Süper Anneler - 2011

kadının çok takviye almasına gerek yok bence en çok erkek yapacak diyet keçi boynuzu ve havuç suyu içiçek. kadının bence ph sı yüksek olmalı zaten yum çatladığında akıntıda oluyor ph da dolayısıyla yüksek çıkıyordur siz bu ay deniycekmisiniz arkadaşlar bende nisanı beklemiycem bu gidişle hmen olmaz çünkü diyorum tabi Allah bilirde...

canım keçi boynuzu ve havuç suyunu eşime 4 gündür yapıyorum kendime,ingiliz karbonatı yapıyorum içebildiğim kadarıyla işte.....okulda da süttozu olmadan neskafe....

Havuç suyu da mı erkeklere bilmiyorum.keçi boynuzu pekmezi içiyor arada eşim. Keçi boynuzu kürünü yapayım ben de. Folbiol aldım onu içiyorum.biz yapmadık demeyelim diye yapıyoruz işte.Ben mart nisan deneyeceğim inşallah.akıntım çok.kendimi temizleyeyim önce:) Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Zaten bu stresle vücut farklı çalışıyor.bazıları kazayla oldu diyor.biz de dene dene olmaz:))ben mart nisan deneyeceğim inşallah. Birilerimiz denesin de deneyim paylaşsın inşallah. Allahım yardımcın olsun.

Kızlar peygamberimizin ve eshabinin hiç kandil kutlamadigini ve bunların bid'at olduğunu biliyor musunuz? İlk mevlid kandili peygamberimizin ölümunden 300 sene sonra Mısır da kutlanmış ve Osmanlı bu geleneği Anadoluya taşımıştır. İslam dini, dini gün ve gecelere indirgenmiş durumda. Hiç namaz kılmayan ya da namazina gereken önemi göstermeyen kandilde kaza namazı kılınca şu kadar sene namaz kılmış gibi sevap kazanacağım diye vicdanını rahatlatmis oluyor. Bakiyorsun Ramazan da oruç tutmayan kandilde tutuyor. Yani farzı es geçenler kandil gecelerde yapılması tavsiye edilenleri farzmış,kanunmuş gibi uygulamaya başladı. Sadece bu gecelerde değil her zaman diliminde ibadet yapılabilir, ve eşlerin birbiriyle ilgili münasebetleri de ibadet hükmünde.

Kaç senedir mevlid kandili yanısıra kutlu doğum haftası kutlanmaya baslandi. Peygamber sevgisini soft peygamber algısına dönüştürüluyor, böylece insanlar peygamberimizin doğum günü de kutlanıyor diye doğum günü partilerini sanki bir zorunlulukmus gibi gelenek haliine getirdi. İyi araştırmak lazım,çalışan bayanların tarihi ayarlamalarını anlyabiliyorum,bebegiyle daha çok vakit geçirmek istiyorlar ama çeşitli alimlerin tavsiyelerini farzlastirmalarini , doğruluğu kanıtlanmamış takvimlere güvenip gebeliği erteleme yapmalarini anlamıyorum.

selam arkadaşlar nasılsınız görüşemedik özledim sizleri neler yaptım bir özet geçeyim :). bildiğiniz üzere yara vardı rahimde dr onu yaktı (berbat bir işlem) antibiyotik içmekten ülser olucam neyseki bitiyor bunların dışında dün çağırdı beni kanda yumurtlamaya bakıcaz diye, kan verdim yumurtlama zamanını kanda tespit edicekmiş onun yöntemi buymuş, bu yöntemle erkek bebek başarım fazla diyor bilemiyorum artık yanlız şu olay beni şok etti deli gibi alkali diyeti yapmıştım geçen sene bir türlü alkali olamamıştım hep asidiktim, bu sene eylül gibi yine bebek denemelerine başladığımızda ph ölçüyordum fakat asla alkali bir ph yakalayamamıştım bana verdiği fitil var 14 lü onu kullanıyorum şuan akıntımı her ölçtüğümde yüksek alkali ph görüyorum gözlerime inanamadım sabah sünen akıntım vardı ph kagıdına bir sürdüm aman yarabbim lacivert oldu oldu kağıt resmen akşam yine denedim yine aynı. sizinle paylaşmak istedim bacılar ne diyosunuz bu durumlara

canım geçmiş olsun. ne güzel zaten fitillerin iyi geldiği söyleniyor ph ya yada ordaki tamizliğe benim bi sorum var dr sana bu yakma işleminden sonra hemen bebeğe izin vermesi benim arkadaşım yaktırdı 2 ay ilişki yasak demişti dr yasaklamıştı sana hemen izin vermiş galiba..fitilin markası nedir ???

