Süper Anneler - 2011

Canım bendede 3 kız var büyük ergen 16 yaşında kaprisli hiç istemiyo du beni yedi bitirdi erkek olursa ona daha ilgi gösterirsin oğluşunu ayrı tutarsın bizden vs vs derken geçen sene hamile kaldım düşük oldu fakat o bizden daha çok üzüldü demekki 4.yavruyu kabullenmişti,birde 12 yaşında var hayattan bıktırdılar ikiside erken ergen oldular... Dayanamıyorum artık kavgalarına,,, 4.cüyüde artık düşünemiyorum 3.de kreşe gidiyor 5 yaşında sorumlulukları çok... Seninkiler kaç yaşındalar...

Olabilir tatlım antibiyotik ve fitil tedavileri alkali yapar ve erkeğe hamile kalanda çok var o şekilde,,, foreverhayat da fitil ve birkaçtane antibiyotik içmişti hatırlıyorum ve oğlu oldu (allah bağışlasın nazarlardan korusun)....

evet çok erken miş daha hamileliktakvimi varmı senin profilinde cepten göremedim galiba hayırlısı bitanemm içine ne doğuyor benim içime seninki erkek gibi geliyor nedense öğrenince yaz hemen bizde iyiyiz sağol büyüyor kucakta sipa gazlı biraz benimki ama iyiyiz yani sende dikkat et karnındaki bebise ve kendine

kızın mi oluyor canım benim mis kokulu onlar annesi hayırlısı böyleymiş benimde bir kızım daha olur inşallah kızımı büyütürken doyamadim ona içime uhde kaldı Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin melegini

aynen katılıyorum kızlar denemeden bir şey olmaz iki ay üst üste fitil kullanabilirsiniz ama kafamıza göre almayın fitil kullanırken korunmak şart ilişki yasak hatta aklınızda bulunsun aman...

Arkadaslar nasilsiniz.bende kizimda cok iyiz sukur.hamile olan arkadaslari tebrik ediyorum.dr eugene jonesin yontemini duydunuzmu.iliski oldugu gunayin konumuyla ilgili.eger ay hava ve ates burcundayken iliski olursa erkek.toprak ve suda kiz oluyomus.cinsiyeti belli olanlar tam iliski tarihini yazabilirmi?benim icin cok onemli lutfen herkes tam tarihi yazabilirmi?

Arkadaslar nasilsiniz.bende kizimda cok iyiz sukur.hamile olan arkadaslari tebrik ediyorum.dr eugene jonesin yontemini duydunuzmu.iliski oldugu gunayin konumuyla ilgili.eger ay hava ve ates burcundayken iliski olursa erkek.toprak ve suda kiz oluyomus.cinsiyeti belli olanlar tam iliski tarihini yazabilirmi?benim icin cok onemli lutfen herkes tam tarihi yazabilirmi?

Bence de öyle ama kimse fitil adı vermiyorki(( doktor bana ornisid yazdı o da 3 günlük. çok etkili olacağını sanmıyorum. sibelderin den haber bekliyorum bakalım. Deneme yapacağım aya kadar kullanmayı düşünüyorum inşallah.

Askolsun arkadaslar 10 ay sonra ilkkez giriyorum yazan bile yok.enazindan sultan arkadas gibi bi tablo yapsaydiniz ordan bakardik.kustum bi 10 ay daha girmeyecegim siteye...

Askolsun arkadaslar 10 ay sonra ilkkez giriyorum yazan bile yok.enazindan sultan arkadas gibi bi tablo yapsaydiniz ordan bakardik.kustum bi 10 ay daha girmeyecegim siteye...

Merhaba kübra.adını duymuştum senin.sen de eski deneme yapanlardansın sanırım.küsme:) bu aralar kimse zaman ayırmıyor buraya.bizler de okuyup deneme yapmaya korkanlardanız.sen istediğine kavuşmuşsundur inşallah.

:))) canım yaa doğru söylüyosun valla

Ay valla çatladım kaç gündür bugün eski doktoruma gittim uzak diye ona gitmemiştim buradaki doktor ikiz deyince eski doktoruma gittim bi şok daha tekmiş ben bu işten bişey anlamadım bune yaa

Cnm ben diyet falan yapmadım sadece yumurtlama gününe dikkat ettim ovulasyon testi kullandım

Hayırlısı

Teşekkür ederim cnm inş öyledir ama tekmiş olsunda bana bitanede yeter

Hcg değerin yüksekse ondan da anlaşılır ikiz olduğu.hayırlısı olsun canım.demekki senin kızın feryadı teke çevirdi:) hayırlısı olsun.yakışıklı oğlun olur inşallah.

Cnm bnm büyük kızım 14 yaşında ikinci 11 yaşında çingene gibiler evde hırgür bitmiyor küçük 4 yaşında sorun çıkaran büyüğü dördüncüyü zor kabullendi kabullenmedide mecbur kaldı ikizi duyunca çıldırdı acayip kaprisli erkek olursa babasının ilgisi ona kayar diye korkuyor

Hcg değerin yüksekse ondan da anlaşılır ikiz olduğu.hayırlısı olsun canım.demekki senin kızın feryadı teke çevirdi:) hayırlısı olsun.yakışıklı oğlun olur inşallah.
Kan testi istemedi sorma yaa rahatladı şimdi inş cnm bnm seninde benimde isteyen herkesinde hayırlı sağlıklı imanlı oğulları olur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…