Allah razi Oldun Kizler Burgund kontere gittim drum Herseyin Guzel gittigini
Basardigimi direncli bayan oldugumu Soledi
Siimdllik Ilac almiycam 11 Marta Kontrolum Var tiroit nasil calisiyor bakilacak
yetersizse Ilac alcam degilse almiycam
Bebek dusunursen ihtiyacin olur Ilac alirsin dedi
gurbetçim geçmişler olsun. özledik seni, muhabbetini.
bebek düşünmeye sıra gelince, ilaç konusunu tekrar görüşürsün doktorunla.
şimdilik boşver, sıhhatli ol, keyfine bak. kafanı dinle azıcık. epeydir uğraşıyorsun sen... yoruldun. dinlen, iyileş.. bebek sonraki mesele arkadaşım.
Az once acilden geldim kanlı ishal oldum sabah karnım agrıyor serum taktılar bir sürü ilaç verdi doktor iki taneside antibiyotik benim hamilelik marta kaldı ama iyi olursam pazartesi kadin dogumcudan randevu almıştım ya gideceğim yumlara baktıracagim
geçmiş olsun canım.
kızlarrrrrr azönce bebek meselesini eşimle konuştum telden güldüüü heyecanlandım dediiiiiiiiii ama tabi şuan düşünmüyorum belki yaza olmadı diğer yaza ama yöntem falan denemiycem daha öncede yazmıştım.üçüncü kızımda herşey denemiştim bunda rahat olacam son şansım ALLAHIM sağlıklı hayırlı evlatsa nasip et degilse olmasın.
aynen, Allah sağlıklı aklı başında hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...
bizimki, şımarıklık aslında.
bir de, şımarıklığı azıtıyoruz.... saat takibi yapıyoruz ilişki için, damızlık muamelesi yapıyoruz kendimize de eşimize de... sonra da, olmadı diye üzülüyoruz.
bırakalım gitsin bence de..... ne tutarsa başımızla beraber :)
geçen arkadaşım geldi iki kızı olan yöntem falan hiçibirşeyden haberi yok kızın oda sanırsam rastgele yapacak
inanma kuzum, yöntem möntem bişeyden haber olmayanlardan kork. asıl enteresan yöntemler onlarda bence.
söylemiyorlar, istemiyor havalarında doğuruyorlar :) sinsi takılıyorlar bence.
geçen sene, bizim köyde, süt aldığımız teyze takılmıştı bana. bebek çalışmalarımdan ve araştırmalarımdan tabiki haberi bile yoktu.
'napıyorsun, kızın üstüne oğlan almıyor musun sen daha?' dedi bana.
'nasıl yani, nerden biliyim erkek olacağını' dedim.
'aaa... sorsana madem büyüklerine sen. azıcık akıl fikir alsana kızanım' dedi bana :)
'git şimdi adet bitince, banyolanmadan evvel gör kocanı, sonra haftada 1 gör. bol bol et ye, süt içme. kocandan sonra, dön sağına yat' demişti bana...
teeeeee 80 yaşındaki sütçü teyze bunu söyleyen..
bugün, yöntem möntem bilmeyen denemeyen varsa, ben de elif değilim vballa :)))))
dün bir akıntım geldi şaşırdım çoktan beri uzayan akıntım yoktuya dün çok koyu yumuşak değildi uzayan şeffaf birden geldi sabah kuruydum bakalım doktor yarın ne diyecek çatlamışmı bu akıntı yum.başlıyormu çatlama akıntısımı acaba
ahanda o işte.. kaçırmadın inşallah o arayıp bulamadığımız akıntıyı bacım :)
kaza süsü mü...
ben vericem.
ben herkese, kaza süsü verecem.
bi siz biliyorsunuz benim çabaladığımı valla. bi de doktorum. bi de eşim tabi. bu kadar yani...
anam bile bilmiyor..
hamile kalırsam, 'ya nerden çıktı şimdi' havası yapıcam. moda böyle :)))