- 17 Mayıs 2013
- 696
- 329
- 133
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #62.081
Insallah canim ogluslar yoldadir :)gözün aydın canım sevincini çok hissediyorum hayırlı olsun, inş.darısı burda tüm isteyenlere benim kide 10.haftada inş.2 hafta sonrada ben bir müjde verebilirim...
Amin canim hepimizin gonlundeki olsun insallahCanım hayırlı olsun sevindim inşallah değişmez %70 demiş daha ne olsun sağlıklı hayırlı olsun oğluşun darısı bana ve burda tüm isteyenlere..
Canım ben teste basladim 9. Gun cok silikti 10. Gun sabah ayni koyuluktaydi ve 35 sat bekledim iliski oldu ertesi sabah tekrar yaptim yani 12. Gun sabah silikti yani 11. Gun aksami oldu canim iliskiSibelcim cift cizgiden 35-36 saat sonra tek iliski demissin,benim anlamadigm c ve t ayni koyulukta olduktan sonrami t c den daha koyu olduktan sonrami ,yani ilk t nin koyulasmasini gordukten 24-48 saat sonrami yum catliyo yoksa t daha koyu olduktan sonrami?of sacmaladm ice anlatamadim galiba,henuz ovu testi kullanmadigim icin bilmiyom ilk bu ay baslicm yum gunumu ogrenmek icin,daha dene icin hazr degilim yazi bekliyom ins bakalim,sen anladigin kadar anlatirmisin yada bilen arkadaslar yardimci olurmusunuz?
Saol canim darisi isteyen herkese. Benim onceki nick sibelderin di ismim sibel 3bucuk yasinda kizim var canimgözün aydın oğlunu saglıkla al kucagına darısı burdaki isteyen herkesin başına.senin önceki nick neydi hatırlıyamadım bir kızın mı vardı ?
Canım beji taniyanlar bilir geçen sene sübat ayindan beri arastirmadigim konu topik kalmadi doktor doktor gezdim yumurtlama takibi takviyeler diyetler baktimki piskolojim bozuluyor bu mevzuyu takinti haline getirdigimi anladim vaz geçtim. Tam 1 yil ara verdim esimle bebek fikrini aklimizdan cikardik. Gectigimiz kasim ayinda tekra geldim bu topige baktim herkes hamis bismillah dedim ocakta denemeye karar verdim jinekologa gittim genel muayne icin rahmimde yara varmis. Yara yakildi 1 ay fitil ve antibiyotik tedavisi gordum 1 ocakta adet oldum ovu testiyle evde kendim yumurtlama gunumu tespit etmeye calistim tek iliski oldu ilk denemede hamile kaldim sükurler olsun. Diyet falan yapmadik cokta inanmadim acikcasi diyete cevremdeki orneklerden yola cikarak ... bu sefer kendimi kaptirmadan sartlamadan hayirlisi diyerek ilerledim. Gurbet ablanin duasini yaptim hatim ettim oglum olsun niyetine esime redbull ve soda icirdim hergun baska da bisey yapmadim canim insallah vatana millete hayirli ogluslaru burdaki isteyen bekleyen butun arkadaslarima rabbim aratmadan nasip edersa
saglıkla huzurla pasan gelsn insallahh
bi kızın varmıs bide oglun olursa insallah ne guzel
darısı basıma:)
neler yapmıstın cigdemcim bende agustosta deneyecegım anlatır mısın bana da?
tesekkurler.
Tamam canım bak bende yolluyorumEyham canım benimkinin kese fotosunu yarın atayım sayfaya olurmu.
henüz belli değil canım..10.haftadayız......heyecanla bekliyoruz..Sağol cnm. Cinsiyet belli oldu mu senin?
Cevabı bende merak ediyorum.Benim soruları gören yok ama ben yine sorayım
Benim hep sağ kasığım ağrırdı bu ay sol kasığım ağrıyor.yum takibi yaptıranlar yumun geliştiği taraf mı ağrıyor acaba? Bir de sağ sol olayına ne diyor hamile arkadaşlar.bu ay denemeye karar verdim inşallah.
izmir 2 ay yum takibi yaptırdım soldaydı hep yum ama iki kasıkdada ağrım oluyordu...Benim soruları gören yok ama ben yine sorayım
Benim hep sağ kasığım ağrırdı bu ay sol kasığım ağrıyor.yum takibi yaptıranlar yumun geliştiği taraf mı ağrıyor acaba? Bir de sağ sol olayına ne diyor hamile arkadaşlar.bu ay denemeye karar verdim inşallah.
Bak burda bebiş gorunuyor...benim kesede bu şekilde ama içinde bebek gorunmuyor....yolladığım fotoyu gordunmu....en iisi biraz sabır edeyim rabbim yuzumuzu guldursun ya ne olurrrrEyham bak canım burada 5 haftalık kese solda ama bebek kese içinde sağda
benim sanki iki kasığımda da ağrı oldu gibi canım,ama ben daha çok yumurtlama anına odaklanmıştım o yüzden çok önemsemedim...Benim soruları gören yok ama ben yine sorayım
İzmir benim hayatım boyunca hep sol tarafım ağırdı yum takibi yaptığım zaman dr yum sağda demişti bense sol yanım hep ağrır ıyle hissederdim ama o ay sağdaydı.hamile kalmadım zaten o ay....diğer ay solda yine ağrı vardı daha belirgindi yum takibi yapmadım hamile kaldım....anlayacağın belli olmuyorBenim soruları gören yok ama ben yine sorayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?