Süper Anneler - 2011

kizlar bana bi yardim ya bende anne olucam insallah adetimin 3.gunu gecikeli gelmedi metalik tat 2 haftadir var bu sabahtan sigra dumanindan ogurdum ya testi simdi yapsam cikarmii lutfen ya

Tabiat ana basarili bu konuda :))

Aslında mantıklı kaza süsü vermek :) asıl ne biliyormusunuz elimizden geleni yapıp sebeplere takılmamak mesela yok şunu unuttum keşke yapsaydım yerine Rabbim isterse her şekilde verir demek daha güzel

Evet bencede bir arkadaşımla konustum iki oğlu var ne yaptin dedim hiç bişey dedi ablasininda iki oğlu var diğer ablasininda bir oglu var orgazm oldun mu dedim hayir dedi sut yoğurt severmisin dedim severim dedi yani Rabbim isterse her şekilde oluyo

Bazıları kız olsun bazıları ise erkek olsun isterler ama en önemlisi sağlıklı bir çocuğa sahip olmaktır. Yinede erkek çocuk olsun isteyen anneler yada babalar bunun için neler yapmalıdırlar hep beraber inceleyelim.Yeni anneler üzerinde bir araştırma yapan uzmanlar, uzun bir yaşam süreceklerine inanan ve kendilerini strese sokacak sorunlara çok fazla takılmayan kadınların erkek çocuk doğurma oranının, kötümser kadınlara kıyasla daha yüksek olduğunu belirtti.Yeni doğum yapmış İngiliz kadınlarla yürütülen araştırmanın ortaya koyduğu bulgulara göre yaşayacağınıza inandığınız her yıl, erkek çocuk doğurma ihtimalinizi artırıyor.Araştırmayı yürüten İngiltere Kent Üniversitesi’nden Biyolog Sarah Johns, bu durumun nedenini ‘bencil’ adı verilen genlerimizle açıklıyor.Araştırma sonuçlarına göre, iyimser olan kadınlar erkek çocuk doğururken, kendisini herhangi bir baskı altında hisseden kadınların büyük çoğunluğu kız bebek sahibi olmaya yatkınlaşıyor.Çocuğun kızı, erkeği olmaz diyor ve ALLAH evlat isteyen her çifte hayırlı evlatlar nasip etsin diyoruz…Erkek çocuk doğurmak kadınların elindedirDoktor Amparo yalnız kadınlara tavsiyelerde bulunuyor. Zira şuur mütehassısının fikrine göre, erkekler doğacak çocuğun cinsyetine hiçbir şekilde tesir edemezler.Eğer bir kadın, erkek evlad isterse: İlkahı takip eden altı ay içinde spor yapmalı, zayıflama rejimi takip etmelidir. Bilhassa şeker, yumurta, pasta veya akşamları yemek yememeli ve mümkün olduğu kadar çok su içmelidir.Eğer kadın, kız çocuğu isterse: Evvelkinin tam tersi olan bir rejim takip etmelidir. Yani hiçbir şekilde beden hareketlerine tevessül etmemeli, çok tatlı ve pasta yemeli, mümkün olduğu kadar az su içmeli ve yemeklerden evvel de 8-10 damla fosfor asidi almalıdır.Makalesinin nihayetinde Dr. Amparo Poch eski bir Japon usulü olan telkini de tavsiye ediyor. Erkek evlad isteyen kadın gebeliğininin devamında mütemadiyen: “Benim bir erkek çocuğum olacak” diye kendine telkinde bulunmalıdır.Japonya’da bu usulün %90 muvaffakiyet kaydettiği bütün mütehassıslarca kabul edilmektedir.

Hani rejim yapanin kizi oluyodu kafamiz karisiyo artik valla

cok gecmis olsun, umarim simdi iyisindir.

Merhaba canim allaha sukur yavrularini sag salim kucagina almissin :) allah bizede nasip etsin. Sen hangi marka ovulasyon testini kullandin?

defne vaktin varsa su dogum gunlerinin boritmine bakar misin?

kadin: 22/11/1975
erkek: 20/04/1965

kadin 10/11/1984
erkek 02/03/1980

subat ve mart aylari icin lazim. simdiden tesekkurler

catladiktan ne kadar sonra hemen su halinde geliyor, onu bilmiyorum. ama bence oglunda yaptiklarinin tam tersini yap. zamanlama, iliski bicimi, yatis sekli vs. hepsi tersi olsun. bende oyle yapacagim.

Kızlar işte benim bozuk ovülasyon teslerim. Laboquik marka 50li aldım apranaxın dediği gibi 50li paketlerde bozuk oluyor dedi bozuk çıktı şimdi ben napacağım???

Kızlar bugun ayıptır söylemesi sperm phı ölçtüm 8, 9 çıktı benim vajina phı 5, orgazm sırasında gelen sıvının phıda 5 o kadar karbonatlı su, yeşil çay, limonlu soda içtim hiç phım yükselmiyor napacağim bennnn

spermlerin phi genelde o civarda. vajen icinde hangi ph kagidini kullaniyorsun? bu sari olanlardansa 5 normal zaten. korkacak bir sey yok, kadinlarin vajen ph normal. asitik veya alkali degil. oyle olmazsa mantar, enfeksiyon vs basliyor.

velhasil korkacak bir sey yok, normal sinirlardasin.

Canım başka bir marka mı alsam acaba ya evet canım benim phımda çok düşük aslında yeşil çay limonlu soda ve karbonatlı su içiyorum ama yinede düşük nasıl yükselecek bu ph off offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…