• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

kızlar merhaba ben geldim. bugun özel bir doktora gittim hikayemi anlattım hormon testi sonuçlarımı gösterdim vajinal ultrasonla baktı ve kist falan yok dedi sadece rahimde yara var dedi kültür ve smier için örnek aldı ptesi çıkıcak sonuçlar. olumsuz birşey çıkmazsa ki inşallah çıkmaz yarayı yakıcaz dedi. gebeliğe engel teşkil eden olumsuz bir şey yok dedi ancak önümüzdeki ay yumurtlamana bakıp kesin birşey söyleyebilirim dedi. ben bir kızım var hocam deyince o zaman birde erkek yapalım sana dedi ben hiç söylemeden dediklerimi harfiyen uygularsan bu şans %80 oranına çıkar dedi şok oldum acaba yöntemi nedir merak ediyorum ilaç falan herhangi birşey yazmadı bakalım beklemedeyim şuan:KK17:
Valla bende merak ettim canim.acaba yumurta takibi ile çatlatma ignesimi verecek yoksa farklı bilgilerde varmı kulağıma gözümüz senden gelen haberlerde ben yurtdışındayim öğrendiğim bilgileri bizle paylaşırsan sevinirim

canım mesajım yarım kaldı bu denemelerin başında yaklaşık bir sene önce gittiğim doktor senin doktor nerde muayene 150 lira birde yumurta takibi yapıyor üst üste üç dört gün cagırıyor 4 gün içinde iki defa para ödedim parasında değilim de kendimi aptal gibi hissettim cunku yaptıgı teksey yumurta takibi catlamış yumurta yok dedi o yumurta dün gece catladıysa bugün zaten ölmüş olmaz mı neyse o ay olmadı iğnelerle olmadı sonradan burda ki arkadaşları gördüm ve doktorun yaptığının ne olduğunu anladım ve yakınlarda ki bir doktora gittim yumurta takibi istedim olur dedi yine catlatma iğneleri sonuç yine negatif kafayı yiyecek gibiydim normalde hemen hamile kalan hatta korunmayı bıraktıktan sonra daha hastalanmayan biriydim hiç aklımdan geçmemişti olumsuzluk sonra bir an düşündüm ben napıyorum nasip edecekten verenden tam anlamıyla istemiyordum hersşeyi bıraktıM yok iğne yok duş yok pehriz sadece MEVLAYA yalvardım eğer bir oğlum olursa YÖNTEMİM RABBİMDEN İSTEDİM VERDİ EĞER KIZIM OLURSA DEMEKKİ BENİM HAKKIMDA BU HAYIRLISIYMIŞ DİYECEĞİM İNŞALLAH RABBİM GÖNLÜMÜZDEKİNİ HAYIRLI SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE NASİP EDER
Bacim nasılsın napiyorsun.nasil gidiyor hamilelik. Gitmeye hazır hissediyormusun kendini,artık zamanida geldi. Eminim için
Canim benim gittigim doktora benziyor benim gittigim bayan vatan cd sindeydi yumurta takibi catlama ani biZim burda denenenler
Canim nasilsin hamilelik nasıl ilerliyor.
Dr ne zaman gidiyorsun, şimdi zamanda geldi,git öğren artık

Bacim nasılsın napiyorsun.nasil gidiyor hamilelik. Gitmeye hazır hissediyormusun kendini,artık zamanida geldi. Eminim için

Canim nasilsin hamilelik nasıl ilerliyor.
Dr ne zaman gidiyorsun, şimdi zamanda geldi,git öğren artık
Canim suan kayinvalidem yanimda haftaya gidecek sanirim o zaman gitmeyi dusunuyorum cunku ilk once ben ogreneyim etrafa sonradan soylemek istiyorum

kızlar merhaba ben geldim. bugun özel bir doktora gittim hikayemi anlattım hormon testi sonuçlarımı gösterdim vajinal ultrasonla baktı ve kist falan yok dedi sadece rahimde yara var dedi kültür ve smier için örnek aldı ptesi çıkıcak sonuçlar. olumsuz birşey çıkmazsa ki inşallah çıkmaz yarayı yakıcaz dedi. gebeliğe engel teşkil eden olumsuz bir şey yok dedi ancak önümüzdeki ay yumurtlamana bakıp kesin birşey söyleyebilirim dedi. ben bir kızım var hocam deyince o zaman birde erkek yapalım sana dedi ben hiç söylemeden dediklerimi harfiyen uygularsan bu şans %80 oranına çıkar dedi şok oldum acaba yöntemi nedir merak ediyorum ilaç falan herhangi birşey yazmadı bakalım beklemedeyim şuan:KK17:
canım geçmiş olsun..kist falan olmamasına da sevindim. canım...o doktorunun sana ne önereceğini hakkaten merakta ettim..sana söylediği zaman bizimle de paylaşır mısın...

senin doktor benim doktorun tam tersini konuşmuş :KK17: benim doktor neden böyle of of:KK49:

çatlama anındadamı bakıyor? of benim doktor hiç yanaşmıyor takibe özel hastane sonuçta para veriyorum tıpben böyle bir şey yok diyor.

