- 24 Aralık 2012
- 606
- 234
- 323
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #58.881
Canim çok güzel açıklamışsın.dr bana 10 12 14 günleri kontrolü yapalım dedi ama gelmeden ilşki olsunki işi şansa bırakmayalım dedi ben de erkek istediğimi soylemedim o yüzden ilişkiye girmeyecem ...sizce daha geçmi gitsem mesela 14.gunu gitsem çatlamışsa tek ilişki olur erkek olma ihtimali artar ne dersiniz yoksa dedikleri günde gideyim miE eyham , arkadaşlarda açıklamış. Okuduklarımdan anladığım yumurta çatladıktan 12 saat içerisinde rahim alkali oluyor. Ama spermlerin yumurtaya ulaşması için belli bir saat geçmesi lazım, bir ara 7 saatte ulaşır diyorlardı. Ov. testlerinde en koyu çift çizgiyi gördükten, test prospektüsünde yazar belli bir süre sonra yumurta çatlıyor. Çatlatma iğnesi vurulanlar 36 saat sonra deneme yapıyorlardı. Hem doktor takibi hemde ov. testi kullanabilirsin garanti olsun diyorsan. Doktorlar belli bir gün söylüyor yumurtanın büyüklüğüne göre. Mesela yumurta 15mm ise, işte 3 gün sonra şu şu ve şu günler diyorlar. Yumurta günde 1mm de büyüyebilir 2mm de. 18 mm de çatlayabilir 20 ve 22mm de çatlayabilir. Rabbim bilir doğrusunu.
Benim geçen yıl denemelerimde ovulasyon testi çift çizgiyi görüp ertesi gün denendiğinde tutmadı. Testte çift çizgi olduğu ve diğer ertesi günlerin olduğu zamanlar daha garanti oluyor gebelik için. Ama illa alkali zamanı yakalayacağım diyorsan, diyet uygulamaları var, ve karbonatlı su ile vajinal duş yapabilirsin. Yalnız bunlar garanti olmayan şeyler.
Mesela bir çok arkadaş her şeyi tam yerli yerinde eksizsiz yaptı, kızı oldu. Sık ilişki yapıp çatlatma zamanına denk gelip kızı olanda var. Nasip kısmet.
Canım telaş yapma olursun rahim kalınlığı halamdada vardı tedavi oldu 2.çocuna hamile kaldı bende kızıma hamileyken progestan içimişti aynı ilaçmı acaba canım halanın neyi oldu... dr.rahim kalınlaşmasını temizlemezsem hamile kalamazsın kalsan da düşer dedi çok ilginç 2 kızımda da böyle şeyler yaşamamıştım...
Hayırlısı biraz daha bekle izmir olmasa günün geçtimi .sen hangi takvimleri diyosun bio yorumcu falanmı bilyorsan bir bak canım bana hacet namazını nasıl kılıyorsun sen??
halamın o tedeviden sonra oğlu oldu bir oğlu vardı zaten 8 yaşında sonra işte 2. oğluoldu şimdi yine bir yıl önce doğum yaptı 1 oğlu daha oldu yani şuan 3 oğlu var küçüğü 10 aylık hemen hemen..syhazal hata oldu sanırım canım halanın neyi oldu......
