- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #61.261
cM cin takvimi ne guvenmiyom sacmalik cunki,ne kardeslerimde nede bende tutmuyo.ilk kzma erkek dyo,kz kardesimdede tutmuyoCanımsın eşimden peyniri kestimçünkü çok yerdi, erkek bebek diyetinde kalsiyum yok, her gün et yemesi lazım ve tuzlu yiyecekler ama çok abartıp stres yapmıcam. Saka suya başlamamız gerekli... Vs vs... Daha çok gijnijimin yolundan gitmeyi düşünüyorum, eşime o vitamin haplarını harfiyen içirmek istiyorum... İki düşüğüm var biri belliydi erkekdi belkide eşimin y leri zayıf olabilir, incir, keçi boynuzu pekmez i falan hep yapmayı düşünüyorum. Gijnij yum gününden bir gün önce ve bir gün sonra denemelerini yapmış.. İşte onu anlamak biraz güç olacak benim için. Çünkü uzayan akıntım 7,8aydır yok çok iltihabım var. Fitil tedavisini yaptırmayı düşünüyorum... Canım eşim 3 erkek biz 2 erkek 3 kız, olmadımı olmuyor, ama artık 4.yüde göze alıcam yapmasam hep içimde uhde kalacak acaba denesemiydim diye hep huzursuz olucam, Rabbime şükürler olsunki sağlık lı evlatlar nasip etmiş bize. Birde hayırlı sağlıklı ahlaklı bir erkek evlat tattırır inşallah bize ve isteyenlere... Canım birbirimizi takibe alalım gijnijim den taktiklrle yola devam... ha birde çin tablosunada uyalım...
H
g Canm benim istatistiklere gore koç burcu ve ikizler burcunda erkek cocuk sayisi cokmus,buda demek oluyoki haziran sonu temmuzda hamile kalinirsa koc burcu ve eylulde kalinirsa ikizler burcu oluyomus,yani bu aylarda hava degisiyo ya yaza girerken ve yazdan cikarken,insan bu hava olaylarindan etkilendigi icin hormonlarida degisiyomus,arastrmalar boyle diyo,ama buda bos soyleki kz kardesim subat ayinda hemde bir hafta aralikli hamile kalmsti,iki yil ara var tabi,ilki erkek ikinci kz oldu ve cocuklarinin dogum gunleri bir hafta arayla oluyo,ayrica benim ikinci kzla kardesimle üc hafta var aramzda,o mayisin basinda ben sonunda hamile kalmistim,onunki erkek benimki kz,ama ben su erkeklerin beslenme ve sperm kalitesi olayina bide genetik olayina daha cok inaniyorum,cunki genetik derken diyor doktorlar atadan dededen beslenme olayi sulalede genelde ayni gider,diger genetik hastaliklarda boyle,eger beslenme duzenini degistirip yasam tarzini degstirirlerse genetik yatkinlik degisir diyorlar,mesela ailesinde seker hastaligi cok olan insanlar seker hastaligina yatkindir ama beslenme duzenini degistirirde daha dikkatli olurlarsa seker hastasi olma olasiligi cok azalir diyolar,tabi baba dede nasil besleniyosa bir erkekte oyle beslenirse onun genetigine yatkin olurmus falan falan iste boyle birsey okumustum,mesela benim enistem 5 erkek kardes,onlar ailecek zeytin yagindan baska yag kullanmazlarmis,turk kahvesi gunde en az bir kere icerlermis,kz kardesimde oyle alismisti,ailesinde kola gibi asitli seyler hç tuketmezler ve kardesim gilde evlerine sokmazlar,yani biraz sagliklarina ve rahatlarina düşkun bir aile,diger erkek kardeslerininde hep ikiser ucer ogullari var tabi kzlarida var ama birer tane,benim esimde annesigilde kesinlikle zeytinyagi yemezler egeli olduklari halde,ve esim hayatta kahve icmez midesi eksiyomus alisik degilmis ve 4 ablasi var,
