Süper Anneler - 2011

canım ya yumurtlama günümü yoksa çatlama günümü yani test çift çizgi çıkıncamı yaptın

Canım hayırlı uğurlu sağlıklı 2 oğlun olur inşallah bizlerde dua et benimde iki kızım var hamilelerin duası kabul olurmuş Allahım yardım etsin sanada ...

canım ya yumurtlama günümü yoksa çatlama günümü yani test çift çizgi çıkıncamı yaptın
Cnm bnm ben çift çizgiyi gördüğüm gün değil ertesi gün silikleşince deneme yaptım ama altı ayda anca tuttu hemde tam tuttu:))?

Canım hayırlı uğurlu sağlıklı 2 oğlun olur inşallah bizlerde dua et benimde iki kızım var hamilelerin duası kabul olurmuş Allahım yardım etsin sanada ...
Teşekkür ederim cnm inş olur rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı imanlı erkek evlat banada inş

Cnm bnm ben çift çizgiyi gördüğüm gün değil ertesi gün silikleşince deneme yaptım ama altı ayda anca tuttu hemde tam tuttu:))?
:) rabbim bide iki ooğluş verirse evinizde şenlik var:) burda genelde hep böyle diyolar silikleşince yapın diye ben daha hiçççç deneyemedim becerirmiyim bilemiyorum çok karışık geliyor ama mecbur alacam muhtemelen adetinin kaçıncı günü silikleşti acaba bide kaç günde bir oluyodun canım

Cnm ben 27-28 günde bir olurdum çok düzenliydi çift çizgi 13.14. Veya15. Gün mutlaka çatlardı kremsi bir akıntı oluyor zaten bazende kasıklarımda ağrı olurdu ama ben 13. Gün test yapmaya başlardım çift çizgiyi gördükten sonra ertesi gün tekrar yaptım testi silikleşmişti o akşam oldu

anladıiam canım bende alıp denesem iyi olur başka yolu yok inşallah oğluşlarımız olur tabi sağlıkla imanla

Rabbim yardım eder inşallah.Bereketiyle gelir hepsi.bakımı zor olmaz bence.birbirlerine bakar büyürler.canım ya eltine söyle bizim için de dua etsin:) hepimizin ikiz oğluşları olsun inşallah.

Rabbim yardım eder inşallah.Bereketiyle gelir hepsi.bakımı zor olmaz bence.birbirlerine bakar büyürler.canım ya eltine söyle bizim için de dua etsin:) hepimizin ikiz oğluşları olsun inşallah.
Ayy cnm bnm okadar çokmu istiyorsun rabbim nasip eder inş ya bereketiyle gelir ona inanıyorum ama ben yanlızım bana yardım edecek kimsem yok 5 çocuk zor olucak büyük kızım zaten çıldırdı ikiz olucanı duyunca dördüncüyü zor kabullendi bide ikizi duydu bune yaa aşiret gibi olduk diyo bi kapris bi kapris ergen fazla kardeş olunca utandımı arkadaşlarından nedir anlamadım

O da kendince haklıdır.ilerde anlar kıymetini inşallah.ben kızkardeşim olmasını o kadar çok isterdim ki.
Benim kızım konusunu bile yaptırmıyor.istemem kardeş diyor. Ama onlara göre ayarlarsak işimiz zor.Allahım yardımcın olsun 5 çocuk zor tabi.sen rahat olursan çocuklar da rahat olur inşallah. izmirdeysen arada bana bırak çocukları :)

:))) ay cnm bnm çok sağol ama istanbuldayım bir kız kardeşim var oda antalyada yaşıyor burda olsada farketmezdi heralde neyse yani yanlızım doğumda napıcam bilmiyorum

Ben de proxeed duydum.ama eşim içmem diyor.Nasibimizde olduktan sonra her türlü olur inşalah.
evet oda var benim işim de içmem diyor ben birde çörek otu yağının yumurtaya iyi geldiğini duydum .seninde iki kızın var değilmi izmir...

evet oda var benim işim de içmem diyor ben birde çörek otu yağının yumurtaya iyi geldiğini duydum .seninde iki kızın var değilmi izmir...

Benim de birbirinden tatlı ve huysuz:) iki kızım var çok şükür.hayırlısıyla takviyelere devam edelim.mevlam ne gösterecek bakalım.

Bak siz vitamin deyince aklına geldi oğlumda yeni evlenmiştim sık ilişki oldu ama o zamanlar eşim deli gibi supradyn içerdi her gün mutlaka vücudumu dinç tutuo derdi bilmem erkek bebekle bağlantısı varmı

Bak siz vitamin deyince aklına geldi oğlumda yeni evlenmiştim sık ilişki oldu ama o zamanlar eşim deli gibi supradyn içerdi her gün mutlaka vücudumu dinç tutuo derdi bilmem erkek bebekle bağlantısı varmı

Olabilir belki.erkek tamamen vitaminle alakalıymış.her sorunu olana vitamin veriyorlar. supradynin içeriğine bakayımda öyle vereyim. sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…