Evet ovulasyon testi çok iyiymiş ben gebelere asm de tit yani tam idrar tahlili yapıyorum o markada hep enfeksiyon varmış gibi gösteriodu artık ben onu kullanmıyorum ama ovulasyon kiti çok iyiymiş sadece benim o markaya antipatim oluşmuştu eskiden gelen
Canım benim gerçekten bilmiyorum ben labo olandan sipariş vercem yarın benim burda söylediğim labo olanın tit yani tam idrar tahlilini sevmiyorum ovulasyon testi değil o başka bir tahlilmerhaba,
hangi ovulasyon testi en güvenilir
Bu konuda çok bilgim yok bende burda okuduklarımla bu karara vardım ben daha çok gebelik oluştuktan sonrasına bakıyorum işyerinde ☺ öncesini bende sizden öğreniyorum okuldan tabiki bilgilerim var ama ovulasyon testini yeni öğreniyorummerhaba,
Evet ovulasyon testi çok iyiymiş ben gebelere asm de tit yani tam idrar tahlili yapıyorum o markada hep enfeksiyon varmış gibi gösteriodu artık ben onu kullanmıyorum ama ovulasyon kiti çok iyiymiş sadece benim o markaya antipatim oluşmuştu eskiden gelen
Cnm sende neler yasamisissin rabbim isallah aratmadan pasani verir kucagina gijnij sen ve ben ayniseyleri yasamisiz hemen hemenCanım benim 3 kız var Son ikisi kulaktan dolma bilgilerle oldu ozaman bende net yoktu çokda araştırma şansım yoktu 2.yi bana sen hareketsiz isteksiz sadece eşin tatmin olsun demişlerdi bende uyguladım. Şimdi bulduğum bilgilerde bu bir kız çocuğu taktiği velhasıl 3.yü adetten bir hafta sonra çinsel perhiz ve ve çift taraflı tatmin ve oğlum oldu 2009 yılında ne yazıkki gebeliğimde başından 4 aya kadar zaman zaman kanama oldum ve paşamı kaybettim sonra 2010 da nette yazan bir bilgiye dayanarak güya hadis varmış adet bitiminden 5 gün içinde deneme olursa erkek zamanıymış uyguladım ve üçüncü meleğim dünyaya geldi, ben ozaman yum takibi falan bilmiyorum ben çok düzenli adet olurum meğerse 13. Günümde yum çat oluyor demek ben erken denemeyle 3 gün rahimde bekleyen spermler çatlayan yumu bulunca döllenme oluyor tam bir kız çocuk taktiği... Ve ve 3.kızımın doğumunda durum bana bir diyetten bahsetti bu diyeti kime verdiysem 4 kızdan sonra bile erkeği bulanlar oldu dedi, hep o hafızamın bir kenarında kaldı minik kızım 4 yaşına gelince dr shettles in kitabıda elime geçti okudum araştırma yaparken bu topikde kendimi buldum heveslendim dr uma gittim 2 ay boyunca hani hiç süt yoğurt tüketmdik falan filan diyeti yaptık bütün ne öğrendiysem taktikleri yaptık ve tek ilişki ben zaten hemen hamile kalırım geçen sene Şubat ayında hamile kaldım laboratuvar daki sekreter kız bana ablacım ilk gebelik herhalde demişti sevincimi belli etmiştim evde bir bayram havası. Tarif bile edememiştim kendimi kimselere tam nisan başı bir kanama yla bebeğimi düşündüm... Perhizide bozmuş duk moralim çok bozuldu kendimi o moda bir daha sokamadım... yum anımı bile anlardım uzayan akıntım çok bol gelirdi ağrıyla hep 13 günü yumum çatlardı ne hikmetse düşükden sonra akıntımın şekli bile değişti uzayan akıntılarım maziye karıştı. Belkide şartlar paşam gelmicek diyor bana. Ama benim içimde hep bir hüzün var yaşama sevincim bile yok. Ara ara sizleri takip ederek mutlu oluyorum... Rabbim gönlünüze göre versin... Eskiler beni bilir şimdide gijnijimi heyecanla bekliyorum güzel haberlerini İnşanlahhh paşamız yoldadır... Canm çokmu uzun oldu ne Neyapalım bende hikaye çok
Canım sendemi 3 kız anasının... Duana aminnnn diyorum, gecen seneki düşükde dr bana belkide erkekdi eşinin erkek hücreler inde bir sorun olabilir dedi... Rabbimden çok istemiştim hatimler, dualar 40 gün 40 gece ne dualar ne kuranlar, çok inanmıştım. Fizyolojik elimden geleni sonuna kadar yapmıştım, maneviyatın da sonuydu diye düşünüyorum fakat rabbim bana erkek evlat ihsan etmedi, teslim olmuşum Rabbime herşeyin en güzelini o bilir... Hakkımda hayırlı değilmiydi diye düşüncesine kapılarak bu gebelik fikrinden soğudum. Belkide bu da allahın bir lutfuydu bana, bazı şeyleri zorlamamak lazım, her oyuncak kamyon gördüğümde yaşlarımı tutamam duygulanırım, çoçuk mağzalarına girdiğimde özellikle erkek çocuk kıyafetleri ni gezerim hasretle bakarım... Eşiminde soyu burda kapanıyor tek çocuk kayınpederimde tekti onun babasıda hiç artamamışlar maddiyatları çok malları mülkleri çok ama erkek çocuk yok. Ama bu konu eşimi hiç üzmez, çok inançlıdır takılmaz bu durumlara, Rabbime vereceğim hesabı düşünürüm ben der, benden sonrasını düşünemem Rabbimin istediği olur der, bana pek belli etmez içinde fırtınalarını yaşar herhalde. Kadınlar daha duygusal dır, bende içimdeki leri burda paylaşabiliyorum. Sizlerle dertleşebiliyorum.. Ben eşime cinsiyet belirleme fikrinden bahsettim ben çok istedim drlar lâ bizzat konuştum hatta ikiz erkek olma riski bile çok yüksek miş, gel görki Rabbimin gücüne gider diye eşim manevi açıdan bu olayıda reddetti... işte böyle canım...Cnm sende neler yasamisissin rabbim isallah aratmadan pasani verir kucagina gijnij sen ve ben ayniseyleri yasamisiz hemen hemen
Ben acaba erkek bebislermi bizdedurmuyor diye cok kafama takiyorum eger oyleyse yapacak bisry yok cunki
Rabbim yardimcimiz olsun...
