Süper Anneler - 2011

Gijnij neyaptin canim doktora gittinmi rabbim gonlundekini nasip etsin isallah

Regl oldum ve üç aydır hesaplıyorum 26 gun Sürüyor bnm siklusum...
Bu durumda erkek yumurtlama mı olur hep??
Otomatik hesaplayıcıya göre 22 Şubat ovulasyon günü.
Adetim 5 gun Sürüyor. Geriye 4-5 gun kalıyor

Bu arada arkadaşlar kızılay marka soda önerilmişti, aldım. Ama bunun üstünde magnezyumlu soda diye yazıyor. Magnezyum kız için değilmiydi???

ph yı düşürdüğü için demişti sibel sanki karbonatlı su iç ingiliz karbonatı içtim 2 ay ben...
Canm ben karbonatli su icemiyorum,sodyum yuklemesi yaptigi icin kalbe zarar veriyo,eczaci arkhamilelikiokadin fitil getirecek,ph 8 yapiyomusya,bunu nezaman nasil kullancam?ben 24 gunde adet oluyom,10-11. gun yumurtacatliyo ve 5 gun suruyo adetim.hamilelik dusundugum ay mi kullancam,yoksa daha onceki aymi?adet biterbitmezmi?

Biokadin fitilin ph 8 uzeri canim kiz bebek icin degil
evet işte bende onu diyorum kız bebek için değil erkek içinmiş sen demiştin demek ismini değiştirdin hamilesin o halde gözün aydın gynufuor mu ne sen onu kız için demiştin bende onun almış geri vermiştim biokadin almıştım onuda kullanmadım...

reçetede hatırladığım kadarıyla adet başladığında yazıyordu 14 gün her gün almak şartmış...

nasıl canım tam anlmadım deeps mom daha iyi anlıyor buralarda ona sor canım. :)

kızlar erkek bebiş isteyenler benim gibi tuzsuz acısız yemekmi yersiniz ?? ben öyleyim etrafımda acılı tuzlu yiyenlerin erkek çocuk sayısı fazla hepsinde var acaba bi ilgisi varmı ben tansiyon hastası gibi tuzsuz yerdim acıyı hiç yemezdim tansiyonum düşük halbuki ama 2 aydır artırmıştım tuzu acıyı kahvede her gün içtim inşallah işe yaramıştır :)

merhaba arkadaşlar bende hergün takip ediyorum sizleri. allah biliyor bende kız istiyorum .oğlum var benimde. elimden geleni yapmak istiyorum. allah hepimize hayırlısını versin. fitil ismini duydum sizlerden mart ayında kullanayım. nisana kaldı sanırım çinde erkek gösteriyor kararsızım. süt ve yoğurt pek sevmiyorum. kalsiyum tablet içmeye başladım birde. gerçekten eşim çok tuzlu yer. kaşığın üzeri beyaz renkte o derece yani. sonuç oğlumuz var. herkeze iyi akşamlar

bende 2 kızımda ilişki derin olmamıştı sık oluyordu hamile kalmak istiyordum 2 sindede adet biter bitmez denemelere başlamıştık ...
benimkilerde aynı böyle olmuştu ama çok garip 12-13.günü yaptık 14-15.günü Allah nasip etmedi o günlerde hep bişey çıktı yatılı misafirim geldi...

benimkilerde aynı böyle olmuştu ama çok garip 12-13.günü yaptık 14-15.günü Allah nasip etmedi o günlerde hep bişey çıktı yatılı misafirim geldi...
zaten 12 13 de denemişsin spermler orda 48 saat yaşadığına göre tekrar deneme yapsan bile diğer spermler orda olmuyormu.iyi sperm orada müsaitse 72 saat yaşarmış...

benmde adet döngüm sizin gibi 10 günde ilişkiyi kesemyi planlıyorum derin olmadı derken çok afedersin eşin birazdaha uçta boşalacak

nasıl oldun inşallah herşey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…