Süper Anneler - 2011

Sibel canım benim şu doktoru hatırlıyormusu bana takip yapan oda bana hem ultrasondan hemde kanda yuma bakıyordu her gittiğimde tAhlil yaptırıyordu ama sonuç ne oldu kız?
Gijnij merhaba birşey soracam hani sen bi sayfa atmıştın ya erkeğin spermi fazla olursa oğlan olur falan diye bi yazı rica etsem onu bidaha atarmısın

erkek bebek isteyen arkadaşlar ilişki sonrasi her gün Muhammed Mustafa yazıpkağıda yutun aç karnına sabah olacak 40 gün devam edilecek.

Canlarm yum dan sonra iliskide kz olmasi olayi nedir,aleve sormustum aciklamstip ama unuttum,hani yum 24 saat icinde oluyosa kz nasil olacakki ilk 12 saatte erkek diger 12 saatte kz olayi nedir

Canlarm yum dan sonra iliskide kz olmasi olayi nedir,aleve sormustum aciklamstip ama unuttum,hani yum 24 saat icinde oluyosa kz nasil olacakki ilk 12 saatte erkek diger 12 saatte kz olayi nedir
yani yum çatladıktan ilk 12 saat erkek sonra kızmış okuduklarım böyleydi

ben kendi deneyimleriden yola cıkarak şöyle diyebilirim sık ilişki kız yumdan önceki ilişkide kız benim yum 16.gün çatlıyor ben ogüne kadar kızlarımda çoktan ilişkim olmuştu :)

Hazal ateş ölçme topiği var aç oku orayı oradakilerin gün aşırı ilişki ile hemen hemen hepsinin oğlu oldu hatta geçen demişler topiğin adını değiştirip erkek anaları yapacaz diye

Angel canım yine döndük dolaştık nasip olayına geldik. İnşallah öyle hayırlı bir evlat olsunki hem sana ahireti hemde dünyayı kazandırsın inşallah. Benim daha 9 haftalık cinsiyet için çok erken

canım hiç koyulaşmadı ki,yarın sabahta yapacam akşam çay,su içtim yapamam sabah 10 gibi bi daha yapayım..izmir ne zor be canım...sen ne dersin daha çatlamamış olabilir mi?yoksa çatladı da ben mi bilemedim cuma günü 14 mm di günlük 2 mm büyüyorsa şimdi 26 mm gibi olması lazım 25 ta çatlarmış...

Hangi marka testin.bilmiyorumki canım.kendini dinle.benim çok sancim vardı sağ kasıkta.o gün koyulaştı.aynı gün akşam çok koyu değildi. Ertesi gün iyice silikleşti.sancı akıntı ne durumda.
Evet çok zor.acaba çatladı mı,doğru zaman ne zaman diye düşünmekten stres oluyor insan.o zaman da hamilelik zorlaşıyor.
Sen dua et Allahım doğru zamanda doğru işler yaptırsın inşallah.Rabbim istedikten sonra her türlü olur.sen rahat ol.

yani yum çatladıktan ilk 12 saat erkek sonra kızmış okuduklarım böyleydi
İyide canim tam 12 saati nasl den getircen.sonraki 12 saatte kiz olmasi yumurtanmi eskiyoda yada ph si mi dusuyoda y leri kabul etmiyo.valla benim teyzemin 5 oglan ustuste dogurdu,hepsindede kz istedi bir tanesi bile olsa adini özlem koycam kza özlemim cok derdi demekki hepsinde 12. Saati tutturmus

Arkadaşlar o gün radyoda bir hikaye dinledim.hatırladığım kadarıyla şöyle:
Adamın biri Allah'ım bana bir erkek evlat ver üzerimdeki elbise dışında herşeyimi fakirlere vereceğim diyor.adamın oğlu oluyor.Fakirleri yediriyor içiriyor.bu ziyafetlerde bulunanlardan biri yıllar sonra adamı hapiste görüyor.soruyor bu adam neden hapistedir diye.diyorlarki bu adamın oğlu içkici kumarcı dolandırıcı.oğlunu bulamadılar, o yüzden babasını hapse attılar.
Sonuç olarak İnsan neyi çok isterse sınavı ondan olur deniyor.Allah korusun.

Arkadaşlar o gün radyoda bir hikaye dinledim.hatırladığım kadarıyla şöyle:
Adamın biri Allah'ım bana bir erkek evlat ver üzerimdeki elbise dışında herşeyimi fakirlere vereceğim diyor.adamın oğlu oluyor.Fakirleri yediriyor içiriyor.bu ziyafetlerde bulunanlardan biri yıllar sonra adamı hapiste görüyor.soruyor bu adam neden hapistedir diye.diyorlarki bu adamın oğlu içkici kumarcı dolandırıcı.oğlunu bulamadılar, o yüzden babasını hapse attılar.
Sonuç olarak İnsan neyi çok isterse sınavı ondan olur deniyor.Allah korusun.
Kz sende ice icimi kararttin yahu,bu bir hafta nasil gececek dye aciyom kzlardan frsat buldukca yaziyom,eger hamileysemde dort ay nasl gececek diye doner dururm ,cnsiyeti ogrenincede dogumu bekleyemem

Back