• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

kızlarrrrrr azönce bebek meselesini eşimle konuştum telden güldüüü heyecanlandım dediiiiiiiiii ama tabi şuan düşünmüyorum belki yaza olmadı diğer yaza ama yöntem falan denemiycem daha öncede yazmıştım.üçüncü kızımda herşey denemiştim bunda rahat olacam son şansım ALLAHIM sağlıklı hayırlı evlatsa nasip et degilse olmasın.

Erkek bebek duasinida okumusmuydun canım

Canim rabbim saglikli sihhatli vatana millete hayirli evlatlar nasip etsin hepimize. Yakın bir arkadasim var 5 yil ugrastiktan sonra hamile kaldi oglu olacagini ogrendi havalara uçtu. Kocasi esimi arayip hava yapti hatta. Neyse cok sorunlu gebelik gecirdi. Oglu suan 1 yasinda ve 4 aylik bir bebek gibi.. cerrahpasa evleri oldu damak yarik bobrekler sorunlu idrar ve kalin bagirsak disarda ameliyat olmasi icin 10 kilo olmasi lazimmis daha 5 kilo yavrucak cok acı cekiyo ve beyinde de sorun var elinde oyuncak bile tutamiyor kari koca çok fena durumdalar. Yavrum cokta masum onu gordukce icim paramparca oluyor dua ediyorum iyilessin masum cocuk diye. Arkadasim bu aksam bizdeydi diyorki rabbim beni sinava tabi tuttu diyor o kadar ugrastim erkek bebek diye keske dorduz kizim olsaydi saglikli olsaydi diyor. Rabbime sukurler olsun saglikli evlatlarimiz var. Dogrumu yapiyoruz yanlistamiyiz bilemiyorum. Yuce mevlam hakkimizda hayirlisini versin dogru yoldan ayirmasin bizleri. :(

Evet benimde kafama hep bu takılıyor. Ama ben her dua ettiğimde hayırlı ise nasip et değilse nasip etme diyorum. Açıkçası şu sebeplerede çok takılıncada rahatsız oluyorum. Ama etmedende kendimi alamıyorum. Çünkü benimde sizin gibi ikinci çocuğum olmuş olsa neyse diyecektim benim dördüncü olacak ve aile baskısı beni yedi bitirdi. Açıkça bende hala ne yapacağımı bilmiyorum

Erkek bebek duasinida okumusmuydun canım

Herkesin duası kabul olacak diye birşey yok. Bize ilk umreye gittiğimizde kabeyi ilk gördüğünüzde yapacağınız tüm dualar kabul olur demişlerdi. Bende ilk gördüğümde heyecanla Rabbim burada bulunduğum sürece yapacağım tüm dualarımı kabul et demiştim. Dualarımdan biride her yıl oraya gitmekti demekki ona rağmen duam kabul olmamışki iki yıldır gidemedim. O yüzden duayı yaptım kabul olur değil gerçekten kabul olacak diye inanmak lazım

Canim rabbim saglikli sihhatli vatana millete hayirli evlatlar nasip etsin hepimize. Yakın bir arkadasim var 5 yil ugrastiktan sonra hamile kaldi oglu olacagini ogrendi havalara uçtu. Kocasi esimi arayip hava yapti hatta. Neyse cok sorunlu gebelik gecirdi. Oglu suan 1 yasinda ve 4 aylik bir bebek gibi.. cerrahpasa evleri oldu damak yarik bobrekler sorunlu idrar ve kalin bagirsak disarda ameliyat olmasi icin 10 kilo olmasi lazimmis daha 5 kilo yavrucak cok acı cekiyo ve beyinde de sorun var elinde oyuncak bile tutamiyor kari koca çok fena durumdalar. Yavrum cokta masum onu gordukce icim paramparca oluyor dua ediyorum iyilessin masum cocuk diye. Arkadasim bu aksam bizdeydi diyorki rabbim beni sinava tabi tuttu diyor o kadar ugrastim erkek bebek diye keske dorduz kizim olsaydi saglikli olsaydi diyor. Rabbime sukurler olsun saglikli evlatlarimiz var. Dogrumu yapiyoruz yanlistamiyiz bilemiyorum. Yuce mevlam hakkimizda hayirlisini versin dogru yoldan ayirmasin bizleri. :(

Allah affetsin bizleri o yüzden dogru dua etmek lazım hayirliysa saglikli erkek evlat diye dua etmeliyiz

Az once acilden geldim kanlı ishal oldum sabah karnım agrıyor serum taktılar bir sürü ilaç verdi doktor iki taneside antibiyotik benim hamilelik marta kaldı ama iyi olursam pazartesi kadin dogumcudan randevu almıştım ya gideceğim yumlara baktıracagim
çok gecmış olsun ıyı olursun en kısa zamanda ınşallah....

