- Emoji Skoru
- 203
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #59.041
kızla ben geldim bugun doktora gittim kızım oluyo ücüncü kızım geliyo üzülmedim desem yalan olur herkesede söyledim hep teselli duydum cok sükür kayınvalidem suan yanımda bosver kızım üzülme kız evladı daha hayırlıdır dedi eşimede üzülme oğlum oğlunda olur inşaALLAH dedi eşimde daha cocuk mu yapıcaz yeter anne üc kızım var dedi tek tesellim destek olan ALLAH korkusu olan ailelere sahibim kendi annemde hayırlısı olsun dedi ama gelde gönlüme söyle taktir ilahi işte iki kızımın tam tersi bir hamilelik bütün erkek belirtileri ama kız benden size nacizane
Çatladım biz ne desek boş gelecek sana.ben 2.kızımda zor kabullendim.ama onun varlığını tam hissedince bir de kucağıma alınca böyle düşündüğüm için kendimden utandım.şimdi severken ne zaman aklıma gelse kendime kızıyorum.Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Inşallah çok hayırlı bir evlat olur, sana iyiki olmuşsun dedirtir.Sağlıcakla kal.
kızla ben geldim bugun doktora gittim kızım oluyo ücüncü kızım geliyo üzülmedim desem yalan olur herkesede söyledim hep teselli duydum cok sükür kayınvalidem suan yanımda bosver kızım üzülme kız evladı daha hayırlıdır dedi eşimede üzülme oğlum oğlunda olur inşaALLAH dedi eşimde daha cocuk mu yapıcaz yeter anne üc kızım var dedi tek tesellim destek olan ALLAH korkusu olan ailelere sahibim kendi annemde hayırlısı olsun dedi ama gelde gönlüme söyle taktir ilahi işte iki kızımın tam tersi bir hamilelik bütün erkek belirtileri ama kız benden size nacizane tavsiyem kendinizi hiç yıpratmayın ALLAH nederse o olur
Coraspin kan sulandirici bir asprin, mide kanamasina sebep olabilir. O yuzden danismadan kullanmayin. Bu topikte antibiyotik onerenler oldu, ancak coraspin hic onerilmedi
Doğru söylüyorsun lenarin mideye zarar verebilir.bence de danışmadan içmemeli arkadaşlarda:) 4800 lü sayfalarda okumuştum aklimda kalmış.
Allah razı olsun iyi dilekleriniz için ben de yeni katıldım, 2 kızım var kısmetse 12 yıl aradan sonra tekrar deneyeceğim.Şimdilik sadece ovulasyon testi takibi yapacağım doktora gidip rutin kontroller yaptıracagım eger kısmet olurda hamile kalıp ALLAH ın izni ile oğlum olursa sizlerle paylaşacağım:)) sayfaya giripte duygularını umutlarını kısaca herşeyi anlatanlardan Allah binlerce kere razı olsun.. Yazan elleri dert görmesin sonuçta HAYAT PAYLAŞINCA GÜZEL :)Yeni deneme yapan arkadaşlara Allah C.C. kolaylık versin. Hamile olanaklara da, sağlıkla sıhhatle kucağa almayı nasip etsin Yaradan.
coraspirini kız bebekler için öneriyorlar
riseboz canım çok teşekkürler yardımların için senin cinsiyeti ne canım....şimdi bu son mesajları okuyunca iyice moralim bozuldu ilahi taktir yada çok takmamak lazım ya etrafımda öbce kızı olanlar var eşleide mesela erkek istiyor artık ama arkadaşlaırım hiç takmıyor maamannnn kız olsun nevar diyenlerin erkek oldu velhasıl kelam ne diyeyim sürecimi yazacam belki yıllar sonra birilerine destek olur diye şimdilik sadece yumurtlama dönemini takip edecem onun dışında eşim yemesine içmesine asla müdahale edilmesini sevmez yapmaz zaten bakalım haftaya gidecem yumurta takibine sadece 12.günden erken yada geçmi gideyim ona karar veremedimDoktoruna söyle canım, bunun ayıbı da günahı da yok ki. Yalnız tecrübeli bir doktorsa zaten hiç bir yönteme, kıstasa inanmıyor. Nelerle karşılaşıyorlar. Ben aklıma takılan her şeyi sormuştum, adam her seferinde yok öyle bir şey, her şey takdiri ilahi demeye getirdi. Alkali olmaya inandığımı söyleyince, o zaman inandığınızı deneyin demişti. Denediğim zamanlarda gebelik olmadı. Rabbimin takdir ettiği zamanda oldu hamilelik ki,bu zamanda benim başka bir imtihanım. Rabbim hayırla sonuçlandırır inşallah cümlemizi.