Şimdi sabah namazını kılacağım,hepinize bol bol dualar edeceğim, Rabbim herkezin gönlünden geçeni nasip etsin sizlere, sağlıklı sihatli huzurlu yavrulara kavuşursun...Canım sendemi 3 kız anasının... Duana aminnnn diyorum, gecen seneki düşükde dr bana belkide erkekdi eşinin erkek hücreler inde bir sorun olabilir dedi... Rabbimden çok istemiştim hatimler, dualar 40 gün 40 gece ne dualar ne kuranlar, çok inanmıştım. Fizyolojik elimden geleni sonuna kadar yapmıştım, maneviyatın da sonuydu diye düşünüyorum fakat rabbim bana erkek evlat ihsan etmedi, teslim olmuşum Rabbime herşeyin en güzelini o bilir... Hakkımda hayırlı değilmiydi diye düşüncesine kapılarak bu gebelik fikrinden soğudum. Belkide bu da allahın bir lutfuydu bana, bazı şeyleri zorlamamak lazım, her oyuncak kamyon gördüğümde yaşlarımı tutamam duygulanırım, çoçuk mağzalarına girdiğimde özellikle erkek çocuk kıyafetleri ni gezerim hasretle bakarım... Eşiminde soyu burda kapanıyor tek çocuk kayınpederimde tekti onun babasıda hiç artamamışlar maddiyatları çok malları mülkleri çok ama erkek çocuk yok. Ama bu konu eşimi hiç üzmez, çok inançlıdır takılmaz bu durumlara, Rabbime vereceğim hesabı düşünürüm ben der, benden sonrasını düşünemem Rabbimin istediği olur der, bana pek belli etmez içinde fırtınalarını yaşar herhalde. Kadınlar daha duygusal dır, bende içimdeki leri burda paylaşabiliyorum. Sizlerle dertleşebiliyorum.. Ben eşime cinsiyet belirleme fikrinden bahsettim ben çok istedim drlar lâ bizzat konuştum hatta ikiz erkek olma riski bile çok yüksek miş, gel görki Rabbimin gücüne gider diye eşim manevi açıdan bu olayıda reddetti... işte böyle canım...
Senin üçüncü kız mi..yontem denemis miydin ..slkma canini .Kimi kız arıyor bulamıyor kimi erkek..benim de ikinci oğlum yolda üçüncü nasıl cesaret edicem Bilmiyorum Ama çok kız istiyorum. Allah isteyen herkese istediği cinsiyete versin inşallah bana da versin diye dua ediyorum.bjrbirimize dua edelim.Sizleri okudukca bazen icime dusen huzun kayboluyor yalniz degilim diyorum iyiki bu siteyi bulmusum diyorum.minik kizim 2 aylik oldu gaz sorunu uykusuzluk huzursuzluk derken kimi zaman esim cogu kezde annem sen istedin simdi cek bakalim diyorlar.sessizce aglamaktan baska bisey yapamiyorum.bugunlerde gececek elbet.sabir....isteyene gonlundekini versin rabbim olmayinca olmuyor iyi dusunmek lazim bu zamanda iki cocuk bile zorken ucuncu :)
Cnm 3. Kizim yolda 6 aylikolduk bebegi ozlemisiz esimde bende dort gozle bekliyoruz ama esimde senin esingibi belli etmiyor ama cok istiyordu icinde bi heves kaldi dun bana iki sene sonra bi bebis daha olsunmu dedi kizimiz biraz buyumus olur dedi niye istiyor anlamadimmi ben erkek olurmu diyeCanım sendemi 3 kız anasının... Duana aminnnn diyorum, gecen seneki düşükde dr bana belkide erkekdi eşinin erkek hücreler inde bir sorun olabilir dedi... Rabbimden çok istemiştim hatimler, dualar 40 gün 40 gece ne dualar ne kuranlar, çok inanmıştım. Fizyolojik elimden geleni sonuna kadar yapmıştım, maneviyatın da sonuydu diye düşünüyorum fakat rabbim bana erkek evlat ihsan etmedi, teslim olmuşum Rabbime herşeyin en güzelini o bilir... Hakkımda hayırlı değilmiydi diye düşüncesine kapılarak