Süper Anneler - 2011

kızlar bu bthcg düşüklüğü risklimi kız kardeşim hamile triotleri yüksek ve bthcg düşükmüş on binlerdemi olması lazım onunki daha düşükmüş 4 haftalık bebek ne yapmak lazım ilaç vermişler

kızlar bu bthcg düşüklüğü risklimi kız kardeşim hamile triotleri yüksek ve bthcg düşükmüş on binlerdemi olması lazım onunki daha düşükmüş 4 haftalık bebek ne yapmak lazım ilaç vermişler
İlacını kullanıp kontrol altında olması lazım benimde troidlerim düşük devamlı kontrol hapların bi zararı yokmuş

iyi akşamlar kızlar

eve geldim bir gebelik testi yaptım yine silik çizgi çıktı.ve eşim hadi hastaneye dedi ve gittik.
sonuç 8,59 çıktı.
laboratuvar daki görevli sonuç pozitif ama dış gebelik yada sağlıksız gebelik olabilir doktorunuzla görüşün dedi.
şuan kafam karmakarışık , kızımda 21 şubat sat idi. ben 8 mart bhcg 48 ile sonucumu öğrenmiştim.yani hemen hemen yumurtlama günü diye hesapladığımız 15.günde.ama o zaman 7.gün yumurtluyordum tedavi oluyordum.

şimdi bu ne demek ?
laboratuvardaki görevli yarında yaptırın düzenli iki kat artması lazım dedi ama emin olamadım.
halende regl olmadım. canım rahat olmaya çalış bende ikinci hamileliimde yaşadım düşüktü dr.ultrasyon dada göremedi dış gebelik olabilir dedi ama şuda olabilir dedi bebek yeni oluşmaya başlamış bu nedenlede düşük olabilir dedi,4 veya 5 günlük daha yeni oluşmaya başlamışta olabilir dedi 10 gün sonraya randevu verdi ve herşey normale dönmüştü dünyada rızkı varsa her türlü olur canım...

varmı bu durumu yaşayan?

kızlar hacet yapanınız varmı yaptığımda rahat uyuyamıyorum hiç rüyada göremiyorum şartmı rüya görmek hmen uykum gelmiyor yatarsam onun içinde rüya flaan görmüyorum hoş rüyayla amel olmaz diyorlar yada başka ne niyetlede rüyadan birşey beklenmezmiş galiba ...

kızlar hacet yapanınız varmı yaptığımda rahat uyuyamıyorum hiç rüyada göremiyorum şartmı rüya görmek hmen uykum gelmiyor yatarsam onun içinde rüya flaan görmüyorum hoş rüyayla amel olmaz diyorlar yada başka ne niyetlede rüyadan birşey beklenmezmiş galiba ...
ya hiç sorma bu rüyalardan çektiğim erkek çocuk istediğimden beri her gün değişik rüyalar görüyorum bugece ikiz kız çocuğu gördüm inadına sanki ya moralim bozuluyor ama napayım inan rüyalarımdan bıktım artık oderece n
bilinç altımdakilerini görüyom farkındayım yani

Hacet namazı ayrı.sen istihare demek istedin sanırım.o da bir iş yapmadan önce hayırlı mı değil mi diye yapılıyor canım.ben kızıma hamileyken hep erkek çocuk gördüm.kızım oldu.bilinç altı işte:)

ve sonunda adet oldum tutmadı yani çin takvimine göre ocak erkek görünüyor bu ay yoğun çalışacam bakalım 12.günü dr gideyim diyorum takip için sadece bunu yapacam ve bol bol dua bakalaım ne olcak

Canm sen ne yaptin ben adet oldum hemde 4 gun erken,sende birsey yokmu?dedigmizgbi yumurtalar ölünce oldu galiba bizm iliski,cünkü pers gunu öyleden sonra asırı ıslaklik olduydu ctesi sabah iliski olduna gore 30 saatten cok oluyo,yumlarda 24 saat yasadina göre.pers benim 12. Günmdü.kzlarimda 11-12 ye baglayan gece tek iliskim olmustu yani yumdan yaklask 24 saat önce,ozaman y ler saadece 1 gunmu yasıyo kz.ayrica internetteki yumurtlama günü hesaplamalarinada hc inanmyom benim kzlardada bundada dogru ckmiyo kisiye gore degisiyo galiba.ben demekki duzenli adet olduma gore 26-27 gun sasmazdi normalde tabi stres zamanlari falan haric,12. Gun aksami yumurtluyom demekki.cunku ikinci kzmda burdan birseyler ögrenmstim azcok sanci aknti falan,11-12 ye baglayan gece tek iliskm oldu 12 gun aksami sanci ve akntim olmustu.ay biraz karisik oldu gı
malesef bende oldum canım

Hayırlı cumalar kızlar

Eklentiler

• IMG_6898379624327.jpeg
    IMG_6898379624327.jpeg
    43 KB · Görüntüleme: 70
Back