• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

gurbetçim geçmişler olsun. özledik seni, muhabbetini.
bebek düşünmeye sıra gelince, ilaç konusunu tekrar görüşürsün doktorunla.
şimdilik boşver, sıhhatli ol, keyfine bak. kafanı dinle azıcık. epeydir uğraşıyorsun sen... yoruldun. dinlen, iyileş.. bebek sonraki mesele arkadaşım.

geçmiş olsun canım.

aynen, Allah sağlıklı aklı başında hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...
bizimki, şımarıklık aslında.
bir de, şımarıklığı azıtıyoruz.... saat takibi yapıyoruz ilişki için, damızlık muamelesi yapıyoruz kendimize de eşimize de... sonra da, olmadı diye üzülüyoruz.
bırakalım gitsin bence de..... ne tutarsa başımızla beraber :)

inanma kuzum, yöntem möntem bişeyden haber olmayanlardan kork. asıl enteresan yöntemler onlarda bence.
söylemiyorlar, istemiyor havalarında doğuruyorlar :) sinsi takılıyorlar bence.

geçen sene, bizim köyde, süt aldığımız teyze takılmıştı bana. bebek çalışmalarımdan ve araştırmalarımdan tabiki haberi bile yoktu.
'napıyorsun, kızın üstüne oğlan almıyor musun sen daha?' dedi bana.
'nasıl yani, nerden biliyim erkek olacağını' dedim.
'aaa... sorsana madem büyüklerine sen. azıcık akıl fikir alsana kızanım' dedi bana :)
'git şimdi adet bitince, banyolanmadan evvel gör kocanı, sonra haftada 1 gör. bol bol et ye, süt içme. kocandan sonra, dön sağına yat' demişti bana...
teeeeee 80 yaşındaki sütçü teyze bunu söyleyen..
bugün, yöntem möntem bilmeyen denemeyen varsa, ben de elif değilim vballa :)))))

ahanda o işte.. kaçırmadın inşallah o arayıp bulamadığımız akıntıyı bacım :)

kaza süsü mü...
ben vericem.
ben herkese, kaza süsü verecem.
bi siz biliyorsunuz benim çabaladığımı valla. bi de doktorum. bi de eşim tabi. bu kadar yani...
anam bile bilmiyor..
hamile kalırsam, 'ya nerden çıktı şimdi' havası yapıcam. moda böyle :)))

haziran, temmuz, ağustos, eylül, ekim, kasım, aralık, ocak .. 8 ay bitti. 9. ayımdayım nasipse.. :ssz: :18:

allahın bir bildiği vardır muhakkak, en hayırlı zamanı bekliyordur meleklerimizi göndermek için.
yalelim bende gaçtiğimiz mayısta denemeye başladım bacım arda bir hamişliğim olduğu için 2 ay deneme olmadı ama canıma yetti kız benle denemeye başlayan herkes bebeğını kucağına aldı bacım offf erkek kız bosverdım bebek istiyorum sadece artıkk

Son düzenleme:
haziran, temmuz, ağustos, eylül, ekim, kasım, aralık, ocak .. 8 ay bitti. 9. ayımdayım nasipse.. :ssz: :18:

allahın bir bildiği vardır muhakkak, en hayırlı zamanı bekliyordur meleklerimizi göndermek için.

git bir ay öncesine,mayısta başladım :50:

bu arada kızlar..
biz cumartesi sabah aç karnına hastahaneye gittik.

kızımın aç tahlillleri vardı. kan-idrar* kaka istemişti doktoru.. 4 yaş kontrolleri için.
gittik babasıyla beraber.

gitmişken, 4günlük cinsel perhizliyken..... üreme merkezine götürdüm benimkini.

dedim bak, otel odası gibi burdaki odalar. içinde banyosu var, mutfağı var, şahane oturma takımı var.. televizyonu var, içinde filmleri var... çok güzel bu hastahanede odalar.
bu odada sperm veriliyor.
öyle ordan burdan duyduğun gibi, bi küçük odaya sokulup, içerde ne olduğu herkesçe biliniyor.. diye bişey yok yani... dedim.

