- 24 Aralık 2012
- 606
- 234
- 323
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #61.901
geçmiş olsun poi ilaçla geçer tek kistlerin geçme ihtimali çok çogullar zor pko geçmiyor bende niye birden böyle bir şey olduki ...Biliyorum ama 2 yum olabilir 11.12.gün pozitifti çatlama kanaması oldu 13.gün dr çatlamamış dedi ben çatladığını biliyorum bence 2.yum kist oldu biraz farklı bi kist aslında yum çatlamış ama kan karın boşluğuna değilde kendi içine dolmuş soğan kürü daha kötü yaparmı acaba adeti bekleyim de bakcam
Canm senin su yorumcu istatistigin nasil?yuzde kac tuttu,tutmayan cokmu?bide arkadaslar binnie family planing cihazini duydunuzmu kullanan oldumu hic?Allah bağışlasın. Sağlıkla büyüsün..
hazal pko sınırındymışınm sol tarafta 7 tane saydı sınır dedi bu kist sağdaymış bu ay anladım ama ben ovu testi 5 gün t çok koyuydu pozitif değil ama çok koyu dedim kist oluştu bi de bu ay yum çatlama ağrısı yaşamadım her ay olurdu doğum kontrol hapı kullanamıyorum kalp ameliyatı oldumgeçmiş olsun poi ilaçla geçer tek kistlerin geçme ihtimali çok çogullar zor pko geçmiyor bende niye birden böyle bir şey olduki ...
Canlarim bebisimi bugun oglen sezeryanla kucagima aldim sukurler olsun rabbime ikimizde iyiyiz :) findik gibi bir kizim oldu cok mutluyuz
En son ablamda tutmadı.ben de çok inanmıyorum artık.Canm senin su yorumcu istatistigin nasil?yuzde kac tuttu,tutmayan cokmu?bide arkadaslar binnie family planing cihazini duydunuzmu kullanan oldumu hic?
Hayırlı, uğurlu olsun fındık kızın.Canlarim bebisimi bugun oglen sezeryanla kucagima aldim sukurler olsun rabbime ikimizde iyiyiz :) findik gibi bir kizim oldu cok mutluyuz
sadece bu kızımda doktor takibi yaptırdım ordan biliyordum .diğer iki kızımda yum ne onu bile bilmiyordumcanım diğer kızlarındadamı soldan yumurtladın inanıyosun galiba sağ sol olayına benim 2 aydır soldan yumum oluyor pko var sağda dahada çok onun yüzünden oluyor ...
gözün aydın canım benim bak hepsi geçti gitti şimdi sadece mis kokulunu büyüteceksin .dogunca cinsiyet falan hiçbirşey düşünmüyorsun degilmiCanlarim bebisimi bugun oglen sezeryanla kucagima aldim sukurler olsun rabbime ikimizde iyiyiz :) findik gibi bir kizim oldu cok mutluyuz
Seninki ne kistiydi korpus luteum kistimi adet olayım bitsin yapcam galiba 1 hafta var adetimePoi geçmiş olsun.sen bilirsin ama ben sogan kürüyle kurtuldum ben.herseyi temizliyor.öyle temizledi ki hemen kızım geldi arkasından:)
Canm sn kalp ameliyati neden oldun?Seninki ne kistiydi korpus luteum kistimi adet olayım bitsin yapcam galiba 1 hafta var adetime
Hiç duymadım, şimdi int baktım.doğruluk payı var mı acabaArkadaslar bonie family planning kullanan veya duyan varmi?
Seninki ne kistiydi korpus luteum kistimi adet olayım bitsin yapcam galiba 1 hafta var adetime
Doğuştan delik kapanmamış açık kslp ameliyatı oldum çocukken izim büyük ama estetik dikiş sadece çizgi var sırttan göğsüme paralel işte böyleCanm sn kalp ameliyati neden oldun?
Ya izmir bende ikisisde varmış sol pko sınırıymış sağdaki korpus hemanjikum kisti bak bu ay hap kullancam birlikte olurmu acaba ya daha adete 10 gün var adet sonu gideyim şimdimi başlasam kendi kafama yaptığım şeylerden bu hale geldim zaten normalde hiç sorunum yoktu 4 ay önce gittiğimde çok iyiydi 3 aydır adetken adaçayı içtim bu ay 10 gün inofolic kullandım hepsinin sebebi bu yapcam 2 yıl önce bende polipten kurtuldum soğan kürüyle adete kadar başlayımmı sence adet sonrası mı başlayim ya hamileysem bu ay 2 yum çatladı soldaki yok piyasada sağdaki bu durumdaPolikistik overdi.15 gun yap ara ver 1 hafta.Allahın izniyle hicbirşey kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?