- Emoji Skoru
- 81
- Puanlar
- 163
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #48.081
kızım tam 2buçuk yaşında canımhayırlısı olsun canım valla bende cok kararsızdım ama sonra dedim rabbim büyük hayırlısı olsun gecen ay olmamıstı bakalım hiç denememiş gibi devam edicem bende.baya kararsız kaldın zaten dün gece sen canım içinden geceni yapman en güzeliydi bi dahaki aya inş kızın kac yasında
Saç derisi ve ciltte ph yükseldikçe de kuruluk oluyormuş ana ne cahilmisim
Kız hangisini alıcam biri b 12 diyor biri folibol diyor ne alacağımı şaşırdım
Kızlar alkalı olabilmek için karbonatlı suyu ne kadar zaman önce içmek lazım?
kızım tam 2buçuk yaşında canım
kadınlar kulubunde bir yerde faaliyete 15 gün kala içmeye başlayın diyodu idrarda iki günde yükseliyo ama akıntı kolay kolay yukselmiyo
tamam cnm tşk ederim....Canım kırmızı olan kağıdı akıntını derinlerkekden al sür maviye dönerse alkalı demektir
neden olmasın hareket bızden takdir allahtan elımızden gelenı yapıp beklıycez bol bol dua edıcez olcak ınşallah...burdaki bütün kızların ogluşu olur bir benim olmaz gibime geliyor.
cnm benım nasılsın benım bıoma bakarmısın lutfen..mart ayı ıcın subat ayı yattı cok ıı hazırlanmıştım halbukı..doğum tarıhım...20.06.1986.tşkler...Kizzz niye oyle diyorsun iyi dusun iyi olsun hepimizin oglusu olsun insallah :) gonulden iste hatta oldugunu hayal et cekim yasasi diye bir kitap okumistum neyi hayal ederseniz kendinize onu cekersiniz diyordu kotu seyler dusunursen basina hep kotu seyler gelir. Iyi dusunki hep iyi olaylar olsun.
harıkasın bacım benımde hayalımde 4 var ama eşim hiç istemıyor....Ya bende çok severim çocukları ama bu zamanda her yönden yetiştirmek çok zor. Ama yinede 5 tane düşünebilirim :)
hayırlısı olsun bacım bundan sonra bol bol dua et ınşallah olucak....kızlar günaydın diyeyim.valla rabbime sıgındım ve denedik dün akşam artık hayırlısı.gecen ayda bekledim umutla adet oldum şimdide denememiş gibi devam edicem artık rabbim nasip eder inş hepimize erkek evlat
allah razı olsun ıkınızdende ınşallah kabul olur...Kızlar ben gider yukarıda mevlüt var. Bu arada arkadaşım bügün gidiyor umreye. İsimlerinizi dualarınızı yazdım verdim. Gerçekten itikatına güvendiğim biri. Umreye gidebilmek için evlere temizliğe gitti. Oranın aşkı ile. İnşallah dualarımız kabul olur.
ben uzun zamandır ıkı lıtre suya 2 tatlı kaşığı kadar karbonat koyup içiyorum...Kızlar alkalı olabilmek için karbonatlı suyu ne kadar zaman önce içmek lazım?
tamam cnm tşk ederim....
neden olmasın hareket bızden takdir allahtan elımızden gelenı yapıp beklıycez bol bol dua edıcez olcak ınşallah...
cnm benım nasılsın benım bıoma bakarmısın lutfen..mart ayı ıcın subat ayı yattı cok ıı hazırlanmıştım halbukı..doğum tarıhım...20.06.1986.tşkler...
harıkasın bacım benımde hayalımde 4 var ama eşim hiç istemıyor....
hayırlısı olsun bacım bundan sonra bol bol dua et ınşallah olucak....
allah razı olsun ıkınızdende ınşallah kabul olur...
ben uzun zamandır ıkı lıtre suya 2 tatlı kaşığı kadar karbonat koyup içiyorum...
Sizinle herseyimi paylastim.. yavruma aldigim ilk cicilerini de,heyecanimi da paylasmak istedimEki Görüntüle 977031 Eki Görüntüle 977032 Eki Görüntüle 977033 Eki Görüntüle 977034
kızlar folicasit 2 çeşit biliyorsunuz...erkek bebek için folibol içilecek...folibol plus değil...çünkü onun içinde calsiyum var
masallah canim güle gule giydir minnosunu çok güzeller :)Sizinle herseyimi paylastim.. yavruma aldigim ilk cicilerini de,heyecanimi da paylasmak istedimEki Görüntüle 977031 Eki Görüntüle 977032 Eki Görüntüle 977033 Eki Görüntüle 977034
Sizinle herseyimi paylastim.. yavruma aldigim ilk cicilerini de,heyecanimi da paylasmak istedimEki Görüntüle 977031 Eki Görüntüle 977032 Eki Görüntüle 977033 Eki Görüntüle 977034
bacısı farketmez...ama eylüln dediğinde extradan b 12 vsrmış...bizim folibol sadece folik asit içeriyor...b12 nin gebeliğe yardımı,stres ve sıkıntıyı engellediği için...b12 eksikliğin varsa al,ama yoksa illa şart değil....Kız hangisini alıcam biri b 12 diyor biri folibol diyor ne alacağımı şaşırdım
Kız karbonatı bir bardağa bir tatlı kaşığımı olacak? Çok kötüya nasıl içicem
ohhooo oldum da bitti de yeni yum bile geldiapranax sen adet oldunmu
folibolde yok ...bugün yazmıştım okudun mu bilmiyom ama folbiolde zaten b12 var canım
maşallah yaaSizinle herseyimi paylastim.. yavruma aldigim ilk cicilerini de,heyecanimi da paylasmak istedimEki Görüntüle 977031 Eki Görüntüle 977032 Eki Görüntüle 977033 Eki Görüntüle 977034
günaydııınnnnnnnnnGunaydınlar herkese hayırlı cumalar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?