Süper Anneler - 2011

aynen izmir bende senin gibi yum gününemi denk geldi diyorum millete onlrda heralde diyorlar yani başka ne zaman kalınırki demeye getiriyorlar gülünç durma düşüyorum galiba diyorum bende sonra:) ah onlar bizim halimizden anlamazlarki ...bende düşünmekten kafayı yiycem Rabbim acı bize yardım et tüm isteyenlere....

Gerçerkten bizi bizden başkası anlamıyor.olsun burası var çok şükür.birbirimize dua ediyoruz hep ,bu bile yeter.

Kızlar şimdiki araştırmalara göre x ve y lerin hızının aynı olduğu açıklandı. Hatta şu yöntemi bulan adam shatles midir nedir ölmeden önce bunu açıklamış

Kızlar şimdiki araştırmalara göre x ve y lerin hızının aynı olduğu açıklandı. Hatta şu yöntemi bulan adam shatles midir nedir ölmeden önce bunu açıklamış
Peki hangisi daha cok yasiyor ikisinin omrude aynimiymis.

VALLA CANIM BEN BU DUA İŞİN,İİ okadar abarttımki şimdi her kızı olanı gördüğümde içimden allah onada erkek evlat versin diye dua ediyorum tabi en çok bu topiktekilerine :) bunu kutsal görev sayıyorum artık

2 ocak mevlit kandili kızlar ne yapsak ya toplu dua yasin falanmı okusak ne dersiniz 2 ocaka kadar ve ogünde dua edelim hepimize bence dua dua dua

bu topiktekilerin hepsinin oglu olsun diyte dua etme ben kız bebeiş istiyorum :)

2 ocak mevlit kandili kızlar ne yapsak ya toplu dua yasin falanmı okusak ne dersiniz 2 ocaka kadar ve ogünde dua edelim hepimize bence dua dua dua

la ilahe illa ente subhaneke innı küntü minezzalimin bu dua dilek duasıymış yanlış yazmış olabilirim netten bulup okuyun arkadaşlar

kızlar akıbetimizden korkmaya başladım....hayır ben çok takıyorum diyordum çnkü asla diş gıcırdatmayan ben gece dişlerimi gıcırdatıyorum,rüyamda kızları olan arkadaşlarımı görüyorum..bebek istediğimizi söyleyip dualar alıyorum,okulda sevdiğim erkek öğrecilere bakıp rabbim bana da böyle erkek ver diye dua ediyorum.ama bu işe girişmeden evvel %50 şansım olduğuu biliyordum..geçen yıl yakın bir arkadaşım 2 kızı var o da bir sürü yöntem denedi ama kız olmuştu erkek çocuk takıntısı yüzüne psikoloğa gitti...

ay çok güldüm ya kızlar demi yani herkes biz gibi erkek erkek diye tutturmuyıor yani....ama şaka bir yana cidden şöyle dua ediyorum kızı olana erkek erkeği olana kız ver rabbimki herkes birbirini anlayabilsin merak etmeyin

:):).:) heyyyy yupi valla şu erkek doğurma işinin sırrını söyle canım bol bol dua sana

ben kahveyi çok içerim maden suyunuda çok içerim kahveytiğ okadar abartıtımki idrarım bile afedersin kahve kokar ama şu var adetimin bittigin günden hamile kaldım oglum oldu diğer günler korunmuştuk nasıl olsa adet bitimi olmaz demiştik o ay hamile kaldım erkekn yumurtlama olmuş dr öyle dedi

la ilahe illa ente subhaneke innı küntü minezzalimin bu dua dilek duasıymış yanlış yazmış olabilirim netten bulup okuyun arkadaşlar

Bu dua hz.Yunus peygamberin balığın karnındayken yaptığı ve Allahın onu affetmesine sebep olan dua.Her sıkıntılı durumda söylenmeliymiş.inşallah biz de bol bol söyleyelim.

aaa çok ilginç inanırmısın ben adetten hemen sonra korunmam nasılsa olmaz diye şuana kadarda olmadı demekki oluyommuş

bi de yediğim meyveleri bile asidik mi.bazik mi?diye düşünyorum....kızlar 2 ock kandilmiş ama muhtemel yumurtam çatlama günü..

Bu dua hz.Yunus peygamberin balığın karnındayken yaptığı ve Allahın onu affetmesine sebep olan dua.Her sıkıntılı durumda söylenmeliymiş.inşallah biz de bol bol söyleyelim.

aynen o dua geçen biri facede bir dileğim var benm için bu duayı okurmusunuz yazmış netten baktım dilek içimde okunuyor birde kızlar bence bu yıl erkek senesine dönüyor şanslısınız yani

aaa çok ilginç inanırmısın ben adetten hemen sonra korunmam nasılsa olmaz diye şuana kadarda olmadı demekki oluyommuş

oluyormuş aslında sonradan ögrendim dini kitaplardas adetten temizlendikten 5 gün içerisinde erkek bebek oluyr diytor ama siz yumurtlama gününü dikkate alın şimdi bu durumdan dolayı adetimin bittigi gün ben korunuyorum :) erkek olur diye siz dikkate almayın ama yumurtlama gününü bulun

bende okurum bunu sürekli ben mesela şöyle yapsak katılan olurmu katılanların sayısına göre salavat okuyalım peygamberimize onun yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabu l etsin rabbim mesela herkes 1000 tane gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…