- 17 Mayıs 2013
- 696
- 329
- 133
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #59.461
kuzum benim kafadansın seni tebrik ediyorum bende fazla takmayıp tevekkül ediyorum ve tamamen teslim oldum kadere inanıyorum bahtımızda ne varsa o olacak kaçınılmaz. tek inandığım şey dua ve tevekkül canım. sen nasıl oldun bulantıların geçtimi ikili testin ne zamanCanım bak hiçbirşey yüzde yüz değil belki daha çok insana ulaşabilsek daha çok yanılma olacak. Onun için çok takılmamak lazım. Birdebunu yazmadan edemiycem bu ccinsiyet konusunda deneme yapan okadar çok kişiyi inceleme fırsatı buldumki hepsinde ortak şunu anladım. Nr kadar çok üstüne düşen kafaya takanlar istediği cinsiyeti bulamamış. ama daha sakin ve tevekkül içinde olanlar istediği cinsiyeti bulmuş o yüzden sizde kendinize göre pay çıkarın yaZdığımdan
hoş geldin sefa geldin canım. yeni yılda inşallah gönlündeki olurMerhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım bayadır takip ediyordum .Benimde bi kızım var . Ve ikinciye karar verdim.İnşallah 2015 hepimizin dileklerinin kabul olacağı bir yıl olur.Hepinize şanslı yıllar diliyorum
Cnm bnm mecazi anlamda söyledim onları yargılamak için değil ve benimkisi ön yargı değil bizim iş yerimiz beş sene kadar çingene mahallesindeydi iyi biliyorumçingelere bir ön yargı var bizim toplumumuzda ...
hoş geldin sefa geldin canım. yeni yılda inşallah gönlündeki olur[/QUOTE. Saol canım inşallah gönlümüzdekine kavuşuruz benimde kızım sık ilişkiyle oldu yöntem falan denemedim ve yanılmıyorsam kistimde vardı ama hamile kalmama engel olmadı bende ikinciye deneme yapmaya karar verdim Allah yardımcımız olsun
Anladım canım. Ben severim romanları çok arkadasim var roman o yuzden bir içerledim :)Cnm bnm mecazi anlamda söyledim onları yargılamak için değil ve benimkisi ön yargı değil bizim iş yerimiz beş sene kadar çingene mahallesindeydi iyi biliyorum
Evet canim iki yil onceki kizm olacak dye aglayan kubra.vevsimdide üçüncümü olcak dye telaslaniyom canim.ne yapiyon nasilsin erzincandamisin halakubraa senmısın canım.bızım kubrasın degılmı sen.yanlıs yapmamayım dıye emın olmak ıstedım.
evet bol salavat ama regli günlerim namaz kılamıyorum malesef gijnij senin cinciyet bellimi..Birde çok oldum ama kusura bakmayın son olarak kandil yarın ama aslında gecesi bu gecedir. Yanı bu gece efendimize daha çok salavat çekmek ve daha çok secde yapalım inşallah. İnsanlar oruç tuttukları günün akşamı ibadet ediyor ama aslında önce günün gecesi gelir sonra gündüzü. Ve dilerim tüm günlerimiz kandil gibi dolu dolu geçsin inşallah
Canlarim angel-2858 dye bir arkadas vardi oda kalp hastasydi hamileligi nasl geciyo acaba cinsiyetini ogrenmismiydi bilen varmi?ilk cocugu kzdi oda erkek istiyodu bulabildimi?gjnjcim haberin varmi?
slm kızlar evet ben okadar zor bi hamilelik gecirdimki neyse anlatıp sizleri sıkmak istemem şükür daha iyiyim suan 23 haftalık olduk ve cinsiyetimiz KIZ bendede olmadı yani kısmet değilmiş rabbim böylesini hayırlı kılmış demekkiKubra benimde dün aklıma geldi oda hamile kaldı ve gitti sonrası hiç gelmedi bende merak ediyorum inşallah iyidir gönlündeki nasibinde vardır. Bu arada vermiş olduğun karara çok sevindim hakkında hayırlısıdır inşallah. Dilerim gönlündeki nasibindedir inşallah
canım hiç koyulaşmadı ki,yarın sabahta yapacam akşam çay,su içtim yapamam sabah 10 gibi bi daha yapayım..izmir ne zor be canım...sen ne dersin daha çatlamamış olabilir mi?yoksa çatladı da ben mi bilemedim cuma günü 14 mm di günlük 2 mm büyüyorsa şimdi 26 mm gibi olması lazım 25 ta çatlarmış...Bugün 14.gün mü.benim 13 de koyuydu 14 silikleşti.koyulaştiği günün akşamı ve ertesi gün denemeda daha alkali oluyormuşuz canım ona göre.
evet canım söylemiştin hatırladım şimdi. bu ay denicem bakalım çabuk hamile kalamıyorum benSibel canım benim şu doktoru hatırlıyormusu bana takip yapan oda bana hem ultrasondan hemde kanda yuma bakıyordu her gittiğimde tAhlil yaptırıyordu ama sonuç ne oldu kız?
canım aslında eşitlik var gibi oğlu olan da var kız sayısıda fazla. çatlatma iğnesiyle oğlanı bulan daha fazla hatırladığım kadarıylaYa kızlar şu ovulasyon testleriyle yumurtlama gününü bulup o günde hamile kalan arkadaşların bebeklerinin cinsiyeti ne oldu acaba? Bildikleriniz varsa yazarsaniz sevinirim. Geriye dönük okumaya başlamıştım ama 6000 e yakın sayfa var masallah
bu gece çatlar gibi geldi banacanım hiç koyulaşmadı ki,yarın sabahta yapacam akşam çay,su içtim yapamam sabah 10 gibi bi daha yapayım..izmir ne zor be canım...sen ne dersin daha çatlamamış olabilir mi?yoksa çatladı da ben mi bilemedim cuma günü 14 mm di günlük 2 mm büyüyorsa şimdi 26 mm gibi olması lazım 25 ta çatlarmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?