- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #48.381
kizlar bana bi yardim ya bende anne olucam insallah adetimin 3.gunu gecikeli gelmedi metalik tat 2 haftadir var bu sabahtan sigra dumanindan ogurdum ya testi simdi yapsam cikarmii lutfen yaTeknoloji gerektirmeyen ve kişilerin kendilerinin uygulayabileceği bir yöntem de 1989 yılında tanımlanmıştır. Bu sistemde de Y spermlerinin daha küçük ve hızlı olduğu varsayımından yola çıkılmakta ve ilişki zamanlaması ile istenilen cinsiyette bebek sahibi olmak için öneriler verilmektedir. Buna göre erkek bebek isteyen çiftler öncelikle yumurtlama anını saptamak için piyasada satılan kitleri günde 2 defa kullanmalı, testteki renk değişimine göre ovülasyonun 24 saat içinde olacağı saptandıktan sonra tek bir sefer ilişkde bulunmalı, bu ilişki renk değişiminden sonraki 24 saat içinde olmalı, ve derin penetrasyonu sağlayacak pozisyonlar tercih edilmelidir. Bu sayede hızlı yüzen Y spermleri daha çabuk tüplere varabilecektir. Kadının erkeğin boşalmasından önce orgazm olması da şansı arttıracaktır.Kadının orgazmı vajendeki pH dengesini alkali yönde değiştirerek sperm ile serviks salgılarının temasını güçlendirecektir. Ek olarak ilişkiden 1 saat önce kafein içeren içeceklerin alınması spermlerin hızını arttıracaktır. İlişkiden önce 3-4 gün süre ile erkeğin boşalmaması şarttır. Bu sayede erkeğin sperm sayısı yükselecektir. Kız isteyenler için de bunun tam tersini yapmak gerekmektedir. Ovülasyonkitine gerek yoktur ve adet kanaması sona erdikten sonra sık cinsel ilişkide bulunmak yeterlidir.
Ancak son zamanlarda yapılan çalışmalar bu yöntemin Tabiat Ana'nın verdiği olaslıklardan daha yüksek başarılar vermediğini ortaya koymuştur.
3 gun gectiyse silikte olsa cikar yap bakalim tatlim mujdeyi ver hadi:))ayy lutfen ya kizlar saat 10 a kadar idrarimi tutup yapsam cikar mi 3.gun gecti bugun
ayy lutfen ya kizlar saat 10 a kadar idrarimi tutup yapsam cikar mi 3.gun gecti bugun
Tabiat ana basarili bu konuda :))Teknoloji gerektirmeyen ve kişilerin kendilerinin uygulayabileceği bir yöntem de 1989 yılında tanımlanmıştır. Bu sistemde de Y spermlerinin daha küçük ve hızlı olduğu varsayımından yola çıkılmakta ve ilişki zamanlaması ile istenilen cinsiyette bebek sahibi olmak için öneriler verilmektedir. Buna göre erkek bebek isteyen çiftler öncelikle yumurtlama anını saptamak için piyasada satılan kitleri günde 2 defa kullanmalı, testteki renk değişimine göre ovülasyonun 24 saat içinde olacağı saptandıktan sonra tek bir sefer ilişkde bulunmalı, bu ilişki renk değişiminden sonraki 24 saat içinde olmalı, ve derin penetrasyonu sağlayacak pozisyonlar tercih edilmelidir. Bu sayede hızlı yüzen Y spermleri daha çabuk tüplere varabilecektir. Kadının erkeğin boşalmasından önce orgazm olması da şansı arttıracaktır.Kadının orgazmı vajendeki pH dengesini alkali yönde değiştirerek sperm ile serviks salgılarının temasını güçlendirecektir. Ek olarak ilişkiden 1 saat önce kafein içeren içeceklerin alınması spermlerin hızını arttıracaktır. İlişkiden önce 3-4 gün süre ile erkeğin boşalmaması şarttır. Bu sayede erkeğin sperm sayısı yükselecektir. Kız isteyenler için de bunun tam tersini yapmak gerekmektedir. Ovülasyonkitine gerek yoktur ve adet kanaması sona erdikten sonra sık cinsel ilişkide bulunmak yeterlidir.
Ancak son zamanlarda yapılan çalışmalar bu yöntemin Tabiat Ana'nın verdiği olaslıklardan daha yüksek başarılar vermediğini ortaya koymuştur.
