Süper Anneler - 2011

tablo olmayinca böyle oluyo iste herkesin bilgilerini takip edemiyoruz

hıhııı tablo yapmayı da sen hallediyordun ama hamile hamile uğraşamazsın şimdi

acaba deneme yapacaklar reglini yazsa,hergün güncellesek mi

gijinj sen kaçıncı gündesin bacım?ben çok çabuk unutuyorum yaa,kendi reglimi bile not etmesem unutuyorum...yalelle karışmasın günlerin...sen arada hatırlat bacım kaçıncı günde olduğunu
Kız ben daha adet olmadım 6 günüm var tabiki düştükten hemen sonra olursam. Kusura bakmayın şimdiden velveleye verdim.

limonlu su asidik zaten ictikten sonra vücutta alkali oluyo.
Vücudda alkalı olduğunu nasıl anlıycaz?
neyyyy 2 miii çok düşük yav,limon yüksek alkalin değil mi

Hayır asidiktir limon

Kız nasıl yanlış ölçücemki suya limon sıktım. Sarı kağıdı içine batırdım turuncuya döndü

Ama patates ve yer fıstığıda asidik biz onları niye yiyoruz?

hıhııı tablo yapmayı da sen hallediyordun ama hamile hamile uğraşamazsın şimdi

acaba deneme yapacaklar reglini yazsa,hergün güncellesek mi
evet olur ama, herkesin günlük güncellemesi lazım.
o da zor. ben bazen hiç giremiyorum mesela. güncelleyemeyebilirim.

Kız ben daha adet olmadım 6 günüm var tabiki düştükten hemen sonra olursam. Kusura bakmayın şimdiden velveleye verdim.

Vücudda alkalı olduğunu nasıl anlıycaz?

Hayır asidiktir limon

evet evete haklısın. limon asidiktir, vücutta kullanılınca alkali oluyor. doğru ölçtün heralde gijnij

Kız nasıl yanlış ölçücemki suya limon sıktım. Sarı kağıdı içine batırdım turuncuya döndü

haklısın kızım yaaa.... tamam dedik işte :)))

Ozaman ceviz ve kuru meyveden uzakmı durucaz?

bu tabloda,geçmişte yasak denen ne varsa hepsi asidik bölümde..çay kahve süt ürünleri vs...
diğer gruptada önerilenler var,yeşil çay,limolu su,ph yüksek su...

cevizi görünce bende şaşırdım çünkü yiyordum...kuru meyve daha akşam yedimmm

ne diyonuz yaaaa
yemiyor muyuz ceviz?
nedir bu takıldığımız konu? ben anlamıyom valla muhabbeti :)))

Birdaha olmasın haaa.:)
Bu arada benim öz ve öz teyzem 6 oğlu var hiç kızı yok. Teyze nasıl oldu nasıl yaptın diyorum öyle gözümü kapadım oldu dedi. Kızlar sizce bizde gözümüzü kapatsak olurmu belki ozaman gizliden ph yükseliyordur :)
Evet artık herşeyden medet umar hale geldik. Rabbim sonumuzu hayr etsin

Ama patates ve yer fıstığıda asidik biz onları niye yiyoruz?

hımmm os oru daha önce tartışılmıştı burda hatırlıyorum...ette asitlerin arasında ama erkek bebek için yiyiyoruz,patateste öyle...çünkü onlarda gerekli olan potasyum falan var..onları yiyerek aisikleşiyoruz ama etkilerini azaltmak için bol limonlu su yeşilçay ve soda içiyoruz işte,ben öyle anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…