Çok geçmiş olsun.kolay gecmesine sevindim.verdigi antibiyotikle fitilin prospektüsünde mantar enfeksiyonu için yazıyor mu acaba bakabilir misin sana zahmet.ph yükseltiyorsa doktora sorup bizde kullanalım:) alkali olacağız diye o kötü suları içmeyiz.

Herkese hayırlı cumalar...

Hayırlı cumalar canım.Beslenmeye dikkat edelim biraz diye düşünüyorum.bir de eylül ekin gibi doğum olursa hayırlısıyla izinlerim az oluyor.önceki izni mi aktaramam sonraya. Hamileliğimin ilk ayları çok kötü geçiyor ona da korkuyorum..çocukların okulu var onları ihmal ederim diye de korkuyorum.ben ne çok korkuyormuşum:)) şubatta abimin düğünü var kısmetse evde olmayacağım.o yüzden marta kaldı.ben böyle ayarlıyorum ama Rabbim ne zaman nasip ederse inşallah.Sen bu ay mı düşünüyorsun?

bende çok korkuyorum malesef ben ocaktan itibaren düşünüyorum inşallah belkide bu ay duruma göre de denerim yum düzenime bağlı biz 1 aydır eşim daha çok diyim diyet yapıyor ama ilaç takviyeside alsın diyorum hayırlısı...

İlaç takviyesi derken vitamin falan mı?

Slm kızlar ben üç kız annesiyim burda bnm gibi üç kız anneleri var uzun zamandır takip ediyorum bu topiği baştaki sayfalarıda çok okudum burdan öğrendiklerimi denemek istedim eşim çok istedi bir erkek çocuğu olsun bende buradan öğrendiklerimi denedim altıncı ayda tutturduk şuan 8+5 im ve dün doktora gittim ne öğrendim şok şok şok ikiiiiizzzzzz allahım napıcam ben şimdi dördüncü çocuğu düşünenler bidaha düşünsün dünden beri şoktayım

Ne
Neler denedin çok merak ediyorum ☺ikiz zor olur tabiki allah sağlık sıhhat versin bebişlerine

Ne

Neler denedin çok merak ediyorum ☺ikiz zor olur tabiki allah sağlık sıhhat versin bebişlerine
Aslında burada yazan standart şeyleri denedim yumurtlama günü tek ilişki ovulasyon testiyle belirledim günümü ilişki öncesi namaz dua erkek çocuk duası var onu yaptık eşimle eltim çok söyledi inş ikiz erkek olur diye şom ağızlı o iyi niyetinden söyledide eşimin çok istediğini bildiği için ama ben olmaz diyodum seviniyimmi üzüleyimmi bilemedim

Harika bir haber maşallah.inşallah oğluşunu bulmuşsundur. İkisi de erkek olursa daha çok müjde olur.ikiz var mı ailede. Bizi durumlardan haberdar et lütfen.gözün aydın:)))

Harika bir haber maşallah.inşallah oğluşunu bulmuşsundur. İkisi de erkek olursa daha çok müjde olur.ikiz var mı ailede. Bizi durumlardan haberdar et lütfen.gözün aydın:)))
Valla gözüm aydımı aymadımı şuan bilemiyorum teşekkür ederim güzel dileklerin için benim annem ikiz dayımla ama benimki tek yumurta ikiziymiş annemin olmamış ikizi benim olacağını hiç düşünmemiştim şoktayım beş çocuk allah yardımcımız olsun

canım ya inşallah ikiz erkeğin olu r ben çok istemişimdir ikiz erkek benimde kardeşlerim ikiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…