• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

bi de yediğim meyveleri bile asidik mi.bazik mi?diye düşünyorum....kızlar 2 ock kandilmiş ama muhtemel yumurtam çatlama günü..
valla öğretmenim ben okadarına bakamıyom işte ama en çok yediğimiz portakal mandalina nar elma hadi bakalım asidikmi bunlar hele eşim çok yer

bi de yediğim meyveleri bile asidik mi.bazik mi?diye düşünyorum....kızlar 2 ock kandilmiş ama muhtemel yumurtam çatlama günü..

Canım kandil günlerinde bol bol ibadet etmemiz gerektiği için eşlerin münasebetiyle ilgili bazı bilgiler duymuştum.ama sen yine de araştır bacım.

Merhaba herkese sizlere bisey sormak istiyordum biliyosunuzdur dogum yapali iki bucuk ay falan oldu.hala adet olmadim zaten onceki dogumlarimda da 7 ay sonra falan oluyorum.neyse dun elde olmayarak bir kaza oldu hamile olma sansim yoktur degilmi.dunden beri basima agrilar girdi.ertesi gun hapi aliyim dedim oda adet sokturuyor daha kotu olacak.aksamda ruyamda gelinlikle gordum kendimi cocuk sahibi olmaya hatta kiz cocuguna isaretmis ruya.kafam allak bullak arastirdim netten kucukte olsa ihtimal varmis yumurta olusabilirmis adet olmadan da yaziyor.bilen varmi nolur cvp yazin kime soracagim ne yapacagim bilemedim :(((((

Kizlar Birsey farketim cevremdeki hamilelerin hepsinin Oglu olucak. Gercekten varmi öyle kiz olan senesi

Merhaba herkese sizlere bisey sormak istiyordum biliyosunuzdur dogum yapali iki bucuk ay falan oldu.hala adet olmadim zaten onceki dogumlarimda da 7 ay sonra falan oluyorum.neyse dun elde olmayarak bir kaza oldu hamile olma sansim yoktur degilmi.dunden beri basima agrilar girdi.ertesi gun hapi aliyim dedim oda adet sokturuyor daha kotu olacak.aksamda ruyamda gelinlikle gordum kendimi cocuk sahibi olmaya hatta kiz cocuguna isaretmis ruya.kafam allak bullak arastirdim netten kucukte olsa ihtimal varmis yumurta olusabilirmis adet olmadan da yaziyor.bilen varmi nolur cvp yazin kime soracagim ne yapacagim bilemedim :KK43:((((
Cnm seni üzmek istemem ama tabiki ihtimal var prolaktin yükselir adet olmazsın ancak yüksek prolaktinlede hamile kalanlar var.ben hemşireyim bize öğretmenlerimiz süt koruması diye birşey yoktur derdi.aynı şekilde kuzenimin eşi adet olmuyorum nasılsa diye 3 aylıkken 2.ye hamile kaldı.ertesi gün hapı anne sütüne geçer ilk 6 ay kullanmanı tavsiye etmem dua et bol bol

Ciddenmi cok kotu oldum simdi napicam ben hap adet sokrururmu yani normalde 5 ay sonra olmam gereken adeti simdimi olurum biliyorsan yazarmisin lutfen

Ciddenmi cok kotu oldum simdi napicam ben hap adet sokrururmu yani normalde 5 ay sonra olmam gereken adeti simdimi olurum biliyorsan yazarmisin lutfen
şimdi o haplar yüklü dozda doğum kontrol hapı içerir doğum kontrol hapı da ilk 6 ay anne sütüne geçtiği için kullanılmaz ama bi doktora sor istersen belki iç 2 gün sütünü sağıp at verme gibi şeyler söylüyorlar olabilir tam bilmiyorum onları.ama kafaya fazla takma ben sadece bi ihtimal diyorum yazmıcaktım seni üzmemek için ama lütfen cevap verin demişsin dayanamadım ben 4 aydır 2.için uğraşıyorum 5. ayım oldu hala hamile kalamadım öyle bi seferde zaten zor hamile kalman ama ihtimal var yani yinede

Defnem bugün gidecektın doktora bebek nasıl bitanemm öğrendin mi cinsiyetini merak ettim

Tuba elif canım sıkma canını kalmaxsin hemen beklemekten başka da yapacağın yok gibi ilaç içme bencede bebeğe zarar sonuçta hormon ilacı değilmi içtiğin ovilasyon testi al olmadı yum zamanin mi bir bak

Ictim bile forewer :) riske atamam napim istemiyorum ya kesin tutar.birde ruyamda gordum iki gun bol su icip atacagiz vucuttan artik

Merhaba herkese sizlere bisey sormak istiyordum biliyosunuzdur dogum yapali iki bucuk ay falan oldu.hala adet olmadim zaten onceki dogumlarimda da 7 ay sonra falan oluyorum.neyse dun elde olmayarak bir kaza oldu hamile olma sansim yoktur degilmi.dunden beri basima agrilar girdi.ertesi gun hapi aliyim dedim oda adet sokturuyor daha kotu olacak.aksamda ruyamda gelinlikle gordum kendimi cocuk sahibi olmaya hatta kiz cocuguna isaretmis ruya.kafam allak bullak arastirdim netten kucukte olsa ihtimal varmis yumurta olusabilirmis adet olmadan da yaziyor.bilen varmi nolur cvp yazin kime soracagim ne yapacagim bilemedim :KK43:((((

olma ihtimali var evet bebeğin çok küçük inşallah yokturdur kazanın oldugu günden itibaren say 16cı gün test falan yap

bu yıl kesinlikle kız senesiydi hatta kız senes,ni kaçırdım diye çok üzüldüm hep kız çevremdekiler artık erkek senesine dönüyor kızlar
hadi ya inşallah ama ben korkuyorum sanki yine kız olacak gebe kalırsam gibi geliyor.çok isitiyorum ondanmı vesvese oldum resmen Allahım yardım eyle...