hoş geldin...aramıza..yaşınız kç bilmiyorum ama düşünüyorsanız bence en kısa zamansda doktora görünün derim..ben 35 yaşındayım doktor bebek istiyorsan zaman kaybetme dedi.Allah razı olsun iyi dilekleriniz için ben de yeni katıldım, 2 kızım var kısmetse 12 yıl aradan sonra tekrar deneyeceğim.Şimdilik sadece ovulasyon testi takibi yapacağım doktora gidip rutin kontroller yaptıracagım eger kısmet olurda hamile kalıp ALLAH ın izni ile oğlum olursa sizlerle paylaşacağım:)) sayfaya giripte duygularını umutlarını kısaca herşeyi anlatanlardan Allah binlerce kere razı olsun.. Yazan elleri dert görmesin sonuçta HAYAT PAYLAŞINCA GÜZEL :)
bu noktada işte tabiki üzülürüm ama tevekkül en güzel şey olacak canım bence şanslısın yakınların seni iğnelememiş 9 ay boyunca bunu yaşayanlar var eminim benimkile çecvrem hergün iğnelerdi ancak sen bol bol dua et hayırlı doğumlar canım inan senin için hayırlı bu demekmişkızla ben geldim bugun doktora gittim kızım oluyo ücüncü kızım geliyo üzülmedim desem yalan olur herkesede söyledim hep teselli duydum cok sükür kayınvalidem suan yanımda bosver kızım üzülme kız evladı daha hayırlıdır dedi eşimede üzülme oğlum oğlunda olur inşaALLAH dedi eşimde daha cocuk mu yapıcaz yeter anne üc kızım var dedi tek tesellim destek olan ALLAH korkusu olan ailelere sahibim kendi annemde hayırlısı olsun dedi ama gelde gönlüme söyle taktir ilahi işte iki kızımın tam tersi bir hamilelik bütün erkek belirtileri ama kız benden size nacizane tavsiyem kendinizi hiç yıpratmayın ALLAH nederse o olur
Teşekkür ederim:)) yaşım 37 daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum..Doğanla ölenin önüne geçilmezmiş..!! İlerde keşke dememek için 3.bebeği düşünüyorum. Gerisi "OL diyice oluveren Rabbimin takdirine kalmış...hoş geldin...aramıza..yaşınız kç bilmiyorum ama düşünüyorsanız bence en kısa zamansda doktora görünün derim..ben 35 yaşındayım doktor bebek istiyorsan zaman kaybetme dedi.