Adat gunume 1 gun kala çikmisti benimÇıkmayabilir 1-2 gün daha bekle
ayy lutfen ya kizlar saat 10 a kadar idrarimi tutup yapsam cikar mi 3.gun gecti bugun
Aslında mantıklı kaza süsü vermek :) asıl ne biliyormusunuz elimizden geleni yapıp sebeplere takılmamak mesela yok şunu unuttum keşke yapsaydım yerine Rabbim isterse her şekilde verir demek daha güzel
Rejim yapın diyor enteresan
Bazıları kız olsun bazıları ise erkek olsun isterler ama en önemlisi sağlıklı bir çocuğa sahip olmaktır. Yinede erkek çocuk olsun isteyen anneler yada babalar bunun için neler yapmalıdırlar hep beraber inceleyelim.Yeni anneler üzerinde bir araştırma yapan uzmanlar, uzun bir yaşam süreceklerine inanan ve kendilerini strese sokacak sorunlara çok fazla takılmayan kadınların erkek çocuk doğurma oranının, kötümser kadınlara kıyasla daha yüksek olduğunu belirtti.Yeni doğum yapmış İngiliz kadınlarla yürütülen araştırmanın ortaya koyduğu bulgulara göre yaşayacağınıza inandığınız her yıl, erkek çocuk doğurma ihtimalinizi artırıyor.Araştırmayı yürüten İngiltere Kent Üniversitesinden Biyolog Sarah Johns, bu durumun nedenini bencil adı verilen genlerimizle açıklıyor.Araştırma sonuçlarına göre, iyimser olan kadınlar erkek çocuk doğururken, kendisini herhangi bir baskı altında hisseden kadınların büyük çoğunluğu kız bebek sahibi olmaya yatkınlaşıyor.Çocuğun kızı, erkeği olmaz diyor ve ALLAH evlat isteyen her çifte hayırlı evlatlar nasip etsin diyoruz Erkek çocuk doğurmak kadınların elindedirDoktor Amparo yalnız kadınlara tavsiyelerde bulunuyor. Zira şuur mütehassısının fikrine göre, erkekler doğacak çocuğun cinsyetine hiçbir şekilde tesir edemezler.Eğer bir kadın, erkek evlad isterse: İlkahı takip eden altı ay içinde spor yapmalı, zayıflama rejimi takip etmelidir. Bilhassa şeker, yumurta, pasta veya akşamları yemek yememeli ve mümkün olduğu kadar çok su içmelidir.Eğer kadın, kız çocuğu isterse: Evvelkinin tam tersi olan bir rejim takip etmelidir. Yani hiçbir şekilde beden hareketlerine tevessül etmemeli, çok tatlı ve pasta yemeli, mümkün olduğu kadar az su içmeli ve yemeklerden evvel de 8-10 damla fosfor asidi almalıdır.Makalesinin nihayetinde Dr. Amparo Poch eski bir Japon usulü olan telkini de tavsiye ediyor. Erkek evlad isteyen kadın gebeliğininin devamında mütemadiyen: Benim bir erkek çocuğum olacak diye kendine telkinde bulunmalıdır.Japonyada bu usulün %90 muvaffakiyet kaydettiği bütün mütehassıslarca kabul edilmektedir.
Az once acilden geldim kanlı ishal oldum sabah karnım agrıyor serum taktılar bir sürü ilaç verdi doktor iki taneside antibiyotik benim hamilelik marta kaldı ama iyi olursam pazartesi kadin dogumcudan randevu almıştım ya gideceğim yumlara baktıracagim
Merhaba canim allaha sukur yavrularini sag salim kucagina almissin :) allah bizede nasip etsin. Sen hangi marka ovulasyon testini kullandin?
teşk ederim cnm peki diyelimki sabah o ıslak akıntıyı gördüm gecemi çatlamış oluyor birde ben geçen akşam üstü farkettim beyazla karışık sıvı bir akıntıydı ozamnada acaba sabahmı çatlamış oluyor
3 gun gectiyse silikte olsa cikar yap bakalim tatlim mujdeyi ver hadi:))
Çıkmayabilir 1-2 gün daha bekle
Kızlar bugun ayıptır söylemesi sperm phı ölçtüm 8, 9 çıktıbenim vajina phı 5, orgazm sırasında gelen sıvının phıda 5 o kadar karbonatlı su, yeşil çay, limonlu soda içtim hiç phım yükselmiyor napacağim bennnn
Canım benim de bazıları bozuk çıktı ama biri çıksa diğeri düzgün oluyor,aynı anda aynı i,drarla birden fazla test yap,doğruytu bulacaksın.Canım ph ın çok düşük demek ki yükseltmek için alkali diyet uygulamanı öneririm.Bİr de yumurtlamayı yakaladığında ph ın yüksek olduğunu görüyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?