şaşırdı benim kociş.
hakkatten güzelmiş, kötü hissedecek bişey yok.

yanyana 4 tane sperm alma odası yapmışlar bi koridorda. koridorda başka odalar da var. yumurta toplama odası, laboratuvar, film çekme odası, yerleştirme odası... falan filan.. koridor kalabalık yani.
o koridora girince, dışarda kalanların, içerde hangi odaya girdiğini görmesi imkansız.
odadan çıkınca, elindeki bardağı, şu laboratuvarın camının önüne bırakacaksın, kimse de görmeyecek seni.
gir içerde, işini hallet, banyonu yap, rahatla, ver bardağı laboratuvara... gel dışarı.... dedim.

aslında içeri eşli alıyorlarmış. üreme merkezi olduğu için, eşinle girebiliyormuşsun...
ama yanımızda ufaklık vardı. olmadı :))))

biz Begümle bekledik kafede, kahvaltımızı yaptık.. eşim gitti, sperm verdi, banyosunu yapmış, stresini atmış.. geldi :)))
bugün sonuçları alacak nasipse

nihayet, sperm testini yaptırttırdım yani benim kocişe..

bu arada kızlar..
biz cumartesi sabah aç karnına hastahaneye gittik.

kızımın aç tahlillleri vardı. kan-idrar* kaka istemişti doktoru.. 4 yaş kontrolleri için.
gittik babasıyla beraber.

gitmişken, 4günlük cinsel perhizliyken..... üreme merkezine götürdüm benimkini.

dedim bak, otel odası gibi burdaki odalar. içinde banyosu var, mutfağı var, şahane oturma takımı var.. televizyonu var, içinde filmleri var... çok güzel bu hastahanede odalar.
bu odada sperm veriliyor.
öyle ordan burdan duyduğun gibi, bi küçük odaya sokulup, içerde ne olduğu herkesçe biliniyor.. diye bişey yok yani... dedim.

şaşırdı benim kociş.
hakkatten güzelmiş, kötü hissedecek bişey yok.

yanyana 4 tane sperm alma odası yapmışlar bi koridorda. koridorda başka odalar da var. yumurta toplama odası, laboratuvar, film çekme odası, yerleştirme odası... falan filan.. koridor kalabalık yani.
o koridora girince, dışarda kalanların, içerde hangi odaya girdiğini görmesi imkansız.
odadan çıkınca, elindeki bardağı, şu laboratuvarın camının önüne bırakacaksın, kimse de görmeyecek seni.
gir içerde, işini hallet, banyonu yap, rahatla, ver bardağı laboratuvara... gel dışarı.... dedim.

aslında içeri eşli alıyorlarmış. üreme merkezi olduğu için, eşinle girebiliyormuşsun...
ama yanımızda ufaklık vardı. olmadı :))))

biz Begümle bekledik kafede, kahvaltımızı yaptık.. eşim gitti, sperm verdi, banyosunu yapmış, stresini atmış.. geldi :)))
bugün sonuçları alacak nasipse

nihayet, sperm testini yaptırttırdım yani benim kocişe..
kız ne iyi bi hastaneymiş o öyle :27: valla çok tehlikeli bi hatunsun sen...kızı dr a diye götür,kocişe test yaptır...çok fenasın çokkkk...ama iyi olmuş,stressiz hallolmuş...bakalım sonuçlar nasıl çıkacak,inşallah iyi çıkar

hem ticaret hem ziyaret diyelim :9:

