- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #59.861
Cnm bn batılıyım ama diyarbakır geliniyim gerçekten aile bağı nedir değer nedir insanlık nedir burda gördüm benim ailem beni vermek istemedi şimdi utanıyorlar eniyi damatları oldu eşim heryerin iyisi kötüsü var önyargılı olmayalım ha bu arada isminden tahmin etmiştim seni:))Keske herkes Kürtler kadar sıcak ve hoşgörülü olsa. Ben DIYARBAKIRLIYIM Ve KÜRDÜM. Hiç insan ayrımı yapmadım bugüne kadar. Ama biliyorum ki batıda Diyarbakır denilince insanlara bi korku ve tiksinti geliyor. Öyle insanlarda Allah indan bulsun.
Canm ya sen hic ruya gormedinmi hamile kaldgn hafta,ben hergun birsey goruyom?senin sat ve iliski tarihin neydi,gjnjle aynimiydin canmCnm bn batılıyım ama diyarbakır geliniyim gerçekten aile bağı nedir değer nedir insanlık nedir burda gördüm benim ailem beni vermek istemedi şimdi utanıyorlar eniyi damatları oldu eşim heryerin iyisi kötüsü var önyargılı olmayalım ha bu arada isminden tahmin etmiştim seni:))
İnş öyledir :))) hadi bakalım gelin arkamızdan hamile değilsende balık kısmettirDaha kimse kalkamadi sanirim,kzlar benim baliklar nedemek gı,eger hamileysem hamile kadinin ruyasinda balik gormesi salih evladn olacagna isaretmis salimmi olcak yoksa:)))
Evet sat 25 ekim ilşki tarihi 9 kasım psikolojik bence seninki inanki hamile kaldığım ay hiçbir belirtimde yoktu sakin ol birazCanm ya sen hic ruya gormedinmi hamile kaldgn hafta,ben hergun birsey goruyom?senin sat ve iliski tarihin neydi,gjnjle aynimiydin canm
Gjnjnki neydi hatrliyonmu?sen 16. Gunmu yuladn,iki adet arasi kac gunki canm?yum takibimi yaptindi 16. Un iliski oldu?son soru: tek iliskidemi hamile kaldn?Evet sat 25 ekim ilşki tarihi 9 kasım psikolojik bence seninki inanki hamile kaldığım ay hiçbir belirtimde yoktu sakin ol biraz
Diyarbakır da Hz. Süleyman ve Sahabeler in türbesi var hiç gittin mi? Hamile olduğunu öğrendiği gibi 3 hafta boyunca her perşembe oraya gidip dua edenin Allahin izniyle oğlu oluyor. Benim giden bütün akrabalarimin oğlu oldu. Hatta annem bile gitmişti. Bende Mardin geliniyim hiç gidemedimCnm bn batılıyım ama diyarbakır geliniyim gerçekten aile bağı nedir değer nedir insanlık nedir burda gördüm benim ailem beni vermek istemedi şimdi utanıyorlar eniyi damatları oldu eşim heryerin iyisi kötüsü var önyargılı olmayalım ha bu arada isminden tahmin etmiştim seni:))
Gjnjnki neydi hatrliyonmu?sen 16. Gunmu yuladn,iki adet arasi kac gunki canm?yum takibimi yaptindi 16. Un iliski oldu?son soru: tek iliskidemi hamile kaldn?
Canm benim ayn 9 unda yani cuma gunu ama kzmda adet tarihinden iki gun once ogrenmistim yani carsambaya belli olmali diye dusunuyomK
Kübra senin normalde ne zaman adet olman gerekiyor
Canm benim ayn 9 unda yani cuma gunu ama kzmda adet tarihinden iki gun once ogrenmistim yani carsambaya belli olmali diye dusunuyom
Kz yok ben istemiyom ben hamileyim diye korkuyomda ondan goruyom boyle,kocamin oyununa geldim ben hazrliksiz plansiz yakalandmZaten az kaldı canım biraz daha sabret bence. Bide gebelik belirtileri bu kadar erken ortaya çıkmaz. Sen hamile kalmak istediğin için psikolojik olarak öyle hissediyorsun. Bendede oluyordu. Kendini o kadar kaptırma sonra adet olduğunda üzülürsűn. Inşallah hamilesindir:)
canım ilişkinin üzerinden 10 gün geçmişse idrarda belli olur ama 3-4 gün geçmişse kanda belli olur sende ne kadar geçti...bence bir baktır...Canm benim ayn 9 unda yani cuma gunu ama kzmda adet tarihinden iki gun once ogrenmistim yani carsambaya belli olmali diye dusunuyom
Kz yok ben istemiyom ben hamileyim diye korkuyomda ondan goruyom boyle,kocamin oyununa geldim ben hazrliksiz plansiz yakalandm
Ctesi sabahti yani 10 gun olducanım ilişkinin üzerinden 10 gün geçmişse idrarda belli olur ama 3-4 gün geçmişse kanda belli olur sende ne kadar geçti...bence bir baktır...
Niye korkuyorsun ki bebekler çok güzel ya. Herhalde Rabbim bana 10 tanede verse Hayır demem:)[/QUOTE][QUOTE post: 38681667, member: 465756"]Kz yok ben istemiyom ben hamileyim diye korkuyomda ondan goruyom boyle,kocamin oyununa geldim ben hazrliksiz plansiz yakalandm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?