Süper Anneler - 2011

nasıl oldun inşallah herşey yolundadır
Yolunda canm çok şükür kanamam azaldı kahverngi lekenme war sdce yataktaym ilaç çok işe yaradı sanrm pzrtsıde gdcem dktra ultrsna grcm umarm hrşy yoluna grer sagol sordgn için...

Yolunda canm çok şükür kanamam azaldı kahverngi lekenme war sdce yataktaym ilaç çok işe yaradı sanrm pzrtsıde gdcem dktra ultrsna grcm umarm hrşy yoluna grer sagol sordgn için...
kahverengi sorun değil.. kırmızı canlı kanamada muhakkak doktorunu ara. çok sevindim iyi olmanıza

Arkadasım Asırıııııı tuzlu yer ve gun asırı sık ilişki Yaptılar aylarcaaaa ve sonuç oglu oldu!

benmde adet döngüm sizin gibi 10 günde ilişkiyi kesemyi planlıyorum derin olmadı derken çok afedersin eşin birazdaha uçta boşalacak

Senin Kızın mı var canım.
Herkes aynı şeyi söylüyor o konuda canım tabi Rabbim in bileceği iş..
Allah herkesin gönlundekine Sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin

zaten 12 13 de denemişsin spermler orda 48 saat yaşadığına göre tekrar deneme yapsan bile diğer spermler orda olmuyormu.iyi sperm orada müsaitse 72 saat yaşarmış...
evet canım dediğin doğru ama kısmette tatlış kızlarım varmış...zaten önceden bu yumurta takibi olayını bilmiyordum...adetten itibaren denemeler başlardı...

Senaserra sen nasıl oldun canım bebeğine alıştın mı ne gibi değişiklikler oldu Rabbim huzur mutluluk versin
amin saol cnm benim
Bebisime cok cabuk alistim ailecek bebegi ozlemis dort gozle bekliyoruz 34 haftamiz bitti az kaldi :)bunun degisik olmasini cok istemistik ama olmadi nasip 4. Ye :) saglikli olsunda prensesim gerisi onemli deil isim buamadik akliniza guzel kiz isimleri gelirse yazin arkadaslar

evet nasipde 2 kız varmış bizde ,peki sen tuzlu acımı yersin yemekleri ??
Canm bende kalpten dolayi tuzlu yiyemiyorum iki kzm var,bide diuritik ilaclar potasyumuda atiyo idrarla,zor durumum yani,bacim benim adetin 13. gunu bugun,bu fitili kullansam,24 uneadet olcam tekrar ve martta denk gelirse gebelik dusunuyom,fitili bu ay kullansamda martta kullanmasam olurmu?yoksa senin gbi vazmi gecim kullanmaktan?en aandan vaj ph yukseltir diyom?bide okvu testi alcam daha,gecmi kaldm kz acaba bunlara ya,vazmi gecsem yine

Arkadaslar pazartesi dr gittigimde yum yok catlamis,adet olmadan 14 gun once catlar 10-11 gun catliyo demekki senin demisti,e bugun 13. gun benim yeniden uzayan sivi akintm gelmeye basladi,yeniden yumurtluyosam adet kanamasindan 14 gun once catlarmis ben 24 une tekrar adet olcam nasil oluyo bu simdi?adete yakin iliskiden hamile kalanlarinki nasil oluyo,ozaman dr yaniliyo.?catladktan 14 gun sonra adet olursun derken.bilenler aciklarmi?ben 24 gnde bir adet oluyorum mesela

Sabır herkesin yum çatladıktan 14 gün sonra adet olur diye birşey yok. Mesela benim çatladıktan 12 gün sonra adetim olur.

Nasilsin gjnjm,dr gitmedinmi hala?e dr kontrolu yaptiranlar bikackezmi dr gidip yum takibi yaptiriyo?ben tekrar gitsemmi acaba?p.tesi yum catlamis yok demisti

Sen bilirsin bacim 1 ay once kullan iste fitil burda hep oyle yapmislar istersen benim gibi vazgec ben cok vucuda mudahale etmek istemedin cunku karbonat aldim surekli birde corek otu ictim bu 2 ay zarfinda bitkisel almak mantikli geldi corek otu ph yi yukseltirmis yagi her derde deva diye onlari kullandim ben vucutta iltihabi sokup atiyormus kislere ve yumada cok faydasi varmis bende pko var...ov testinede al niye gec kalasin surelap al birde labu ile baslayanda aldim ben ben pazar deneme yaptim sen de yazmissin adete yakin da catlar diye yoksa oylemi olacak bende korktum kiz ben reglinin 14.gunu gittim yum 20 mm idi 15.sabahi oldu deneme doktor olsun dedi pozitifdi test agrim sancimda vardi....

Son düzenleme:
Sabır canım iyim ben daha gitmedim çok soğuk burası tahlillerimi de yaptırmadım müsait zamanda gitcem inşallah. Yumurta takibi yaptıranlar adetin 4. Günü doktora gidiyor yumurtanın oluşumuna ve büyüklüğüne göre üç dört günde bir kontrole gidiyorsun 22 ml oldumu çatladı çatlatacak gibi diyor doktorlar

Kizlar bakamadim buraya mide bulantilarim çok fenaa. Biokadin fitil adetliyken bile kullanilabiliyo dr kullan demisti bana. Kiz bebek icinse flora fitilleri ph ı 5.5 yapiyo dengeliyo yani.

Kizlar bakamadim buraya mide bulantilarim çok fenaa. Biokadin fitil adetliyken bile kullanilabiliyo dr kullan demisti bana. Kiz bebek icinse flora fitilleri ph ı 5.5 yapiyo dengeliyo yani.
Canm hamile kalacagn aymi kullaniyosun oncesimi?hamile kalacagn ay iliskiye kadarmi?oncesinde kullanrsan bisonraki ay ph yenidenmi dusuyo?hemsireydin galiba dimi?

Allah kolaylik versin hamileliginde.inan ben dogum yaptigm gune kadar kustum,hatta kan gelene kadar agzimdan,hicbirsey kar etmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…