canım yediğim hiç bişey kalmıyor herşey kokuyor,hatta dün dr.gittim bebek bir hafta geri kalmış vitamin yazdı,bu hafta daha da yoğun bulantım var,namazda secdeye bile eğilemiyorum namazdan banyoya koşuyorum,çok halsiz ve bitkinim yani perişan oldum resmen ..sen nasılsın...
Allah yardımcın olsun..ben bir haftadır gribe yakalandım inan daha yeni gozumu açıyorum perilan oldum bebeği bile unuttum mahvoldum anlatamam yani.yeni yeni kendime geliyorum ama bugün belim ve yan karınlarım ağrıyor çok kotu her an adet olacakmışım gibi...

Sibelcim cift cizgiden 35-36 saat sonra tek iliski demissin,benim anlamadigm c ve t ayni koyulukta olduktan sonrami t c den daha koyu olduktan sonrami ,yani ilk t nin koyulasmasini gordukten 24-48 saat sonrami yum catliyo yoksa t daha koyu olduktan sonrami?of sacmaladm ice anlatamadim galiba,henuz ovu testi kullanmadigim icin bilmiyom ilk bu ay baslicm yum gunumu ogrenmek icin,daha dene icin hazr degilim yazi bekliyom ins bakalim,sen anladigin kadar anlatirmisin yada bilen arkadaslar yardimci olurmusunuz?

erkek bebek istiyorsan söyleninenlere göre T çizgisi pik yapınca yani en koyu halinden sonra ki 3 4 saat sonra yeniden ovu. testi yap T çizgisi silikleşmeye başladığı zaman tam çatlama anın oluyor. bu şekilde oluyormuş

Goehead canım yum 22,23 ml de çatlar. Akıntıda çattan çok sonrada gelebilir. Kişiden kişiye değişiyor bu durum

Kızlar yumurta kaç mm d çatlar? Ayrıca çatladıktam sonra uzayan akıntı gelir mi??
20,22,24 olabiliyor canım....ben gece 3 gibi uzayan akıntıyı gördüm sabah 10 da test yaptım koyulaşmıştı,bu koyulaşmayı gördükten sonra 4 saatte bir tekrar test yaptım gece 10 da silikleşmeye başlamıştı tekrar gece 2 de bir test daha daha silikti 2.30 da denememiz oldu...birde aynı günün akşamı 18.00 da deneme yaptık çünkü tek denemede olmayan çok kişi vardı iki denememiz oldu canım...

bide canım o akşam et haşlama yaptım tüm soğanda attım içine tüm haşlanmış soğanları yedim,o arada incirde tüketiyordum...

20,22,24 olabiliyor canım....ben gece 3 gibi uzayan akıntıyı gördüm sabah 10 da test yaptım koyulaşmıştı,bu koyulaşmayı gördükten sonra 4 saatte bir tekrar test yaptım gece 10 da silikleşmeye başlamıştı tekrar gece 2 de bir test daha daha silikti 2.30 da denememiz oldu...birde aynı günün akşamı 18.00 da deneme yaptık çünkü tek denemede olmayan çok kişi vardı iki denememiz oldu canım...
Sağol cnm. Cinsiyet belli oldu mu senin?

Ca
Canım çok hayırlı olsun değişmez inşallah sen ph ölçmüşmüydün sen mi eşin mi orgazm oldu
Canim cok saol ama henuz kesin degil yarin kesinlesicek diye umuyorum hayirlisi artik. Ben ph olcmedim cunku hep asidiktim genelde.. karbonatli suyla parmakla biraz biseyler yaptim ama cok incelemedim acikcasi once ben orgazm oldum. Esim cok istekliydi derin iliski oldu redbull icirdim esime baskada bisey yapmadim canim

Back