- 2 Ocak 2015
- 490
- 565
- 123
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #59.681
Herkese iyi geceler kızım bırakmıyo yazayım
Geçmiş
Canım deneme yapmadan önce yumurtlama gününü bul önce bunu gösteren testler varAmin amin amin. Adak bile adadım inşallah olursa kurban kesicem.
Canım deneme yapmadan önce yumurtlama gününü bul önce bunu gösteren testler var
Evet 10.11.13.14.16.günler 17 pozitif ovu testi bakalım tutcakmıZa
Zaten bence bi ay sağ bi ay sol yumurta çatlar yani genelde öyle oluyor sen deneme yapmışmıydın
Bu topiğin başlarını oku bence daha neler var ☺Yani bunun cinsiyetle bi alakası varmı sence. Bugüne kadar hiç dikkat etmemistim. canımız ne isterse o zaman hoop yatağa
canım ya kızlardan kimse cevap vermedi sen bilirsin benim ovulasyon testi 16.günüm negatif 113.gününden beri yapıyorum hep negatif,sence devam etmeliyim mi teste...yoksa bu ay olmayacak gibi..Bu topiğin başlarını oku bence daha neler var ☺
26 günde bir oluyorum genelde. 5-6 gün sürüyor.Kac gunde bir adet oluyodun adetin kac gun suruyodu canm,yanlis anlama senle sat ayni olan bi arkadas varda daha ogrenemedi o?
bence yeni çatlıycak benim 16.günü 17 .güne bağlayan gece çatlıyor sen kürtaj faln oldun etkilenmiş olabilrsin ilaçlar aksatmıştır belki...kızlar bu sabahta ovulasyon testi negatifti çok canım sıkkın psikolojik olarak bu aya kendimi hazırlamıştım ama olmayacak galiba bugün 16.günüm 27-28 günde regilim napacam bilemedim,siz ne dersiniz bu gece de yapayımmı,hep silik çıkıyor...şuan başım ağrıyor valla...13.gününden beridir yapıyorum..
Cnm bnm bi arkadaşın kuzenininde üç kızı varmış arkadaşımın teyzesi yaşlı biraz demişki kızım azgın ondan hep kızı oluyo demiş ay ne güldüm yaşlılar biliyor:)Sinerjik canım geçen şu marifetname kitabındaki yazıları senmi istedin birdaha yolla diye? Bak okudumyollayacaktım unuttum şimdi aklıma geldi. Şimdi bende o kitaptan okuduğum kadarı ile şöyle yazıyor önce erkeğin suyu gelirse bebek erkek kadının gelirse kız diye. Ama şöyle düşündüm biz ne yaparsak yapalım ilişki anında mutlaka önce kadının suyu gelir bir hocaya sordum önce kadın boşalsın iyice ve çok derin biraz beklesin o arada iyice suyu aksın ve sakinleşsin sonra erkek boşalsın. Ozaman erkek oluyormuş. Ozaman işte erkeğin suyu kadınınkine galip gelirmiş. İstersen yazılar telimde var hala yollarım
erkek dedi doktorumuz son gittiğimde, 1 aralıkta gitmiştim, ''bacaklarını kapatmış açmıyor'' dedi sonra 15 aralıkta gittim erkek dedi, hatta ben ''yanılma payı var mı'' dedim ''Yok gayet net erkek hatta bak bu da pipisi' diye gösterdi ama tabi ben pek anlamadım.Kızmı erkekmi diye sorsam kardeşimin aynı dönemler nerdeyse sat 25 ağust 5.6 eylül deneme kız da
Eşim çok anlayışlı hiç istemiyor. Ama çevremdeki herkes erkek çocuklarına çok düşkün. Oğlu olanlar benden cekiniyorlar, nazar edecegimden korkuyorlar.
Tabiki öyle asla boş değil yani demek istediğim yaşlıları dinlemek lazım her söylediklerinde var bişeyEvet bende çok duydum benimde babaannem hep gelinlerine dermiş biraz tutun kendinizideooğlunuz olsun diye. Hani yaşlıları bilmem ama İbrahim hakkı hz Allah dostu boş değildir söyledikleri illaki
Hdg haklısın ama şuda var bizim toplumumuzda erkek bebeğe daha çok düşkünlük var özellikle doğuda bizde doğu gelini olarak çok maruz kalıyoruz bu tür durumlara. Ben bizim çevrede kızı olupta üzülüp ağlayanı çok gördüm ama on tane oğlu olupta 11. Oğlanı olanda bile ilk çocuk gibi sevineni çok gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?