çok seslendim kız sana,yalel nerdesiiinn diye...nilüfer ve küçük metro civarında gezdik...metroda bakındım aha bu elif mi acaba diye,sonra dedim cıkss olamaz bunun oğlu var diye :9:
süre beni de umutsuzluğa düşürüyor malesef...yaş aldı başını gidiyor ve aleyhimize işliyor...bebeğin cinsiyetinden çok sağlığı için endişeleniyorum artık :43:

hadi öyle diyelim :) bi daha gelince haberleşelim, görüşelim...
evim, tam metro marketin karşısında bu arada :)))

evet evet, aynen ben de endişeleniyorum artık. zaman alayhimize işliyor... yaş gidiyor... sabır tükeniyor...
cinsiyetten geçtim geçicem modundayım...
geçen ay tam koyvermiştim, amaaan nolursa olsun moduna geçmiştim.... son anda ayıldım, yine takıldım zaman konusuna. geçirdim geçen ayı boşa.
deneseydim, tutacak mıydı, sanmıyorum.
ne olduysa oldu.. aylardır tıkandık bacım.

yalelim bende gaçtiğimiz mayısta denemeye başladım bacım arda bir hamişliğim olduğu için 2 ay deneme olmadı ama canıma yetti kız benle denemeye başlayan herkes bebeğını kucağına aldı bacım offf erkek kız bosverdım bebek istiyorum sadece artıkk

ah eylül ya...
ben aslında 1,5 senedir denemelerdeyim. geçen sene ağustosta başlamıştım. eylülde, kuzenim hamile kaldı. ben de kaldım. aynı anda doğuracaktım (ilk kızlarımız da 15 gün aralı doğdular)... ama o bebeğim düştü.
sonra3 ay deneme yapmadım. ocakta yeniden denedim, şubatta denedim, martta denedim.. olmadı. nisan mayıs boş geçtim, annem rahatsızdı çok. onunla ilgilendim.
işte.. haziranda yeniden başladım.
o kuzenimin kızı oldu, bebek yürümeye başladı. ben hala debeleniyorum, üzülüyorum çok.

beeenn ben :43: bi ben kalamadım...bazen diyorum Allahım olmayacak mı? ben de bebek istiyorum artık...eşim de kızıyo,yetti erkek bebek sevdan,ben kız erkek farketmez demiyomuyum sana diye kızıyo...kızlar artık ümidi kesti benden,kardeş istiyoruz bile demiyolar :43:

aynen canım 50 li testler bozuk çıkıyor bencede,çözemedim ama bana kalırsa 50 li de sorun yaşanıyo ve çatlamayı tam olarak vermiyo...

kübrayı bende çok merak ediyorum...haftası geldi yok ortalarda,inşallah sağlıcakla kucağına almıştır bebeğini...sonrasında problem diyordu,yani doğumdan sonra...inşallah iyidirler...

ay evet yaa kafama göre kullandım...eğer kist olsaydı sancı olurdu ama bende olmadı hem reglim erken geldi hemde ne sancı hiç birşey olmadı ve yeni yum yaklaşıyor herşey yolunda çok şükür ama bi daha içmem klomen falan...hiç yardımı olmadı :50:
ayrıca 10. ayımdayım denemelerde :43: dr a gitmem mi canım ya aylardır dr lardayım,yum takipleri çat iğneleri tahlil test aklına ne gelirse :31: geçen ay saldım gitti,gün aşırı denedim nerdeyse ama yine olmadı,vakti saati var ne diyeyim

dr gittiysen sorun yuoksA zamana bırak aklına takma canım kafaya takıncada olmuyormuş

kız ne iyi bi hastaneymiş o öyle :27: valla çok tehlikeli bi hatunsun sen...kızı dr a diye götür,kocişe test yaptır...çok fenasın çokkkk...ama iyi olmuş,stressiz hallolmuş...bakalım sonuçlar nasıl çıkacak,inşallah iyi çıkar

acıbadem hastahanesi.

kızımın doktoru orda. sabahat hanım, çok memnunum. bursalılara tavsiye ederim.