Ben vaz gecmeye basladm galiba,gjnjn dedigi yontem montem arastirma falan derken cok takintili oldum,ice sinirlerim bozulmaya basladi,bide erkekler kymet bilmiyo,sen nekadar kendini parcalarsan parcala ayni,degermi diye dusunmeye basladm artk,kzlarimi,isimi ihmal ettim bu taknti yuzunden,sagligimi hice saypta sirf erkek adamin oglu olur desinler diye kzlarimida ihmal edip arastrmalar yapiyorm,ama kymet bilirlermi,hayrrrrr,burdan anladiniz gibi benim adamla kavga ettik,hemde kaynvalde yuzunde,ondan sayiyorum,hahahahabende kahveyi çok tüketirim birde diyet yapıyorum dşiye zeytin yagı tüketiyorum oglum var olabşilir
İşin zormuş gerçekten canım. Allah yardımcın olsun. Ama bence kimseyi umursama. Önemli olan senin istemen. Ben bir çocuk daha istiyorum diyorsan, gerisini umursama bence...Ah bacm derdim coktur hangisini diyeyim bilmiyom,iki cocukla dogunun ilcesinde sobali lojmanda oturuyom,,adam baska sehirde calisiyo,yemegi hazir yatagi hazir,cocuk derdi yok,okul derdi yok,bide hafta sonu geldimi yoruluyom der oylene kadar yatar,buyuk kzim okula gidiyo,onun okulu,sabahtan aksama kadar is,eve gel,sobayla ugras,yemekle ugras,kzn dersi,kucuk kzn sikintisi,bide kaynana basmda,guya kucuk kza bakmaya druyo yanmda,en ufak brsey desem ogluna yetstiriyo,anasi cocuga bakmaya gelmiste brsey demeycekmisim,neden bunu boyle yaptn demeycekmisim,benim anamda buyuk kzima iki yil baktiydi,onu neden gormuyo,hem calis,hem evi idare et,hemde cocuklari buyut,dahada en ufak takdir gorme,bide erkek bebek doguracam kocama diye ugras,bazen dusunuyomda kendimi enayi gibi goruyom,bazende ben kendim ve cocuklarim icin ugrasiyom,kimsenin anlamasini beklemiyom diye kendimi teselli ediyom iste,kadnlarin durumu heryerde zor diye oglum olsun istedim hep ama Allah iki kz nasip etti,onlari bari kzmet bilen hayirli kapilara nasip etsin,Rabbim onlari incitmeyecek kocalar nasip etsin ins.
Bende seni merak ediyordum. Mart'tan sonra düşüneceksin diye aklımda kalmış, o zamandan sonra uğrar herhalde diyordum. Hayırlısı.Gijnijim canim gözümüz aydin.
Cok cok ama cok sevindim,ilk okudugumda sevincten ciglik cigliga dolastim.cok sükür Rabbime bugunleride gösterdi.tamamina erdirsin ins kucaginda oglusunla eve gelirsin Ayyyy ne güzel..
Defnem senınkıde erkekmıs ne güzel darısı basıma cok mıtlu oldum haberlerınıze ne güzel ard arda gelıyor
Canım Rabbım cok şükür kabul ettı dualarımızı ,paşan geliyor .sende zamanın geldıgınde bır avazda doğurup oglusunla evıne gelırsın inş...
Çatladım bacım cok mutlu oldum inş bu Dr da erkek der de mutlulugumuz 3 e katlanır.haberlerını beklıyorum.dualarımda olacaksın öpüyorum hepınızı.
Şimdı nıye bu kadar geç yazdın dıyeceksınız belki,kendı telefonumdan giriş yapamıyorum malesef
Esimin teliyle gırış Yaptım.
