- 1 Aralık 2014
- 421
- 203
- 53
- 41
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #60.101
amin inşallah :)
:))) hayır cnm dördüncü böyle söyleyince bi tuğaf oldum ağza dolu dolu geliyor
Kusura bakma söylediysen de hafızam iyi değil bugünlerde.kaç çocuğun vardı.
canım senin yanına gitme ihtimalin yok mu?yoksa hafta sonuna denk getirmek biraz zor..Gjnij bacm,öyle böyle saglik sorunlarima ragmen göze alm hadi dicemde heveslenmisken,e koca basmda yok baska sehirde askeri personel,hafta sonlari geliyo,eyhamada anlattigm gibi galiba benm yum 12. Gun aksami catliyo kz o gun adami evede bulmak zor denk gelmiyoki gi,anam icime binkurt dustu simdi,3. Yude dogursammiki ya
Kızlar bir olay daha umutlandırdı beni:)
Kızımın kreş müdiresi hamileydi.bugün cinsiyeti sordum.erkek dedi.tabi ben durur muyum:)) hemen sordum.yum.günlerinde mi oldu diye.evet dedi.internetten hesaplamış.o bir haftada 1 er gün arayla deneme olmuş. ovulasyon testiyle de takip etmiş.çift çizgi sabah çıkmış.akşam deneme olmuş.ertesi gün değil diğer gün de deneme olmuş.çift çizginin 1 öncesi günde de deneme olmuş.sonuç erkekķ
Allahım bizlere de nasip eder inşallah.
canım ya akşam deneme olmuşdan sonrasını anlayamadım bir gün atlayarak mı yapmışlar,bide çift çizgiyi görmeden buraları açıklarmısın canım...Kızlar bir olay daha umutlandırdı beni:)
Kızımın kreş müdiresi hamileydi.bugün cinsiyeti sordum.erkek dedi.tabi ben durur muyum:)) hemen sordum.yum.günlerinde mi oldu diye.evet dedi.internetten hesaplamış.o bir haftada 1 er gün arayla deneme olmuş. ovulasyon testiyle de takip etmiş.çift çizgi sabah çıkmış.akşam deneme olmuş.ertesi gün değil diğer gün de deneme olmuş.çift çizginin 1 öncesi günde de deneme olmuş.sonuç erkekķ
Allahım bizlere de nasip eder inşallah.
canım ya akşam deneme olmuşdan sonrasını anlayamadım bir gün atlayarak mı yapmışlar,bide çift çizgiyi görmeden buraları açıklarmısın canım...
bu iş çok karmaşa bir iş
benim işyerinden iki arkadaşımda aynı ay hamile haberi verdiler şimdi 8 aylıklar.
ikiside sık ilişki bir gün arayla , hiç bir takip vs yok ikiside yeni evli , ikisi de erkek bekliyor.
bir arkadaşım sık sık ilişki sürekli yapıyoruz der , 2 oğlu var
çok ilginç bu olaylar , artık kafa yormamak lazım aslında
hakkımızda hayırlı olan ne ise o olur..
Sağol cnm seninkilerde inş evet üç kızım var dördüncü erkek niyetine inş 14. Haftada belli olur heraldeofff süper birşey bu, çok isterim en az 4 çocuğum olsun.
ama hem yaşım pek müsait değil hemde maddi durumum :)
sağlıkla büyüsün hepsi inşallah
3 kızın mı var ? 4. ne zaman belli olacak ?
Sağol cnm seninkilerde inş evet üç kızım var dördüncü erkek niyetine inş 14. Haftada belli olur heralde
Kizlar alman sitesinde Okudum simdi. Ananassuyu Disi spermleri azaltiyormus böyle Birsey duyan varmi
Amiiiinnnnninşallah canım rabbim gönlündekini versin hepimize inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?