kendime de kadın doğumcu olarak, aylin hanımda karar kıldım. o da acıbademde. üreme merkezi doktoru.
artık bunca aydır çabalayınca, normal kadın doğumcuya gitmek yerine, üreme merkezine gitmeyi uygun buldum bu aydan itibaren. tüp bebek falan gerekirse, doktorumu ordan seçeyim bari dedim.

perşembe günü kızımı doktora götürünce gitmiştim üreme merkezine, sperm testini nerde aldıklarına bakmıştım. o sebeple, bilerek ve daha önceden görmüş olmanın rahatlığı ile götürdüm adamı.
zorla götürdüm ama, napalım artık.... o da beni germeseydi, 'vermem vermem, giremem ben o odalara, herkes benim içerde naptığımı bilecek,'' falan filan diye üzmeseydi.

neyse, şimdi aradım laboratuvarı, çıkmış sonuçları. ama söylemiyorlar telefonda.
doktorumu aradım, ameliyattaymış.
not bıraktım.
hemen arayacak beni çıkınca, bakacak sonuçlara...
meraktan çatlamak üzereyim

inanmıyorum yaa,ne gezdik hem de oralarda..doğuş otomative girelim dedi eşim,arabasını değiştirecek,yürüye yürüye dolaştık oralarda,bi de metroya girelim tam olsun dedik...demek camdan baksan görecekmişsin beni :46:

Ben ilk oglumda yaptıklarimin tam tersini yaptim ama ikincide erkek oldu sunu diyebilirim şeffaf uzayan akintin olduktan hemen sonra ilişkiye girme aksamina yada ertesi güne iliski olsun yanliz ilk geldiğinde gormen lazim akintiyi birde ilk sen orgazim olma hatta hic olma mümkünse öncesinde sik gün asidi korunmali ilişkin olsun birde avsiyem vücudunu iyi tabi yumurtlama gününü belirtilerini II tespit et benim gibi yanilma otomatik hesaplayicilara güvenme ovu. kiti kullan ben şeffaf akintiyi görür görmez ilişki yaptim bu yanlismis kiz için.BN krizi bulamadim inş sizin gönlünüzden gecen olur

teşk ederi,m peki şeffaf akıntıyı gördükten sonra ilişkide bulunulmmaası lazımmış kız için öncesi olması lazımmış uzayan akıntıdan sonra olursa yumurtanın çatlama zamanına denk geliyormuş birde ben bebek düşündügüm zmaan dr gidip 2 ay yumurta takibi yaptıracam sırf yumurtlama gününü ögrenmek için

beeenn ben :43: bi ben kalamadım...bazen diyorum Allahım olmayacak mı? ben de bebek istiyorum artık...eşim de kızıyo,yetti erkek bebek sevdan,ben kız erkek farketmez demiyomuyum sana diye kızıyo...kızlar artık ümidi kesti benden,kardeş istiyoruz bile demiyolar :43:

ben kesmedim ümidi senden.
anca beraber kanca beraber apranax

aylardır öyle böyle beraberiz burda... acı tatlı çok şey paylaştık.
ben çok şey öğrendim senden. çok önemli şeyler öğrendim.
meğer öncesinde hiç bişey bilmiyormuşum.. ufkumu açtın hakkatten. çok samimi söylüyorum bunu ben.

umutsuzluk yok arkadaşım. olacak!
o bebeler bu göbüşlere düşecek!
budur!

dr gittiysen sorun yuoksA zamana bırak aklına takma canım kafaya takıncada olmuyormuş

hahahahaha.. kız allah seni iyi etsin emi :)
nasıl olacak o kafaya takmamak acaba?

