- 18 Şubat 2015
- 398
- 378
- 103
- 46
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #61.241
cok sevındım defnem 34
Allah gonlundekını nasip eder insallah
kocaman bir amiiiiiiiin :)çok teşekkür ederim canım benim gönlümdeki göbüşümde bakalım kucağımıza almak nasip olacak mı? allah seninde gönlüne göre versin :)
zararlı olmazmı bacı bu kadar sık girmekkeşke detaylıya girsen canım nisa hastanesini çok övüyorlar oradaki doktor çok ilgiliymiş hem organ taraması yaptırmış olursun hemde cinsiyet netleşir bi düşün taşın bak inşallah göbüşündeki paşadır :)
Kızlar beni eskiler daha iyi tanır inşallah bu yazım herkese faydalı olur öncelikle herşeyin başının namaz ve dua olduğunu düşünüyorum. Öncelikle dinimize göre pazartesi, perşembe ve cumartesi günler erkek için uygun günlermiş. bizim denemeler bu gecelerde oldu. her hafta özellikle perşembe geceleri teheccüt namazına kalktım.
Denemelerimiz 3 günde bir oldu. tam yumurtanın çatladığı gün yoğun akıntının olduğu gün buradaki arkadaşlara yum çatladı galiba bir deneme daha olsun mu dedim arkadaşlar olsun dedi ve oldu yani yum çatlama zamanı 3 günde toplam 2 deneme oldu.
Ben ovulasyon testi kullanmadım çünkü hamile kaldığım aydan bir önceki ay beni çok yanılttı.
Denemelerden sonra yatıp uyudum allah afettsin ama o günler yıkanmadan uyudum uyanınca yıkanıp abdestimi aldım.
Deneme olacak ay her gün yatsı namazından sonra yusuf süresini okudum. ( 41 güne tamamlanırsa daha iyi olur)
41 gün boyunca bir sürahi suya kıyame süresinin 36,37,38,39 ve 40. okudum ve her akşam bir yudum içtim allahım bana hz.hamza gibi hz yusuf gibi salih bir erkek evlat nasip et dedim.
İlişkiden önce 10 kere ''ya mutekebbir'' diyin.
Deneme yapıp yapıp benim gibi bir türlü hamile kalamıyorsanız 4 cuma üst üstte 1000 kere ''ya evvel'' diyin.
Denemelerden önce mutlaka abdestli olun eşinizde sizde.
Deneme sonrası sağa yatmak erkek bebeği getirmez!! o ay hangi taraftan yumurtladıysanız o tarafa yatmalısınız ben soldan yumurtladım o ay denemelerden sonra hep sola doğru yattım.
Derin ilişki olması çok önemli yani penis vajinanın içine olabildiğince girsin ve boşalma olduktan sonra eşiniz hemen geri çekilmesin 3 dakika kadar o şekilde bekleyin.
Deneme sonrası vaktiniz varsa ayaklarınızı duvara doğru dikin vakit yoksa hangi taraftan yumurtladıysanız o tarafa doğru yatıp ayaklarınızı karnınıza çekin ( cenin pozisyonu)
İlaç olarak ben folik asit, eşim solgarın çinko vitaminini ve gnc marka l-argenin kullandı bu ürün ayrıca tüp bebek tedavisi gören erkeklerin sprem sayısını arttırmaya yarıyormuş.
Hamile kaldığımı öğrendikten sonra devlet hastanesindeki doktor bir takım testler istedi sonucu aldığımda doktor phımın 7nin üzerinde olduğunu çok yüksek çıktığını söyledi. şaşırmadım çünkü uzun zamandır ph ı yüksek su içiyordum. Acıkcası karbonatlı suyu içmeyi çok denedim ama malesef gitmedibende araştırdım ve ph ı en yüksek suyun saka marka su olduğunu öğrendim. Saka marka su tükettim.
Her sabah limonlu yeşilçay içtim. Ben marka olarak liptonun poşetlisini içtim.
Kızılayın ve uludağın mavi şisindeki maden sularından tükettik.
ailecek muz çok sevdiğimiz bir meyve günde bir adet bana ve eşime mutlaka yedirdim.
