Süper Anneler - 2011

Sibel neden takmıyor hatun bilmem ne gibi boş sözler sarf ediyorsun? İnasanız neticede görmemiş olabilirim yada o an unutmuş olabilirim. Ben elimden geldiği kadar herkese herşeyde cevap vermeye çalışıyorum. Boş yerekalp kırmaya gerek yok.

sağol deliklerde artık düzeliyor kendi kendine çok riskli değil artık..
Hepsi değil canım ya pda dediğimiz varfı bende düzelmeyen kötü olan ni durum bu ameliyat ixim sırtımdan başlıyor arkadan öne doğru gögüslerimde bitiyor bi de bundan 28 sene evvel düşün drlar annemlere izmirde olursa masada kalır demişler hacettepede yaptırın demişler orda bile ben ameliyattayken başka bi bebek ölmüş yanlışlıkla annemlere ben öldüm diye söylemişler düşün olanları halam günlerce komşuda yattım telefon gelir die dedi düşün evlerinde tel bile yokmuş 2.3 ay hastanede yatmışım yani öyle kolay bi durum değil

Poisonuis keşke ismini değişsen yazmak çok zor. Bir yerden duymuştum yuma 5 gün kala ilişki bırakılırsa kız olma ihtimali çok yüksek ama 4 ve daha az günde bırakılırsa erkek olmaihtimali iile kız olma ihtimali aynı

Poi de yeter bu nicki taaaa ıcq mirc zamanları yapmıştım kendime alıştım ☺ ya ben 5 aydır ağrıdan 17.gün çatladığını biliodum hep 15.gün bıraktım olmadı eşim 49 yaşında spermleri dayanıklılığını yitirmiş olabilir ben 33 .5 gün dayancağını sanmıyorum vajinal duşta yaptım bakalım artık.dediğin doğru bende okumuştum ama olmuo o kadar erken bırakınca benimki saat 6 da ovu testi yapcam bakalım çatlamışmı

Şimdi kardeşimin mhrs randevu bilgilerine baktım sat 25 ağustos ilşki 5 ve 6 haziran gece.9 haziran doktora gitmiş dr yunurtan çatlamış demiş yani 8 inde çatlamış veeee kız.bakalım ben 6 da yapcam çatlamışmı

Kac gunde bir adet oluyodun adetin kac gun suruyodu canm,yanlis anlama senle sat ayni olan bi arkadas varda daha ogrenemedi o?
bacım napıyon durum nasıl belirti varmı ben daha test yapmadım bakalım sen yaptınmı ay inşallah hayırlısı neyse o olur

sağ tarafta olması sağdanmı yumurtladı anlamınamı geliyor benimde hep sol yumutrtam sızlıyor arkadaşın yumurtlama günündemi ilşkiye girdi acaba

kızlar çatlamış artık yapcak bişi yok dün gece 2 de ağrım hala vardı en iyi ihtimalle 24 saat öncesi ilişki oldu dün 6 da yaptım testi pozitifti 12 saat desek sabah 6.sol kasık ağrım var hafif hafif dualarınızı eksik etmeyin nolur

Poi inşallah gönlündeki olur. Bazende şunu düşünüyorum yinede nasibimizde varsa yöntemlerde işe yarıyor yoksa tüm herşeyi yapıpta tutmayanlar aslında nasiplerinde olmadığı için olmuyor.

Poi inşallah gönlündeki olur. Bazende şunu düşünüyorum yinede nasibimizde varsa yöntemlerde işe yarıyor yoksa tüm herşeyi yapıpta tutmayanlar aslında nasiplerinde olmadığı için olmuyor.
Haklısın şimdi ağustostan beri gerçekten 2 gün önceyi tutturuomuşum 15.gün gece oluodu olmadı belki dedim 2 gün pozitif olur bu ay 16.gece denicem nasibimiz neyse o bakalım hamile kalabilecekmşyim östrojen düşüklüğü car bende eşimin yaşı büyük bu ay adaçayı içtim 7 gün nasip bakcaz artık sağlıklı olsunda

Ha
Çok karın ağrım var şu an oturamıom bile bu çatlıcak bu gece galiba hakkımızda hayırlısı dualarınızda beni de eksik etmeyin dayanamıyorum iyi geceler
sağ tarafta olması sağdanmı yumurtladı anlamınamı geliyor benimde hep sol yumutrtam sızlıyor arkadaşın yumurtlama günündemi ilşkiye girdi acaba
Evet canım sağdan yumurtlamış ve yumurtlama gününde ilişkiye girmiş bide doktor kontrolü altında klomen kullandı bir seneye yakın çocuğu olmadığı için doktor takip ediyomuş

gijniş bişey soracam erkek bebek için erkeğin mi orgazm olması lazım bide sperm fazla mı olması lazım onu hala anlamış değilim

bacım napıyon durum nasıl belirti varmı ben daha test yapmadım bakalım sen yaptınmı ay inşallah hayırlısı neyse o olur
Caanim bende bekliyorum daha,ama hamileyim galiba ben tek seferde hamile kalanlardanim,sulalemdede oyle ksirlik sorunu falan yok,kzlarimda akinti olayini filan bilmiyodum ben 26-27 gunee bir adet olurum hic sasmaz.kzlarima 11-12 baglayan Gece tek iliskide hamile kaldim,bunda persembe yani 12.gunun aksami cok islak akintim oldu sag kasigim cuma gunu agrimaya basladi 14. Gunun sabahi iliskiden sonra sag kasigimin agrisindan öylene kadar oturamadm, simdi benim yum acaba 12. Gece catladimi catladiysa ctesi sabahina kadar birbuçuk gun geciyo yani 30-36 saat kadar akintidan sonra iliski olmus oluyo,ozaman yumlar ölmüş olmuyomu

Bide bir haftadr okadar cok ruya gordümki,balkabagini hic sevmem ama ruyamda balkabagi yiyom,ananas bahcesine giriyom,yemyesil agac gibi bitkiler annemde yanimda bak anne bu agaclardan ananas oluyo diyom,bugunde hayirdir ins,kolumda altin bilezik var arkadasimda yanimda,bikackisi daha var dayimin kizi falan,onlara arkadasim benim bilezigi gösteriyobu zengindir bundan daha cok bunda diyo,falan falan iste

Ovu testi yaptınmı belkide cuma yumurtlafın kasık ağrın olmuşya yumurtamadan sonra olmuştur belki off nelerle uğraşıoz bende erken bırakcaktım 24 saat öncesi oldu

İlahi canım ya çok guldum bunun adıma psikolojik etken denmesinmi....bende aynı sen gibi ailemde doğurganlık yüksek.ama bence yumurta olmuştur ozamana kadar..bende rüya çok gordum ama anlam yukleyıp umutlanmak istemiyorum

Arkadaşlar benim de 3 kızım var bide oğlum olsun çok istiyorum. sırf hamile kalmak
için kızımı sütten kestim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…