Süper Anneler - 2011

yalannnn külliyen yalan...gözümle gördüm bizim test sonuçlaını...1 haftada 2 ye katlandı hız 3e katlandı hatta....
proxeed ama ilaç değil komple vitamin..ara netten..toz şase,portakal suyuyla içirdim

ben kocalara bu sayfaları okutmayı yanlış buluyorum valla.
psikolojileri hırpalanır çok :))))

benimki 2-3 sene evvel bi okumuştu. benim dedikodularımı, bu bebek muhabbetlerimi falan..... 2 gün konuşmadı benimle. 'bütün özellerimizi dökmüşsün' diye :)
şimdi, ilişki saatine kadar sizinle konuştuğumu, hatta pozisyon bile tartıştığımı görse.... beni boşar mı acaba :)))

kiz o yeteri kadar okuyo zaten kafada sac kalmadi doktora yapiyo simdi birde 3. üniversiteye basladi.daha fazla okursa helede burayi okursa kafayi siyirir.

kızım buraya benzer mi,hayat üniversitesi bizimki benimki diyo,dr a gidince sakın bildiklerinin hepsini anlatma,kadın gömleği çıkarıp sana verir diyo

yalannnn külliyen yalan...gözümle gördüm bizim test sonuçlaını...1 haftada 2 ye katlandı hız 3e katlandı hatta....
proxeed ama ilaç değil komple vitamin..ara netten..toz şase,portakal suyuyla içirdim

onu diyorum işte.
şu anda, 3 ay önce oluşmuş olan spermlerin kalitesini değiştirmiyoruz. sadece miktarını ve hızlarını arttırabiliyoruz. ph, 3 ay önce oluşan ph yani. bugünkü ek takviyelerle, içerde çıkmayı bekleyen spoşların yapısı değişmiyor.

ne diyonuz? proxeed... bu ay bana yarar mı? alayım mı?

Allah korusun..benimkide geçmişi siliyorum diye bozuk çalıyo....ama nikimi falan bilmiyo...bi kere sultanı ben sanmıştı,hamilemisin diye gezmişti bütün gün peşimde

bacı sizin test sonucu nasıldı? eğer düşük değilse hiç kullanma...

kızım buraya benzer mi,hayat üniversitesi bizimki benimki diyo,dr a gidince sakın bildiklerinin hepsini anlatma,kadın gömleği çıkarıp sana verir diyo

hihohohohho haklı adamlar.

eşim de geçen gün, 'boşa veriyorsun doktoraa muayene paralarını' dedi. 'neden' dedim :)
'zaten sürekli kendin koyuyorsun teşhisi, kendin yapıyorsun kafanda tahlillleri... ne diye gidiyorsun doktora'... demişti.

kızım için de ben pek gitmem doktora. kendim hallederim.
şimdi kendimi de kendim halledecem....
bi de sperm testi yapabilsem.

dışarı boşalınca, gözümle anlayabileceğim bişey var mı ya? illaki o teste götürmem lazım di mi?
nasıl götürcem ben ya bunu... adam vermiyorum bu ay diyor gene bana... tutmazsa öbür aymış test... deliricem ben yaaa

alıcam bi plastik bardağa.. acil şekilde gidip vericem hastahaneye bence. ama banyo yapamadan öylece gidicem. hastahane uzak. 15-20 dakkada ulaştırmak lazımmış. banyoyla zaman harcayamam yani.
öfffffffffffffffff ne etçem ya ben?

Allah korusun..benimkide geçmişi siliyorum diye bozuk çalıyo....ama nikimi falan bilmiyo...bi kere sultanı ben sanmıştı,hamilemisin diye gezmişti bütün gün peşimde

hehehe hatirliyorum o günü ben cocuklari almaya cikiyorum yazmistim esin gelmis okumus bu senmisin demis sana.valla ben yakalanirsam kötü olur bende gecmisi temizliyorum hergün.

Kabul etmiyorum. Benim eşimin yıllardır kulağında iltihap vardır arada tekrarlar tekrarlayıncada antibiyotik kullanması lazım. Biz deneme yapacağımız ay spermlere etki etmesin diye izin vermedim ilaç alsın. Hatta bunu gittiğim yum takibi yapan dr söyledim. Kullansın daha sizin halvete 10 gün var ozamana kadar etkisi geçer hatta yeni spermlerde oluşur dedi alakası yok demişti. Bende dr yalancısıyım

kızlar dışarı çıkıyorum görüşürüzzzzzzzzz

elimizde birde ultrason aleti olsa hic gitmeyiz heralde doktora.
kiz sen sperm testini bakarak nasil anliycanbence plastik bardakla götürme agzi kapakli kaplar var iste labaratuvardan yada eczaneden ona koyda götür.

bende cikiyorum esim aradi restoranttan yer ayirtmis yemege götürecekmis aksama.kalkiymda hazirlaniyim bari.