bu gebelik fikrinden soğudum. Belkide bu da allahın bir lutfuydu bana, bazı şeyleri zorlamamak lazım, her oyuncak kamyon gördüğümde yaşlarımı tutamam duygulanırım, çoçuk mağzalarına girdiğimde özellikle erkek çocuk kıyafetleri ni gezerim hasretle bakarım... Eşiminde soyu burda kapanıyor tek çocuk kayınpederimde tekti onun babasıda hiç artamamışlar maddiyatları çok malları mülkleri çok ama erkek çocuk yok. Ama bu konu eşimi hiç üzmez, çok inançlıdır takılmaz bu durumlara, Rabbime vereceğim hesabı düşünürüm ben der, benden sonrasını düşünemem Rabbimin istediği olur der, bana pek belli etmez içinde fırtınalarını yaşar herhalde. Kadınlar daha duygusal dır, bende içimdeki leri burda paylaşabiliyorum. Sizlerle dertleşebiliyorum.. Ben eşime cinsiyet belirleme fikrinden bahsettim ben çok istedim drlar lâ bizzat konuştum hatta ikiz erkek olma riski bile çok yüksek miş, gel görki Rabbimin gücüne gider diye eşim manevi açıdan bu olayıda reddetti... işte böyle canım...
Diğer arkadaşları ben de merak ediyorum.Kızlar nasılsınız aklım hep sizde neler yapıyorsunuz Defnem bebis nasıl belli olan varmı cinsiyeti gijnij canım kaç haftalık oldun catladim callkusu sizler nasılsınız hanzade varmı deneme ruseboz oglusun büyüyordur karnında ve unuttuklarim kusura bakmasın neolur yeni deneme yapacaklara da Allah gonlunuzdekini versin sizlere geçen sene bende sizler gibi araştırıyorum erkek bebek istiyordum Allahım a şükürler olsunki dunya yakışıklısı oğlum oldu ovulasyon testinde ben galenik marka kullanmistim tavsiye ederim sormak istedikleriniz varsa yanitlayabilrim size tavsiyem erkek bebek isteyenlere tabi hamile kalmadan once doktor muayenesinden bir geçin temiz bir rahim şart iltihabli ve mantar falan olmasın iyi geceler
Bu topiğe vefa gösteren ve yardımsever ender insanlardan birisiniz kızlar. Sağ olun.Canım benim senin adına çok sevindim erkek çocuk da pek yanılmıyorlar 12 haftada biliyorlar İçini ferah tut Rabbim hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin
Bilmiyorum ki, adet döngüne göre yumurtlamadan önce gidersen daha iyi olur. Mesela 12sinde gitsen, diyelim ki 13. 14 gün çatlar dedi. Çatlayacağı günde gitsen daha iyi olur sanki. Benim doktorum şu günler arası dediği için ve ücret almadığı için o günler tekrar gidememiştim. İki farklı doktordan da takip olabilir, çekiniyorsan sürekli oraya gitmeye. Ama uzun bir süreç olabileceğini de unutma. Çünkü kafaya takınca ve stres yapınca yumurta ya geçiyor, ya erken çatlayabiliyor. En güzeli dua. Ama illaki bir sebebe yapışacağım, bu yaptıklarım da dua yerine geçer diyorsan dedektif gibi araştırma ve çalışma yapman lazım. Rabbim kolaylaştırsın işini.Canim çok güzel açıklamışsın.dr bana 10 12 14 günleri kontrolü yapalım dedi ama gelmeden ilşki olsunki işi şansa bırakmayalım dedi ben de erkek istediğimi soylemedim o yüzden ilişkiye girmeyecem ...sizce daha geçmi gitsem mesela 14.gunu gitsem çatlamışsa tek ilişki olur erkek olma ihtimali artar ne dersiniz yoksa dedikleri günde gideyim mi
labquick ve surrelab (tam adını yazamamış olabilirim), kutusu farklı, ,içinden çıkan testler birebir aynı geldi bana.merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?