- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #48.421
gurbetçim geçmişler olsun. özledik seni, muhabbetini.
bebek düşünmeye sıra gelince, ilaç konusunu tekrar görüşürsün doktorunla.
şimdilik boşver, sıhhatli ol, keyfine bak. kafanı dinle azıcık. epeydir uğraşıyorsun sen... yoruldun. dinlen, iyileş.. bebek sonraki mesele arkadaşım.
geçmiş olsun canım.
aynen, Allah sağlıklı aklı başında hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...
bizimki, şımarıklık aslında.
bir de, şımarıklığı azıtıyoruz.... saat takibi yapıyoruz ilişki için, damızlık muamelesi yapıyoruz kendimize de eşimize de... sonra da, olmadı diye üzülüyoruz.
bırakalım gitsin bence de..... ne tutarsa başımızla beraber :)
inanma kuzum, yöntem möntem bişeyden haber olmayanlardan kork. asıl enteresan yöntemler onlarda bence.
söylemiyorlar, istemiyor havalarında doğuruyorlar :) sinsi takılıyorlar bence.
geçen sene, bizim köyde, süt aldığımız teyze takılmıştı bana. bebek çalışmalarımdan ve araştırmalarımdan tabiki haberi bile yoktu.
'napıyorsun, kızın üstüne oğlan almıyor musun sen daha?' dedi bana.
'nasıl yani, nerden biliyim erkek olacağını' dedim.
'aaa... sorsana madem büyüklerine sen. azıcık akıl fikir alsana kızanım' dedi bana :)
'git şimdi adet bitince, banyolanmadan evvel gör kocanı, sonra haftada 1 gör. bol bol et ye, süt içme. kocandan sonra, dön sağına yat' demişti bana...
teeeeee 80 yaşındaki sütçü teyze bunu söyleyen..
bugün, yöntem möntem bilmeyen denemeyen varsa, ben de elif değilim vballa :)))))
ahanda o işte.. kaçırmadın inşallah o arayıp bulamadığımız akıntıyı bacım :)
kaza süsü mü...
ben vericem.
ben herkese, kaza süsü verecem.
bi siz biliyorsunuz benim çabaladığımı valla. bi de doktorum. bi de eşim tabi. bu kadar yani...
anam bile bilmiyor..
hamile kalırsam, 'ya nerden çıktı şimdi' havası yapıcam. moda böyle :)))
yalelim bende gaçtiğimiz mayısta denemeye başladım bacım arda bir hamişliğim olduğu için 2 ay deneme olmadı ama canıma yetti kız benle denemeye başlayan herkes bebeğını kucağına aldı bacım offf erkek kız bosverdım bebek istiyorum sadece artıkkhaziran, temmuz, ağustos, eylül, ekim, kasım, aralık, ocak .. 8 ay bitti. 9. ayımdayım nasipse..:18:
allahın bir bildiği vardır muhakkak, en hayırlı zamanı bekliyordur meleklerimizi göndermek için.
Son düzenleme: