Süper Anneler - 2011

Bir sitede vajina ph yükselmesi sonucu kuruluk olabilirmiş fazla alakali olan vajina mantar oluyormuş ben geçen ay duş olayını çok abartmistim ve akıntım krem gibiydi şeffaf akıntım gelmedi hiç birde alkali si yüksek sabunlar varmış 9.10 değerinde bilen varmı katı sabunlar dan

kızım tam 2buçuk yaşında canım

kızlar kasıklarımda cok fena sancı var kramp tarzında ilk defa böyle oldu nedendir acaba fikri olan paylasırsa sevinirim

kadınlar kulubunde bir yerde faaliyete 15 gün kala içmeye başlayın diyodu idrarda iki günde yükseliyo ama akıntı kolay kolay yukselmiyo

Ph yüksek su ile idrarda hemen yükseldi ama vajina zaten şu aralar kuru olduğu için ölçemiyırum bile

Canım kırmızı olan kağıdı akıntını derinlerkekden al sür maviye dönerse alkalı demektir
tamam cnm tşk ederim....
burdaki bütün kızların ogluşu olur bir benim olmaz gibime geliyor.
neden olmasın hareket bızden takdir allahtan elımızden gelenı yapıp beklıycez bol bol dua edıcez olcak ınşallah...
cnm benım nasılsın benım bıoma bakarmısın lutfen..mart ayı ıcın subat ayı yattı cok ıı hazırlanmıştım halbukı..doğum tarıhım...20.06.1986.tşkler...
Ya bende çok severim çocukları ama bu zamanda her yönden yetiştirmek çok zor. Ama yinede 5 tane düşünebilirim :)
harıkasın bacım benımde hayalımde 4 var ama eşim hiç istemıyor....
hayırlısı olsun bacım bundan sonra bol bol dua et ınşallah olucak....
allah razı olsun ıkınızdende ınşallah kabul olur...
Kızlar alkalı olabilmek için karbonatlı suyu ne kadar zaman önce içmek lazım?
ben uzun zamandır ıkı lıtre suya 2 tatlı kaşığı kadar karbonat koyup içiyorum...

Rabbim cümlemizden razı olsun.
İki tatlı kaşığı midede ağrı yapmıyormu? Benim mide zaten sorunlu

Kız hangisini alıcam biri b 12 diyor biri folibol diyor ne alacağımı şaşırdım
bacısı farketmez...ama eylüln dediğinde extradan b 12 vsrmış...bizim folibol sadece folik asit içeriyor...b12 nin gebeliğe yardımı,stres ve sıkıntıyı engellediği için...b12 eksikliğin varsa al,ama yoksa illa şart değil....

Kız karbonatı bir bardağa bir tatlı kaşığımı olacak? Çok kötüya nasıl içicem

matematik öyle yapmış,sabah öğle akşam 1 su bardağına bir tatlı kaşığı,niye kızzz ben çok seviyorum tadını bugün alıp başlıycam inşallah,hem karbonata hem yeşilçaya...

apranax sen adet oldunmu
ohhooo oldum da bitti de yeni yum bile geldi

bugün yazmıştım okudun mu bilmiyom ama folbiolde zaten b12 var canım
folibolde yok ...

Sizinle herseyimi paylastim.. yavruma aldigim ilk cicilerini de,heyecanimi da paylasmak istedimEki Görüntüle 977031 Eki Görüntüle 977032 Eki Görüntüle 977033 Eki Görüntüle 977034
maşallah yaa güle güle güzel günlerde giydir inşallah...minicik bunlar yaa hap kadar prensesinin fotosunu görmeyide nasib etsin Rabbim bizlere

Gunaydınlar herkese hayırlı cumalar :)
günaydııınnnnnnnnn hayırlı cumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…