benimki biliyor.
yeni evliyken açmıştım ben bu üyeliğimi. o zaman her şey ortadaydı. gizli saklı yoktu.... malum o dönemler öyledir ya :)

biliyor yani yalel olduğumu. ama vakti yok şu ara, çok yoğun çalışıyor... girip bakmıyordur.
eskiden bi ara girip okuyordu.
o ziyaretçilerden biri benimkiydi yani :)))) kesin eminim, ima ediyordu akşama bana çünkü bişeyleri.
sonra da işte, patladı bigün... her şeyi döküyorsun millete, ne biçim bişeysin sen diye :)))) küstü, konuşmadı 2 gün.
sonra ben ikna ettim, sildim üyeliğimi diye.
ama geçen ay keşfetti yine kk'ya takıldığımı. kesin denemiştir sayfaları... yalel burda mı diye bakmıştır :)))
ama keşfetseydi nereye ne yazdığımı, konuştuklarımızı falan.... yerdi benim beynimi.

bacı sizin test sonucu nasıldı? eğer düşük değilse hiç kullanma...
test yok güzelim ortada.
3-4 ay evvel bi kasık ağrısı sebepli, spermde iltihap tahlili istediydi doktor.
o sırada sayım da yaptırdım.. dedi bana. ben görmedim. her şey normalmiş, bi sıkıntı yok dedi.
inandım, yalan söylemez çünkü. boşa uğraştırmaz böyle. sorun olsaydı, çare bakardık muhakkak.

ama şimdi gidip vermiyor yeniden. sinir oluyorum ben ya...
gidip orda kendi kendine saçmalık geliyormuş ona bu olay. deli miymiş o, durup dururken... girip bi odada takılacakmış... herkes bilecekmiş içerde ne iş yaptığını... falan filan....

Bende geçen götürecektimde eşim kabul etmemişti Dr spermi koltuk altında vücut ısınında getirmeniz lazım demişti. Başka türlü sonuç doğru çıkmıyor. Birde senin banyo ile ne alakan var neticede sperm verileceği zaman p. Islanmaması lazım. Adam tek başına halletsin yani.

bende cikiyorum esim aradi restoranttan yer ayirtmis yemege götürecekmis aksama.kalkiymda hazirlaniyim bari.

İyi eğlenceler canım. Bizimkide yarın kutlayacakmış sevgililer gününü bugün anlamı başkaymış kutlamayacakmış. :)

hehehe hatirliyorum o günü ben cocuklari almaya cikiyorum yazmistim esin gelmis okumus bu senmisin demis sana.valla ben yakalanirsam kötü olur bende gecmisi temizliyorum hergün.
ben temizlemiyorum. zaten açmaz benim bilgisayarımı. ellemez hiç.

işte onun için dedi.
çünkü bugün içeceği antibiyotik, 3 ay evvel oluşmuş olan spoşları yapısal olarak etkilemez. sonuçta, kullanılabilir.
ama bugün içtiği antibiyotik, 3 ay sonraki spoşları etkiler.

kızlar dışarı çıkıyorum görüşürüzzzzzzzzz
görüşürüz
elimizde birde ultrason aleti olsa hic gitmeyiz heralde doktora.
kiz sen sperm testini bakarak nasil anliycanbence plastik bardakla götürme agzi kapakli kaplar var iste labaratuvardan yada eczaneden ona koyda götür.
ben bişeylere koyarım da....
zaman dar çok. 15-20 dakkada yetişmem lazım hemen. banyo manyo yetişemem.
ya hemen kalkıp götürücem, o naparsa yapsın... sonra da kavga beni beklesin evde :)

ohh afiyet bal şeker olsun.

İyi eğlenceler canım. Bizimkide yarın kutlayacakmış sevgililer gününü bugün anlamı başkaymış kutlamayacakmış. :)

biz de yarın kutlayacağız.
anlamı manlamı değil de.... ben karşıyım özel günlerin bu şekilde kutlanmasına. ne diye, diğer günleri kaçırıyoruz da, hepberaber 1 günde kutlaşıyoruz... anlayamıyorum. :)
o sebeple, özel günlerdeki fiyat bindirimlerinden kaçmak adına, kutlamıyorum :)))
evde yaparız bi şık sofra... tamamdır. olur biter.
yarın akşam, cumartesi.. Begüm'ün anneannede kalma günü. zaten çıkarız biyerlere.. kutlar döneriz :)

Eşimde sevmez zaten birde şu klasik sözü vardır neden hergün değilde sadece bir gün kutlanırkı diye. Bizim bir yere çıkacağımız yokta kaynanamlar var kayın pederimde hasta onları bırakıp gidemeyiz evde bişiler yapıcam artık

hahaha.. yapmaz. hele de evde... kendi kendine.. hiç yapmaz.
el mahkum, ben yaptırıcam, ben alıcam. so that, o banyoyu yapmam gerekecek. o mevzu beni zorluyor işte.

bu ay da kıvıracak sanıyorum bu konuyu. ısrar etmicem. psikolojisini bozmıyım diye.
öbür ay, hamiş değilsem...... çok pis alıcam intikamımı.

çünkü bu ay, ben .çok hazırlıklıyım, her türlü çalışmayı tam tekmil yapıcam. dakka dakka takip edicem kendimi, gittim ultrason bile çektirdim durup dururken.... yumyumda sorun yok.... aylardır deniyoruz....
bu ay iddialıyım. yine bi terslik olup kaçırmazsam günümü.... artık gerisi tamamen allaha kalmış :) olacak bu iş.
olmadıysa, kalamadıysam ben hamile.... öbür ay benden fena çekeceği var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…