Süper Anneler - 2011

Kubra çok stres yaptın ondan erken olmuştur. Yeniden deneme yapmayı düşünebilirsin hazır kendini kaptırmışken
Ah canm isterdm 1 de oglm olsun ama ikinci kzmdada bu niyetle hamile kalmstm,bukezde 3. Kzım olur diye korkuyom,hem saglgmda yernde degl,bilmiyorum ya,cok kararszm,sen nalsn,kontrolun nezaman?cinsiyeti nezaman belli olcak?ins sen tutturmussundur bacm?eylul sık iliskiyle erkegi buldu demstin,o hic birsey yapmadimi saldm cayirami yapti yoksa sen gibi yum zamanindami sık iliskisi olduydu,yum testleriylemi buldunuz ikinizde yum zamanini?of ynede dedigin gibi kendimi kaptirdm galiba bacm,ben daha once test filanda kullanmadm

ben üstte çok silik çizgi gördüm ama tam var diyemem ovulasyon testine gelince lh kadında her daim var yani ovu testin şu an negatif bu da normal bazen 2.çizgi hiç çıkmaz bazen silik çıkar ikiside negatiftir.ovu testiyle gebelik bakanlar eğer pozitif görürlerse hep gebelik çıkmış diğer topiklerde.adet ağrılarınsa normal gebe olsanda ağrı olabilir bu da aynı adet ağrısı gibi olur bence kan testi yaptır gözlerimiz bizi yanıltmıyorsa bhcg testinde çok az çizgi var

alttaki gebelil testi olsa kesin hamilesin derim ama ilkinde hiç çizgi yok
Canm sen ne yaptin ben adet oldum hemde 4 gun erken,sende birsey yokmu?dedigmizgbi yumurtalar ölünce oldu galiba bizm iliski,cünkü pers gunu öyleden sonra asırı ıslaklik olduydu ctesi sabah iliski olduna gore 30 saatten cok oluyo,yumlarda 24 saat yasadina göre.pers benim 12. Günmdü.kzlarimda 11-12 ye baglayan gece tek iliskim olmustu yani yumdan yaklask 24 saat önce,ozaman y ler saadece 1 gunmu yasıyo kz.ayrica internetteki yumurtlama günü hesaplamalarinada hc inanmyom benim kzlardada bundada dogru ckmiyo kisiye gore degisiyo galiba.ben demekki duzenli adet olduma gore 26-27 gun sasmazdi normalde tabi stres zamanlari falan haric,12. Gun aksami yumurtluyom demekki.cunku ikinci kzmda burdan birseyler ögrenmstim azcok sanci aknti falan,11-12 ye baglayan gece tek iliskm oldu 12 gun aksami sanci ve akntim olmustu.ay biraz karisik oldu gı

Gjnij bacm,öyle böyle saglik sorunlarima ragmen göze alm hadi dicemde heveslenmisken,e koca basmda yok baska sehirde askeri personel,hafta sonlari geliyo,eyhamada anlattigm gibi galiba benm yum 12. Gun aksami catliyo kz o gun adami evede bulmak zor denk gelmiyoki gi,anam icime binkurt dustu simdi,3. Yude dogursammiki ya

Hayatım idrar testini sabah ilk idrarınla yaparsan net çıkar

yarın sabah deneyeyim
şuan karnım davul gibi şiş , her regl öncesi böyle olurum gerilir karnım , aynı durumdayım ama kırmızıları göremiyorum 4 gündür
acaba psikolojik geciktiriyormuyum kendi kendime yaaa

teşekkür ederim.
yarına kadar süre verdim kendime , regl olmazsam iş çıkışı hastane kan tahlili yaptıracağım.
kızımda 26 ay boyunca ayda 2-3 kez bhcg yaptırıyordum , şimdi o psikolojiye girip kendimi yıpratmak istemiyorum
beklemedeyim onun için :)

Olabilir kendini kaptırma yarın sabah dediğim gibi yap varsa kesin çıkar bn sabah beşte tuv kalktığımda yaptım çok netti

Canım ben daha olmadım kız sen niye oldun ben bugün yarın bekliyorum olmayı daha test yapmadım

canım inşallah öyleyimdir :)
ben normalde 25 - 26 günder bir oluyorum.
hatta daha erken olduğum bile olmuştur.
bugün 30.gün , yani 4 ocakta olmam lazımdı.

Gebelik testleri geçince çıkar ama.ovu testiyle daha erken anlasılıyormuş.bu iki hormon ilk başta beraber çalışıyormuş.o yüzden bence doğrudur.Allahım gönlündekini nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…