- Emoji Skoru
- 234
- Puanlar
- 323
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #59.101
aynen izmir bende senin gibi yum gününemi denk geldi diyorum millete onlrda heralde diyorlar yani başka ne zaman kalınırki demeye getiriyorlar gülünç durma düşüyorum galiba diyorum bende sonra:) ah onlar bizim halimizden anlamazlarki ...bende düşünmekten kafayı yiycem Rabbim acı bize yardım et tüm isteyenlere....Maşallah sağlıkla doğarla inşallah.herşey Rabbimin isteğiyle oluyor.biz avuntu arıyoruz işte.ayeti kerime var canım."ben istediğime kız istediğime erkek istediğime hem kız hem erkek istediğime hiç vermem" diyor Allahım.
Bu cinsiyet düşünme olayı bizi çok etkiledi.oğlu olana hangi gün yum.günümü oldu diye sormak istiyorum hep, kendimi zor tutuyorum:)
Dinimizde bilime araştırmaya da çok yer var.biz o kısmı yapıyoruz sanırım.Ama takdir Yüce Yaradanın.
aynen izmir bende senin gibi yum gününemi denk geldi diyorum millete onlrda heralde diyorlar yani başka ne zaman kalınırki demeye getiriyorlar gülünç durma düşüyorum galiba diyorum bende sonra:) ah onlar bizim halimizden anlamazlarki ...bende düşünmekten kafayı yiycem Rabbim acı bize yardım et tüm isteyenlere....
Peki hangisi daha cok yasiyor ikisinin omrude aynimiymis.Kızlar şimdiki araştırmalara göre x ve y lerin hızının aynı olduğu açıklandı. Hatta şu yöntemi bulan adam shatles midir nedir ölmeden önce bunu açıklamış
VALLA CANIM BEN BU DUA İŞİN,İİ okadar abarttımki şimdi her kızı olanı gördüğümde içimden allah onada erkek evlat versin diye dua ediyorum tabi en çok bu topiktekilerine :) bunu kutsal görev sayıyorum artıkÖyle ama:))geçen gün kızımı sallıyorum parkta kızla erkekleri sayıyorum.5 kız 2 erkek vardı.ihtimal çok az dedim kendi kendime:)) oynatmadan hayırlı bir sonuca kavuşuruz inşallah.inanın kendimden önce sizlere dua ediyorum.sizler de beni unutmayın inşallah.
VALLA CANIM BEN BU DUA İŞİN,İİ okadar abarttımki şimdi her kızı olanı gördüğümde içimden allah onada erkek evlat versin diye dua ediyorum tabi en çok bu topiktekilerine :) bunu kutsal görev sayıyorum artık
Bende kız bebiş istiyorummm ☺bu topiktekilerin hepsinin oglu olsun diyte dua etmeben kız bebeiş istiyorum :)
:):).:) heyyyy yupi valla şu erkek doğurma işinin sırrını söyle canım bol bol dua sanabu topiktekilerin hepsinin oglu olsun diyte dua etmeben kız bebeiş istiyorum :)
2 ocak mevlit kandili kızlar ne yapsak ya toplu dua yasin falanmı okusak ne dersiniz 2 ocaka kadar ve ogünde dua edelim hepimize bence dua dua dua
Bende kız bebiş istiyorummm ☺
:):).:) heyyyy yupi valla şu erkek doğurma işinin sırrını söyle canım bol bol dua sana
la ilahe illa ente subhaneke innı küntü minezzalimin bu dua dilek duasıymış yanlış yazmış olabilirim netten bulup okuyun arkadaşlar
aaa çok ilginç inanırmısın ben adetten hemen sonra korunmam nasılsa olmaz diye şuana kadarda olmadı demekki oluyommuşben kahveyi çok içerim maden suyunuda çok içerim kahveytiğ okadar abartıtımki idrarım bile afedersin kahve kokar ama şu var adetimin bittigin günden hamile kaldım oglum oldu diğer günler korunmuştuk nasıl olsa adet bitimi olmaz demiştik o ay hamile kaldım erkekn yumurtlama olmuş dr öyle dedi
Bu dua hz.Yunus peygamberin balığın karnındayken yaptığı ve Allahın onu affetmesine sebep olan dua.Her sıkıntılı durumda söylenmeliymiş.inşallah biz de bol bol söyleyelim.
aaa çok ilginç inanırmısın ben adetten hemen sonra korunmam nasılsa olmaz diye şuana kadarda olmadı demekki oluyommuş
bende okurum bunu sürekli ben mesela şöyle yapsak katılan olurmu katılanların sayısına göre salavat okuyalım peygamberimize onun yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabu l etsin rabbim mesela herkes 1000 tane gibila ilahe illa ente subhaneke innı küntü minezzalimin bu dua dilek duasıymış yanlış yazmış olabilirim netten bulup okuyun arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?