Aklıma geldikçe buraya düzenleme yolluyla ekleme yapacağım. Sormak istedikleriniz varsa seve seve cevaplamak isterim. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Dua ederken duanın kabulunden süpheniz olmasın kızlar şeytanın verdiği vesveselere kulak asmayın gönülden yılmadan bıkmadan duaya ve denemelere devam edin. Rabbim nasip etmeyeceği şeyin duasını ettirmezmiş unutmayın :)
zararlı olmazmı bacı bu kadar sık girmek
defnemmm banada dua et bende doktordan geldiğimde inşaALLAH en son doktorun dediği gibi cıkar bu ayın 25 de gideceğim özele detaylı ultrasonuda soracağım
Canım bende artık niyetim e koydum İnşanlah 3 kızımın üzerine sağlıklı hayırlı bir oğlum olur inşallah... Bende artık mayıs haziran gibi deneme düşünüyorum...Arada 15 gün olursa hiç bir zararı olmaz sonuçta radyason saçmıyor sadece ses dalgarıyla çalışıyor sen detaylıyı ihmal etme canım anneler topiğindeki kızlar çok daha erken tarihlerde detaylıya girmiş zararı olsa doktorlar uyarırdı. dua etmez miyim arkadaşım sana alevime çok dua ettim çoook hala daha ediyorum sağlıcğımıza alalım diye.
bizlerin duası geri çevrilmez inşallah karnımızda melek taşıyoruz. gönülden çok isteyen arkadaşlar olursa bana özelden isimlerini yazsınlar dualarımda onlarda yer vermek isterim :)
Canm pazartesi,persembe cumartesi gunleri demissin,benim iki kzmdada persembeyi cumaya baglayan gece hamile kaldm,mubarek gece diye hani,sen gunduzumu gecesinimi kasdediyosun,yani pazari pazartesiye baglayan gecemi mesela?Kızlar beni eskiler daha iyi tanır inşallah bu yazım herkese faydalı olur öncelikle herşeyin başının namaz ve dua olduğunu düşünüyorum. Öncelikle dinimize göre pazartesi, perşembe ve cumartesi günler erkek için uygun günlermiş. bizim denemeler bu gecelerde oldu. her hafta özellikle perşembe geceleri teheccüt namazına kalktım.
Denemelerimiz 3 günde bir oldu. tam yumurtanın çatladığı gün yoğun akıntının olduğu gün buradaki arkadaşlara yum çatladı galiba bir deneme daha olsun mu dedim arkadaşlar olsun dedi ve oldu yani yum çatlama zamanı 3 günde toplam 2 deneme oldu.
Ben ovulasyon testi kullanmadım çünkü hamile kaldığım aydan bir önceki ay beni çok yanılttı.
Denemelerden sonra yatıp uyudum allah afettsin ama o günler yıkanmadan uyudum uyanınca yıkanıp abdestimi aldım.
Deneme olacak ay her gün yatsı namazından sonra yusuf süresini okudum. ( 41 güne tamamlanırsa daha iyi olur)
41 gün boyunca bir sürahi suya kıyame süresinin 36,37,38,39 ve 40. okudum ve her akşam bir yudum içtim allahım bana hz.hamza gibi hz yusuf gibi salih bir erkek evlat nasip et dedim.
İlişkiden önce 10 kere ''ya mutekebbir'' diyin.
Deneme yapıp yapıp benim gibi bir türlü hamile kalamıyorsanız 4 cuma üst üstte 1000 kere ''ya evvel'' diyin.
Denemelerden önce mutlaka abdestli olun eşinizde sizde.
Deneme sonrası sağa yatmak erkek bebeği getirmez!! o ay hangi taraftan yumurtladıysanız o tarafa yatmalısınız ben soldan yumurtladım o ay denemelerden sonra hep sola doğru yattım.
Derin ilişki olması çok önemli yani penis vajinanın içine olabildiğince girsin ve boşalma olduktan sonra eşiniz hemen geri çekilmesin 3 dakika kadar o şekilde bekleyin.
Deneme sonrası vaktiniz varsa ayaklarınızı duvara doğru dikin vakit yoksa hangi taraftan yumurtladıysanız o tarafa doğru yatıp ayaklarınızı karnınıza çekin ( cenin pozisyonu)
İlaç olarak ben folik asit, eşim solgarın çinko vitaminini ve gnc marka l-argenin kullandı bu ürün ayrıca tüp bebek tedavisi gören erkeklerin sprem sayısını arttırmaya yarıyormuş.
