- 19 Aralık 2014
- 101
- 57
- 23
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #60.241
cnm 11. gün erken tabi ama hiç belli etmez.demek erken yumutladın bu ay..
akşam dene hemen yarında bi test yap çizgi kayboluyo gibiyse sabahta yap..
yok silikse tekrar akşamı bekle...
bende ovu.testi kullandığım ilk ay hamile kaldım 2.5 yıl olmadı..çat.iğnesi yum takibi
her yolu denedim..stres olmadığın vede sakin zamanlar önemli.testte ilk koyu çizgi görünce başladım gün aşırı ilişki oldu 3 deneme yaptım..sonra tekrar bir hafta geçti tekrar test yaptımki halen daha çizgi var senin bu çizgi gibi silikti..
sonra o akşamda yaptım..sabah bi baktım çizgi mizgi yok..dedim kaçırdım tüh..
bat günümde kasık batmaları derken ovu testi yaptımki kop koyu hatta kontrol çizgisindende koyu hamiş olduğumu anladım.
şükürler olsun sağlıklı ve erkek ..sık ilişkiye rağmen erkek oldu...RABBİM ne isterse o olur sen rahatla stres etme.
sağol cnm teşekkür ederim..ALLAH bu topiği şenlendirsin her isteyenin olsun..canım Allah evladını bağışlasın. sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin darısı tüm isteyenlere inşallah.
cnm 11. gün erken tabi ama hiç belli etmez.demek erken yumutladın bu ay..
bende ovu.testi kullandığım ilk ay hamile kaldım 2.5 yıl olmadı..çat.iğnesi yum takibi
her yolu denedim..stres olmadığın vede sakin zamanlar önemli.testte ilk koyu çizgi görünce başladım gün aşırı ilişki oldu 3 deneme yaptım..sonra tekrar bir hafta geçti tekrar test yaptımki halen daha çizgi var senin bu çizgi gibi silikti..
bat günümde kasık batmaları derken ovu testi yaptımki kop koyu hatta kontrol çizgisindende koyu hamiş olduğumu anladım.
şükürler olsun sağlıklı ve erkek ..sık ilişkiye rağmen erkek oldu...RABBİM ne isterse o olur sen rahatla stres etme.
Canım rabbim bebegini kucagina almayi nasip etsin. Akıntı ve ph kafami bulandirdi suan acayip agrim var kasiklarda. Dun en koyu olan cizgi bugun siliklesti cok hizli olducnm 11. gün erken tabi ama hiç belli etmez.demek erken yumutladın bu ay..
Kızlar suan o kadar kararsizim ki anlatamam bu aksam yine test yaptim yine silikti akintim bugun basladi ve kremsi akinti ph ölçtüm asidik alkali degil yine malesefdeneme yapsammı yoksa yarin aksam mi yapsam bisey deyin vallahi beynim durdu
kız stres olma şimdi kıracam kafanı..git hemen halvete gir..Canım rabbim bebegini kucagina almayi nasip etsin. Akıntı ve ph kafami bulandirdi suan acayip agrim var kasiklarda. Dun en koyu olan cizgi bugun siliklesti cok hizli oldu
sibel bugün 12.günmü senin daha erken değilmi regli aran kaç gün sürdü bu ay iyi kontrol et kendini Allah yardım etsin canımKızlar suan o kadar kararsizim ki anlatamam bu aksam yine test yaptim yine silikti akintim bugun basladi ve kremsi akinti ph ölçtüm asidik alkali degil yine malesefdeneme yapsammı yoksa yarin aksam mi yapsam bisey deyin vallahi beynim durdu
canım sen eşine takviye vermişmiydin sende aldınmı bişeyler kaç çocuk vardı soru çok oldu kusura bakma:)kız stres olma şimdi kıracam kafanı..git hemen halvete gir..
yarın yine yaparsın..sık ilişki korkun olmasın önemli olan yumurtaya ilk y ulaşması (bence)..
Bence bu akşam yap ve yarın akşamda yapKızlar suan o kadar kararsizim ki anlatamam bu aksam yine test yaptim yine silikti akintim bugun basladi ve kremsi akinti ph ölçtüm asidik alkali degil yine malesefdeneme yapsammı yoksa yarin aksam mi yapsam bisey deyin vallahi beynim durdu
kızlar hala pozitifi görmedim bugün 14.gün ama reglim 2 3 gün gecikmişti .bu ay eğer pozitifi görseydim deneme olacaktı ama hala yok bir şey akıntıda kesildi kupkuruyum sizin yorumunuz nedir sonuçlar bunlar ...
Canım 12.gün diperlerine göre daha koyu geldi bana ve silikleşmiş kendini takip etmelisin kendini dinle kasık ağrın hafif batmalar falan belki farkında olmadan kaçırmışsın bi iki gün daha bekle geç yumurtlama da olabilir strestençok su içmeden yapıyorsun dimi testi 4 saat sıvı alınmıyacak en fazla bir bardak su içebilirsin ozaman net çıkar sanki 12 günde hafşften çizgiler aynı gibi
Hdg senin kaç çocuğun var canımbu ay sodanın kajhvenin dibine vurdum görende erkek bebek istiyorum sanır kızım olsun istiyorum ama erkek bebege göre besleniyorum bu nasıl iş :)
Hdg senin kaç çocuğun var canım
Allah bağişlasın darısı bize inşallah sen özel bişey yaptın mı oğlundabir oglum var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?