inanmıyorum yaa,ne gezdik hem de oralarda..doğuş otomative girelim dedi eşim,arabasını değiştirecek,yürüye yürüye dolaştık oralarda,bi de metroya girelim tam olsun dedik...demek camdan baksan görecekmişsin beni :46:

tam metroya bakıyorum şu anda.. manzaram bu yani :))) balkonda çayım sigaram bilgisayarım keyif yapıyorum...
stres dolu keyif:) nasıl bişeyse artık..
sen benim mahallede benim muhitte dolanmışsın, haber vermemişsin.... seni deli dana seniiiiiii :)))

teşk ederi,m peki şeffaf akıntıyı gördükten sonra ilişkide bulunulmmaası lazımmış kız için öncesi olması lazımmış uzayan akıntıdan sonra olursa yumurtanın çatlama zamanına denk geliyormuş birde ben bebek düşündügüm zmaan dr gidip 2 ay yumurta takibi yaptıracam sırf yumurtlama gününü ögrenmek için

valla, allah kolaylık versin arkadaşım.
git doktora, yaptır... hepimiz o amaçla gidiyoruz, takip ettirip ettirip dönüyoruz :) inşallah, boşa çıkmaz gidiş gelişlerin.
benim özel sigortam da yok. sgk da geçmiyor üreme merkezinde. şahane masraflar yapıyorum sürekli :) daha hamiş olamadan döktüm dünyanın paralarını valla.... kaldıktan sonrasını hiç bilemiyorum..

kız olması için, çok kolay her şey.
ben sana diyorum..... yaz bi kenara bacım :)
- süt ve sütlü ürünler bol tüketilecek.
- kırmızı et tüketimini sıfıra kadar düşürmeye çalışmaya gerek yok. ama az tüket
- balık, tavuk, bol sebze... hamur işi falan ye bol..
- sirke tüket. limonu çıkart hayatından
- sık ilişki... sürekli ilişki.. iki günde bir yakala adamı
- yumyum zamanına takılma, kapat gözünü, bak keyfine...
- illa yumyum zamanı bilecem diyorsan da bil. daha iyi olur. o günlerde sık ilişki yaparsın. her gün ilişki moduna geçersin.

çok basit yani.
sen erkeği tutturup çıkartmış kadınsın, kızı tutturmak çok kolay. yaparsın, üzülme yani.

ben kesmedim ümidi senden.
anca beraber kanca beraber apranax

aylardır öyle böyle beraberiz burda... acı tatlı çok şey paylaştık.
ben çok şey öğrendim senden. çok önemli şeyler öğrendim.
meğer öncesinde hiç bişey bilmiyormuşum.. ufkumu açtın hakkatten. çok samimi söylüyorum bunu ben.

umutsuzluk yok arkadaşım. olacak!
o bebeler bu göbüşlere düşecek!
budur!

hahahahaha.. kız allah seni iyi etsin emi :)
nasıl olacak o kafaya takmamak acaba?
takmıyacaksın işte hamileliğe odaklanmayacaksın psikolojik olarak yumurta döllenmiyor benm arkadaşımın senelerce olmadı hiç bir soryun yoktu olanda düştü dr psikolojik dedi dogum kontrol hapı verdi mesela bende kafaya takarım ay olacakmı bu ay olmayacakmı diye ben kpss hazırlanıyorum kursa gidiyorum kpss sınavıo temmuzda sırf haziranda deneme yapacamki sınavı düşünmekten hamileliği düşünmeyim diye :) yoksa diyetim mayısta başlamaktı :3:

takmıyacaksın işte hamileliğe odaklanmayacaksın psikolojik olarak yumurta döllenmiyor benm arkadaşımın senelerce olmadı hiç bir soryun yoktu olanda düştü dr psikolojik dedi dogum kontrol hapı verdi mesela bende kafaya takarım ay olacakmı bu ay olmayacakmı diye ben kpss hazırlanıyorum kursa gidiyorum kpss sınavıo temmuzda sırf haziranda deneme yapacamki sınavı düşünmekten hamileliği düşünmeyim diye :) yoksa diyetim mayısta başlamaktı :3:

:) kolaylıklar dilerim.

aslında doğru, ben kızım için de 5 ay denedim olmadı. mayıs ayında, tamamen umutsuzken, artık tüp bebek merkezlerini araştırmaya başlamışken.... bi baktım hamiş olmuşum. kafaya takmadan yani. 'nasılsa olmuyor' derken.. olmuştu.