Hamile kaldığımı öğrendikten sonra devlet hastanesindeki doktor bir takım testler istedi sonucu aldığımda doktor phımın 7nin üzerinde olduğunu çok yüksek çıktığını söyledi. şaşırmadım çünkü uzun zamandır ph ı yüksek su içiyordum. Acıkcası karbonatlı suyu içmeyi çok denedim ama malesef gitmedibende araştırdım ve ph ı en yüksek suyun saka marka su olduğunu öğrendim. Saka marka su tükettim.
Her sabah limonlu yeşilçay içtim. Ben marka olarak liptonun poşetlisini içtim.
Kızılayın ve uludağın mavi şisindeki maden sularından tükettik.
ailecek muz çok sevdiğimiz bir meyve günde bir adet bana ve eşime mutlaka yedirdim.
Aklıma geldikçe buraya düzenleme yolluyla ekleme yapacağım. Sormak istedikleriniz varsa seve seve cevaplamak isterim. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Dua ederken duanın kabulunden süpheniz olmasın kızlar şeytanın verdiği vesveselere kulak asmayın gönülden yılmadan bıkmadan duaya ve denemelere devam edin. Rabbim nasip etmeyeceği şeyin duasını ettirmezmiş unutmayın :)
Hanzadecim bende haziran gibi dusunuyorum,esimin once 2-3 ay takviye almasi gerekli,hani derler ya kzi cok olan aileninde kzi cok olurmus genetik olayi beslenme duzeni oyle geldigi icinmis,bunu degistirmek icinde takviye almasi gerek,esiminde 4 ablasi var,bizde 4 kiziz,bu yuzden herkes bize hep kz olacak gozuyle bakiyo,sulale iki tarafli oyle neyapsinlar diyolar gozumuzzun icine bakabaka,bizimde ikiside kz oldu ya,kuzenimizn oglu oldu,benim ikinci kzmda cinsiyetini sordu,bizde gostermiyo belli degil diyince hahaha dedi ben oglusumunkini 12 haftalikken pipisine kadar gormustum,demmekki oglan degil demezmi,okadar zoruma gittiki gulmesi,veveve bir hafta once kendisininde ikinci cocugu kz oldu,ama biz gulmedik kendisine,e ogluda varya onun icin sorun degil dedik,of neyse bacm,denk gelirsen hazirliklarda ne yaptigini anlatirsan sevinirimCanım bende artık niyetim e koydum İnşanlah 3 kızımın üzerinaioı hayırlı bir oğlum olur inşallah... Bende artık mayıs haziran gibi deneme düşünüyorum...
Canım bende artık niyetim e koydum İnşanlah 3 kızımın üzerine sağlıklı hayırlı bir oğlum olur inşallah... Bende artık mayıs haziran gibi deneme düşünüyorum...
Gijnijim canim gözümüz aydin.Çatladım defnem kızlar çok sağolun çok teşekkür ederim. Hala inanamıyorum sanırım doğana kadarda inanmıycam. Bu arada çatladım sık ultrasona girmenin bir zararı yok bende aynı hafta içinde iki defa girmek zorunda kalmıştım doktorum bir sorun olmayacağını söylemişti. İnşallah canım sende gönlündekine kavuşursun. Sende defnemde arada gelin özletmeyin kendinizi
Canımsın eşimden peyniri kestimçünkü çok yerdi, erkek bebek diyetinde kalsiyum yok, her gün et yemesi lazım ve tuzlu yiyecekler ama çok abartıp stres yapmıcam. Saka suya başlamamız gerekli... Vs vs... Daha çok gijnijimin yolundan gitmeyi düşünüyorum, eşime o vitamin haplarını harfiyen içirmek istiyorum... İki düşüğüm var biri belliydi erkekdi belkide eşimin y leri zayıf olabilir, incir, keçi boynuzu pekmez i falan hep yapmayı düşünüyorum. Gijnij yum gününden bir gün önce ve bir gün sonra denemelerini yapmış.. İşte onu anlamak biraz güç olacak benim için. Çünkü uzayan akıntım 7,8aydır yok çok iltihabım var. Fitil tedavisini yaptırmayı düşünüyorum... Canım eşim 3 erkek biz 2 erkek 3 kız, olmadımı olmuyor, ama artık 4.yüde göze alıcam yapmasam hep içimde uhde kalacak acaba denesemiydim diye hep huzursuz olucam, Rabbime şükürler olsunki sağlık lı evlatlar nasip etmiş bize. Birde hayırlı sağlıklı ahlaklı bir erkek evlat tattırır inşallah bize ve