- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #48.181
hahaha eniştemin cep nosunu istiyorum,o da azcık kitap okusun yazıııkkk
anladım.
bugün, kızı kreşten alınca, eczaneye gidicem ben zaten. İngiliz karbonatı almaya. coraspin de alalım gari..
bide sen bi hap daha dediydin... adama içiriyon ya... komple bi karışık hap... neydi o?
spermler 3 ayda oluşuyormuş. bugün gelen sperm, 3 ay evvel oluşan spermmiş yani.
3 ay evvelki beslenmeyle oluşan spermi bugün kullanıyormuşuz. bugün yaptığımız beslenme işleri, sadece hareketliliğini ve miktarını etkilermiş.
ne diyorsunuz buna?
bugün başlasam, senin o hapa, benim adamın spoşlarına etkili olur mu bu ay için?
kiz o yeteri kadar okuyo zaten kafada sac kalmadi doktora yapiyo simdi birde 3. üniversiteye basladi.daha fazla okursa helede burayi okursa kafayi siyirir.
yalannnn külliyen yalan...gözümle gördüm bizim test sonuçlaını...1 haftada 2 ye katlandı hız 3e katlandı hatta....
proxeed ama ilaç değil komple vitamin..ara netten..toz şase,portakal suyuyla içirdim
ben kocalara bu sayfaları okutmayı yanlış buluyorum valla.
psikolojileri hırpalanır çok :))))
benimki 2-3 sene evvel bi okumuştu. benim dedikodularımı, bu bebek muhabbetlerimi falan..... 2 gün konuşmadı benimle. 'bütün özellerimizi dökmüşsün' diye :)
şimdi, ilişki saatine kadar sizinle konuştuğumu, hatta pozisyon bile tartıştığımı görse.... beni boşar mı acaba :)))
ben kocalara bu sayfaları okutmayı yanlış buluyorum valla.
psikolojileri hırpalanır çok :))))
benimki 2-3 sene evvel bi okumuştu. benim dedikodularımı, bu bebek muhabbetlerimi falan..... 2 gün konuşmadı benimle. 'bütün özellerimizi dökmüşsün' diye :)
şimdi, ilişki saatine kadar sizinle konuştuğumu, hatta pozisyon bile tartıştığımı görse.... beni boşar mı acaba :)))
onu diyorum işte.
şu anda, 3 ay önce oluşmuş olan spermlerin kalitesini değiştirmiyoruz. sadece miktarını ve hızlarını arttırabiliyoruz. ph, 3 ay önce oluşan ph yani. bugünkü ek takviyelerle, içerde çıkmayı bekleyen spoşların yapısı değişmiyor.
ne diyonuz? proxeed... bu ay bana yarar mı? alayım mı?
kızım buraya benzer mi,hayat üniversitesi bizimkibenimki diyo,dr a gidince sakın bildiklerinin hepsini anlatma,kadın gömleği çıkarıp sana verir diyo
Allah korusun..benimkide geçmişi siliyorum diye bozuk çalıyo....ama nikimi falan bilmiyo...bi kere sultanı ben sanmıştı,hamilemisin diye gezmişti bütün gün peşimde
elimizde birde ultrason aleti olsa hic gitmeyiz heralde doktora.hihohohohho haklı adamlar.
eşim de geçen gün, 'boşa veriyorsun doktoraa muayene paralarını' dedi. 'neden' dedim :)
'zaten sürekli kendin koyuyorsun teşhisi, kendin yapıyorsun kafanda tahlillleri... ne diye gidiyorsun doktora'... demişti.
kızım için de ben pek gitmem doktora. kendim hallederim.
şimdi kendimi de kendim halledecem....
bi de sperm testi yapabilsem.
dışarı boşalınca, gözümle anlayabileceğim bişey var mı ya? illaki o teste götürmem lazım di mi?
nasıl götürcem ben ya bunu... adam vermiyorum bu ay diyor gene bana... tutmazsa öbür aymış test... deliricem ben yaaa
alıcam bi plastik bardağa.. acil şekilde gidip vericem hastahaneye bence. ama banyo yapamadan öylece gidicem. hastahane uzak. 15-20 dakkada ulaştırmak lazımmış. banyoyla zaman harcayamam yani.