Cnm benim hayirlisiyla kucagina al isallah sakin uzulme dua et bak bende ucuncu kizimi bekliyorum ve inan hamileligim hic kizlarimdaki gibi deil tamamen ters ama kizim geliyor ve mutluyum sende mutlu ol dua et saglikli olsun isallah ve aynen dedigine katiliyorum kendinizi yipratmayin rabbim ne istese o oluyor gerisi yontem felan filan hikaye...kızla ben geldim bugun doktora gittim kızım oluyo ücüncü kızım geliyo üzülmedim desem yalan olur herkesede söyledim hep teselli duydum cok sükür kayınvalidem suan yanımda bosver kızım üzülme kız evladı daha hayırlıdır dedi eşimede üzülme oğlum oğlunda olur inşaALLAH dedi eşimde daha cocuk mu yapıcaz yeter anne üc kızım var dedi tek tesellim destek olan ALLAH korkusu olan ailelere sahibim kendi annemde hayırlısı olsun dedi ama gelde gönlüme söyle taktir ilahi işte iki kızımın tam tersi bir hamilelik bütün erkek belirtileri ama kız benden size nacizane tavsiyem kendinizi hiç yıpratmayın ALLAH nederse o olur
Öyle mi? Hiç duymadım, çok sağol.ben sadece hamileliği kolaylaştırıyor diye biliyorum. Hakkımızda hayırlısı.biz ne kadar çabalasak da takdir Allahtan.
kızla ben geldim bugun doktora gittim kızım oluyo ücüncü kızım geliyo üzülmedim desem yalan olur herkesede söyledim hep teselli duydum cok sükür kayınvalidem suan yanımda bosver kızım üzülme kız evladı daha hayırlıdır dedi eşimede üzülme oğlum oğlunda olur inşaALLAH dedi eşimde daha cocuk mu yapıcaz yeter anne üc kızım var dedi tek tesellim destek olan ALLAH korkusu olan ailelere sahibim kendi annemde hayırlısı olsun dedi ama gelde gönlüme söyle taktir ilahi işte iki kızımın tam tersi bir hamilelik bütün erkek belirtileri ama kız benden size nacizane tavsiyem kendinizi hiç yıpratmayın ALLAH nederse o olur
Canım benim hakkında hayırlısı olsun hiç üzülüp de kendini yipratma bizde üç kız annesiyiz valla eşimle hep deriz İyiki de olmuşlar diye geçen hafta 2 numara kızım okulda deneme sınıflarında birincilik getirdi bütün öğretmenler eşimi tebrik etmişler eşim gururla bakıyor çocuklara ne oğlan kalıyor nede kız hakkımızda Hayırlısı ni veriyor mevlam senin hakkında da bu hayirliymis inşallah gurur duyacagin evlatlar olsunkızla ben geldim bugun doktora gittim kızım oluyo ücüncü kızım geliyo üzülmedim desem yalan olur herkesede söyledim hep teselli duydum cok sükür kayınvalidem suan yanımda bosver kızım üzülme kız evladı daha hayırlıdır dedi eşimede üzülme oğlum oğlunda olur inşaALLAH dedi eşimde daha cocuk mu yapıcaz yeter anne üc kızım var dedi tek tesellim destek olan ALLAH korkusu olan ailelere sahibim kendi annemde hayırlısı olsun dedi ama gelde gönlüme söyle taktir ilahi işte iki kızımın tam tersi bir hamilelik bütün erkek belirtileri ama kız benden size nacizane tavsiyem kendinizi hiç yıpratmayın ALLAH nederse o olur
Hoşgeldin, benimde 2 kızım var Allah hepimize yardım etsin...Allah razı olsun iyi dilekleriniz için ben de yeni katıldım, 2 kızım var kısmetse 12 yıl aradan sonra tekrar deneyeceğim.Şimdilik sadece ovulasyon testi takibi yapacağım doktora gidip rutin kontroller yaptıracagım eger kısmet olurda hamile kalıp ALLAH ın izni ile oğlum olursa sizlerle paylaşacağım:)) sayfaya giripte duygularını umutlarını kısaca herşeyi anlatanlardan Allah binlerce kere razı olsun.. Yazan elleri dert görmesin sonuçta HAYAT PAYLAŞINCA GÜZEL :)
Daha kesin değil canım, değişmezse yüzde 60 erkeğe benzetti doktor. Hayırlısı, sağlıklı sıhhatli olsun, Rabbimin razı olduğu kul olsun. İnşaAllah kucağıma almak da nasip olur.riseboz canım çok teşekkürler yardımların için senin cinsiyeti ne canım....şimdi bu son mesajları okuyunca iyice moralim bozuldu ilahi taktir yada çok takmamak lazım ya etrafımda öbce kızı olanlar var eşleide mesela erkek istiyor artık ama arkadaşlaırım hiç takmıyor maamannnn kız olsun nevar diyenlerin erkek oldu velhasıl kelam ne diyeyim sürecimi yazacam belki yıllar sonra birilerine destek olur diye şimdilik sadece yumurtlama dönemini takip edecem onun dışında eşim yemesine içmesine asla müdahale edilmesini sevmez yapmaz zaten bakalım haftaya gidecem yumurta takibine sadece 12.günden erken yada geçmi gideyim ona karar veremedim
riseboz canım kaç çocuğun var senin muradını versin Rabbim sanada bizlerede inşallah keçi bonuzunun pekmezinimi verdin yoksa kür dedğimiz suyunumu içirdin...Daha kesin değil canım, değişmezse yüzde 60 erkeğe benzetti doktor. Hayırlısı, sağlıklı sıhhatli olsun, Rabbimin razı olduğu kul olsun. İnşaAllah kucağıma almak da nasip olur.