Bende hala aynıyım deneme fılan yok
6.ayda Türkiye'ye geliyorum artık döndükten sonra nıyetım.canım Arkadaşlarım duanızda unutmayın beni
Okuduğum kadarıyla daha bebeğin bir yaşında, dinimizde 2 yaş süt hakkı var çocuğun, emzirmesen de duygusal açıdan sana daha ihtiyacı var. Ve psikolojin hamileliği bile kaldıramayacağını eğer istediğin gibi sonuç alamazsan güçlü olamayacağını gösteriyor. Yanlış anlamazsan bazı tavsiyelerde bulunacağım.Ah bacm derdim coktur hangisini diyeyim bilmiyom,iki cocukla dogunun ilcesinde sobali lojmanda oturuyom,,adam baska sehirde calisiyo,yemegi hazir yatagi hazir,cocuk derdi yok,okul derdi yok,bide hafta sonu geldimi yoruluyom der oylene kadar yatar,buyuk kzim okula gidiyo,onun okulu,sabahtan aksama kadar is,eve gel,sobayla ugras,yemekle ugras,kzn dersi,kucuk kzn sikintisi,bide kaynana basmda,guya kucuk kza bakmaya druyo yanmda,en ufak brsey desem ogluna yetstiriyo,anasi cocuga bakmaya gelmiste brsey demeycekmisim,neden bunu boyle yaptn demeycekmisim,benim anamda buyuk kzima iki yil baktiydi,onu neden gormuyo,hem calis,hem evi idare et,hemde cocuklari buyut,dahada en ufak takdir gorme,bide erkek bebek doguracam kocama diye ugras,bazen dusunuyomda kendimi enayi gibi goruyom,bazende ben kendim ve cocuklarim icin ugrasiyom,kimsenin anlamasini beklemiyom diye kendimi teselli ediyom iste,kadnlarin durumu heryerde zor diye oglum olsun istedim hep ama Allah iki kz nasip etti,onlari bari kzmet bilen hayirli kapilara nasip etsin,Rabbim onlari incitmeyecek kocalar nasip etsin ins.
Kullandım canım ikinci kizimd kullandigimin adini hatırlıyorum biokadin.ama iki tane kullandim ve korunmadim.tamamını bitirsem ise yarardi belki ama zaten kizima arkadaş olsun diye bikizimdaha olmasını çok istiyodum oyuzden yöntem gelmedi aklıma:)O dönem mantar problemi yüzünden fitil kullandınmı yani kızlara hamile kalmadan önce kullandıysan adı nedir acaba
Cnm kendi doğum tarihimizmi öyleyse 19-05-1982. Sat:25-10-2014Arkadaşlar, yorumcu diye bir site var. Oraya bir aylığına üye oldum. Cinsiyet tahmini için kullanacam. Bana d. Tarihi ve sat ınızı yazın. Kontrol edelim,
kimse kimsenin aile yaşantısını bilemez..nekadar anlatsanda senin yaşadıklarını anlayamayız..Ha ucretli yardimcim var ama nekadrda olsa butun sorumluluk bende oluyo bacm,yardimcim sabah geliyo cocuklarla ilgileniyo,e buyuk kzmda daha kucuk,odevine ev isine pek ilgilenemiyo,nekadarda yapsa ince isleri bana kaliyo,kv demde kucuk kzi seviyomus oynatiyomus,ilgileniyomus falan iste,simdi dusunuyomda ben aslnda kalp hastasi oldugum icin ikinci yi bile ne zorluklarla dogurdum,ucuncu erkek olsun dye esim ve ailesi icinmi bukadar takntili oldum acaba,ben nekadar istiyorum dye izmir arkadasin dedigi gibi bir kere degil binkere dusunup karar vermeliyim,sonucta iki cocukla hasta halimde esimden uzakta yalnz basina hemde aksama kadar calisarak mucadele etmeye calisiyorum,ucuncuye nekadar hazirim ona karar vermeliyim,of ice gerildim ya kz izmir bende vazgecmeye basladim yavas yavas yaaa
nekadar çok yazmışsın kızz..Okuduğum kadarıyla daha bebeğin bir yaşında, dinimizde 2 yaş süt hakkı var çocuğun, emzirmesen de duygusal açıdan sana daha ihtiyacı var. Ve psikolojin hamileliği bile kaldıramayacağını eğer istediğin gibi sonuç alamazsan güçlü olamayacağını gösteriyor. Yanlış anlamazsan bazı tavsiyelerde bulunacağım.