öfffffffffffffffff ne etçem ya ben?
Allah korusun..benimkide geçmişi siliyorum diye bozuk çalıyo....ama nikimi falan bilmiyo...bi kere sultanı ben sanmıştı,hamilemisin diye gezmişti bütün gün peşimde
test yok güzelim ortada.bacı sizin test sonucu nasıldı? eğer düşük değilse hiç kullanma...
hihohohohho haklı adamlar.
eşim de geçen gün, 'boşa veriyorsun doktoraa muayene paralarını' dedi. 'neden' dedim :)
'zaten sürekli kendin koyuyorsun teşhisi, kendin yapıyorsun kafanda tahlillleri... ne diye gidiyorsun doktora'... demişti.
kızım için de ben pek gitmem doktora. kendim hallederim.
şimdi kendimi de kendim halledecem....
bi de sperm testi yapabilsem.
dışarı boşalınca, gözümle anlayabileceğim bişey var mı ya? illaki o teste götürmem lazım di mi?
nasıl götürcem ben ya bunu... adam vermiyorum bu ay diyor gene bana... tutmazsa öbür aymış test... deliricem ben yaaa
alıcam bi plastik bardağa.. acil şekilde gidip vericem hastahaneye bence. ama banyo yapamadan öylece gidicem. hastahane uzak. 15-20 dakkada ulaştırmak lazımmış. banyoyla zaman harcayamam yani.
öfffffffffffffffff ne etçem ya ben?
bende cikiyorum esim aradi restoranttan yer ayirtmis yemege götürecekmis aksama.kalkiymda hazirlaniyim bari.
ben temizlemiyorum. zaten açmaz benim bilgisayarımı. ellemez hiç.hehehe hatirliyorum o günü ben cocuklari almaya cikiyorum yazmistim esin gelmis okumus bu senmisin demis sana.valla ben yakalanirsam kötü olur bende gecmisi temizliyorum hergün.
işte onun için dedi.Kabul etmiyorum. Benim eşimin yıllardır kulağında iltihap vardır arada tekrarlar tekrarlayıncada antibiyotik kullanması lazım. Biz deneme yapacağımız ay spermlere etki etmesin diye izin vermedim ilaç alsın. Hatta bunu gittiğim yum takibi yapan dr söyledim. Kullansın daha sizin halvete 10 gün var ozamana kadar etkisi geçer hatta yeni spermlerde oluşur dedi alakası yok demişti. Bende dr yalancısıyım
görüşürüzkızlar dışarı çıkıyorum görüşürüzzzzzzzzz
ben bişeylere koyarım da....elimizde birde ultrason aleti olsa hic gitmeyiz heralde doktora.
kiz sen sperm testini bakarak nasil anliycanbence plastik bardakla götürme agzi kapakli kaplar var iste labaratuvardan yada eczaneden ona koyda götür.
bende cikiyorum esim aradi restoranttan yer ayirtmis yemege götürecekmis aksama.kalkiymda hazirlaniyim bari.
İyi eğlenceler canım. Bizimkide yarın kutlayacakmış sevgililer gününü bugün anlamı başkaymış kutlamayacakmış. :)
biz de yarın kutlayacağız.
anlamı manlamı değil de.... ben karşıyım özel günlerin bu şekilde kutlanmasına. ne diye, diğer günleri kaçırıyoruz da, hepberaber 1 günde kutlaşıyoruz... anlayamıyorum. :)
o sebeple, özel günlerdeki fiyat bindirimlerinden kaçmak adına, kutlamıyorum :)))
evde yaparız bi şık sofra... tamamdır. olur biter.
yarın akşam, cumartesi.. Begüm'ün anneannede kalma günü. zaten çıkarız biyerlere.. kutlar döneriz :)
Bende geçen götürecektimde eşim kabul etmemişti Dr spermi koltuk altında vücut ısınında getirmeniz lazım demişti. Başka türlü sonuç doğru çıkmıyor. Birde senin banyo ile ne alakan var neticede sperm verileceği zaman p. Islanmaması lazım. Adam tek başına halletsin yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?