Daya kız adama eti, meyveyi.Yap iki güne bir etli yemekler. Ertesi gün tavuk, hindi, mercimek pilavı. Geceleri de meyve soy ver. Limonlu sodalar için, içirin. Adam ilgiden bunalsın. Artık keçi boynuzu, kahveyi filan içirmeyi de başarırsın, bu kadar ilgiden sonra. Yani protein ağırlıklı beslenmeye çalışın ve Rabbim bunları vesile kıl diye dua et.
Kadın isterse her şeyi yaptırır vallahi. Bende keçi boynuzu, çakşır otu filan alıp zulalamıştım, hamile kalınca elimden zor kurtuldu kocam.
Sağ olasın, inşallah sizin de benim de dualarım kabul olur. Kür daha iyi olur, pekmezi her gün her gün yenmiyor, kokusu ağır geliyor. Mart ayında kaybım olmuştu, 5-6 ay gebe kalamayınca Ağustos ayında incir ve havuç kürü yaptım, bir hafta kadar da eşime keçiboynuzu kürü yaptım. Bayağı tembel ve üşengeç olduğum için düzenli de olmadı gerçi neyse, eylül ayında başka bir doktora gittim, enfeksiyon olduğu söyledi bende düzenli olarak ekim ayında kür yaparım diye çeşitli ot ve keçiboynuzu almıştım. Çok şükür gerek kalmadan hamile kaldım. En çok da eşim, keçiboynuzu suyunu içmek zorunda olmadığına sevindi. Bak ben elimden geleni yapıyorum, tedavimi oluyorum deyip ültimatom verince mecbur kalınıyor. Canım aktarlar özel bileşimde yapabilir. Böyle mesir macunu gibi karışım da satabiliyorlar. Araştırın isterseniz.riseboz canım kaç çocuğun var senin muradını versin Rabbim sanada bizlerede inşallah keçi bonuzunun pekmezinimi verdin yoksa kür dedğimiz suyunumu içirdin...
Sorunu cevaplamamışım, benim bir kızım var, Rabbim nasip ederse bu ikinci çocuğum olacak. Ama yaş da 37 oldu.riseboz canım kaç çocuğun var senin muradını versin Rabbim sanada bizlerede inşallah keçi bonuzunun pekmezinimi verdin yoksa kür dedğimiz suyunumu içirdin...
Sorunu cevaplamamışım, benim bir kızım var, Rabbim nasip ederse bu ikinci çocuğum olacak. Ama yaş da 37 oldu.
Başbakanın dediği çok hoşuma gitti kızlar: "Beypazarı'ndan bana bir amcamın bana tavsiyesi var, diyor ki;
bir olur garip olur, iki olur rakip olur, üç olur denge olur, dört olur bereket olur, gerisi Allah Kerim.."
Üç çocuk analarına duyrulur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?