Süper Anneler - 2011

canım Allah evladını bağışlasın. sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin darısı tüm isteyenlere inşallah.

Kızlar suan o kadar kararsizim ki anlatamam bu aksam yine test yaptim yine silikti akintim bugun basladi ve kremsi akinti ph ölçtüm asidik alkali degil yine malesef deneme yapsammı yoksa yarin aksam mi yapsam bisey deyin vallahi beynim durdu

Canım rabbim bebegini kucagina almayi nasip etsin. Akıntı ve ph kafami bulandirdi suan acayip agrim var kasiklarda. Dun en koyu olan cizgi bugun siliklesti cok hizli oldu

Benim de böyle olmuştu.hatta koyuluğun ilk zamanını bilemediğim için aynı gece silikleşti.senin çok silikleşmemiş.Sibelcim senin hormonların yükselmiş ve düşüşe geçmiş bence.yani yumurtlaman yakındır.eşinin perhiz durumu da 3-4 günse bence yapmalısın.bir de tek denemeye zor oluyor.bugün yaparsan yuma anca ulaşırlar yolcular.hem de yarın yum gününse yarın yine deneme yaparsın daha iyi olur.
Şimdi yine yap yolla fotoyu istersen.hatta testin çoksa 2 tane birden yap.testin bozuk olmasına karşın.
Aman herkes ph mı ölçüyor.zaten o anda ph ımız yükseliyormuş 8 9 lara.ama karbonatlı duş yap hafif.için rahat etsin.
Kolay gelsin canım.Allahım yardım etsin.y ler koşsun sana doğru inşallah:)

Çatlama iğnesiyle hamile kalan akrabamiz dün akşam bebeğini dünyaya getirdi güzel,bir kızı oldu:) iğneden 35 saat 20 dk sonra olduğunu söylemişti..(yumurtaya ulaşma hızını hesaplayarak)..Çatlama iğnesi tezi benim için bitti.Arkadaşımda bu şekilde hamile kaldı onunda kızı olmuştu.Erkekte olabilirlerdi ve yüzde elli şansları vardı ama YÜCE RABBİM onların kız olmasını emretmiş sen herşeye Kadirsin Rabbim..(HESAPLAR NEYE YARAR!)

Canım rabbim bebegini kucagina almayi nasip etsin. Akıntı ve ph kafami bulandirdi suan acayip agrim var kasiklarda. Dun en koyu olan cizgi bugun siliklesti cok hizli oldu
kız stres olma şimdi kıracam kafanı..git hemen halvete gir..
yarın yine yaparsın..sık ilişki korkun olmasın önemli olan yumurtaya ilk y ulaşması (bence)..

sibel bugün 12.günmü senin daha erken değilmi regli aran kaç gün sürdü bu ay iyi kontrol et kendini Allah yardım etsin canım

kız stres olma şimdi kıracam kafanı..git hemen halvete gir..
yarın yine yaparsın..sık ilişki korkun olmasın önemli olan yumurtaya ilk y ulaşması (bence)..
canım sen eşine takviye vermişmiydin sende aldınmı bişeyler kaç çocuk vardı soru çok oldu kusura bakma:)

Bence bu akşam yap ve yarın akşamda yap

Kızlar merhaba. Yazmasamda burayı takipteyim.Benimde bir kızım.var. Bende bir erkek evladımın olmasını çok istiyorum.Yengem 12 haftalık hamile oglusuna.Sordum çin takvimine denk getirdigini, sagdan yumurtladıgını ve ovu.sonrası muhtemelen kaldgnı soyledi.buarada çin hesaplarken yasa ekleme falan yok.direk bulundugu yas hesapliyo.kendisinin birde kızı vardı.

kızlar hala pozitifi görmedim bugün 14.gün ama reglim 2 3 gün gecikmişti .bu ay eğer pozitifi görseydim deneme olacaktı ama hala yok bir şey akıntıda kesildi kupkuruyum sizin yorumunuz nedir sonuçlar bunlar ...

Eklentiler

• 1458685_1035888569770349_2161285361103333157_n.jpg
    40,6 KB · Görüntüleme: 75
kızlar hala pozitifi görmedim bugün 14.gün ama reglim 2 3 gün gecikmişti .bu ay eğer pozitifi görseydim deneme olacaktı ama hala yok bir şey akıntıda kesildi kupkuruyum sizin yorumunuz nedir sonuçlar bunlar ...

çok su içmeden yapıyorsun dimi testi 4 saat sıvı alınmıyacak en fazla bir bardak su içebilirsin ozaman net çıkar sanki 12 günde hafşften çizgiler aynı gibi

C
çok su içmeden yapıyorsun dimi testi 4 saat sıvı alınmıyacak en fazla bir bardak su içebilirsin ozaman net çıkar sanki 12 günde hafşften çizgiler aynı gibi
Canım 12.gün diperlerine göre daha koyu geldi bana ve silikleşmiş kendini takip etmelisin kendini dinle kasık ağrın hafif batmalar falan belki farkında olmadan kaçırmışsın bi iki gün daha bekle geç yumurtlama da olabilir stresten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…