Süper Anneler - 2011

dua edin kızlar bende size duacıyım.yaptım canım hepsini kahvede içirdim ben sodada içtim zaten bi aydır yer fıstıgı yemekten bi hal olduk.gecen ay daha ayrıntılı yapmıstım hatta çift çizgi görürü görmez denemiştim olmadı doktorumda pik yaptıgı zaman testte yumurta catlamaya cok yaklastı demek oluyor dedi.gecen ayda olmadı bakalım bu ay kısmet artık senin deneme ne zaman[/QUOTE]

benim deneme 17 şubatta pazartesi bugün test alacağım pazartesi pozitif çıkarsa deneyeceğim 2 aydır 14.gün yumurtam çatlıyorki 14 gün sonrada regl oluyorum bakalım kısmet aramızdaki fark benim 15.gün test çok silikti hemen çatlama oldu demek 15.gün kalamadım pik yaptıktan 27 saat sonra denedim olmadı senin hemen silikleşmemiş canım

inş canım artık kısmet olan oldu artık 14 gün bekleyecegim hadi hayırlısı bakalım sende bu ay kacırmazsın inş gecen ay bende kacırdım bu ayda karanbole denedik valla

Kızlar alkalı olabilmek için karbonatlı suyu ne kadar zaman önce içmek lazım?

angel sibel ne yaptınız kızlar??
Canim ya kafamda soru isaretleri vardı olmadı. Sonradanda kendime özeleştiri yaptim bukadar stres yapmamin bir manası varmi diye rabbimin gucune gidecek korkuyorum da askinda hep okuduk burdanda herseyi dakikasina kadar uygulayip kiz doguran çok oldu ne bileyip bacim ya kafam allak bullak açikcası

Şu takviyelerden alayımmı? Çinko diğerinin ismini unuttum. Birde maranki'nin sperm attırıcı kürü vardı ginsenng çakrışır filan denesemmi onlarıda?
Canim bak cok abartma bu takviye olayini dogal seylerden yararlan adamlarin dengesini bozucaz gerek yok

sabah sibel burdaydı yine...dedim telden giriyo bizi göremiyo ya,hemen mesaj yazayım görsün dedim ama sanırım mesajlarıda göremiyo telden
Hahahah kuzucum bugun hava missti valla aldim minnoşu parka goturdum gezdik biraz §imdi baktim iste naptiniz diye yirim sizi :)))

Benim olmadı canım vazcaydım son anda :)

hayırlısı olsun canım valla bende cok kararsızdım ama sonra dedim rabbim büyük hayırlısı olsun gecen ay olmamıstı bakalım hiç denememiş gibi devam edicem bende.baya kararsız kaldın zaten dün gece sen canım içinden geceni yapman en güzeliydi bi dahaki aya inş kızın kac yasında

canım hakkında hayırlısı,Allah büyük,tutmuştur inşallah oğluşun...

Folibolmu forbiolmu? Tam ismi
folibol
http://www................/products200/folbiol_tablet_folik_asit_12242_1.jpg

Allah razı olsun canım,inşallah hepimizin duaları kabul olacak

kızlar ben folidoce kullanıyorum hem folık aşıt hemde b12 vitamını var içinde.b12 fılk asıtın emilimini hızlandırıyormuş dr yazdı

tüh beee bugün folibol,coraspin aldım...ama evde b12 var,onuda içeyim bari

Kızlar alkalı olabilmek için karbonatlı suyu ne kadar zaman önce içmek lazım?
aslında ben denemek için bigün içtim,2 saat sonra wc ye gittim,idrar phı tavan yapmıştı...ama akıntı ph ı aynıydı...karbonatlı suyun zararı yok ya,hergün içsek bile olur hamile kalana kadar...ben de yarın balşıycam..hergün 2 bardak karbonatlı su...eczaneden ing karbonatı almayı unuttum yaaa

Hahahah kuzucum bugun hava missti valla aldim minnoşu parka goturdum gezdik biraz §imdi baktim iste naptiniz diye yirim sizi :)))

gez bakalım geezzz,oğluş gelince görürüm ben seni bu arada iyi yapmışsın denememekle,sabrın sonu selamettir..

Kız karbonatı bir bardağa bir tatlı kaşığımı olacak? Çok kötüya nasıl içicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…