- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #61.581
canım bende de oldu,dr.sordum rahmin büyümesinden dolayı olur dedi tabi ben unuttum küçük kızım 7 yaşına giracek dedim...Kızlar karnıma belime iğneler batıyor sanki neden olur bilen varmı
Yaa sorma ya benim üçüncü hamileliğim okadar rahattıki hiçbir rahatsızlığım olmamıştı ondan öncekide onbir yaşında bende unutmuşum valla bide zehirli guatr var bende heran bişey olcak gibiyim hep biyerlerim ağrıyor bel fıtığıda var ağır geçicek bu belli dün biraz evi süpürdüm sildim akşam yerimden kalkamadımcanım bende de oldu,dr.sordum rahmin büyümesinden dolayı olur dedi tabi ben unuttum küçük kızım 7 yaşına giracek dedim...
aman dikkat hamilre için okadar çaba veriyoruz dikkatli olun hamişler ....senin cinsiyeti ne canım belli oldumu ben buaralar takip edemiyorum daYaa sorma ya benim üçüncü hamileliğim okadar rahattıki hiçbir rahatsızlığım olmamıştı ondan öncekide onbir yaşında bende unutmuşum valla bide zehirli guatr var bende heran bişey olcak gibiyim hep biyerlerim ağrıyor bel fıtığıda var ağır geçicek bu belli dün biraz evi süpürdüm sildim akşam yerimden kalkamadım
Teşekkür ederim canım dikkat etmeye çalışıyorum ama çocuklar var nekadar dikkat edebilirizki allaha emanetler benim kız dedi doktor bi mucize olurda değişir belki çatladım ınki gibi sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşaman dikkat hamilre için okadar çaba veriyoruz dikkatli olun hamişler ....senin cinsiyeti ne canım belli oldumu ben buaralar takip edemiyorum da
Boğaz enfeksiyonuna adaçayı birebir canım antibiyotiği bırakın bence. 2Eşimin boğaz enfeksyonu var. Çok direndi içmemek için ama sonunda antibiyotik içti. Dr mutlaka iç dedi. Biz bu ay deneme yapacaktık. Bir ay erteleyeyim mi sizce???
Gerçekden bu böyle olabiliyormu nedersiniz... Keşke olsa... Amannn ne diyorum kutu elimde Labaratuar a koşuyorum kendimi böyle hayal bile edemiyorum... :)Merhaba arkadaşlar.eşim test yaptıralım deyince çok büyük tepki verdi.bir laboratuarın sitesinde 30 dk.içinde getirilmeli yazıyor.böyle test yaptıran var mı acaba?birşey değişir mi?
canım kac haftalık oldun sen.cınsıyetın bellımı ben coktandır gelmıyorum sayfaya kımseden haber alamadımİzmir biz yaptık ama hastane bize çok yakındı 7 dk yetiştiriyordum hastaneye bu arada koltuk altında ve tenine değerek vucud sıcaklığında gitmesi lazım
canıııııım nerdesın sen nasılsın.yaa kımse gelmıyor artık eskılerden.oyle özledımkı burdakı sohbetlerımızı.sen nasılsın bebegın nasıl neler yapıyosun anlat bakalım merak ettım senıherkese selamnasılsınız kızlar uzun zaman oldu ya özlemişim buraları
kızımda otomatik hesaplayıcıya göre tuttu. martta deneme yapacam, erkek görünüyorkızlar çin takvımı hakkında ne dusunuyıorsunuz cın takvımnıne gore hamılelık planlayan varmı aranızda
İzmir biz yaptık ama hastane bize çok yakındı 7 dk yetiştiriyordum hastaneye bu arada koltuk altında ve tenine değerek vucud sıcaklığında gitmesi lazım
cnm benim kızımda hala çözemedim ama oğlumda bakınca şunu anladım ki..kızlar çin takvımı hakkında ne dusunuyıorsunuz cın takvımnıne gore hamılelık planlayan varmı aranızda
Slm canım bende size dua ediyorum inşallah sizinde prensesiniz olur kızlar çok cilveli oluyor erkekler nasıl oluyor tatmadıkda inşallah onunda tadına bakarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?