kafaya takmamak önemli ama, zor.

neyse ben şimdi doktorumu bekliyorum.
test sonucumuzu ve beni ne zaman çağıracağını merakla bekliyorum.

kızlar, yarın günüm var.
bana gelecek akrabalar.

bi avcı böreği yapıyım diyorum.. kıymalı çeşit olsun.
bir de peynirli bişey yapıyım diyorum... ama ne yapacağımı bilemedim. yufkalı bişey yapmıyım, ikisi de hazır yufkalı olmasın... ama öyle mayalı beklemeli şeyleri de hiç beceremem ben.
kolay bi elde yapma tarifiniz var mı?

bir yaptığınız ve çok beğenilen bi salata tarifiniz var mı?
bende bisürü salata var.. ama ben hem kendime geldiklerinde, hem anneme geldiklerinde, hem anneanneme geldiklerinde.. hep kendim yaptığım için ikramları... artık özel tariflerim tıkandı. bildikleri bişey yapmıyım diyorum. ama genel kabul görecek bi tarif de bulamadım.

sebzeli bi salata olsun...
börülce salatası, bulgur salatası, şehriye salatası, julyen salata, karnabahar salatası, brüksel lahanası salatası, patates salatası.. olmasın :) değişik başka bi karışımlar varsa, söyleyin gari

Son düzenleme:
:) kolaylıklar dilerim.

aslında doğru, ben kızım için de 5 ay denedim olmadı. mayıs ayında, tamamen umutsuzken, artık tüp bebek merkezlerini araştırmaya başlamışken.... bi baktım hamiş olmuşum. kafaya takmadan yani. 'nasılsa olmuyor' derken.. olmuştu.

kafaya takmamak önemli ama, zor.

neyse ben şimdi doktorumu bekliyorum.
test sonucumuzu ve beni ne zaman çağıracağını merakla bekliyorum.

teşkler inşallah hayırşlıs sonuçlar alırsın

teşkler inşallah hayırşlıs sonuçlar alırsın

bekliyorum valla işte... sabrım kalmadı. ne dese, kabulüm :)
inşallah sıkıntı çıkmaz da, bi de o konuyla uğraşmak gerekmez.
kociş de gerildi, belli etmiyor ama, sıkıntıya girdi, sonuç gelene kadar kurdeşen dökmez inşallah :)))

neyse.. ben şimdi yarınki mönüyü düşünüyorum. napıyım kızlar? var mı tavsiyeniz? hadi dağıtalım kafaları :)
benim doktor ameliyatta, çıksın diye beni arasın diye bekliyorum... offff

tam metroya bakıyorum şu anda.. manzaram bu yani :))) balkonda çayım sigaram bilgisayarım keyif yapıyorum...
stres dolu keyif:) nasıl bişeyse artık..
sen benim mahallede benim muhitte dolanmışsın, haber vermemişsin.... seni deli dana seniiiiiii :)))

valla, allah kolaylık versin arkadaşım.
git doktora, yaptır... hepimiz o amaçla gidiyoruz, takip ettirip ettirip dönüyoruz :) inşallah, boşa çıkmaz gidiş gelişlerin.
benim özel sigortam da yok. sgk da geçmiyor üreme merkezinde. şahane masraflar yapıyorum sürekli :) daha hamiş olamadan döktüm dünyanın paralarını valla.... kaldıktan sonrasını hiç bilemiyorum..

kız olması için, çok kolay her şey.
ben sana diyorum..... yaz bi kenara bacım :)
- süt ve sütlü ürünler bol tüketilecek.
- kırmızı et tüketimini sıfıra kadar düşürmeye çalışmaya gerek yok. ama az tüket
- balık, tavuk, bol sebze... hamur işi falan ye bol..
- sirke tüket. limonu çıkart hayatından
- sık ilişki... sürekli ilişki.. iki günde bir yakala adamı
- yumyum zamanına takılma, kapat gözünü, bak keyfine...
- illa yumyum zamanı bilecem diyorsan da bil. daha iyi olur. o günlerde sık ilişki yaparsın. her gün ilişki moduna geçersin.

