benim deneme 17 şubatta pazartesi bugün test alacağım pazartesi pozitif çıkarsa deneyeceğim 2 aydır 14.gün yumurtam çatlıyorki 14 gün sonrada regl oluyorum bakalım kısmet aramızdaki fark benim 15.gün test çok silikti hemen çatlama oldu demek 15.gün kalamadım pik yaptıktan 27 saat sonra denedim olmadı senin hemen silikleşmemiş canım
kızlar silkleştiğinde hemen yapabilmek önemli bence aradan zaman geçince durum zorlaşıyor.herkeste yumun ömrü 24 saat olmuyor ve okuduğum kadarıyla çatlamadan sonraki ilk 4-5 saat cok öenmli diyorlar ...[/QUOTE]
eylül, doğru diyorsun
her yumyum 24 saat yaşamıyor bence de.
hatta bi küçük analiz yaptım geçen gün ben. (hepsini yazdım defterime)
şu son 2 senedir 5 kere doktora gidip yumyum takibi yaptırmışım. kendimden şüphelendiğim için. yumyum var mı çatlıyor mu diye.
ne zaman çatladığını net bilemiyorum takiplerde. 22-23 mm olunca en son yumyum görüşüm hep. çatlama zamanını bilemiyorum hala.
1 kere 18 mm iken görmüşüm, ertesi gün görememişim. demekki 18-19 mm iken çatlamış. o ay hamile kalmıştım. düşmüştü.
şu sonuca vardım kendimce.
benim yumyumlar, 22-23 mm olana kadar büyüdüğünde, çatladıktan sonra çok yaşayamıyorlar. birkaç saat en fazla. o sebeple, ben o 4-5 saat içinde çiftleşemediğim için bi türlü, hamile kalamıyorum.
yumyum küçükken çatladığı zaman, dha uzun yaşıyor içerde, çiftleşecek vaktim oluyor, hamile kalabiliyorum.
3-4 gündür kafamda bu sıkıntı var. çözemedim ama bu sonuca vardım.
ne desem bilemedim ki...nette ısrarla eczaneden ingiliz karbonatı alın,markettekiler aynı etkiyi sağlamaz diyorlar....evde bakkal sodası vardı,ben içtim bir bardak,2 saat sonra idrar phını ölçtüm 8 e fırlamıştı...
ama şimdi eczaneden alayım diyorum ne olur ne olmaz
tamam apranax, İngiliz karbonatına geçiyorum hemen bugün. alıyorum, kullanıyorum. ne derseniz onu yapıyorum bu ay. :)
10 ph spermeleri öldürebilir .
yalelcım onun yerıne günde
-1tane muz
-1 maden suyu içine limon sıkılıp iç
-10 -15 tanede de kuru yersen yeterli.
ayrıca süt ürünlerini de tamamen kesmek yerine azaltmakta fayda var.
ben bu kadarının yeterli olduğunu düşünüyorum açıkçası
vajına phına gelince ;çatlama anında deneme yapmamız gerekli erkek bebek için zaten o zmn da ph yüksek oluyor...ben genel olarak böyle düşünüyorum canım
ooo öldürür diyorsun.
tamam, o zaman almayalım madem.
1 muz yiyorum, yediriyorum da.
hapları içiyoruz.
limonlu soda (kızılay) içiyoruz.
karbonatlı su hep içiyoruz.
kırmızı et tüketiyoruz.
süt ürünleri minimum kullanıyoruz.
e daha ne ediyim ben yaaaa...
burdayız burdayız merak etme
![KK6 :6: :6:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk6.gif)
daha var canım...sen akıntını takip et...kuru günler bitince haber ver,şöyle bi 10. günde falan konuşuruz yine test konusunu
tamam tamam... henüz 2. günüm, 2 gün daha sürer kanamam. sonra biter.
ama 10. gün çok oluyor bana.
12. günde çatlıyor benim yumyum 2-3 aydır kesin eminim. çatladıktan sonra keşfediyorum, kaçırıyorum. bu ay kaçırmıcam nasipse.
demekki 8. günde mi 2 kere yapmam lazım...
9. günde 3 kere yapıcam.
10. günde 4 kere yapıcam.
11 günde 4 kere yapıcam.
12. günde 5 kere yapıcam :)
hazırım :)))
canım 10. gun geç değil i bu bacı için yumu 11.gün filan çatlıyor
evet evet, 10. gün geç benim için.