Süper Anneler - 2011

fitillerin ph larıyla ilgili bir araştırma yapıyorum çok yakında benden ayrılmayın :))
Ben mart gibi akıntım çok oluo die dr doğal vajina koruyucu vagiflora önermişti o dönemde kadın doğum polikliniğinde smear eğitimim vardı kullandım geçen bi içini okiim dedim diyoki ph düzenler iyileştirir ph ı 3.8 4.5 arası tutar yahu kız bebek için denesek mi

bak o süpermiş dene derim sirkeyle falan uğraşma en temizi :)

Birşey soracaktım.bana bu hafta kas romatizması teşhisi kondu.doktor yaza kadar hamilelik düşünme dedi.zaten çok ağrım var düşünemiyorum.ama bu hastalıkla hamile olana rastladın mı?
Hayır rastlamadım ben aile hekimliğindeyim 5 yıldır çok gebem var neler yokki inan rastlamadım bi bebek geldi bu ay onun durum farklı ama kas hastalığı var doğuştan

Foreverim bulantılarım azaldı çok şükür eskisi kadar rahatsız etmiyor. Ağzımdada bir tat var ama çözemiyorum. Kerem bebek nasıl öp bizim için bol bol

Hayır rastlamadım ben aile hekimliğindeyim 5 yıldır çok gebem var neler yokki inan rastlamadım bi bebek geldi bu ay onun durum farklı ama kas hastalığı var doğuştan

Tmm sağol canım.rastlarsan hamilelik daha çok tetikliyor mu diye sorarsan sevinirim.nette pek bilgi yok.

Bak hazal da kas romatizması varmış sorun olmamış
yıllardır bu hastalıkla uğraşıyorum sırtımın tamamı ağrıyor hayatımı çok ciddi etkiliyor ama hamilelikde aynıydı çoğalmadı her zamanki sıkıntılarımdı çok yorulmuycam ayakta çok kalmıycam yani kendimi dinliycem rahat bir hayatım olacak iş yapmak bu hastalıkda bi problem...

Her yerimde ağrı var hazal.bazen yürüyemeyecek kadar güçsüzüm. fibromiyalji mi senin teşhisinde.ilaç kullandın mı isimleri neydi?
Senin de böyle olmana üzüldüm ama konuşacak birini bulduğuma sevindim:)
Ağır ilaclar verdi doktor.nasıl vücuttan atılacak bilmiyorum.

evet fibromiyalji teşhisi kondu her yerinmi ağrıyor benim sırtım sanki o damarlarım patlıycakmış gibi hissediyorum omirilik bölgem iş yaptığımda sırtımın ağrısı kalbime vurur kenidimi idere ediyorum bu hastalık benim hayatımın bi parçası oldu ağrılar sanki normal bende dinlenirsem geçiyor ama çok oturursamda ağrıyor sert yere yaslanamam hiç ilaç yıllar önce çok aldım 6 ay içtim yeni evlendiğimde yılladır hiç ilaç almıyorum ama zamanında çok ilaç aldım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…