• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

canımgenelde artık folibiol yazıyor doktorlar ben kızımda folic plus kullanmıstım .düşen bebegimde de folibiol kullandım kac aydırda kullanıyorum b12 kullandım.coraspirin kullandım tabi benim kan pıhtılasma sorunum oldugu için zaten mecburum.ama doktor bi arkadastanda duydum folibiolu erkek bebek

Folibolmu forbiolmu? Tam ismi

Canim sagol sen naptin nasil Oldun bebikimiz nasil
gosterdimi seyini

ben iyiyim gurbetim bulantilar basagrilari gecti bebek hicbirseyini gösteremedi cünkü gecen randevuda ultrason yapmadilar.3 hafta sonra yapacaklarmis.anliycan daha belli degil.:52:

Son düzenleme:
kızlar günaydın diyeyim.valla rabbime sıgındım ve denedik dün akşam artık hayırlısı.gecen ayda bekledim umutla adet oldum şimdide denememiş gibi devam edicem artık rabbim nasip eder inş hepimize erkek evlat

angel denemen hayirli olsun.insallah gönlündeki olur.:emir_bebek:

Kızlar ben gider yukarıda mevlüt var. Bu arada arkadaşım bügün gidiyor umreye. İsimlerinizi dualarınızı yazdım verdim. Gerçekten itikatına güvendiğim biri. Umreye gidebilmek için evlere temizliğe gitti. Oranın aşkı ile. İnşallah dualarımız kabul olur.

kızlar ben folidoce kullanıyorum hem folık aşıt hemde b12 vitamını var içinde.b12 fılk asıtın emilimini hızlandırıyormuş dr yazdı

kızlar günaydın diyeyim.valla rabbime sıgındım ve denedik dün akşam artık hayırlısı.gecen ayda bekledim umutla adet oldum şimdide denememiş gibi devam edicem artık rabbim nasip eder inş hepimize erkek evlat

Hayırlısı inşallah erkegi tutturmussundur vajinal duş yaptinmi
Simdi 7 gece yusuf suresini oku

canımgenelde artık folibiol yazıyor doktorlar ben kızımda folic plus kullanmıstım .düşen bebegimde de folibiol kullandım kac aydırda kullanıyorum b12 kullandım.coraspirin kullandım tabi benim kan pıhtılasma sorunum oldugu için zaten mecburum.ama doktor bi arkadastanda duydum folibiolu erkek bebek

Bende eskilerden okudugum kadariyla o beyaz kutu olmaz folbiolun içinde b12 de var hem daha ucuz 10 lira beyaz kutu 18 lira hemde içeriği erkek bebek icin uygun degil ama iliskiden sonraki aylarda ikiside olur hatta beyaz daha iyi vitaminler var

:60: gör bak millet kaçar kaçar bakarım diyo,sen daha 2. yi düşünedur...
anam 2.cıyı dusunelı 1 yıl oldu daha gelecek..ben öyle 7 8 doğuramam kız 3 tane doğursam yeter hem çalış hem çocuk bak zor iş hemde yaş kemale erer 3 de :((

kızlar çok moralim bozuk yaaa...mustafanın öldürülmesi çok etkiledi beni,atamıyorum aklımdan sahneyi...gitti fidan gibi oğlan...izlerken dedim,Allahım nolu benimde böyle yiğit bi şehzadem olsun....çok ağladım akşam çoookkk :43:
bacım bizmde olacak inşşşş
kizlar birsey soracam ben 3 aydan sonra folik asite gerek yok diye biliyodum o yüzden kafama göre 3 aydan sonra biraktim devam etsemiydim.
ben kızımda 9 ay kullandım ama multıvıtamın tabletıydı içinde folik te vardı

hayırlı olsun oğlusun göbüşüne konsun

hayırlı olsun oğlusun göbüşüne konsun[/QUOTE]

inş canım yaa valla gec kaldım galiba ama bilmiyorumki rabbim neylerse güzel eyler umudum tek pik yaptıgı gün kacırdım ama ertesi sabah testim sabah 11 de böyleydi $IMG_20140212_110623.jpg ondan sonrada gece deneme oldu artık kısmet yaa

Son düzenleme:
hayırlı olsun oğlusun göbüşüne konsun

inş canım yaa valla kaldım galiba ama bilmiyorumki rabbim neylerse güzel eyler umudum tek pik yaptıgı gün kacırdım ama ertesi sabah testim sabah 11 de böyleydi Eki Görüntüle 976314 ondan sonrada gece deneme oldu artık ksımet yaa[/QUOTE]

olacağı varsa her türlü oluyor sen takma kafana şimdi dualrını et rabbime sığın....

olacağı varsa her türlü oluyor sen takma kafana şimdi dualrını et rabbime sığın....[/QUOTE]

öyle canım artık rabbim hayırlısını saglıklısını versin bide bi düşük yaptıktan sonra eşim zaten bu konuda abartıyorsun takma bu kadar kafana kaderimizde erkek evlat varsa olur diyor dün gecede nöbet degiştirince oldu deneme kısmet artık

olacağı varsa her türlü oluyor sen takma kafana şimdi dualrını et rabbime sığın....

öyle canım artık rabbim hayırlısını saglıklısını versin bide bi düşük yaptıktan sonra eşim zaten bu konuda abartıyorsun takma bu kadar kafana kaderimizde erkek evlat varsa olur diyor dün gecede nöbet degiştirince oldu deneme kısmet artık[/QUOTE]

hadi hayırlısı hepimiz dua edeceğiz senin için hayırlı sağlıklı bir erkek bebeğin olması için vajinal duş falan yaptınmı kahve içirdinmi eşine gerçi ben geçen ay hepsini yaptım tutmadı inşallah senin tutmuştur bu günden itibaren 14 gün sonra regl olmazsan bebiş geliyorrrrr....

yukarıdaki resim silik bir daha yüklesene benim pik yaptıktan sonraki gün t çizgisi bayaaa silikti seninki çok silik değil sanki göremedim pek

öyle canım artık rabbim hayırlısını saglıklısını versin bide bi düşük yaptıktan sonra eşim zaten bu konuda abartıyorsun takma bu kadar kafana kaderimizde erkek evlat varsa olur diyor dün gecede nöbet degiştirince oldu deneme kısmet artık

hadi hayırlısı hepimiz dua edeceğiz senin için hayırlı sağlıklı bir erkek bebeğin olması için vajinal duş falan yaptınmı kahve içirdinmi eşine gerçi ben geçen ay hepsini yaptım tutmadı inşallah senin tutmuştur bu günden itibaren 14 gün sonra regl olmazsan bebiş geliyorrrrr....[/QUOTE]
dua edin kızlar bende size duacıyım.yaptım canım hepsini kahvede içirdim ben sodada içtim zaten bi aydır yer fıstıgı yemekten bi hal olduk.gecen ay daha ayrıntılı yapmıstım hatta çift çizgi görürü görmez denemiştim olmadı doktorumda pik yaptıgı zaman testte yumurta catlamaya cok yaklastı demek oluyor dedi.gecen ayda olmadı bakalım bu ay kısmet artık senin deneme ne zaman

Back