- Emoji Skoru
- 300
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #59.201
Canım bendede 3 kız var büyük ergen 16 yaşında kaprisli hiç istemiyo du beni yedi bitirdi erkek olursa ona daha ilgi gösterirsin oğluşunu ayrı tutarsın bizden vs vs derken geçen sene hamile kaldım düşük oldu fakat o bizden daha çok üzüldü demekki 4.yavruyu kabullenmişti,birde 12 yaşında var hayattan bıktırdılar ikiside erken ergen oldular... Dayanamıyorum artık kavgalarına,,, 4.cüyüde artık düşünemiyorum 3.de kreşe gidiyor 5 yaşında sorumlulukları çok... Seninkiler kaç yaşındalar...Ayy cnm bnm okadar çokmu istiyorsun rabbim nasip eder inş ya bereketiyle gelir ona inanıyorum ama ben yanlızım bana yardım edecek kimsem yok 5 çocuk zor olucak büyük kızım zaten çıldırdı ikiz olucanı duyunca dördüncüyü zor kabullendi bide ikizi duydu bune yaa aşiret gibi olduk diyo bi kapris bi kapris ergen fazla kardeş olunca utandımı arkadaşlarından nedir anlamadım
Olabilir tatlım antibiyotik ve fitil tedavileri alkali yapar ve erkeğe hamile kalanda çok var o şekilde,,, foreverhayat da fitil ve birkaçtane antibiyotik içmişti hatırlıyorum ve oğlu oldu (allah bağışlasın nazarlardan korusun)....Çok geçmiş olsun.kolay gecmesine sevindim.verdigi antibiyotikle fitilin prospektüsünde mantar enfeksiyonu için yazıyor mu acaba bakabilir misin sana zahmet.ph yükseltiyorsa doktora sorup bizde kullanalım:) alkali olacağız diye o kötü suları içmeyiz.
evet çok erken miş daha hamileliktakvimi varmı senin profilinde cepten göremedim galiba hayırlısı bitanemm içine ne doğuyor benim içime seninki erkek gibi geliyor nedense öğrenince yaz hemen bizde iyiyiz sağol büyüyor kucakta sipa gazlı biraz benimki ama iyiyiz yani sende dikkat et karnındaki bebise ve kendinebebek iyi bende daha iyiyim allaha şükür canım sen nasılsın oğlun nasıl? daha cinsiyeti belli değil bana verdiği usg kağıdında bacak arası açık o kadar inceledim inceledim ama ne kız diyebiliyorum ne de erkek bakalım ikili test için gittiğimde belki söyler daha zaten çok küçük teyzesi 11 haftalık erkek olsa 12 en geç 14. haftada gösterir bence :)
kızın mi oluyor canım benim mis kokulu onlar annesi hayırlısı böyleymiş benimde bir kızım daha olur inşallah kızımı büyütürken doyamadim ona içime uhde kaldı Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin meleginicanım bende seni seviyorum insaALLAH hayırlı evlat olur teyzesi nasibin önüne gecilmiyo ama benim hala umudum var sanki birdaha ki kontrolde erkek diyecekmiş gibi hissediyorumneden böyle düşündüğümü bilm,yorum bacım ama prensesede hazırladım kendimi sen nasılsın
aynen katılıyorum kızlar denemeden bir şey olmaz iki ay üst üste fitil kullanabilirsiniz ama kafamıza göre almayın fitil kullanırken korunmak şart ilişki yasak hatta aklınızda bulunsun aman...Olabilir tatlım antibiyotik ve fitil tedavileri alkali yapar ve erkeğe hamile kalanda çok var o şekilde,,, foreverhayat da fitil ve birkaçtane antibiyotik içmişti hatırlıyorum ve oğlu oldu (allah bağışlasın nazarlardan korusun)....
Olabilir tatlım antibiyotik ve fitil tedavileri alkali yapar ve erkeğe hamile kalanda çok var o şekilde,,, foreverhayat da fitil ve birkaçtane antibiyotik içmişti hatırlıyorum ve oğlu oldu (allah bağışlasın nazarlardan korusun)....