çok basit yani.
sen erkeği tutturup çıkartmış kadınsın, kızı tutturmak çok kolay. yaparsın, üzülme yani.

ben 26 günde bir adet oluyorum 6 gün sürüyor ama adetten sonra ilişkiden korkuyorum adetim bitti ertesi gün tek ilişkiyle hamile kaldım ondan sonrası korunmuştum adetten sonra nasıl olsa olmaz demiştim inan varya kimin desi varsa ona o kolay geliyor banada erkek bebek kolay gibi geliyor ama benmde ilki kız olsaydı belki erkek bebeği tutturmak zor gelecekti tavsiyelerin için teşk ederim cnm allah sanada sağlıklı bir erkek bebek nasip etsin inşallah

Yazdıklarınızı okudum ama tek tek cevap vermedim. Şimdi şunu demek istiyorum öncelikle stres hem kadında hem erkekte bebek yaparkene olmaması lazım. Biz tüp bebek yaptırdığımızda ilk sefer için diyorum eşim okadar stres ve utançla sperm vermişki o verdiği spermle döllenen embriyoların hiçbiri sağlıklı çıkmadı. İkinci defa ise eşimlebbirlikte bende girdim eşim daha rahattı o sperm ile döllenen embriyolar sağlıklı çıktı. Sizce bu bir tesadüf olabilirmi? Bana transfer yapıldığı zaman okadar stres yaptımki tutacakmı tutmayacakmı düşünmekten yemek bile yiyemez hale gelmiştim. Ve dr okadar rahminin temizki cam gibi tutmamasına imkan yok demişti ama tutmadı. Sonra normal yoldan denedik yum takibi ile halvet gecesi sırf eşimde çok geç bölgesel soğuk duş yaptığımız için ve tam sertleşme olmadı öyle yaptık diye bu seferde onu kafaya taktım neymiş erkek bebek için derin ilişki olması lazımmış diye. Ve sonuç 5. Haftada düştü. Yani neymiş relaks olacakmışız yapabildiklerimizi yapıp yapamadıklarımız için üzülmeden Rabbim dilerse her şekilde verir diye düşünmek lazımmış.

ben 26 günde bir adet oluyorum 6 gün sürüyor ama adetten sonra ilişkiden korkuyorum adetim bitti ertesi gün tek ilişkiyle hamile kaldım ondan sonrası korunmuştum adetten sonra nasıl olsa olmaz demiştim inan varya kimin desi varsa ona o kolay geliyor banada erkek bebek kolay gibi geliyor ama benmde ilki kız olsaydı belki erkek bebeği tutturmak zor gelecekti tavsiyelerin için teşk ederim cnm allah sanada sağlıklı bir erkek bebek nasip etsin inşallah

haklısın.
aslında biz burda topikte, büyük çoğunluk 'erkek' çabasındayız. o sebeple, bize zor görünüyor.

geçen gün hastahanede kadının biri ile konuştuk. ahbi kızım olsa diyordu. 2 oğlu varmış.. benim kızımı görünce, gözleri doldu. artık gelin sahibi olucam, kızı tutturamadım daha diyordu.
ilk oğlu 16 yaşındaymış, ikincisi 8 yaşında. 3. istiyor, kız olsun diye geliyormuş üreme merkezine. yumyum zamanını kolluyor....

dedim, ondan kolay ne var, kapa gözünü, takıl iki günde bir...
ben de erkeği tutturamıyorum.. uğraşıyorum.
o da bana dedi.. ondan kolay ne var diye :)
gülüştük, bekledik sıramızı.

velhasıl dediğin gibi, elinde ne varsa, öbürü zor geliyor...

Back