- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #48.061
Slm kizlar amaliyatimi oldum cok sukur iyi huylu cikti tek tarafli tiroit alindi
Cuma kontrole gitcem insAllah hersey yolunda
Hepinizi opt
yukarıdaki resim silik bir daha yüklesene benim pik yaptıktan sonraki gün t çizgisi bayaaa silikti seninki çok silik değil sanki göremedim pek
dua edin kızlar bende size duacıyım.yaptım canım hepsini kahvede içirdim ben sodada içtim zaten bi aydır yer fıstıgı yemekten bi hal olduk.gecen ay daha ayrıntılı yapmıstım hatta çift çizgi görürü görmez denemiştim olmadı doktorumda pik yaptıgı zaman testte yumurta catlamaya cok yaklastı demek oluyor dedi.gecen ayda olmadı bakalım bu ay kısmet artık senin deneme ne zaman[/QUOTE]hadi hayırlısı hepimiz dua edeceğiz senin için hayırlı sağlıklı bir erkek bebeğin olması için vajinal duş falan yaptınmı kahve içirdinmi eşine gerçi ben geçen ay hepsini yaptım tutmadı inşallah senin tutmuştur bu günden itibaren 14 gün sonra regl olmazsan bebiş geliyorrrrr....
canım ikiside aynı gün aynı saat fotları Eki Görüntüle 976351 Eki Görüntüle 976352 dün kü testler
tamam gördüm canım çok silik değil benim t dahada silikti 15.günde sen 16.gün akşan deneme oldu doktorda demiş zaten geç kalmazsın diye inşallah erkek bebişin yoldadır.pozitif sonuç görülen gün ve ertesi deneyenlerin şansı çokmuş bizde o gurubun içine gireriz inşallah
Allah razi Olsen gonullerinizdeki kucaklarinizi doldursun insAllah
Olmadî canım düsündüm ve vazgeçtimsibel nettin bacım :18:
Neden öyle diyorsun kuzum olur insallah neden olmasın mevlam büyüktürburdaki bütün kızların ogluşu olur bir benim olmaz gibime geliyor.
gijnij allh senin iyiliğini versin zor olmadığını düşünsen kaç tane doğuracaktın
Canim ya kafamda soru isaretleri vardı olmadı. Sonradanda kendime özeleştiri yaptim bukadar stres yapmamin bir manası varmi diye rabbimin gucune gidecek korkuyorum da askinda hep okuduk burdanda herseyi dakikasina kadar uygulayip kiz doguran çok oldu ne bileyip bacim ya kafam allak bullak açikcasıangel sibel ne yaptınız kızlar??
Canim bak cok abartma bu takviye olayini dogal seylerden yararlan adamlarin dengesini bozucaz gerek yokŞu takviyelerden alayımmı? Çinko diğerinin ismini unuttum. Birde maranki'nin sperm attırıcı kürü vardı ginsenng çakrışır filan denesemmi onlarıda?
Hahahah kuzucum bugun hava missti valla aldim minnoşu parka goturdum gezdik biraz §imdi baktim iste naptiniz diye yirim sizi :)))sabah sibel burdaydı yine...dedim telden giriyo bizi göremiyo ya,hemen mesaj yazayım görsün dedim ama sanırım mesajlarıda göremiyo telden
Benim olmadı canım vazcaydım son anda :)angel ve sibel naptiniz deneme oldumu?
Benim olmadı canım vazcaydım son anda :)
canım hakkında hayırlısı,Allah büyük,tutmuştur inşallah oğluşun...kızlar günaydın diyeyim.valla rabbime sıgındım ve denedik dün akşam artık hayırlısı.gecen ayda bekledim umutla adet oldum şimdide denememiş gibi devam edicem artık rabbim nasip eder inş hepimize erkek evlat
folibolFolibolmu forbiolmu? Tam ismi
Allah razı olsun canım,inşallah hepimizin duaları kabul olacakKızlar ben gider yukarıda mevlüt var. Bu arada arkadaşım bügün gidiyor umreye. İsimlerinizi dualarınızı yazdım verdim. Gerçekten itikatına güvendiğim biri. Umreye gidebilmek için evlere temizliğe gitti. Oranın aşkı ile. İnşallah dualarımız kabul olur.
kızlar ben folidoce kullanıyorum hem folık aşıt hemde b12 vitamını var içinde.b12 fılk asıtın emilimini hızlandırıyormuş dr yazdı
aslında ben denemek için bigün içtim,2 saat sonra wc ye gittim,idrar phı tavan yapmıştı...ama akıntı ph ı aynıydı...karbonatlı suyun zararı yok ya,hergün içsek bile olur hamile kalana kadar...ben de yarın balşıycam..hergün 2 bardak karbonatlı su...eczaneden ing karbonatı almayı unuttum yaaaKızlar alkalı olabilmek için karbonatlı suyu ne kadar zaman önce içmek lazım?
Hahahah kuzucum bugun hava missti valla aldim minnoşu parka goturdum gezdik biraz §imdi baktim iste naptiniz diye yirim sizi :)))
Kız hangisini alıcam biri b 12 diyor biri folibol diyor ne alacağımı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?