Askolsun arkadaslar 10 ay sonra ilkkez giriyorum yazan bile yok.enazindan sultan arkadas gibi bi tablo yapsaydiniz ordan bakardik.kustum bi 10 ay daha girmeyecegim siteye...
:))) canım yaa doğru söylüyosun vallaAy vallahi iki çocuk çok rahatlikmis 3 sınır 4 çingene yarar beşi hiç düşünemiyorum ama bide iki paşa geliyormu işte çifte bayram boşver gerisini ablalari bakar sende pasalarinin tadını çıkarırsin inşallah
Ay valla çatladım kaç gündür bugün eski doktoruma gittim uzak diye ona gitmemiştim buradaki doktor ikiz deyince eski doktoruma gittim bi şok daha tekmiş ben bu işten bişey anlamadım bune yaaAy vallahi iki çocuk çok rahatlikmis 3 sınır 4 çingene yarar beşi hiç düşünemiyorum ama bide iki paşa geliyormu işte çifte bayram boşver gerisini ablalari bakar sende pasalarinin tadını çıkarırsin inşallah
Cnm ben diyet falan yapmadım sadece yumurtlama gününe dikkat ettim ovulasyon testi kullandımCanım harika bir haber süper,,, rabbim Tamam'ına erdirsin... bide 2 tane paşa geliyormu... Bende şimdi heyecanlandım... Canm neler yaptın hangilerini uyguladın, diyetine dikkat ettinmi????ay ben bu mesajı zmr3 e yazmıştım yanlışlık yaptım herhalde senaserra sana gelmiş senide öpüyorum tatlım allah yardımcımız olsun...
Cinsiyet değil cnm ikiz olup olmadığı ve değilmiş tekmiş sinir oldum doktora nasıl ikiz gördü anlamadımCanım erken değilmi cinsiyeti nasıl belli olucak...
önemli olan 6 haftalık maksimum diyetle vucudun phını yükselterek yum gününü ister dr kontrolünde isterseniz ovulasyon testeriye tespit ederek tek ilişki...bu kadar.diğer uygulanması gereken eğer inanıyorsan bio ritim çin takvimlerinide denk getir.inanmıyorsan sadece yukardakiler yeterli...
tabiki en önemlisi dua..inanmak allahtan istemek.sağlıklısını ve hayırlısını tabiki......
Teşekkür ederim cnm inş öyledir ama tekmiş olsunda bana bitanede yeterAyy ne güzel Rabbim sana çifte vermek istiyordur belki.ins gonlundeki ogluslarin gobisindedir
aaa canim bu super haberrr
insallahh bebegin erkektir vajinal dus falan yaptin mi detaylari yazarmisin :)
Teşekkür ederim cnm inş öyledir ama tekmiş olsunda bana bitanede yeter
Cnm bnm büyük kızım 14 yaşında ikinci 11 yaşında çingene gibiler evde hırgür bitmiyor küçük 4 yaşında sorun çıkaran büyüğü dördüncüyü zor kabullendi kabullenmedide mecbur kaldı ikizi duyunca çıldırdı acayip kaprisli erkek olursa babasının ilgisi ona kayar diye korkuyorCanım bendede 3 kız var büyük ergen 16 yaşında kaprisli hiç istemiyo du beni yedi bitirdi erkek olursa ona daha ilgi gösterirsin oğluşunu ayrı tutarsın bizden vs vs derken geçen sene hamile kaldım düşük oldu fakat o bizden daha çok üzüldü demekki 4.yavruyu kabullenmişti,birde 12 yaşında var hayattan bıktırdılar ikiside erken ergen oldular... Dayanamıyorum artık kavgalarına,,, 4.cüyüde artık düşünemiyorum 3.de kreşe gidiyor 5 yaşında sorumlulukları çok... Seninkiler kaç yaşındalar...
Kan testi istemedi sorma yaa rahatladı şimdi inş cnm bnm seninde benimde isteyen herkesinde hayırlı sağlıklı imanlı oğulları olur inşHcg değerin yüksekse ondan da anlaşılır ikiz olduğu.hayırlısı olsun canım.demekki senin kızın feryadı teke çevirdi:) hayırlısı olsun.yakışıklı oğlun olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?