- 9 Ekim 2012
- 1.549
- 1.706
- 133
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #61.041
Çok teşekkürler canım.Gelecek ay diyorsun canım. Sence ne gibi etkisi olabilir 48 saat içinde vücudundan atılacak minik bi kimyasal ın..
Rahat ol lütfen.
Hiç bişey olmaz
Gijnij neyaptin canim doktora gittinmi rabbim gonlundekini nasip etsin isallahSabır oherkeste çatlama belirtileri farklıdır kimisi'nin akıntı çatladıktan sonrada gelebilir. Birde adetin 23 güne düştüyse çat 10 yada 11. Gün olması normal. Birde sana tavsiyem ateşte ölç her ay dahada emin olursun çat gününden
kız bebek içn araştırma yapan arkadaşlar benim iki kızmda adetinimi12-13 günü ilişki olmuştu bide derin olmamıştı...ben çok rahattım yani bebeğim olsun kız erkek farketmez diyordum..
Senaserra sen nasıl oldun canım bebeğine alıştın mı ne gibi değişiklikler oldu Rabbim huzur mutluluk versinGijnij neyaptin canim doktora gittinmi rabbim gonlundekini nasip etsin isallah
Gijnij bende merak ettim. Gönlüne göredir İNşallahGijnij neyaptin canim doktora gittinmi rabbim gonlundekini nasip etsin isallah
Canm ben karbonatli su icemiyorum,sodyum yuklemesi yaptigi icin kalbe zarar veriyo,eczaci arkhamilelikiokadin fitil getirecek,ph 8 yapiyomusya,bunu nezaman nasil kullancam?ben 24 gunde adet oluyom,10-11. gun yumurtacatliyo ve 5 gun suruyo adetim.hamilelik dusundugum ay mi kullancam,yoksa daha onceki aymi?adet biterbitmezmi?ph yı düşürdüğü için demişti sibel sanki karbonatlı su iç ingiliz karbonatı içtim 2 ay ben...
evet işte bende onu diyorum kız bebek için değil erkek içinmiş sen demiştin demek ismini değiştirdin hamilesin o halde gözün aydın gynufuor mu ne sen onu kız için demiştin bende onun almış geri vermiştim biokadin almıştım onuda kullanmadım...Biokadin fitilin ph 8 uzeri canim kiz bebek icin degil
reçetede hatırladığım kadarıyla adet başladığında yazıyordu 14 gün her gün almak şartmış...Canm ben karbonatli su icemiyorum,sodyum yuklemesi yaptigi icin kalbe zarar veriyo,eczaci arkhamilelikiokadin fitil getirecek,ph 8 yapiyomusya,bunu nezaman nasil kullancam?ben 24 gunde adet oluyom,10-11. gun yumurtacatliyo ve 5 gun suruyo adetim.hamilelik dusundugum ay mi kullancam,yoksa daha onceki aymi?adet biterbitmezmi?
Bacm hamileligi engellemezmi o ay kullanrsan?iliskiye kadarmi kullancan?reçetede hatırladığım kadarıyla adet başladığında yazıyordu 14 gün her gün almak şartmış...
nasıl canım tam anlmadım deeps mom daha iyi anlıyor buralarda ona sor canım. :)bende geçen sene vagiflora kullandım o tedavi edici değil sadece vajina florası düzenleyici ph:3,8-4,5 arası yapıyor yazıyodu bunada baktım aynı yazıyo ama bu bi hastalık için tedavi edici mantar akıntı vb.benim kullandığım sadece düzenleyiciydi acaba yine alıp kullansammı
1 ay önce kullanacaksın öyle diyorlar... bende o yüzden kullanmadım işte hemen hamillelik istedğim için...bu ay deneme yaptım...Bacm hamileligi engellemezmi o ay kullanrsan?iliskiye kadarmi kullancan?
http://www.kansuk.com/turkce/urunler/farmasotik_urunler/biokadin_vajinal_suppozituar.htm1 ay önce kullanacaksın öyle diyorlar... bende o yüzden kullanmadım işte hemen hamillelik istedğim için...bu ay deneme yaptım...
benimkilerde aynı böyle olmuştu ama çok garip 12-13.günü yaptık 14-15.günü Allah nasip etmedi o günlerde hep bişey çıktı yatılı misafirim geldi...bende 2 kızımda ilişki derin olmamıştı sık oluyordu hamile kalmak istiyordum 2 sindede adet biter bitmez denemelere başlamıştık ...
zaten 12 13 de denemişsin spermler orda 48 saat yaşadığına göre tekrar deneme yapsan bile diğer spermler orda olmuyormu.iyi sperm orada müsaitse 72 saat yaşarmış...benimkilerde aynı böyle olmuştu ama çok garip 12-13.günü yaptık 14-15.günü Allah nasip etmedi o günlerde hep bişey çıktı yatılı misafirim geldi...
Regl oldum ve üç aydır hesaplıyorum 26 gun Sürüyor bnm siklusum...
Bu durumda erkek yumurtlama mı olur hep??
Otomatik hesaplayıcıya göre 22 Şubat ovulasyon günü.
Adetim 5 gun Sürüyor. Geriye 4-5 gun kalıyor
nasıl oldun inşallah herşey yolundadırsagol canım verdgn morel içn demin tekrar oldu tuvalete gtmeye korkar oldum :S inşallah yavrum beni bırakmaz 10haftalgm alışmışken çok üzülürüm :S bgun kontrle gttm kalp atsını dınledık doktor iyi gelişmiş bebek dedi 27mm çıktı inşkanama artmaz dıye dua edıyorum..........sagol canm herşey için Allah seni çocugundan ayırmasın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?