Süper Anneler - 2011

Canım ben teste basladim 9. Gun cok silikti 10. Gun sabah ayni koyuluktaydi ve 35 sat bekledim iliski oldu ertesi sabah tekrar yaptim yani 12. Gun sabah silikti yani 11. Gun aksami oldu canim iliski

sa

saglıkla huzurla pasan gelsn insallahh
bi kızın varmıs bide oglun olursa insallah ne guzel
darısı basıma:)
neler yapmıstın cigdemcim bende agustosta deneyecegım anlatır mısın bana da?
tesekkurler.
Canım beji taniyanlar bilir geçen sene sübat ayindan beri arastirmadigim konu topik kalmadi doktor doktor gezdim yumurtlama takibi takviyeler diyetler baktimki piskolojim bozuluyor bu mevzuyu takinti haline getirdigimi anladim vaz geçtim. Tam 1 yil ara verdim esimle bebek fikrini aklimizdan cikardik. Gectigimiz kasim ayinda tekra geldim bu topige baktim herkes hamis bismillah dedim ocakta denemeye karar verdim jinekologa gittim genel muayne icin rahmimde yara varmis. Yara yakildi 1 ay fitil ve antibiyotik tedavisi gordum 1 ocakta adet oldum ovu testiyle evde kendim yumurtlama gunumu tespit etmeye calistim tek iliski oldu ilk denemede hamile kaldim sükurler olsun. Diyet falan yapmadik cokta inanmadim acikcasi diyete cevremdeki orneklerden yola cikarak ... bu sefer kendimi kaptirmadan sartlamadan hayirlisi diyerek ilerledim. Gurbet ablanin duasini yaptim hatim ettim oglum olsun niyetine esime redbull ve soda icirdim hergun baska da bisey yapmadim canim insallah vatana millete hayirli ogluslaru burdaki isteyen bekleyen butun arkadaslarima rabbim aratmadan nasip eder

Benim soruları gören yok ama ben yine sorayım
Benim hep sağ kasığım ağrırdı bu ay sol kasığım ağrıyor.yum takibi yaptıranlar yumun geliştiği taraf mı ağrıyor acaba? Bir de sağ sol olayına ne diyor hamile arkadaşlar.bu ay denemeye karar verdim inşallah.

Cevabı bende merak ediyorum.

Kızlar, 19 u beklenen yum günümdü. 18 akşamı test koyuydu. 19 sabahı da koyuydu. Öğleye doğru tesadüfen hastane önünden geçerken girip şansımı deneyim dedim. Herhangi bir dr a giriş yaptım. Dr yum 24 mm olduğunu her an çatlayabileceğini söyledi. Akşama doğru batma ve ağrı hissettim. Test silikleşmeye başladı. Ertesi sabah ateş çok düşüktü, öğleye doğru uzayan akıntı oldu. Öğl sonra ikinci çizgi hayalet gibiydi. Sizce yum ne zaman oldu? İlişki ne zaman olmalıydı???

Goeheart yumun Akşam çatlamıştır 24 ten büyük olmaz zaten. Bence tam zamanında yaptın. Bu arada izmir benim solda yum oldu o şekilde hamile kaldım bebeğimde hep soldaydı sadece kese içinde sağdaydı sağ sol olayına inanmıyorum. Arkadaşın yengesi ilk evlenince sağ yumurtalık alınmış ama kızıda oldu oğluda

Eyham bak canım burada 5 haftalık kese solda ama bebek kese içinde sağda

Eklentiler

• DSC_2441.jpg
    73,9 KB · Görüntüleme: 100
Bak buradada 6+6 günlük. Kese yine solda bebek kese içinde sağda.ama ben önceki hamileliğimde düşük olanında okadar kişinin kesesini inceledim baktımki ama emin ol kesenin ne şekli nede nerde olduğunun cinsiyet ile alakası yok

Eklentiler

• DSC_2443.jpg
    72,9 KB · Görüntüleme: 117
izmir 2 ay yum takibi yaptırdım soldaydı hep yum ama iki kasıkdada ağrım oluyordu...

Son düzenleme:
Eyham bak canım burada 5 haftalık kese solda ama bebek kese içinde sağda
Bak burda bebiş gorunuyor...benim kesede bu şekilde ama içinde bebek gorunmuyor....yolladığım fotoyu gordunmu....en iisi biraz sabır edeyim rabbim yuzumuzu guldursun ya ne olurrrr

benim sanki iki kasığımda da ağrı oldu gibi canım,ama ben daha çok yumurtlama anına odaklanmıştım o yüzden çok önemsemedim...

İzmir benim hayatım boyunca hep sol tarafım ağırdı yum takibi yaptığım zaman dr yum sağda demişti bense sol yanım hep ağrır ıyle hissederdim ama o ay sağdaydı.hamile kalmadım zaten o ay....diğer ay solda yine ağrı vardı daha belirgindi yum takibi yapmadım hamile kaldım....anlayacağın belli olmuyor

kızlar ya çok bulantım var sıkınttılı geçiyor ,cinsiyetle alakası olurmu,kızlarda da çok kötüydüm......

Sağolun arkadaşlar cevaplar için.ben de sağa sola takılmayayım.başka topikleri çok okuyunca bilgi kirliliği oluyor bazen:)
A asosyalci benim de kızlar da bulantım çoktu canım.bir tanıdığın da çok bulantısı oldu ama oglu olacakmış.değişiyor sanırım.
Döllenmeden sonraki 16.gün de hcg hormon sayısına göre tahminde bulunuyorlarmış ama.başkalarıyla karşılaştırmak lazım.Allahım gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eyler inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…