Süper Anneler - 2011

kızlar merhaba limonlu su içmek kız dıyetı içinmiydi bılen varmı limonlu su içersek kızmı erkekmı oluyordu

sen yeşilinimi içiyordun
ben içmiyorum eşim içiyor normalde soda sevmezdi ama alıştı benim yüzümden ilk zamanlar epey limonlu olanı içtik migrosta var burda birtek limonlusu onlarda daha getirmediler yetişmiyordu galiba sonra sade aldık ama onlar maviydi en son eşim getirdi dün baktım yeşil onlar ...

izmir ben çatlama gününü ateş ölçerkende buldum testlerden hariç testim sliniyor ateş yükseliyor 36.4 de yum çatlıyor benim 3 aydır 36.4 olunca çatlıyor.dr da çatlma günü 1 2 derce yükselir o zaman dene dedi ama ateş topiğinde yükselmeden önce deneyin diyor yada sonra spermler ölüyormuş dr öyle bir şey demedi bana...benim küçük kızda 4 yaşında...

Uzulme canım belki ondan değildir bende kızıma hamileyken tek bir ilaç dahş aska kullanmadım şimdi kızım 3 yaşında ve tüm dişlerş çuruk....belki genetiğinde vardır diyorum...zaten tedaviye başladık dr kalıcı dillerinin sağlıklı olması için şart dedi...yani olunca oluyor....bugun dr gittim ilaç vermedi gargara verdi sadece....umarım geçer ama hastane bu hastalıktan kırılıyordu aman çocuklara dikkat hamilelerde dikkat etsin..çok kotuydu

kızlar adet oldum bugün ilk defa 27 günde olmuş oldum yeni bir dönem başlıyor benim için aslında arda girip okuyorum yazılarınızı ama inanın hiç keyfim yok yazmak bile içimden gelmiyor artık tüm hevesim gitti

Poi Hemen umutsuzluğa kapılma canim ya.kist yüzündendir.sen onları soğan kürüyle hallet tabi inanarak.ondan sonra hemen hamile kalırsın inşallah.belki hemşiresin diye ilaçları daha uygun buluyorsun ama onlar sadece hormon yüklüyor.inanki şifayı Rabbim doğayla sunmuş bize.adetten hemen sonra başla.

Tam tersi aslında ben bitkisel kürler çok uyguluyorum öyleki hemoroid için dereotu kürü yapıodum ilk denemelere başladığım ay bilmeden dereotu prolaktini mi 52 ye yükseltmiş.östrojen az diye adaçayı içtim pko oldum sirkeli su yaptım mantar oldum hatta inanmıcaksınız başka topikte bi kız vajene viks koy tüpleri açar dedi onu bile yaptım 2 ay karın yanmasından duramadım sadece 3 gün yapmama rağmen çörekotu bal tarçın yaptım kist oldu yani anlıcağın ne yaptıysam ters tepti bu sefer dedim dr na derse onu yapcam ☺☺☺

Senin de başına gelmeyen kalmamış poi.üzüldüm.haklısın.ben de kas hastalığım için çörekotu yağı içtim belki de o adet geciktirdi.bazen yaramıyor ama ben soğan kürüyle kurtulmuştum onlardan.
Artık akışına bırak o zaman.Rabbim ne zaman nasip ederse gelir bebişin.

Limon asıdık degılmı kızlar limonlu su içince asidik olmuyormu vucud yoksa tam tersimi oluyor

kızlar benim gebelik aynı kızların gebeliğine benzemeye başladı bulantı,kokuya hassasiyet,ve daha başka örneklerde var korkarım ama durum böyle.....bana dua edin kızlar...

kızlar benim gebelik aynı kızların gebeliğine benzemeye başladı bulantı,kokuya hassasiyet,ve daha başka örneklerde var korkarım ama durum böyle.....bana dua edin kızlar...
Canim belirtilerin nezaman basladi...ve neler yasiyon...bende 6.hafta icindeyim.suan korkunc bir grip içindeyyim....kendimde hatta bebeğin bilincinde bile değilim....daha dr bile gidemedim.kese için...ama içi den hep kız diye geçiyor...belki vesvese bilmiyorum rabbim hepimize yardımcı olsun...bu belirtileri yaşayıp da erkek olanda var...bence sen ilk hamileliğinde nasıldın buaylar önemli olan o sanki....

canım 6.haftadan sonra yavaş yavaş başladı ilk evvela çaydan tiksindim,sonra sudan su içemiyorum daha sonra şuan 9.haftadayım hemen hemen herşey kokuyor..evde dahil halbuki bu hafta yardımcım dip köşe yaptı ama kokuyor işte...şuan en yoğun zamanı gibi geliyor canım arap hurmasını severim onu da yiyemiyorum,açken rahatım ama...bende 6.hafta da çok ağır grip yaşadım canım 10 gün sürdü.kızlarımın ilk ayları de böyleydim işte canımı sıkan da bu...ama dualarıma devam ediyorum inş...sanada çok geçmiş olsun canım...

Kızlar telaş etmeyin benim 3 kızım var fakat birde 2.yle 3.arası 4 aylık bebişimi düşük yapmışdım o bebem erkekti.. Dicem oki belirtileri mide bulantılarım tepkilerim meşhur öğürtülerim tıpkısının aynısıydı kızlarımdan farksızdı... şuan neyi farkettim arkadaşlar çoook zor bir gebelik yaşadığım halde çünkü mide bulantılarım dayanılmaz halde olur ev halkını çileden çıkarırım... sıfır,yemek ,ışığa bile çıkamam karanlık odalarda geçiririm 4 ayımı... eşimle çocuk larımla aynı odada duramam komşularıma bile gidecek kadar öğürme seslerim ve evdeki kokulu herşeyi sabunlar ı bile toplarım..namazda bile secde yapamam öğürtü gelir, hastane ye yatsamda serumlardan hiç fayda görmeem 49 kiloya düşlerim... Kızlar benim gibi olmuyorsanız şükür namazı kılın çünki çok zor 1,2 gün değilki 4 ay geçmez bitmez .Vah vah vaah geçen seneki 2 aylık düşüğümü saymazsak 5.gebeliğe hazırlanıyorum. Söyleyin bana bu akıl işimi kendim kaşınıyorum...Birde 4.de kız olursa o ruh haliyle pskopata bağlarım herhalde ha ha ha...eyvahhh zor günler bekliyor beni. Rabbim yardım etsin bana.. Mayısta denemem var....

Son düzenleme:

Hanzade harikasın ya.sabah sabah güldürdün beni.psikopata bağlama bacım.her sonuca hazırlıklı olup kalkış bu yola.ben de aynı senin gibiyim.sudan bile tiksinirim.ne yeme içme ne iş.ama bu defa daha dirayetli olmam lazım diyorum.hem iş hem 2 kızım.ayakta durmak lazım inşallah.Rabbim yardım eder inşallah.Ben de en az senin kadar korkuyorum ve kendime şaşıyorum inanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…