Süper Anneler - 2011

hoş geldin cnm bende kız bebek istiyorum allah nasip ederse tabi sirkeli vaşinal duşömu yaptın yuma kaç gün kaala ilişkiyi sonlardırdın ve her ilişkidemi vajinal duş yaptın bilgi verirsen çok sevinirimn

Senresena canım sağlıkla kazasız belasız alın kulağınıza inşallah. Evine kızlarına sağsalim dön inşallah
cok soruyorum kusura bakma ama keçi boynuzu özü pekmezi var bende hunnapin sade keçi boynuzu özü bulamadım.sen nerden aldin markası neydi.bide zeytinyağında inciri yapıyorum bikacgun dur tadida güzel oluyor inşallah kilo aldırmaz:)ama zeytinyağı saklama kabında duruyor yeyince ayni yağa yine koyuyorum sende öyle demistin ama günlerce kullanılabilir o yağ sence kullaniyimmi yoksa iki günde bir yagi degiseyimmi.yağın içinde beklemenin ne faydası vardı konuda merak ettim.çok sordum kusura bakma

Dorti biz 18 haftalık olduk bebeğimiz Allah nasip ederse erkek bu arada çin takvimi tuttu bende diğer çocuklarımdada

Şakaaaaaa ay cok sevindim canım oğlunu sağlıkla kucağına al. Onca seyden sonra mucize gibi ...
Maşallah Sübhânallah.
Çin takvimi ben doğrudan doldurduğum yaşa bakınca cıktı oğullarım.
Sende oyle mi baktın. Bitirdiğin yaşa yani
Biliyorsun bende bir kız evlat istiyorummmmm

Eylül sıla canım ben elazığdan sipariş verdim oranın keçiboynuzu özü meşhurdur getirttim. Ama nerede oturuyorsun bilmiyorum ama i̇stanbulda aktarlar ve eczanelerde var. Neden zeytinyağı bilmiyorum bulanlara sormak lazım ama şu var zeytin ve incir kuranda geçiyor ayeti kerimede elbette bir hikmeti vardır diye düşünüyorum. Yağı değişmene hiç gerek yok sadece azaldıkça üzerine yeniden ekle okadar.

Cemredeniz evet mucize bencede gerçekten hala inanamıyorum. Rabbim herkese mucizesini yaşatsın inşallah. Ben çin takviminde yaş ekliyorum ama mesela ocak şubat doğumlular iki yaş ekliyor mart sonrası bir yaş ekliyor. Birde hesaplamadan önce nette yaşınızı hesaplayın otomatik çünkü bazen yaşımızo yanlış hesaplıyoruz. Birde çin takvimi yumurtanın bazı aylarda erkek bazı aylarda kız spermini çektiğini ileri sürerek bulunmuştur o yüzden son adet tarihi değil hangi ayda yum olduğu ve hangi ayda yumurtanız olduysa ozaman hamile kaldıysanız ona bakacaksınız

kızım kucagımda bıraksa yazacam da evdeyim hep çıkamıyorum ev iş çocuk derken akşam oluyor . panik atak biyandan geçinip gidioruz

Bende iyiyim iki oğlanla ancak arada giriyorum
Ve üçüncü yü düşünüyorum

Çok sağol canım.eczaneden aldım ama pekmez yinede yarin özünü sorayim bidaha.İstanbul büyükçekmece de oturuyorum

Kızlar ya ben pes ettim ilk defa ovu testim 2 gündür pozitif cuma ilişki olmuştu 10.gündü.dün ovu testi pozitif olunca yapmıcam dedim hatta dün kanamam da geldi önce pembe sonra uzayan akıntıyla birlikte kırmızı tamam çatladı dedim ama bugünde pozitifi görünce kafayı bozdum bu gecede denicem 12.gün bugün geçen ay 14.gün ondan önceki ay 17.gün pozitif görmüştüm ve gecesi şiddetli ağrı olmuştu ertesi günde negatifti hakkımda hayırlısı neyse o olsun artık 8 aydır kız kız diye erken bıraktım olmafı bnm için dua edin lütfen sağlıklı sıhhatli hayırlı bir kızım olur inşallah

ben elazıgdayım ama keçiboyjnuzu pekmezini falan mersinden alıyorum asıl yeri mersin antalyadır her yıl tatile gittigimde alırım 6 yıldır elazıgdayım burdan almadım

ben elazıgdayım ama keçiboyjnuzu pekmezini falan mersinden alıyorum asıl yeri mersin antalyadır her yıl tatile gittigimde alırım 6 yıldır elazıgdayım burdan almadım
canım bu keçi boynuzu pekmezini antalyadan getirttim ben 2 kg çocuklara eşime verdim orda köylülerden almış arkadaş banada getirdi köylüler kendileri yapıyormuş hatta içine glukoz koymadıklarını söylemişler almayın hazır olanları demişler ama şeker varmı bilmiyorum...

bende orda evleri dolatım su gibi ıolanlar gerçek oluyor eger koyuıysa bilinki glukoz vardır

Arkadaşlar ya insanlar neden bu kadar tuğaf dün kv ve görümcem umreden geldi bugün ziyarete gittik görümcem le aramızda bir hafta var hamile büyük görümcemde hamile o bizden önde bebeği erkek küçüğü umreye giderken üç aylıktı cinsiyetini salı gidicem doktora dedi bana daha bugün telefonda kv gittim eltilerim bana söyledi meğer medinede doktora gitmiş bebeği erkekmiş benden saklıyolar bu nasıl bir zihniyet yarabbi nazar değer diye heralde çok üzüldüm

Canımsın yaa yazıklar olsun onlara... Rabbim görüyor olan biteni canım üzülme mutlaka mükafatlanacaksın... Dert etme ferah tut yüreğini fani dünya... Rabbim yar ve yardımcın olsun...

o güzel topraklarda derdi cins,yetmi olmuş ki koştura koştura medinede dr gitmiş pes dogrusu boşver böyle zihniyeti senin kızların mis gibi büyür elin ayagın olur şimdi ğzğlğrsüğn ama ileride inan iyiki erkek olmamış dersin böyle manyak çok gerçekten takma sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…