isteyenlere... Canım birbirimizi takibe alalım gijnijim den taktiklrle yola devam... ha birde çin tablosunada uyalım...Hanzadecim bende haziran gibi dusunuyorum,esimin once 2-3 ay takviye almasi gerekli,hani derler ya kzi cok olan aileninde kzi cok olurmus genetik olayi beslenme duzeni oyle geldigi icinmis,bunu degistirmek icinde takviye almasi gerek,esiminde 4 ablasi var,bizde 4 kiziz,bu yuzden herkes bize hep kz olacak gozuyle bakiyo,sulale iki tarafli oyle neyapsinlar diyolar gozumuzzun icine bakabaka,bizimde ikiside kz oldu ya,kuzenimizn oglu oldu,benim ikinci kzmda cinsiyetini sordu,bizde gostermiyo belli degil diyince hahaha dedi ben oglusumunkini 12 haftalikken pipisine kadar gormustum,demmekki oglan degil demezmi,okadar zoruma gittiki gulmesi,veveve bir hafta once kendisininde ikinci cocugu kz oldu,ama biz gulmedik kendisine,e ogluda varya onun icin sorun degil dedik,of neyse bacm,denk gelirsen hazirliklarda ne yaptigini anlatirsan sevinirim
O dönem mantar problemi yüzünden fitil kullandınmı yani kızlara hamile kalmadan önce kullandıysan adı nedir acabaO yatkınlık olayına aklım pek ermiyo.kp ilk eşinden 7 oğlu bir kızı var.sonra kvdeyle evlenmiş 3 oğlan.kayinlarimin hepsinde kızda oglanda var.sadece bir kaynimin iki oğlu var.2 sen çok çocuğu olan kayinlariminda hep erkekler çoğunlukta.biz 4 kardeşiz 2 kız 2 oğlan.1 kaynimin 2 kızı var bide bizim iki kızımız var otuzden genetik mi bilmem.iki kizimdada mantar problemin vardı sık ilişkilerle hamile kaldım.ikinciyi de kız istediğinden hic
g Canm benim istatistiklere gore koç burcu ve ikizler burcunda erkek cocuk sayisi cokmus,buda demek oluyoki haziran sonu temmuzda hamile kalinirsa koc burcu ve eylulde kalinirsa ikizler burcu oluyomus,yani bu aylarda hava degisiyo ya yaza girerken ve yazdan cikarken,insan bu hava olaylarindan etkilendigi icin hormonlarida degisiyomus,arastrmalar boyle diyo,ama buda bos soyleki kz kardesim subat ayinda hemde bir hafta aralikli hamile kalmsti,iki yil ara var tabi,ilki erkek ikinci kz oldu ve cocuklarinin dogum gunleri bir hafta arayla oluyo,ayrica benim ikinci kzla kardesimle üc hafta var aramzda,o mayisin basinda ben sonunda hamile kalmistim,onunki erkek benimki kz,ama ben su erkeklerin beslenme ve sperm kalitesi olayina bide genetik olayina daha cok inaniyorum,cunki genetik derken diyor doktorlar atadan dededen beslenme olayi sulalede genelde ayni gider,diger genetik hastaliklarda boyle,eger beslenme duzenini degistirip yasam tarzini degstirirlerse genetik yatkinlik degisir diyorlar,mesela ailesinde seker hastaligi cok olan insanlar seker hastaligina yatkindir ama beslenme duzenini degistirirde daha dikkatli olurlarsa seker hastasi olma olasiligi cok azalir diyolar,tabi baba dede nasil besleniyosa bir erkekte oyle beslenirse onun genetigine yatkin olurmus falan falan iste boyle birsey okumustum,mesela benim enistem 5 erkek kardes,onlar ailecek zeytin yagindan baska yag kullanmazlarmis,turk kahvesi gunde en az bir kere icerlermis,kz kardesimde oyle alismisti,ailesinde kola gibi asitli seyler hç tuketmezler ve kardesim gilde evlerine sokmazlar,yani biraz sagliklarina ve rahatlarina düşkun bir aile,diger erkek kardeslerininde hep ikiser ucer ogullari var tabi kzlarida var ama birer tane,benim esimde annesigilde kesinlikle zeytinyagi yemezler egeli olduklari halde,ve esim hayatta kahve icmez midesi eksiyomus alisik degilmis ve 4 ablasi var,erkek çocuk isteyenler şuan kış ayı bu ayşlarda düşünün erkek bebek sıcagı sevmez diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?