- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #61.061
Yolunda canm çok şükür kanamam azaldı kahverngi lekenme war sdce yataktaym ilaç çok işe yaradı sanrm pzrtsıde gdcem dktra ultrsna grcm umarm hrşy yoluna grer sagol sordgn için...nasıl oldun inşallah herşey yolundadır
kahverengi sorun değil.. kırmızı canlı kanamada muhakkak doktorunu ara. çok sevindim iyi olmanızaYolunda canm çok şükür kanamam azaldı kahverngi lekenme war sdce yataktaym ilaç çok işe yaradı sanrm pzrtsıde gdcem dktra ultrsna grcm umarm hrşy yoluna grer sagol sordgn için...
Sagol canm bnm :) Allah kmsye bu korkuyu yaşatmasınkahverengi sorun değil.. kırmızı canlı kanamada muhakkak doktorunu ara. çok sevindim iyi olmanıza
kızlar erkek bebiş isteyenler benim gibi tuzsuz acısız yemekmi yersiniz ?? ben öyleyim etrafımda acılı tuzlu yiyenlerin erkek çocuk sayısı fazla hepsinde var acaba bi ilgisi varmı ben tansiyon hastası gibi tuzsuz yerdim acıyı hiç yemezdim tansiyonum düşük halbuki ama 2 aydır artırmıştım tuzu acıyı kahvede her gün içtim inşallah işe yaramıştır :)
benmde adet döngüm sizin gibi 10 günde ilişkiyi kesemyi planlıyorum derin olmadı derken çok afedersin eşin birazdaha uçta boşalacak
evet canım dediğin doğru ama kısmette tatlış kızlarım varmış...zaten önceden bu yumurta takibi olayını bilmiyordum...adetten itibaren denemeler başlardı...zaten 12 13 de denemişsin spermler orda 48 saat yaşadığına göre tekrar deneme yapsan bile diğer spermler orda olmuyormu.iyi sperm orada müsaitse 72 saat yaşarmış...
evet nasipde 2 kız varmış bizde ,peki sen tuzlu acımı yersin yemekleri ??evet canım dediğin doğru ama kısmette tatlış kızlarım varmış...zaten önceden bu yumurta takibi olayını bilmiyordum...adetten itibaren denemeler başlardı...
amin saol cnm benimSenaserra sen nasıl oldun canım bebeğine alıştın mı ne gibi değişiklikler oldu Rabbim huzur mutluluk versin
Senin Kızın mı var canım.
Herkes aynı şeyi söylüyor o konuda canım tabi Rabbim in bileceği iş..
Allah herkesin gönlundekine Sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin
Canm bende kalpten dolayi tuzlu yiyemiyorum iki kzm var,bide diuritik ilaclar potasyumuda atiyo idrarla,zor durumum yani,bacim benim adetin 13. gunu bugun,bu fitili kullansam,24 uneadet olcam tekrar ve martta denk gelirse gebelik dusunuyom,fitili bu ay kullansamda martta kullanmasam olurmu?yoksa senin gbi vazmi gecim kullanmaktan?en aandan vaj ph yukseltir diyom?bide okvu testi alcam daha,gecmi kaldm kz acaba bunlara ya,vazmi gecsem yineevet nasipde 2 kız varmış bizde ,peki sen tuzlu acımı yersin yemekleri ??
Sen bilirsin bacim 1 ay once kullan iste fitil burda hep oyle yapmislar istersen benim gibi vazgec ben cok vucuda mudahale etmek istemedin cunku karbonat aldim surekli birde corek otu ictim bu 2 ay zarfinda bitkisel almak mantikli geldi corek otu ph yi yukseltirmis yagi her derde deva diye onlari kullandim ben vucutta iltihabi sokup atiyormus kislere ve yumada cok faydasi varmis bende pko var...ov testinede al niye gec kalasin surelap al birde labu ile baslayanda aldim ben ben pazar deneme yaptim sen de yazmissin adete yakin da catlar diye yoksa oylemi olacak bende korktum kiz ben reglinin 14.gunu gittim yum 20 mm idi 15.sabahi oldu deneme doktor olsun dedi pozitifdi test agrim sancimda vardi....Canm bende kalpten dolayi tuzlu yiyemiyorum iki kzm var,bide diuritik ilaclar potasyumuda atiyo idrarla,zor durumum yani,bacim benim adetin 13. gunu bugun,bu fitili kullansam,24 uneadet olcam tekrar ve martta denk gelirse gebelik dusunuyom,fitili bu ay kullansamda martta kullanmasam olurmu?yoksa senin gbi vazmi gecim kullanmaktan?en aandan vaj ph yukseltir diyom?bide okvu testi alcam daha,gecmi kaldm kz acaba bunlara ya,vazmi gecsem yine
canm tuzu normal yerdim acıyıda normalden biraz fazla yerdim...maraşlıyım zaten ama şimdi acıyıda tuzuda fazla yiyorum...evet nasipde 2 kız varmış bizde ,peki sen tuzlu acımı yersin yemekleri ??
Canm hamile kalacagn aymi kullaniyosun oncesimi?hamile kalacagn ay iliskiye kadarmi?oncesinde kullanrsan bisonraki ay ph yenidenmi dusuyo?hemsireydin galiba dimi?Kizlar bakamadim buraya mide bulantilarim çok fenaa. Biokadin fitil adetliyken bile kullanilabiliyo dr kullan demisti bana. Kiz bebek icinse flora fitilleri ph ı 5.5 yapiyo dengeliyo yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?