Süper Anneler - 2011

şimdi koltuk halı sildim sırtım kemikler patlıyor sanki damarlar sertleşiyor bilgisayarın başında oturuyorum yaslanmasam ölüyorum ağrıdan...

kesin tedavi şartmı halsizlik çabuk yorulma bendede oluyor yaza kadar ertledinmi yani ilaçların pek faydasını görmedim ben en iyisi spor yüzmek kaplıca birde istirahat...

yıllardır bu hastalıkla uğraşıyorum sırtımın tamamı ağrıyor hayatımı çok ciddi etkiliyor ama hamilelikde aynıydı çoğalmadı her zamanki sıkıntılarımdı çok yorulmuycam ayakta çok kalmıycam yani kendimi dinliycem rahat bir hayatım olacak iş yapmak bu hastalıkda bi problem...
Çok geçmiş olsun herkeste bi sorun bende kalp ameliyatı oldum geçti ama yıllar önceydi

Fibromiyaljisi olan arkadaşlar sırt ağrısı fibromiyalji teşhisi bende de vardı %100 demiyorum ama hacamat sizi çok rahatlatır.bilginiz yoksa bile internetten araştırın dini boyutuna yoğunlaşınca.ve korkuldugu gibi olmadigina inanin

Fibromiyaljisi olan arkadaşlar sırt ağrısı fibromiyalji teşhisi bende de vardı %100 demiyorum ama hacamat sizi çok rahatlatır.bilginiz yoksa bile internetten araştırın dini boyutuna yoğunlaşınca.ve korkuldugu gibi olmadigina inanin
bunu yapan bulsam yaptıracağım düşündüm çok..

Hayirli geceler hayirli kandiler hanimlar.
Ben eski sayfalari okumaya devam ediyorum. Bu pik dediymiz t cizgisi c den daha koyu yada ayni koyulukta olunca Oluyor Dimi? Ondan sonrada t Silkelesince iliski olmasi gerekiyor erkek bebek icin öylemi. Bide Bu bahsedilen havuc suyu bildiyimiz hazir olanlardanmi ? kusura bakmayin biraz uzun Oldu. Allah hepimizin gönlüne Göre versin insallah..

Evet ben de düşünmüştüm onu.çok rahatlatıyormuş.Benim arkadaş 2 ayda yaptırıyor.kalp hastalığının ilaçlarına bile gerek kalmamış.hatırlattığın için sağol:)

Geçmiş olsun ben ilk defa duyuyorum kas romatizması ya Acil şifalar diliyorum kızlar benimde arkadaşım bir yıldır hamile kalamıyordu en son klomen kullandı ve hamile kaldı cinsiyeti de erkekmiş beş aylık oldu hamile kalmadan önce çok et tükettik dedi bide bebeği sağ tarafta

Çok karın ağrım var şu an oturamıom bile bu çatlıcak bu gece galiba hakkımızda hayırlısı dualarınızda beni de eksik etmeyin dayanamıyorum iyi geceler

Doğuştan bi delik açık kalp ameliyatı oldum iyiyim şu an yani ben öyle biliom ☺
benim kızımda mitral kapak çökmesi var bu yıl öğrendik hafifmiş korkulacak bir şey yok dedi dr ama biz çok endişlendik tedavisi yok doğuştan hayatını etkilemez diyorlar ama işde korkuyoruz yinede Allahım şifa versin herkese

Çok karın ağrım var şu an oturamıom bile bu çatlıcak bu gece galiba hakkımızda hayırlısı dualarınızda beni de eksik etmeyin dayanamıyorum iyi geceler

Yumurtanın çatlaması yakın o zaman.dün mü deneme yapmıştın.inşallah x ler koşar sana doğru:) hayırlısıyla gönlündekine kavuşursun inşallah.

Hayirli geceler hayirli kandiler hanimlar.
Ben eski sayfalari okumaya devam ediyorum. Bu pik dediymiz t cizgisi c den daha koyu yada ayni koyulukta olunca Oluyor Dimi? Ondan sonrada t Silkelesince iliski olmasi gerekiyor erkek bebek icin öylemi. Bide Bu bahsedilen havuc suyu bildiyimiz hazir olanlardanmi ? kusura bakmayin biraz uzun Oldu. Allah hepimizin gönlüne Göre versin insallah..
evet aynen öyle testle ilgili dediklerin. havuç suyu taze sıkılacak hazır olmaz.

Geçmiş olsun ben ilk defa duyuyorum kas romatizması ya Acil şifalar diliyorum kızlar benimde arkadaşım bir yıldır hamile kalamıyordu en son klomen kullandı ve hamile kaldı cinsiyeti de erkekmiş beş aylık oldu hamile kalmadan önce çok et tükettik dedi bide bebeği sağ tarafta
ben çoğunlukla soldan yumum oluyor ne olacak şimdi 2kızımda öyle oldu büyük ihtimal sağ yumda çok kist var sola göre ondanmı acaba ama sağ sol olayı çok önemli değil bence cinsiyette Allahım sen bilrsin yardım et bizlere...

evet fibromiyalji teşhisi kondu her yerinmi ağrıyor benim sırtım sanki o damarlarım patlıycakmış gibi hissediyorum omirilik bölgem iş yaptığımda sırtımın ağrısı kalbime vurur kenidimi idere ediyorum bu hastalık benim hayatımın bi parçası oldu ağrılar sanki normal bende dinlenirsem geçiyor ama çok oturursamda ağrıyor sert yere yaslanamam hiç ilaç yıllar önce çok aldım 6 ay içtim yeni evlendiğimde yılladır hiç ilaç almıyorum ama zamanında çok ilaç aldım...

Benim özellikle bacaklarım ve ellerim.Allahım iyilik versin hepimize.ben bitkisel kürlere de başladım.bu hastalığı yenmem lazım inşallah.bebeği çok istiyorum hayırlısıyla.bugün yum.testiyle 2 kızdan sonra oğlu olan akrabamızı aradım.doğum yaptı.çok heveslendim.ama yaza kadar hiç düşünme dedi doktor.hayırlısı.senin yum günlerin yakın mı?

Benim özellikle bacaklarım ve ellerim.Allahım iyilik versin hepimize.ben bitkisel kürlere de başladım.bu hastalığı yenmem lazım inşallah.bebeği çok istiyorum hayırlısıyla.bugün yum.testiyle 2 kızdan sonra oğlu olan akrabamızı aradım.doğum yaptı.çok heveslendim.ama yaza kadar hiç düşünme dedi doktor.hayırlısı.senin yum günlerin yakın mı?
çok kararsızım bu aymı olsa yoksa diğer aymı başlasam bugün reglinin 5.günü yuma var

bunu yapan bulsam yaptıracağım düşündüm çok..
Nerde oturuyosun mutlak vardır.gerçekten çok ise yarıyor.migrwnim var 1 ay önce kafadan yaptırdım 1 aydır ağrı kesici almadim.sirtimdan yaptırdım ağrıların geçti .bel fıtığın var belinden yaptırdım çok rahatlattı.benim yaptırdığı kişi umreye gitti gelince devam edicem ayaklarimada yaptiricam şiddetle tavsiye ediyorum.araştırın mutlaka bulursunuz,.istanbuldaysaniz fikir verebilirim

Back