• Canım kandil günlerinde bol bol ibadet etmemiz gerektiği için eşlerin münasebetiyle ilgili bazı bilgiler duymuştum.ama sen yine de araştır bacım.
    canım benim bende mübarek geceler ve bayram gecesi eşimi yaklaştırmam hatta eşim araşturmış öyle bir şey yok der...ama ben asla izin vermedim..bakalım inşallah 30 aralıktan sonra ovulasyon testini deneyecem ona göre kısmet artık...ama 2 ocakta yapmam...

• canım benim bende mübarek geceler ve bayram gecesi eşimi yaklaştırmam hatta eşim araşturmış öyle bir şey yok der...ama ben asla izin vermedim..bakalım inşallah 30 aralıktan sonra ovulasyon testini deneyecem ona göre kısmet artık...ama 2 ocakta yapmam...

Ben de baktım senden sonra.kadir gecesi beraat kandili ve arefe günleri sakincalıymıs sanırım. Yani mevlit kandili yoktu yazı da.belki de gelmez o güne.bir de çift çizgi çıkınca ilk saati iyi yakala.yani her gün sabah akşam yap o günlerde testi. Herkes için çok heyecanlıyım :)) Allahım hayırlısıyla gönlümüzdekine kavuştursun inşallah.

Ben de baktım senden sonra.kadir gecesi beraat kandili ve arefe günleri sakincalıymıs sanırım. Yani mevlit kandili yoktu yazı da.belki de gelmez o güne.bir de çift çizgi çıkınca ilk saati iyi yakala.yani her gün sabah akşam yap o günlerde testi. Herkes için çok heyecanlıyım :)) Allahım hayırlısıyla gönlümüzdekine kavuştursun inşallah.
öğretmenim sen bu ay denedin tecrübelerini anlatırmısın?nasıl yani ilk saati yakala demişin onu bilemedim...

öğretmenim sen bu ay denedin tecrübelerini anlatırmısın?nasıl yani ilk saati yakala demişin onu bilemedim...

Ben her gün test yaptım.12.gün 2.çizgi silik çıkmış sonradan farkettim. ertesi gün yine yaptım çift çizgi koyuydu.gün boyu test yaptım akşam 10 da silik oldu çizgi.değerlendirdik ama 1 kereyle olmuyor sanırım.birkaç gün değerlendirmek lazım.bir de erkeğin perhiz 4 günü geçmeyecekmiş eski yazılarda yazıyordu.kalitesi düşüyormuş.
İlk saati niye önemli diyorum.çift çizgiden sonra En az 12 saat sonra yapmak uygun diyorlar.benim akrabam öyle yapmış mesela. Ama biz ne kadar ayarlasak da olmuyor. Allahım bizi doğru yönlendirir inşallah, hayırlı sağlıklı oğluşlar verir inşallah.

teşekkürler canım..duana da çok amin...bugün ilahiyatçı arkadaşımla konuştuk dua istedim,Allaha güven ve ona bırak dedi.ben yumurta çatlamasını bekliyorum diyince...duanı et ve rabbime bırak dedi...biz yine rabbimize bırakıyoruz yoksa burda her türlü yöntemi deneyipte kızı olan arkadaşlarımız bize en güzel örnek...bi de şu havuç suyu ve keçi boynuzu kürünü araştırırken rastgeldim ikisi aynı anda kullanılması doğru değilmiş...sen neler yapıyorsun..

teşekkürler canım..duana da çok amin...bugün ilahiyatçı arkadaşımla konuştuk dua istedim,Allaha güven ve ona bırak dedi.ben yumurta çatlamasını bekliyorum diyince...duanı et ve rabbime bırak dedi...biz yine rabbimize bırakıyoruz yoksa burda her türlü yöntemi deneyipte kızı olan arkadaşlarımız bize en güzel örnek...bi de şu havuç suyu ve keçi boynuzu kürünü araştırırken rastgeldim ikisi aynı anda kullanılması doğru değilmiş...sen neler yapıyorsun..

Ben kür yapmıyorum.çünkü yumurtlamayı erken ya da geç yapıyormuş sanırım.ingiliz karbonatı aldım.suya ekliyorum.muz bazen kahve o kadar.başka şeyleri de midem almaz zaten.karbonatlı su mahvetti beni:( yakında onu da bırakabilirim. Allahım dilediğine dilediğini verendir.bize de dileğimizi verir inşallah.

Ben kür yapmıyorum.çünkü yumurtlamayı erken ya da geç yapıyormuş sanırım.ingiliz karbonatı aldım.suya ekliyorum.muz bazen kahve o kadar.başka şeyleri de midem almaz zaten.karbonatlı su mahvetti beni:KK43: yakında onu da bırakabilirim. Allahım dilediğine dilediğini verendir.bize de dileğimizi verir inşallah.
canım keçi boynuzu ve havuç suyunu eşime 4 gündür yapıyorum kendime,ingiliz karbonatı yapıyorum içebildiğim kadarıyla işte.....okulda da süttozu olmadan neskafe....

Back