Süper Anneler - 2011

Herkese selamlar biz 6 aylık olduk buyuyoruz Allah in izniyle inşaallah yüce Rabbim buradaki tüm arkadaslarin dualarini kabul buyursun
Daha dün kulağını çınlattım Zeyno. Hayırlı haberlere sevindim. Rabbim kolay doğumlar da nasip etsin.

canım benim ilk yaptıklarımda da silikti son yaptıklatımda t kaybolmuştu acaba ilk yaptığım zaman mı yumurtam çatlamıştı sen öyle diyince aklıma geldi..benimkide gelecek aya kaldı kısmetse....

Defneden haberin var mı? Cinsiyeti öğrendi mi acaba. InşaAllah her şey yolundadır.

:))) valla güldürdün beni allahta seni güldürsün sabah bende eşime çocuklara söyledim kahvaltı masasında herkes dedim bundan sonra kendi işini kendi görsün herşeyi hazır beklemeyin yoruluyorum ya büyük kızım akşam yemeği beğenmedi yemedi yatana kadar açım açım dedi bende başka bişey hazırlamadım oda kalkıp almadı aynı babası ayağına bekliyo baktı olmadı enson kalktı bişey yedi demekki yapabiliyomuş

Çok dua et cnm bnm duaya çok inanıyorum böyle şeyler ilerde keşke deneseydim dememek için yapılabilir ama açıkcası çok inanmıyorum

Hayır Lohusaligimdan beri hiç adet olmadım. Ne kadar sinir oluyorum. Adet söktürücü ilaç mi kullansam. Eşimle 8 gün önce ve ondan 2 gün sonrada Korunmasız ilişkiye girdik. Bilmiyorum kalmısmiyim acaba.
Olabilir bence eltim daha kırkı çıkmadan sprail taktırmaya gitmiş korunmasız ilişkisi olmuş doktor demiş hamile kalabilirsin yumurta oluşuyor demiş

Söylediklerinde haklısın ama elini verceğini sanmam gidiyorum bayram kandil falanda benimle hiç konuşmaz beni istemeyen o.tanımıyorsun emin ol çocuk istiom desem olmasın die dua eder beni sevmediğini istemedğini yüzüme söyledi zaten

Oğluda görüşmesin onunla belki kiymetinizianlar.

Oğluda görüşmesin onunla belki kiymetinizianlar.
Eşim kabul etmio her hafta onda sadece ben bayram kandil özel günlerde gidiom istemioki beni zaten.ben 1.5 yıl birlikte yaşadım o süslü püslü zayıf çıtır gelin istio.eşim 16 yaş büyük benden ben yetmiom.5 yıl saçımı süpürge ettim herşeyini yaptım yine yaranamadım ben 36 beden gelin istiodum diodu bana ilk zamanlar ne yazıkki 42 bedenim ☺

Yuh 16 daha gencide çocuğu yaşında olur

Ah bu kaynanalar ölümü düşünmüyorlar. Boşver senin eşinle aran iyi olsun gerisi bo sizin mutluluğunuzu görüp yada duyar catlar. Allah gönlüne göre versin canim:)

Ah bu kaynanalar ölümü düşünmüyorlar. Boşver senin eşinle aran iyi olsun gerisi bo sizin mutluluğunuzu görüp yada duyar catlar. Allah gönlüne göre versin canim:)
Tek bişi söylücem siz anlayın artık diğer çektiklerimi oğlum 4 yaşındayken kpss kazandım bu arada üniv mezunu hemşireyim dedim anne işe başlıyorum bana dedi ki o süt çocuğunu ellere bırakcaksın inşallah yanlış iğne yaparsın hapislerde çürürsünde oğlum kendine başkasını bulur o da çocuğuna bakar.artık pes.psikolojim bozuldu işe başladım uzun süre iğne yapamadım belki bedduası kabul olur die geri söylediklerini ve yaptıkarını siz düşünün artık ben artık düşünmek istemiyorum

Çok iyi anliyorum seni. Bende az cekmedim eşimin annesi ve babasından. Daha şimdiye kadar ayrilmamizi istediler. Bizde hep sorunlar yyaşadık ama Allah a şükür birbirimizi çok sevdiğimiz için ayrılmadık hiç. Benim yerimde kim olsaydı kesin boşanmıştı. Artık en son esimde onlara darildı. 3 ay konuşmadık. Sonra kendileri bizimle konuşmaya başladı. Ama bizim eşlerimiz de salak biraz. Gerçekleri hiç görmüyorlar.

Aynen öyle canım sorun eşlerimizde gerçi benim eşimde biraz sorunlu kıskanç tek başıma asla dışarı salmaz işe bile çoğu zaman o götürür ve alır otobüs minibüs izin vermez zaten işim yakın yürüyorum.ama seviyorum napiim sevip evlendim salaklık birazda bende

Allah sevginizi dahada arttirsin inşallah. Kaynanalari boşverelim biz evimizdeki huzura mutluluğa bakalım

Riseboz canım defneden haberim yok en son 10 haftalıkken gelmişti şimdi 12 olmuştur Rabbim gönlüne göre versin onunda bizlerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…