Süper Anneler - 2011

kızlar bu bthcg düşüklüğü risklimi kız kardeşim hamile triotleri yüksek ve bthcg düşükmüş on binlerdemi olması lazım onunki daha düşükmüş 4 haftalık bebek ne yapmak lazım ilaç vermişler

İlacını kullanıp kontrol altında olması lazım benimde troidlerim düşük devamlı kontrol hapların bi zararı yokmuş

kızlar hacet yapanınız varmı yaptığımda rahat uyuyamıyorum hiç rüyada göremiyorum şartmı rüya görmek hmen uykum gelmiyor yatarsam onun içinde rüya flaan görmüyorum hoş rüyayla amel olmaz diyorlar yada başka ne niyetlede rüyadan birşey beklenmezmiş galiba ...

evet canım dün akşam verdim 8,59 çıktı
anlayamadım , beklemedeyim.
zaten 1000 üzeri olmadan vaginal usg ile gözükmüyormuş.
sağlıklı gebelikse 2 günde 2 katı artması gerekliymiş
hayırlısı olsun canım ya önemli olan sağlıklı olması zaaten

ya hiç sorma bu rüyalardan çektiğim erkek çocuk istediğimden beri her gün değişik rüyalar görüyorum bugece ikiz kız çocuğu gördüm inadına sanki ya moralim bozuluyor ama napayım inan rüyalarımdan bıktım artık oderece n
bilinç altımdakilerini görüyom farkındayım yani

Hacet namazı ayrı.sen istihare demek istedin sanırım.o da bir iş yapmadan önce hayırlı mı değil mi diye yapılıyor canım.ben kızıma hamileyken hep erkek çocuk gördüm.kızım oldu.bilinç altı işte:)

ve sonunda adet oldum tutmadı yani çin takvimine göre ocak erkek görünüyor bu ay yoğun çalışacam bakalım 12.günü dr gideyim diyorum takip için sadece bunu yapacam ve bol bol dua bakalaım ne olcak

malesef bende oldum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…