Süper Anneler - 2011

Benim özellikle bacaklarım ve ellerim.Allahım iyilik versin hepimize.ben bitkisel kürlere de başladım.bu hastalığı yenmem lazım inşallah.bebeği çok istiyorum hayırlısıyla.bugün yum.testiyle 2 kızdan sonra oğlu olan akrabamızı aradım.doğum yaptı.çok heveslendim.ama yaza kadar hiç düşünme dedi doktor.hayırlısı.senin yum günlerin yakın mı?
canım çok geçmiş olsun..üzme canını bence başka bir dr.da görün,sen niyetini bozma canım en iyisin Allah bilir.......

ben çoğunlukla soldan yumum oluyor ne olacak şimdi 2kızımda öyle oldu büyük ihtimal sağ yumda çok kist var sola göre ondanmı acaba ama sağ sol olayı çok önemli değil bence cinsiyette Allahım sen bilrsin yardım et bizlere...

Sağda kist olduğuna emin misin?kendini dinle.benim geçen ay sağ kasığım ağrıdı.bu ay sol gibi yarın belli olur.bence de sağ sol olayı etkilemiyor.

Benim özellikle bacaklarım ve ellerim.Allahım iyilik versin hepimize.ben bitkisel kürlere de başladım.bu hastalığı yenmem lazım inşallah.bebeği çok istiyorum hayırlısıyla.bugün yum.testiyle 2 kızdan sonra oğlu olan akrabamızı aradım.doğum yaptı.çok heveslendim.ama yaza kadar hiç düşünme dedi doktor.hayırlısı.senin yum günlerin yakın mı?
bacağımda ağrıyor ftık ddiler yıllar önce yeni girdim emara fıtıkda yokmuş öneceki yanılmış topuğuma basmadım yazın 2 gün. ayagım çok ağrıdı hep bu hastalıktan...

Sağda kist olduğuna emin misin?kendini dinle.benim geçen ay sağ kasığım ağrıdı.bu ay sol gibi yarın belli olur.bence de sağ sol olayı etkilemiyor.
iki yumda da kist var pko sağda daha çok dedi dr ama hep sol ağrıyor bende .. yarın yum gününmü ??

canım çok geçmiş olsun..üzme canını bence başka bir dr.da görün,sen niyetini bozma canım en iyisin Allah bilir.......

Sağol canım amin.bir ay kullanayım da bakalım diğer ay ne diyecek.sen testi sabah yapsaydın keşke tam saatini anlardın.eşin uyuyorsa da uyandır.önemli olan yumlar:))

kaç saatte bir yaptın test sık yapılacakmış..
canım daha önce yazmıştım belki hatırlarsın test hiç koyulaşmıyordu ben bu ay kaçırdım diye düşünüyordum ama dün gece ki yaptığım biraz koyulaşmıştı bu nedenle heveslendim....saat 8.00 a kadar da çay su içtim bu nedenle bu saati bekledim....

canım daha önce yazmıştım belki hatırlarsın test hiç koyulaşmıyordu ben bu ay kaçırdım diye düşünüyordum ama dün gece ki yaptığım biraz koyulaşmıştı bu nedenle heveslendim....saat 8.00 a kadar da çay su içtim bu nedenle bu saati bekledim....
evet kaçıncı gün bugün anca olur

İlaçlar beni bayıltıyor hepinize iyi geceler.

Sosyalci test tam koyuysa denemelere başla inşallah.sonra geç kalınabiliyor.tabi gün de uyuyorsa.hakkında hayırlısı inşallah gönlündekine kavuşursun.

İlaçlar beni bayıltıyor hepinize iyi geceler.

Sosyalci test tam koyuysa denemelere başla inşallah.sonra geç kalınabiliyor.tabi gün de uyuyorsa.hakkında hayırlısı inşallah gönlündekine kavuşursun.
yok be canım yine silik bekliyorum ama bilemedim,ağrımda var neden pik olmuyor senin testin markası ne acaba.bana bunu eczacı arkadaşım verdi 55 liraya ama olmuyor çıkmadı yine sancıma rağmen...canım sıkıldı ya...

kızlar bana bir ovulasyon testi markası söylermisiniz,siz hangisini kullanıyorsunuz benimkinde sanki hata var gibi...

benim kızımda mitral kapak çökmesi var bu yıl öğrendik hafifmiş korkulacak bir şey yok dedi dr ama biz çok endişlendik tedavisi yok doğuştan hayatını etkilemez diyorlar ama işde korkuyoruz yinede Allahım şifa versin herkese
Geçmiş olsun benim delikti 5 yaşında ameliyat oldum biraz riskli bi ameliyat işte sapasağlamım allahın izniyle 1 oğlum bilevar ☺

amin Allah isteyen herkese nasip etsin inşaallah, sat 14 ağustostu deneme 26-27 ağustos. çift çizgi gördüğüm gün ve ertesi gün.
amin Allah isteyen herkese nasip etsin inşaallah, sat 14 ağustostu deneme 26-27 ağustos. çift çizgi gördüğüm gün ve ertesi gün.
Kac gunde bir adet oluyodun adetin kac gun suruyodu canm,yanlis anlama senle sat ayni olan bi arkadas varda daha ogrenemedi o?

canım 15. günümdü ama yine silik biraz daha bekleyecem 5 dakkiada sonuç çıkıyıor değil mi,senin ki hemen koyulaşmışmıydı..yoksa benim teste mi bişey var..
benim 16.gün çatlıyor geçen ay öyle oldu ben daha test yapmaya başlamadım bir geçen ay testlerin geldiği gündü tamda 16.gündü yaptım hafif silikdi test akıntı koyuydu sonra çamaşırım ıslandı burda arkdaşlar çatlamış dediler hatta, artık bu ay test yapıcağım iyi öğrenmek için yum günümü şubatta düşünüyorum.hemen çıkıyor 5 dk da geç yum olabilir akıntına bak...

Back