- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #61.601
Merhaba, dogru yerde miyim?esim kiz cocuklarini cok sevmesi sebebiyle vajinal dus vs. Uygulayarak bir kiz cocugu dogurdum.2. De akisina birakirim Ne olursa nasip derim diyordum ama erkek cocuklarina olan sevgim kafami karistirmaya basladi.Ya da insan oglu boyle olmayani isterde diyebiliriz.Bir yandan tek kiz olan arkadaslarim aklima geliyor hep keske kizkardesim ya da ablam olsun diye hevslenirlerdi.Kizin kiz kardese ihtiyaci oldugunu dusunuyorum.Boyle dusununce yine vazgeciyorum erkek bebek icin cabalamiyim diyorum.Ama yinede bir deniyecegim.diyet yapmaya cabaliyorum ama yapamiyorum sut,yumurta,peynir,kuruyemis yenmez derken ne yiyecegimi sasirdim.
Bioritimden de birsey anlamadim
Tek anladigim vajinal dus
Sadece folik asit aliyorum baska oneriler var miz?
cok soruyorum kusura bakma ama keçi boynuzu özü pekmezi var bende hunnapin sade keçi boynuzu özü bulamadım.sen nerden aldin markası neydi.bide zeytinyağında inciri yapıyorum bikacgun dur tadida güzel oluyor inşallah kilo aldırmaz:)ama zeytinyağı saklama kabında duruyor yeyince ayni yağa yine koyuyorum sende öyle demistin ama günlerce kullanılabilir o yağ sence kullaniyimmi yoksa iki günde bir yagi degiseyimmi.yağın içinde beklemenin ne faydası vardı konuda merak ettim.çok sordum kusura bakmaSenresena canım sağlıkla kazasız belasız alın kulağınıza inşallah. Evine kızlarına sağsalim dön inşallah
Dorti biz 18 haftalık olduk bebeğimiz Allah nasip ederse erkek bu arada çin takvimi tuttu bende diğer çocuklarımdada
herkese selamnasılsınız kızlar uzun zaman oldu ya özlemişim buraları
iyi canım sen nasılsın küçük kızım çok yaramaz onunla ugraşıyorum giremiyordum sayfaya birtürlü şifre hatası deyip duruyorduNaber canım bende ara ara uğruyorum ne var ne yok
iyiyim .asıl sizler nasılsınız neler yaptınıziyilik sağlık cnm..sende ne var ne yok
kızım kucagımda bıraksa yazacam dacanıııııım nerdesın sen nasılsın.yaa kımse gelmıyor artık eskılerden.oyle özledımkı burdakı sohbetlerımızı.sen nasılsın bebegın nasıl neler yapıyosun anlat bakalım merak ettım senı
iyi canım sen nasılsın küçük kızım çok yaramaz onunla ugraşıyorum giremiyordum sayfaya birtürlü şifre hatası deyip duruyordubende ugraşmadım sagğolsun kardeşim düzeltti ve tekrardan aranızdayım
Çok sağol canım.eczaneden aldım ama pekmez yinede yarin özünü sorayim bidaha.İstanbul büyükçekmece de oturuyorumEylül sıla canım ben elazığdan sipariş verdim oranın keçiboynuzu özü meşhurdur getirttim. Ama nerede oturuyorsun bilmiyorum ama i̇stanbulda aktarlar ve eczanelerde var. Neden zeytinyağı bilmiyorum bulanlara sormak lazım ama şu var zeytin ve incir kuranda geçiyor ayeti kerimede elbette bir hikmeti vardır diye düşünüyorum. Yağı değişmene hiç gerek yok sadece azaldıkça üzerine yeniden ekle okadar.
Eylül sıla canım ben elazığdan sipariş verdim oranın keçiboynuzu özü meşhurdur getirttim. Ama nerede oturuyorsun bilmiyorum ama i̇stanbulda aktarlar ve eczanelerde var. Neden zeytinyağı bilmiyorum bulanlara sormak lazım ama şu var zeytin ve incir kuranda geçiyor ayeti kerimede elbette bir hikmeti vardır diye düşünüyorum. Yağı değişmene hiç gerek yok sadece azaldıkça üzerine yeniden ekle okadar.
canım bu keçi boynuzu pekmezini antalyadan getirttim ben 2 kg çocuklara eşime verdim orda köylülerden almış arkadaş banada getirdi köylüler kendileri yapıyormuş hatta içine glukoz koymadıklarını söylemişler almayın hazır olanları demişler ama şeker varmı bilmiyorum...ben elazıgdayım ama keçiboyjnuzu pekmezini falan mersinden alıyorum asıl yeri mersin antalyadır her yıl tatile gittigimde alırım 6 yıldır elazıgdayım burdan almadım
canım bu keçi boynuzu pekmezini antalyadan getirttim ben 2 kg çocuklara eşime verdim orda köylülerden almış arkadaş banada getirdi köylüler kendileri yapıyormuş hatta içine glukoz koymadıklarını söylemişler almayın hazır olanları demişler ama şeker varmı bilmiyorum...
Canımsın yaa yazıklar olsun onlara... Rabbim görüyor olan biteni canım üzülme mutlaka mükafatlanacaksın... Dert etme ferah tut yüreğini fani dünya... Rabbim yar ve yardımcın olsun...Arkadaşlar ya insanlar neden bu kadar tuğaf dün kv ve görümcem umreden geldi bugün ziyarete gittik görümcem le aramızda bir hafta var hamile büyük görümcemde hamile o bizden önde bebeği erkek küçüğü umreye giderken üç aylıktı cinsiyetini salı gidicem doktora dedi bana daha bugün telefonda kv gittim eltilerim bana söyledi meğer medinede doktora gitmiş bebeği erkekmiş benden saklıyolar bu nasıl bir zihniyet yarabbi nazar değer diye heralde çok üzüldüm
Arkadaşlar ya insanlar neden bu kadar tuğaf dün kv ve görümcem umreden geldi bugün ziyarete gittik görümcem le aramızda bir hafta var hamile büyük görümcemde hamile o bizden önde bebeği erkek küçüğü umreye giderken üç aylıktı cinsiyetini salı gidicem doktora dedi bana daha bugün telefonda kv gittim eltilerim bana söyledi meğer medinede doktora gitmiş bebeği erkekmiş benden saklıyolar bu nasıl bir zihniyet yarabbi nazar değer diye heralde çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?