-Erken menopoz durumun yoksa daha 45 yaşına kadar hadi diyelim 40 yaşına kadar yolu var. Hem bebeğin biraz daha büyüsün hem de eşin 3. bebek için yandım yanasıya istesin. Bir kaç sene beklemen daha hayırlı gözüküyor. tabi yine sen bilirsin. Belki o zamana konforlu bir ev alırsınız, eşin sürekli başında olmuş olur. Sen takıntılı ve istekli olmaz ve çocuğun da büyürse, eşin diyecektir hadi 3.yü düşünelim diye, talep ondan gelirse takviyeleri düzenli ancak o zaman kullanır.
-Diğer türlü o zaman ücretsiz izne ayrıl ve eşinin yanında evini kur, maddi sıkıntı olur ama tek maaşla da insanlar geçinebiliyor. Azıcık aşım, kaygısız başın olur. 3. çocuğun yola çıktığında doğum izni derken büyütürsün, 2ve 3nün yaş farkı çok az olacağı için ikiz gibi olur, iki katı yorulursun ama aynı anda büyümüş olur.
-Kayınvalideye gelince, daha önce yalnızlıktan şikâyetçiydin, şimdi evinde geçinemezsen de bir nefes daha var, eşimizle yada kardeşimizle bile dört dörtlük geçinemiyoruz ki, kaldı ki kayınvalideyle. O yüzden ufak tartışmalar olur, sadece eşine şikâyetçi olma, erkekler anlamaz hemen savunmaya geçer. Olanı anlat, yorumu eşin yapsın.
Bir bakıcı olsa yatılı, yada komşu kadın yardıma gelse, teşekkür eder yere göğe sığdıramazsın, fedakarlık yapıyor diye düşünürsün, kayınvalidenin de senin çocuğuna bakma zorunluluğu yok. İişe gittiğinde gözün arkada kalmıyorsa, biraz daha minnet duyabilirsin. Kaldı ki bu zamanda özellikle kadın 7sinde de 77sinde tehlikede, Türkiyenin neresinde olursa olsun, bir kadının yalnız olduğunu duyan, gören rahatsız edebilir. Kayınvalidenin olması bana göre geceleri daha rahat uyumanı sağlamalı.
Daha dün kargo alırken iki kişi kapıdaydı, biri hızlıca işlemleri yaparken diğerinin bakışı çok rahatsız etti beni. saniyeler içinde kafamda kötü senaryolar geldi nedense aklıma ve evde yanımda birinin daha olmasını diledim. Eşime bir kez daha hak verdim. Evin içindeki durumun çok daha gizli kalması lazım, eve bir işçi geldiğinde odadan çıkarmaz beni. Bende kızıp dururum, çalışan bir kadınım, canımın istediği elli yere alışverişe giderim, evde beni gördüklerinde mi sıkıntı oluyor derim. Dün ilk defa korktum. Kayınvalidene yanında olduğuna teşekkür et bence.
Neyse çok uzun oldu.
Rabbim hiç bir şeyin yokluğunu vermesin cümleten.
bende gebelik yok ama merak ettim bu ay olursa ne olur diye doğum tarihim:18/07/1981 son adet tarihim:18/02/2015 yani dün malesefArkadaşlar, yorumcu diye bir site var. Oraya bir aylığına üye oldum. Cinsiyet tahmini için kullanacam. Bana d. Tarihi ve sat ınızı yazın. Kontrol edelim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?