Süper Anneler - 2011

kızlar nasılsınız bu sabah dr randevum vardı kendi drum bebeği erkeğe benzetti hatta %70 dedi. ptesi günü ikili testim var ayrıntılı ultrasona giricem kızımda da aynı doktor yapmıştı ayrıntılıyı ve %100 demişti inşallah kesin bir şey söyler emin değilim garip bir heyecan var içimde bana dua edin bacılarım

@05hazal seni gördüm rüyamda.yani yazını gördüm:) hamileyim yazmıştın.bu ay akışına bıraktım sadece yeşil çay limon içtim diyorsun.hayırlısı inşallah.

Çok sevindim canım.inşallah kesinleşir.her duamda önce sizlere ediyorum.

25 araliktan 27 aralik aksamina kadar balik yani kiz.27den 30 aralik gece 2 ye kadar koc yani oglan.2 den sonra boga yani kiz
inşallah doğru çıkar gönlündeki olur canım.

Cigdeminki 11 ocakti galiba aralik degilki,hem 11 ocak terazi ve erkekde gjnjde falan tutmadi benim astrolojiler,neyse hic bir takvimin yadabuygulamanin garantisi yok bacm
kız ilişki günümü bile hatırlıyo valla hatuna bak bende öyle bir unutkanlık var adımı unutucam nerdeyse

Tebrik ederim canm Rabbim hayrlisiyla kucaginada almayi nasip etsin ins,sen ovu testi kullanmstn sanirim,cift cizgiden 36 saat sonra siliklesti ozaman oldu demistin sanirim.darisi isteyenlere ins
ilk çift çizgiden sonra 35 36 saat arasında oldu tek ilişki oldu canım. amin kuzum hepimizin gönlündeki olsun inşallah

Sibel canım çok çok sevindim inşallah gönlündeki olmuştur ki dr yanılacağını sanmıyorum bizde 20 haftalık olduk Dr pipiyi bile gösterdi hatta dalga geçerek üzerine yazmamıda istermisin dedi yinede içimde ya değişirse diye bir his var. Onun için tüm duygularını anlayabiliyorum. İnşallah Rabbim tüm arkadaşlarımızada Gönüllerindekini nasip etsin inşallah

inşallah değişmez bizimki de kuzum valla şaşkınlık mutluluk hepsini aynı anda yaşıyorum imkansızı başarmışım gibi geliyor aslında rabbim emretti ol dedi ve oldu ptesi netleşir inşallah gijnijim şu ezan saatlerinde bana dua et bacım

gijnij mesajdan oglun olacagini anliyorum. cok sevindim, eminim bu topikteki herkes kendisininki olmus kadar sevinmistir

Canım 20haftafan sonra değişmez ne mutlu sana git bol bol mavi mavi şeyler al...valla ben
Öğrenir oğrenmez gidip alışveriş yapacammm içinde uhde kaldı

Canım zannetmiyorum erkek deyince genelde erkek oluyor tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…