Süper Anneler - 2011

Kubra benim şuan bir arkadaşım var ikinci oğluna hamile ikisindede rüyamda kolumda altın bilezik gördüm dedi. İnşallah seninde öyle olur

bence yeni çatlıycak benim 16.günü 17 .güne bağlayan gece çatlıyor sen kürtaj faln oldun etkilenmiş olabilrsin ilaçlar aksatmıştır belki...

Sinerjik canım geçen şu marifetname kitabındaki yazıları senmi istedin birdaha yolla diye? Bak okudumyollayacaktım unuttum şimdi aklıma geldi. Şimdi bende o kitaptan okuduğum kadarı ile şöyle yazıyor önce erkeğin suyu gelirse bebek erkek kadının gelirse kız diye. Ama şöyle düşündüm biz ne yaparsak yapalım ilişki anında mutlaka önce kadının suyu gelir bir hocaya sordum önce kadın boşalsın iyice ve çok derin biraz beklesin o arada iyice suyu aksın ve sakinleşsin sonra erkek boşalsın. Ozaman erkek oluyormuş. Ozaman işte erkeğin suyu kadınınkine galip gelirmiş. İstersen yazılar telimde var hala yollarım

Asosyalci test ile birlikte ateşte ölçmüş olsaydın yumun olup olmadığını daha iyi anlardın

Cnm bnm bi arkadaşın kuzenininde üç kızı varmış arkadaşımın teyzesi yaşlı biraz demişki kızım azgın ondan hep kızı oluyo demiş ay ne güldüm yaşlılar biliyor:)

Kızmı erkekmi diye sorsam kardeşimin aynı dönemler nerdeyse sat 25 ağust 5.6 eylül deneme kız da
erkek dedi doktorumuz son gittiğimde, 1 aralıkta gitmiştim, ''bacaklarını kapatmış açmıyor'' dedi sonra 15 aralıkta gittim erkek dedi, hatta ben ''yanılma payı var mı'' dedim ''Yok gayet net erkek hatta bak bu da pipisi' diye gösterdi ama tabi ben pek anlamadım.

Evet bende çok duydum benimde babaannem hep gelinlerine dermiş biraz tutun kendinizideooğlunuz olsun diye. Hani yaşlıları bilmem ama İbrahim hakkı hz Allah dostu boş değildir söyledikleri illaki

Eşim çok anlayışlı hiç istemiyor. Ama çevremdeki herkes erkek çocuklarına çok düşkün. Oğlu olanlar benden cekiniyorlar, nazar edecegimden korkuyorlar.

merak etme sadece oğlu olanlar çekinömiyor neyin yoksa insanlar ordan vuruyor geçen arkadaşın kızıyla komşunun oglu opynuyprlardı dedim kızlar nekadar kibar birde erkege bakl dedim maşallah dedi benm kızıma nazar deger dedi bende nazar degdirecek bişey söylemed,m gözüm yok dedim :)

Evet bende çok duydum benimde babaannem hep gelinlerine dermiş biraz tutun kendinizideooğlunuz olsun diye. Hani yaşlıları bilmem ama İbrahim hakkı hz Allah dostu boş değildir söyledikleri illaki
Tabiki öyle asla boş değil yani demek istediğim yaşlıları dinlemek lazım her söylediklerinde var bişey

Hdg haklısın ama şuda var bizim toplumumuzda erkek bebeğe daha çok düşkünlük var özellikle doğuda bizde doğu gelini olarak çok maruz kalıyoruz bu tür durumlara. Ben bizim çevrede kızı olupta üzülüp ağlayanı çok gördüm ama on tane oğlu olupta 11. Oğlanı olanda bile ilk çocuk gibi sevineni çok gördüm.

Zmr senin ikili test ne zaman? Ben 15 ocakta ozaman 11 haftalık oluyor çünkü ben 16 da memlekete gidiyorum diye dr erkene aldı

Gijnij aynen cnm bnde doğu geliniyim çok zor bi durum görümcem ilk çocuğuna hamile kaynanam daha öğrendiği gün inş erkek olur diye dua ediyordu dört gözle bnm cinsiyeti bekliyorlar

canım haklısın benm eşi,mde dogulu oglum oldu kayınvaldem görmeye geldiğinde bebegi kucagına aldı direk bezini açıp pipisine baktı annemde güldü kürtler erkegi sever dedi kayınvaldem yok bezi kaymışmı diye baktım dedi halbuki ilk defa kucagına aldı daha paltosunu bile çıkarmamaıştı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…