Bazı doktorlar takip yapıp en uygun saaati bile söylüyorlarmış topiklerin birinde okumuştum.sen özele mi gittin acaba.devlet hastanelerinde zor yaparlar. Bu arkadaşın öğreneceği yöntemi merakla bekliyoruz.herkese yeni bir umut oldu sanırım:) hayırlısı artık

Bazı doktorlar takip yapıp en uygun saaati bile söylüyorlarmış topiklerin birinde okumuştum.sen özele mi gittin acaba.devlet hastanelerinde zor yaparlar. Bu arkadaşın öğreneceği yöntemi merakla bekliyoruz.herkese yeni bir umut oldu sanırım:) hayırlısı artık
evet özel hastane ve sürekli gittğim doktor bizi iyi biliyor ona göre ters galiba böyle şeyler ama nisanda gelicem en azından yum varmı bir bakın dedim zorla razı oldu çok şey istiyosunuz diyor bakalım nisana daha var

Kızlar bugün de gittim ve her şey normal smier testi yaptı inşallah oda normal olur.yumurta takip yapacak ben demeden o dedi ama erkek istedğimi soylesemmi çokk tatlı bayan anlayışlı iletişimimiz çokk hoşonunda iki oğlu var kızımıda o doğurttu acaba soylesemmi

Kızlar bugün de gittim ve her şey normal smier testi yaptı inşallah oda normal olur.yumurta takip yapacak ben demeden o dedi ama erkek istedğimi soylesemmi çokk tatlı bayan anlayışlı iletişimimiz çokk hoşonunda iki oğlu var kızımıda o doğurttu acaba soylesemmi

Birşey olmamasına sevindim. Bence söyle inşallah işe yarar.bazı arkadaşlar söylediği halde doktorlar olumsuz bakıyor. fırsatı değerlendir. Bizlerle de paylaşırsan sevinirim:)

Çok şükür iyi olmaya çalışıyorum.üzüntüden midir bilmem şimdi serum takıldı acilde.inşallah iyi olacağım.hamilelik var mı daha bilmiyorum.ilk aydan hemen olmaz gibi geliyor.
Sen nasılsın?
teşekkürler canım,iyiyim ,çok geçmiş olsun ,,,hamile olup olmadığın ne zaman belli olacak kısmetse....

teşekkürler canım,iyiyim ,çok geçmiş olsun ,,,hamile olup olmadığın ne zaman belli olacak kısmetse....

Sağol canım. Bilmemki 23 aralıkta olmam lazım.1 haftaya belli olur sanırım.pek umudum yok benim.kızlarıma 5.ayda hamile kaldım hep.hayırlısı artık.dua edin inşallah

Riseboz sende 13 haftalık olmuşsun maşallah ne zaman gideceksin doktora?
Dün doktora gittim, ense kalınlığı iyi dedi, çok şükür Rabbime, burun kemiği de gelişmiş. Ama bunlar yeterli bilgi değil, sadece olasılık, ense kalınlığı yüksek çıkar sağlıklı olur, düşük çıkar, bebek sağlıksız olabilir dedi. İki hafta önce gittiğimde kalp sesini duymak istiyorum demiştim. Doktorda sen neler biliyorsun deyip tekrar ultrasona alıp dinletti. Ama doppler sinyali uzun süreli uygulanırsa, bebeğin kalbi ısınır, kalbi durabilir kimse ne olduğunu anlamaz dedi. Kısa bir ölçüm yaparak gösterdi, yavrumun kalbi 165 atıyordu. Ben cinsiyet tahmini için sorduğumu söyledim, 140 dan aşağı erkek, 140 mı 145 işte neyse yüksekse kız diyorlar dedim. O da öyle bir şey yok dedi. Kalp atım satısı 120 ile 180 arasında olurmuş. 120 den düşük ve 180 den yüksekse bebeğin sağlıksız olma durumu down sendromu gibi olabiliyormuş. Neyse, şimdiki muayenede onu hatırlayıp yine kalp atışını ölçtü, ben şart değil dedim. Sonrasında beni başka bir doktora yönlendireceğini detaylı ultrasona gireceğimi söyledi. Bende radyoloji ye mi yolluyorsunuz dedim, evet dedi 300tl bakılıyormuş. bebek te bir sorun mu var doktor bey deyince 35 yaş üstüsünüz dedi. Gitmem şart mı? Sonuçta bildiğim kadarıyla bebekte sağlılı olmayan bir durum varsa anne karnındaki bebeğe herhangi bir tedavi yapılmıyor deyince, benim bu kadar soru sormamadan sanırım adamcağız herşeyin ve bebekte zeka durumunun bile öğrenmek istediğimi sanmış. Rabbim imtihan etmesin bu konu da beni inşallah, ben sadece sağlıklı sıhhatlı olmasını istediğimi, bir sıkıntı varsa bebeğimi aldırmayacağımı söyledim. O zaman ikili ve üçlü testi de iptal edelim dedi. Bende sadece yapılması şart olan testleri yapalım. O kadar detaylı incelemeye gerek yok dedim. Sonuç olarak bazı testler verdi, guatra ve kanda bazı değerlere bakılacak sanırım. Hem gebeliğimde kayıtlara geçmiş olur. Cinsiyetini de gelecek haftasonu söyleyecek, nasip olursa. Bakarken erkeğe benzetti ama emin olamadı. Tekrar gelecek hafta bakalım, daha net değil dedi. Doktordan sonra bir ağladım bir sustum. Çok sevindim ihtimaline bile.
Lütfen bana da dua edin. Rabbim dileyen, isteyen, emek verenin yüzünü güldürsün. Gönlümüzden geçen hayırlı ise bize takdir etsin, kolaylaştırsın ve bereketli ve sonuçtan razı kılsın inşaAllah.

Back