Süper Anneler - 2011

Ben duymadım.ama.adına hiç yakıştıramadım eğer öyleyse ananasın:) araştıralım.sen nereden duydun eylem.
Alman bir siteden yani forumdan. Ordada kiz ve erkek bebek icin denemeler yapiliyor. Erkek Bebek isteyenler eslerine Ananassuyu icirdiklerini yazmislar.

Alman bir siteden yani forumdan. Ordada kiz ve erkek bebek icin denemeler yapiliyor. Erkek Bebek isteyenler eslerine Ananassuyu icirdiklerini yazmislar.

Avokado çilek zencefil domatesin spermi arttırdığını biliyorum.erkekler mi içecekmiş.ben de araştırayım da içirelim.

kızlar hepsi nasip kısmet ben iki kızımada adet bitiminden itibaren sık ilişki yani gün aşırı çatlama olana kadar denedik kız oldu kimide sık yapmış erkek olmuş demekki nasibimizde bu varmış onlara erkek bana kız benim annemde iki kızdan sonra oğlanı bulmuş hiç bir şey denemeden bilmeden annemin kızıyım ben ona çekmişimdir inşallah :) annem nasipli şanslı kadındır öyle derler hep şimdi erkek kardeşim hukukçu üniverstede öğretim görevlisi mastır için avrupaya gidiyor bi kaç aya... çok oğlu olupda işi gücü olmayan veya başka sorunları olanda var etrafımda çok keşke bunlarda kız olsaydı diyorlar oğlu olanlar hayırlısını diliyorum hep...

kızlar ben çalıştığım için hızıınıza yetişemiyorum .Akşamdan akşama yorum yazıyorum.ben ovulasyon testiyle yumurta takibi yaptım yumurtlama günü de ilişki oldu.illa erkek olsun demiyorum ama burdaki yöntemleride denedim. hayırlısını istiyorum.hamile kalırsam sonucu yazarın.

İnşallah gönlüne göre olur.cevabı sabırsızlıkla bekliyorum:)

sonucu merakla bekliyoruz kaç çocuk vardı canım senin...

iyi akşamlar kızlar

eve geldim bir gebelik testi yaptım yine silik çizgi çıktı.ve eşim hadi hastaneye dedi ve gittik.
sonuç 8,59 çıktı.
laboratuvar daki görevli sonuç pozitif ama dış gebelik yada sağlıksız gebelik olabilir doktorunuzla görüşün dedi.
şuan kafam karmakarışık , kızımda 21 şubat sat idi. ben 8 mart bhcg 48 ile sonucumu öğrenmiştim.yani hemen hemen yumurtlama günü diye hesapladığımız 15.günde.ama o zaman 7.gün yumurtluyordum tedavi oluyordum.

şimdi bu ne demek ?
laboratuvardaki görevli yarında yaptırın düzenli iki kat artması lazım dedi ama emin olamadım.
halende regl olmadım.

varmı bu durumu yaşayan?

ben gecen yıl şubatta dış gebelik geçirdim ..bat günü test yapmıştım 104 çıkmıştı
dr çok düşük dedi ama değerin düşüklüğü değil artış olup olmaması önemlş dedi..iki gün sonra tekrar yaptım 400 olması lazımken 108 olmuştu..iki ay boyuncada artmadı...100lerde gezindi..
yani cnm değerin düşük olması önemli değil düzenli kan tahlili yapacan..eğer düzenli artarsa geblik sağlıklıdır..yok artmassa dış gebeliktir..

teşekkür ederim canım cevabın için.
şuan kafam çok karıştı , 2 gün daha beklemek mi lazım test için , yarın mı yaptırmam lazım.
şuan içim içimi yiyor valla , bu gece bana uyku yok

Erkekbebek arkadaşım benimde adetime 1 gün kala 8 çıkmıştı kimyasal gebelik dediler ama dr bana hemen iğne başladı ilaç verdi bende kan pıhtılaşması varçünkü şansını dene tutarsa senin tutmazsa yapacak birşey yok iki günde bir kan verdim değerim iki katı yükselmesi gerekirdi ama benimki üç dört katı yükseldi hatta şimdi 10 haftalık olduk iyi gidiyo umutsuz olma tevekkül et stres yapma yiyecek ekmeği varsa her şekilde olur

teşekkür ederim canım cevabın için.
şuan kafam çok karıştı , 2 gün daha beklemek mi lazım test için , yarın mı yaptırmam lazım.
şuan içim içimi yiyor valla , bu gece bana uyku yok
hiç fark etmez..yarında yapsan anlaşılır ama bence en iyi sonuç için pazartesini bekle..eğer duramıyosan bence yarın yap bi test artış varmı yokmu belli olur..
ben sonuçları her almaya gittiğimde elim titrerdi çok utanırdım..okadarki heyecanlanırdım ama
herşey olacağına varıyo..ALLAHA havale et..sabırla bu dönemi atlatmaya bak..

teşekkür ederim arkadaşım , inşallah seninki gibi sağlıklı gebeliktir.
yaşım 35 , dış gebelik vs.. sonrasında gözüm çok korkuyor , yinede büyük konuşmayayım.
Rabbimden hayırlısı...

offf bilmiyorum , bekleyeyim diyorum ama bekleyemem gibi.
yarın yine yaptırırım :)

İyi akşamlar cnm sabah hemen doktora git bence ben hamileliğimden önceki ay kimyasal gebelik yaşadım adetim üç gün geçti gece kanama başladı ağrıyla beraber sızı şeklinde sabah doktora gittik sonıç 13 dü doktor pozitif ama düşüyor dedi sağlıksız bir döllenme olunca vücut bunu kabul etmezmiş iki gün sonra tekrar test yapıldı 4 e düşmüştü ama bnm kanamam vardı

teşekkür ederim arkadaşım , inşallah seninki gibi sağlıklı gebeliktir.
yaşım 35 , dış gebelik vs.. sonrasında gözüm çok korkuyor , yinede büyük konuşmayayım.
Rabbimden hayırlısı...
kız bende 34 yaşındayım sen yaşa takma..
@gijnij dediği gibi belki ilaçla yükselir..progeteron verir heralde..

geçmiş olsun canım , işten izin almam çok zor , hamilelik olursa da 3ay söylemeyeceğim zaten.
cumartesiye randevu alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…