Süper Anneler - 2011

Kızlar ya bu ay erken yumurtlucam galiba 9.günüm uzayan akıntı geldi gün aşırı çalışcam ovu testinde pozitif görünce bırakcam artık.kız için 8 aydır herşeyi denedim 3.gün önce 2 gün önce 1 gün önce sık ilişki olmadı seyrek ilişki ☺her yöntem denedim tıtmadı benim için dua edin rabbim hayırlı sağlıklı bir kız evlat nasip etsin bana

amin inşallah tahmini dogru çıkar ben ilk çocugumunda kız olmasını istemiştim haklısın olmayan meyvenin tadına bakmazk istiyoruz bnm de ilk çocugum kız olsaydı bu sefer 2ciyi erkek isterdim belki oglu olupta tekrar oglu olsun isteyenlerede şaşırıyoruım gerçekmi söylüyorlar yoksa uzzanamadıgı ciğere mındarmı diyorlar :)

am,n canım inşallah hayırlı saglıklı bir kızın olur birbirimize dua edelim bir arkladaşım birbirine edilen dualar kabul oluyormuş çünkü birbirimizin günahsız agzıyla dua etmiş saylıyormuş ben hep kız isteyen arkadaşlarıma teker teker dua ediyorum :)

sana özelden mesaj atamadım msj atarmısın bana

İstisnalar vardır belki ama ben ilk Çocuğumun kız olmasını istemiştim 5 yaşına gelince ikinciye karar verdim onunda kız olmasını istedim arkadaş olurlar iyi anlaşırlar diye. Zaten 3 çocuk düşünüyorduk esimle Rabbim verirse 3.de erkek olur diyodum.ikinci kızımı büyütürken bunaldim Vazgeçtim 3. Çocuktan kızların bana yeter dedim.ama baktım eşim bide oğlumuz olsa fena mi olur diyo ozaman araştırmaya başladım yöntem isini.takdir yine Rabbimin o ol demezse olmaz.eşim 10 erkek 1 kız toplam 11 kardeş haliyle kizi olsun çok istiyordu ama yinede gönül değişiklik istiyor.Rabbim bizede erkek çocuk nasip etsin inşallah ama kızı olmayanları görünce daha çok dua ediyorum Rabbim hayırlı sağlıklı kız evlat nasip etsin diye.kız çocuk başka.

hanzade senın de eşinde sperm azlıgı sorunu mu var?
hadi insallah gonlundekı olur:)
Yok canım zannetmiyorum tahminen şekerim. Allah ne verdiyse içirecem ona o görür gününü kesinlikle ikna edemedim onu test yapmaya... ama benim gijnijim gibi sorunum olabilir .çünkü oda bıraktığı ay hamile kalıyor aynen bende hemen kalırım aynı onun gibi 2de düşüğüm var bitanesi erkekti cinsiyeti belli olmuştu,herhalde kalitesi yok diye düşünüyorum .:))birde tüp bebek tedavisi nde bu tarz ilaçlar kullanırlar vede genelde spermler kuvvetlendimi hepte erkek olur bebekler ...eczaneden alınacaklarıda alıp yarın başlatacam onu burun kırın ediyo ama dinlemicem onu ...Ha birde spermmdeki xler y lerden daha güçlü zaten hayattaki duruşumuzda öyle değilmi ...bu yüzden taktik gijnijim in taktiği hadi bakalım
Canımsın erkek isteyenlere etmiyomuşun (((((((

Merhaba atkadaşlar sizlerin yazılarını sürekli okuyorum takipteyim sizi:))) arkadaşlar Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah... Hamile olan arkadaşlar rabbim kucanıza almayı nasip etsin...bende size nasıl hamile kaldımı yazmak istedik ... İlk çocucugum kız oldu yumurtlama zamanı nedir bilmiyordum sık ilişkiyle hamile kaldım... İkinci çocugum erkek oldu yine yumurtlama zamanı nedir bilmiyordum ama şunu dedigimi çok iyi hatırlıyorum bu ay çok az ilişkiye girdik ben nasıl hamile kaldım... Üçüncü çocuguma hamile kalmadan önce çokk zayıfladım ramazandı her gün mutlaka beypazarı maden suyunun içine bir tam limon sıkıp içiyordum... Yumurtlama zamanını ögrendim adetten sonra başkadık ilişkiye o ara eşim şehir dışına çıktı tam 14 gün geldi üst üste üç gün beraber olduk hamile kaldım bebegim erkekti ama 20 haftalıkken karnımda öldü... Sonra ben bu siteyi çok okumaya başladım bir sürü şey ögrendim clarrblue aldım ama yapmayı beceremedim 13 gün başladık ilişkiye üst üste dört gün bir daha yapmadık hamile kaldım bebegim kız dogdu şu an 45 günlük ... Ama benim oglum karnımda öldügü için çok erkek istedim sanki giden geri gelicekmiş gibi... Keşke diyorum bu kadar kafayı takmasaydım ne biliyim işte insan çok isteyince imtihan oluyor... Bu arada benim çin takvimi son haric diger çocuklarımda tuttu rus takvimide rus takvimi bu son çocumu kız gösteriyordu öylede oldu.... Eşimde çom soda içer arkadaşlar et çok yer gazlı içecekleri çok tüketir... Bende sizden dua istiyorum rabbim hayırlı salih evlat nasip etsin hepimize...

canım benim Allah herkesin gönlündekini sağlıklı sıhhatli versin hayırlısıyla kız isteyene kız erkek isteyene erkek

Poi ben önceden yazmıştım bilmiyorum okudunmu hiç? Annemlerin bir komşusu var adam 4 evlilik yapmış 4 kadından 23 kızı var hiç erkek yok. Sizce dediğin gibi hiçmi bu kızlar çat anına denk gelmemiş?

Gijnij im maaşallah bu adam bu kadar çocuğa kadına nasıl bakıyor ya biz dördüncüyü bile okadar düşündükki zor valla bu devirde

Evet canım okumuştum bizim arkadaşta 5 kız kardeş galiba niz boşuna uğraşıyoruz bu ay gün aşırı yapmaya çalışıyorum bakalım

Ömrüm rızkını veren Allah nasibide varmış o kızların Allahta adama aşırı erkek çocuk sevdası vererek ve dörttanede hanım vererek nasip etmiş

Poi inşallah bu sefer tutar. Ne zamanki kız olmasından değilde yeteki bir evladım daha olsun oğlum kardeşiz kalmasın cinsiyeti ne olursa olsun dersen ozaman olacak inşallah. Burada bu şekilde olupta istediği cinsiyeti bulan çok kişiye şahid olduk

etmezmiyim sizede ediyorum allah hepimizin gönlündekini nasip etsin

allah sabır versin ama en azından sen hert meyvenin adına bakmışsın oglunda var kızlarında önemli olan bu benm oglum var birde kızım olsa 3düşündügümde cins,yet, pekte önemli olmaz benm için ama sen karnında erkek bebek kaybettiğin i,ç,n ondanda istemişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…