- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #60.041
Ahh o araştırmada bana sormamışlar demekki ☺Poi yApılan araştırmalara göre kaynanası ile birlikte yaşayan gelinler daha mutlu oluyormuş :))))
Ahh o araştırmada bana sormamışlar demekki ☺
evet bende defneyi merak ediyorumRiseboz canım defneden haberim yok en son 10 haftalıkken gelmişti şimdi 12 olmuştur Rabbim gönlüne göre versin onunda bizlerinde
Amin canım.zaten hepsi bir değil bir kişinin böyle olması herkes böyle olur anlamına gelmez ama isterdim iyi olmak onunla.kayınpederimle ayrı onla aram iyi bilio denemelerimizi hatta rüyadında bi kadın gelmiş benim hamile olduğumu oğlumun olcağını söylemiş bana diyo uğraşma noşuna kız die rüya gördüm dio ama biliom o da kız istio kızı yok ben onun kızıyım ☺Canım benim ya.sana sorarlar mı?kaynanayla oturmaya teşvik için yapıyorlardır bu anketi:)
Benim kayınvalidem iyidir çok şükür.hiçccc karışmaz.4 gelini var hangisine karışsın.erkek torun sevdasında.tümmm çocuklarının oğlu oldu.bir tek biz de yok.o da her görüşmede tel.de var mı hazırlık diye sorar.umreye gitti kabeyi görünce ne dua ettin diye sormuşlar.bir tek eşime verdi cevabı.bizim oğlumuz olmasıymış.sağolsun.dua ediyor allahım kabul etsin inşallah.ama böyle söyleyerek etkiliyor eşimi.hayırlısı.
Onlar istiyor diye değil bu sene ben istediğim için deneme yapmak istiyorum hayırlısıyla.Yüce Mevlam kavuştursun muradımıza inşallah.
Kardeşiminde sadece 2 günlük ilişkiyle kıza hamile bi ebe arkadaşım var walla haftada bir anca yaptık dedi kızı var öyle sık spermler kaliteli olmaz dedi ne biliimkızlar en yakın arkadaşımda benm gibi kız bebek istiyor onun 2 oğlu var hani sık ilişkiyle kız olur diyorlar ya arkadaş onu çürütttü arkadaşım evlendiginnden beri çok afedersiniz hergün ilişki yaşarlar bunu kendi söylüyor eşi hergün birlikte olmak istermiş peki sık ilşkiyse pnun kızı olması lazımdı bu drurumda
Cnm test yaptınmı merak ettim
bende Rabbime ve dualarıma sığındım zaten canım her kapıyı açan olmuycaksa olduranda mevlamın gücü ve dua birbirimizede edelim duamızı eksik etemeyelim benim dularımdasınız :)Çok dua et cnm bnm duaya çok inanıyorum böyle şeyler ilerde keşke deneseydim dememek için yapılabilir ama açıkcası çok inanmıyorum
Yaralarını deştim galiba. İlginç bir kayınvalideymiş.Tek bişi söylücem siz anlayın artık diğer çektiklerimi oğlum 4 yaşındayken kpss kazandım bu arada üniv mezunu hemşireyim dedim anne işe başlıyorum bana dedi ki o süt çocuğunu ellere bırakcaksın inşallah yanlış iğne yaparsın hapislerde çürürsünde oğlum kendine başkasını bulur o da çocuğuna bakar.artık pes.psikolojim bozuldu işe başladım uzun süre iğne yapamadım belki bedduası kabul olur die geri söylediklerini ve yaptıkarını siz düşünün artık ben artık düşünmek istemiyorum
Hamilenin elinden su bile istenmezmiş. Azıcıkta onlar çalışsın, kendine yetebilsin.:))) valla güldürdün beni allahta seni güldürsün sabah bende eşime çocuklara söyledim kahvaltı masasında herkes dedim bundan sonra kendi işini kendi görsün herşeyi hazır beklemeyin yoruluyorum ya büyük kızım akşam yemeği beğenmedi yemedi yatana kadar açım açım dedi bende başka bişey hazırlamadım oda kalkıp almadı aynı babası ayağına bekliyo baktı olmadı enson kalktı bişey yedi demekki yapabiliyomuş
Her rüya çıkacak diye bir şey mi var. Rüyaya değil rüyayı yorumlayana bakmak lazım. Rabbimin dilediği olur. Allah'u Teala dilerse kısır bir kadından çocuk sahibi eder, babasız çocuk da dünyaya gelir. Kız evlat dendiğinde Hz. Meryem aklıma gelir:Amin canım.zaten hepsi bir değil bir kişinin böyle olması herkes böyle olur anlamına gelmez ama isterdim iyi olmak onunla.kayınpederimle ayrı onla aram iyi bilio denemelerimizi hatta rüyadında bi kadın gelmiş benim hamile olduğumu oğlumun olcağını söylemiş bana diyo uğraşma noşuna kız die rüya gördüm dio ama biliom o da kız istio kızı yok ben onun kızıyım ☺
Yüzeme konuştu arkamdanda nerden kimlerden laflar geldi bir bilsen.ben bedduaya inanırım bişi yapmadım ona ama inandığım için kesin beni bulur fazla pimpiriğimYaralarını deştim galiba. İlginç bir kayınvalideymiş.Ama dobra dobra yüzüne konuşuyor, takdir de ettim teyzemi. Yaptığın bir şey yoksa bedduanın tutmayacağını bilmen lazım. Kız, gör sen de neler ettin bu teyzeye?
Aslında aranızı eşin yapamamış, eşine büyük iş düşüyor. Laf taşımamalı, her iki tarafa da laf ettirmemeliydi. Bizde de iki gelin var. Annem en son onlara Allah'ta size sizin gibi davranan gelinler nasip etsin demiş. İkisinden de çıt çıkmamış. Artık dua mı bedduamı bilemem tabi.
Benim kayınvalide iyidir de, kaynanayı aratmayan bir görümcem var. Allah'tan bir tane, tüm aileye yetiyor falla. Eşim tek kızya çok şımardı diyor.
Birkaç gün daha olmazsan kan testi yaptır benceevet canım yaptım ama silik çizgi bile yok.
sanırım psikolojik olarak geciktiriyorum reglimi
halende olmadım.
Sorma ya çok hazıra alışmışlarHamilenin elinden su bile istenmezmiş. Azıcıkta onlar çalışsın, kendine yetebilsin.
Birkaç gün daha olmazsan kan testi yaptır bence
inanki herşey okadar kolay olurki anlayamassın bile..Sağ olasın. Eeee sen karışma o zaman, eşin alsın. Nasıl olsa O "hiç bir şey almayacam" dememiş. Haziran anneleri topiğinde yeni ciciler, hastane çıkışlarından bahsediliyor ara ara, özellikle ilk bebeği olacak olanlar çok hızlılar alım konusunda, bende bir heveslendim ki, illa ki bir çorap dahi olsa alacam dedim. Her şey ateş pahası, ala ala küçük bir tulum aldım dün. Bana beşik, puset, mama masası... lazım şimdiden fiyat araştırması yapayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?