Herkesin duası kabul olacak diye birşey yok. Bize ilk umreye gittiğimizde kabeyi ilk gördüğünüzde yapacağınız tüm dualar kabul olur demişlerdi. Bende ilk gördüğümde heyecanla Rabbim burada bulunduğum sürece yapacağım tüm dualarımı kabul et demiştim. Dualarımdan biride her yıl oraya gitmekti demekki ona rağmen duam kabul olmamışki iki yıldır gidemedim. O yüzden duayı yaptım kabul olur değil gerçekten kabul olacak diye inanmak lazım

Doğru diyosun sadece merak ettim ne guzel bir kez olsun gitmissin ben onuda yapamadim

Allah affetsin bizleri o yüzden dogru dua etmek lazım hayirliysa saglikli erkek evlat diye dua etmeliyiz

cok uzuldum çok gecmış olsun allah hepımıze hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsın...bızde yöntem denıyoruz bır cok şey yapıoruz ama sonunda herşeyın hayırlısı yuce rabbım dılerse olur dıyoruz...gelenın başımızın ustunde yerı var...hepınızın gönlundekı olur ınşallah....

Az once acilden geldim kanlı ishal oldum sabah karnım agrıyor serum taktılar bir sürü ilaç verdi doktor iki taneside antibiyotik benim hamilelik marta kaldı ama iyi olursam pazartesi kadin dogumcudan randevu almıştım ya gideceğim yumlara baktıracagim

gecmiş olsun canım artık hayırlısı mart ayına da kalırsa hayırlısı böyleymiş inş düzelirsin en kısa zamanda

allah düşmanıma bile vermesin rabbim sabır versin herseyde vardır bi hayır hepimiz imtihan dünyasında yasıyoruz.hakkımızda hayırlısı diyerek dua ediyoruz canım rabbim neylerse güzel eyler ben düşük yaptım bikere olsun ah vah etmedim bundada vardır bi hayır dedim.rabbim hepimize hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin

Gijnij karbonati ne yaptın bende büyük bir surahi var ona kaynar suda eritip bir çay kaşığı kattim pek fena olmadi benim kiz bile farketmeden icmis sende böyle azdan basla belki alisirsin

allah düşmanıma bile vermesin rabbim sabır versin herseyde vardır bi hayır hepimiz imtihan dünyasında yasıyoruz.hakkımızda hayırlısı diyerek dua ediyoruz canım rabbim neylerse güzel eyler ben düşük yaptım bikere olsun ah vah etmedim bundada vardır bi hayır dedim.rabbim hepimize hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin

Evet Amin canım

Kızlar benim kaynanam bizde olduğu icin nadir zaman buluyom gecmisi okuyom ve cevap veriyom o yuzden ust üste oluyo

evde misafir olunca öyle oluyor valla kaynananda olsa annende olsa mecburen ilgilenmek gerekiyor siz oturun ben iki kızlara yazayım bari diyecek halin yok canım senin denem ne zaman olcak marttamı kaldı .

Son düzenleme:
Gijnij karbonati ne yaptın bende büyük bir surahi var ona kaynar suda eritip bir çay kaşığı kattim pek fena olmadi benim kiz bile farketmeden icmis sende böyle azdan basla belki alisirsin

Canım deneyeledim bugün giden gelenden fırsat bulamadım yarın deniycem inşallah dediğin gibidir. Peki o şekildede ph sı yüksekmi?

ayy tüylerim ürperdi okurken Rabbim biz aciz kullarını evlat kardeş eş acısıyla sınamasın kızlar çok şükür sağlıklı sıhhatli kızlarımız var bundan daha büyük mutluluk mu olur ne verirse versin Rabbim ben aralık ayında çok kafayı takmıştım burdaki diyetleri denedim kalsiyumsuzluktan dişlerimin hepsi sancıdı dişçiden çıkamadım sonra dedim ki KİM ne derse desin 'kız olmaz' desin 'erkek adamın erkek oğlu olur' desin Rabbim senin benim hakkımda hayırlı gördüğün benim için değerlidir

evde misafir olunca öyle oluyor valla kaynananda olsa annende olsa mecburen ilgilenmek gerekiyor siz oturun ben iki kızlara yazayım bari diyecek halin yok canım senin denem ne zaman olcak marttamı kaldı .

Marta kaldi inşallah tutar artik ne zamandir uğraşıyorum
Kaynanam herseyi merak ediyo ne yapiyon diye gizlicem diye aklim cikiyo

Sibel yazdıklarını okuyunca aklıma yaşadığım bir olay geldi. yazın istanbula gezmeye gitmiştik. kızım ateşlenince hastaneye gittik. bir bebek gördük masum da bir kadın yanı başında çaresiz. 4 aylık anca derseniz görseniz meğersem 2 yaşındaymış beyi kafatası büyümüyormuş o yüzden başı çok küçüktü ama kulakları büyümüştü (ağlayarak yazıyorum çok duygusalım bugünlerde) gözleride görmüyormuş kalın çerçeve taktı annesi sadece ışığı görebiliyormuş gözlüklede. sesimizi duydukça gülüyordu sabim. Sözün özü tabi etrafımızdaki kırıcı laflar bizi üzdü belkide bundan sonrada üzecek ama o an aklımıza bu olayları getirip sağlıklı kızlarımızı düşünürsek o kocakafalıların laflarına üzülmekte vazgeçeriz İnşaallah Rabbimmmm evlatla denemesin bizi sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlat nasip etsin bizlere

Back